Skriv ut Skriv ut

Dr. Wakefield advarer: «Ikke en vaksine. Det er irreversibel genetisk modifikasjon

DR. WAKEFIELD WARNS ”THIS IS NOT A VACCINE, IT IS IRREVERSIBLE GENETIC MODIFICATION. Du er fornøyd med hvordan Gud skapte deg, eller du vil være som Satan og satanister reskaper deg i sitt bilde; transhumanisme. Fritt valg.

Video source:
https://www.bitchute.com/video/3vk12aPkNeRd/

Satan gjør ikke hva Satan gjør fordi Satan er god, utgir seg for å være en Lysets Engel (2 Corinthians 11:14). Bill Gates og hans venninne Erna Solberg som nekter å si «Så sant hjelpe meg Gud» i sin innsettelsesed som Statsmiminister og gir den jødiske satanisten og massemorderen Bill Gates milliarder av kroner av våre skattepenger, utgir seg for å være lysets engler, men de er hardbarka satanister, de tjener Satan, Mørkets og denne Verdens Fyrste, som ikke har noen annet enn ondt i sinne for deg og dine.

De bygger Satans Verdensrike. Der er du bare en eller annen organisme, som de kan genmodifisere som de mener passer seg. For Gud har du en verdi slik som Gud skapte deg. Tillater du at satanistene re-skaper deg i ditt bilde, så er du ikke som Gud skapte deg, og mister verdi for Gud.

https://www.riksavisen.no/the-mark-of-the-beast-the-animal-kingdom-of-tellus/

Tar du Dyrets Merke, blitt det ikke-selvtenkende individid som lyder verdens herskere mer enn Gud. Du bare gjør som andre sier du skal gjøre, uten å tenke selv lenger. Gud gav hvert enkelt mennesken samvittighet for seg selv, og mulighet til å ta sine egne valg og velge mellom godt og ondt (fri vilje). De menneskene som kun lyder hva de korrupte sataniske herskerne deres sier, disse har forlatt menneskenes rike, og blitt en del Dyrenes Rike, som hunder gjør de hva deres Babylonske herskere befaler, uten å tenke selv. Valget er vårt eget.

Et brennende kristen hat, og driv etter å avvikle den hvite rase, de Kaukasiske Israelitter – tradisjonelt kristen selv om den siste generasjon har blitt judaifisert og satanifisert i offentlig skole etter Lenins oppskrift de siste 20 år, skal avvikles ved raseblanding og GMO transhumanisme; COVID ‘vaksiner’.

Norge og USA; De kristne Fyrtårn, som ble jødisk og kom under Forbannelsen

Norge og USA; De kristne Fyrtårn, som ble jødisk og kom under Forbannelsen

«Den som holder ut til enden skal bli frelst«, sier Jesus i Matt. 24:13.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.