Dykkersaken – NSDA, TV2 07.07.2005 kl. 22:30 – «Dykkere på kollisjonskurs»

Tv2 – Dokument 1
Attn.: Torgeir Foss

Dykkersaken – NSDA, TV2 07.07.2005 kl. 22:30 – «Dykkere på kollisjonskurs»

Har TV2 tatt et bestillingsverk for Staten, for å ta brodden av den rettsaken NSDA har på gang mot samme Staten?
Den 12. april 2007 kl. 13:20 sendte undertegnede e-mail til regissør av «Dykkere på Kollisjonskurs; Hr. Torgeir Foss (torgeir.foss@tv2.no) i TV2 med emne: «Politiske Norge; Det Skitne Maktspillet i Kulissene 1945-2006«, + 634 andre journalister.

Uansett hvordan argumentasjonen mot NSDA som blir fremsatt i dokumentaren blir tolket, så er en ting helt klart, at NSDA dykkerne har samme rett som ODU dykkerne, med tanke på erstatning. Uansett argumentasjon og kiving dem imellom, så er de alle i samme båt.

Om ikke de er beskyttet under samme lov, at loven er lik for alle, NSDA som ODU-dykkere, så kan det være grunn til å spørre seg om ODU får sin erstatning i retten senere i måneden som systemtro, og belønnes av statens forlengede arm; rettsapparatet, for å underslå fakta som NSDA sitter på, og som Staten ikke ønsker skal komme frem i ny sak, og at denne dokumentaren er ment å psyke NSDA dykkerne ut, rett før saken starter. Spiller mindre rolle hvilken dritt TV2 kan greie å oppdrive i den sammenheng, for som vi vet har en konflikt alltid to sider, og «i krig og kjærlighet er alt tillatt» ser vi. Om enhver person kan en finne X antall personer en har noe uoppgjort med, som står mer enn klar til å slenge dritt om en, men en kan også finne Y antall personer som kan si noe godt om en, om det er programmets mål og mening å få frem en balansert fremstilling da.

Dette er dermed en veldig beleilig dokumentar fra TV2 for Staten, så beleilig at vi kan spørre oss om den er planlagt slik (?). Rart hvordan vi ikke fikk høre noe som helst av de som kunne bekrefte NSDA’s fremstilling, men kun de som er imot den.

Var der ingen?

Undertegnede, sj

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring