Skriv ut Skriv ut
Royal Raymond Rife. Allerede på 50-tallet kunne kreft kureres med enkelthet.

En Verden Uten Kreft

Royal Raymond Rife. Allerede på 50-tallet kunne kreft kureres med enkelthet.

Hensikten med denne artikkelen er å argumentere for at kreft er en mangelsykdom, og ikke noe med bakterier, virus eller mystiske saker å gjøre, men enkelt og greitt en mangel på en substans som det moderne mennesket har fjernet fra sitt kosthold. Sånt sett kan vi godt kalle den en livstilsykdom. Hvis denne analysen er korrekt så har den også en veldig enkel kur. Alt som trenger å gjøres er å legge til denne lette å få tak i og billige matfaktoren i vår daglige kost.

Dette er en spennende teori som det er skrevet tykke bøker om, og gjort inngående studier av, selv om ikke studiene er godkjent av myndighetene, og som aldri kommer frem i våre medier, som er eid av samme elite som skjuler slike ting for å berike seg selv, på bekostning av vanlige folk. En studie som skal tilfredstille myndighetetskravene for å kunne introdusere medisiner på deres marked, landet vårt, kan koste koste titalls millioner kroner, og i USA opptil 200 millioner dollar. Mens de store selskapene offentlig klager på hvor mye disse studiene koster, har de i det stille fullt ut akseptert det, fordi dette er med på å holde de små ute av markedet. De vet at investeringen kaster av seg i tifold likevel. Om jeg snakker med 10 medmennesker, og 8 av dem har blitt helbredet av de helt ufarlige og bivirkningsfrie substanser vi snakker om her, så er det en god nok studie for meg.I go for it! Er ihvertfall verdt å prøve, selv om kreften skal ha nådd for langt til å kunne reverseres for de 2 personer.

På grunn av at de substanser vi snakker om ikke kan patenteres, og således ikke profitteres på i samme grad, idet den finnes i naturen og kan kopieres av alle som vil, er det viktig for industrien å holde dette skjult (okkult). Kreft kan helbredes IDAG, og ikke kun på ett eller annet fjernt tidspunkt i fremtiden, når profittørene ikke har så mye å tjene på kreften lenger, idet mennesker har begynt med andre medisiner, men industrien har da laget andre villfarelser som vil ta over som pengemaskin (forkjølelsesvaksiner og liknende er slike mulige arvtakere). En slik er ogå vaksinering av barn, Norge har gitt bort 700 million nå til et internasjonalt vaksineprogram som var initiert og laget av Gro Harlem Brundtland når hun jobbet i Verdens Helseorganisasjon (WHO), og videreføres nå av hennes lærling; Jens Stoltenberg. Mesteparten av disse 700 millionene går i lommene til den farmasøytiske industrien internasjonalt. Vi har ingen muligheter til å sjekke hvor returkommisjone går, eller hvilken gjentjenester som ytes for dem som aktivt promoterer deres medisiner/vaksiner, om det er i politikken, helsepersonell, media, forskningsinstitusjoner eller andre. Der må finnes en eller flere diagnotiske syndebukker for deres indirekte drap på medmennesker for deres profitørmedisiner; en av dem er røyken.

Legene får gratis hotellopphold og seminar, men husk at politikerne som legger lovverket til rette for at denne storindustrien får selge sine gifter i vårt land, nok blir mye bedre belønnet enn det. De gjør største jobben. Legene med sin småkorrupsjon er bare fotsoldater, og fokuset på dem, er kun med på å dekke over de store profittørene i vårt politiske system, samt i helsevesenet vårt, for ikke å snakke om alle de som er enagsjert i kreftforskningen. De har minimal interesse av at pengestrømmen av innsamlede midler og bidrag skal stanse opp. Det vil også være et gedigent prestisjenederlag for de som har vært i industrien og politikk i tiår, beskyttet systemet, så de naturlige substanser vil komme i pilleform til avløsing av dagens, for å opprettholde mystisismen og bedraget.

De fleste vil bli svært overasket over hvor enkel løsningen er, som er funnet av personer uten statsstøtte, uten flotte labaratorier, og kanskje uten utdannelse med fine diplomer på veggene sine. Den eneste drivkraften deres var at de var glad i sine medmennesker, og dette gjorde det ikke lett for dem siden,, for systemet har sine svært ufine metoder for å tie og stoppe dem. Det er for alle av dem Davids kamp mot Goliat. Vi vet heldigvis hvordan den ender.

Korrumperte ledere innen politikken, er et fakta, om de vet om selv at de er korrumpert eller ikke. I alle partier. Kjøpt og betalt er de, hvis ikke hadde de aldri klart å komme i fremtredende posisjon. Den samme media som er kjøpt og betalt av samme elite sørger for det, med sine pro/contra kampanjer for enkeltrepresentanter som handler og hevder annet en de systeminitierte meninger. I mange av tilfellene er det kun de på toppen som vet.

Grunnen til at Gro Harlem Brundtland mest ville ha Stoltenberg til sin etterfølger, begge medlemmer av Bilderberger gruppen, en internasjonal eliteklubb innen politikk og industri. De tjener de samme herrer, og får sin belønning av de samme herrer. Herav kommer partipisken, våre ledere er ikke folkevalgt lenger, men partivalgt, det vil si de er mer lojal til partiets linje enn oss velgerene. Partiets linje legges langt over hodene på både oss, og de menige politikere utover de ganske land. Vi får aldri noen ærlige politiske ledere utav dagens system. Systemet er bygget for å opprettholde status quo, beskytte seg selv (system) og sine egne profittører (individene).

”For vi har ikke en kamp mot kjøtt og blod, men mot makter og myndigheter, mot verdens herskere i dette mørke, mot ondskapens åndehær i himmelrommet.” Efeserne 6,12

Dette er så sant som det er sagt. Oversatt betyr dette ”dette mørke” og ”ondskapens åndehær”, den rådende ånden (et nivå over psyken) hos mennesker i lederposisjoner (våre myndigheter som besitter makten over oss) som holder sannheten skjult for mennesker for å kunne profitere på dem.

Som han sier en av de fremste kjennere på området, en forfatter fra USA; ”Når spesielle interessegrupper blir politisk sterke nok til å skrive lovene, da er det de gruppene som forteller oss hva vi skal gjøre – alt under dekke av å ville beskytte oss og til vårt eget beste selvfølgelig”.

Og det leder oss til konklusjonen, kjære leser, at det er ikke opp til våre ledere, de kan vi ikke ha tillit til handler til vårt beste lenger, så dette er opp til deg. De alle fleste mennesker er for late, for likgyldige, for autoritetstro og for uopplyste til å gjøre noe med sakene, før de selv eller noen i deres nærmeste familie eller omgangskrets ligger der oppråtnet. Så går de til legen for å spørre om råd, men han, bortsett fra de få som opponerer mot systemet (de holder ikke lenge idet de vil bli fratatt legelisensen fort), er betalt av et system som er bygget for å ikke gi det rådet som kan helbrede, så hva gjør du? Du forblir uopplyst og dør intetanende ?

De fleste mennesker gidder dessverre ikke engasjere seg, og jeg ser ingen løsning på dette før mange flere enn meg gidder å ta i et tak, deler ut løpesedler, lager grasrotorganisasjoner, lager folkemøter, driver opplysningsarbeid, etc, etc. Inntil dette skjer så råtner X antall mennesker bort av kreft. De kunne med enkle midler vært reddet, og fått et fint mye lengre liv. Dette til informasjon.

Om noen vil ønske å vite hvilken mangel i kosten jeg snakker om så kommer jeg frem til det i en senere artikkel, eller i en egen bok om emnet siden.

Et hint her:

And God said, Behold, I have given you every herb bearing seed, which is upon the face of all the earth, and every tree, in the which is the fruit of a tree yielding seed; to you it shall be for meat. Gen 1:29

(Forfatteren er forsker og forfatter, ikke helsepersonell, og gir ingen medisinske råd, men yter kun informasjon for at mennesker selv kan ta bevisste riktige avgjørelser om sin helse, som betinger at de har all informasjon om alternativene tilgjengelig, også den undertrykte informasjon. Det er kun det enkelte menneske selv som kan ta ansvar for egen helse og helbred. Det betinger kunnskap og fri informasjon om alternativene. Slik fri informasjon har vi ikke idag, og det eneste jeg promoterer er valgfrihet for syke mennesker, og en advarsel om ikke å legge ditt liv ubetinget og ukritisk i andres hender, uansett tittel eller posisjon de måtte inneha i samfunnet – til høyere lønn de har, til mer har de å skjule, og vil skjule for ikke å miste den – enkel korrupsjon).

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Facebook Comments

8 Comments

 1. hei bra dette da..vill gjerne ha info…hilsen Bjørn

 2. vil også gjerne få tilsent denne infoen om det er greit.
  dale7@c2i.net

 3. Vil gjerne få tilsendt den infoen du snakker om peter.
  dokmo_81@yahoo.no

 4. Til moderator – jeg har mye relevant info om kreft som folk bør få vite, men dokumentet (word) er for stort for å poste på denne måten, så om dette skulle ha interesse, vennligst gi meg en mailadresse jeg kan sende dokumentet via. Jeg har også dokumenter/link og infosamlinger om vaksinemyten, genmyten, virusmyten, mikroorganismemyten, myten om psykiatri og psykologi som dokumenterte vitenskaper, dokumenter som beskriver de faktiske årsaker til både psykiske som fysiske lidelser, info om mat, drikke, legemidler, kjemikalier, legevitenskaplige prosedyrer, etc som fremmer/forårsaker abort, fosterskader, dødsfall, etc og dokumenter om kugalskapsmyten, fugleinfluensamyten, etc og mye mer. Har noe interesse, og det burde det da folk flest bør få vite sannhetene myndighetene skjuler, så er det bare å gi meg en mailadresse, så sende rjeg alt jeg har av infodokumenter, zippet for komprimering, da jeg bruker modem/frisurf. Vil dere ikke bruke noe av den info dere får så er jo det helt opp til dere.

 5. Eksempler på kjemikaliebelastning

  Blood tests show chemical toxins (A number of toxic man-made chemicals were found in the blood of every person tested during a survey) – http://news.bbc.co.uk/1/hi/scotland/3235102.stm

  Pesticide Companies Using Humans in Lab Studies – http://www.ewg.org/reports/english/englishpr.html

  The Toxic Bucket: How Environmental Medicine Unloads the Burden of Synthetic Chemicals From the Body –
  http://www.mercola.com/2004/sep/22/toxic_bucket.htm

  Chemical Body Burden (Meget Grundig Informasjon) –
  http://www.pbs.org/tradesecrets/problem/bodyburden.html
  http://www.ewg.org/reports/bodyburden/es.php

  How do chemicals end up in my body –
  http://www.ewg.org/reports/bodyburden/factsheets/howcontam.php
  http://www.ewg.org/reports/bodyburden/factsheets/howcontam_more.php

  Can low doses of chemicals hurt me? –
  http://www.ewg.org/reports/bodyburden/factsheets/lowdoses.php
  http://www.ewg.org/reports/bodyburden/factsheets/lowdoses_more.php

  What are the possible health effects of low dose exposures to chemicals? –
  http://www.ewg.org/reports/bodyburden/factsheets/he_lowdoses.php
  http://www.ewg.org/reports/bodyburden/factsheets/he_lowdoses_more.php

  Giftige stoffer i EU-politikeres blod/ Miljøgifter i blodprøver –
  http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=315816
  http://bt.no/miljoe/article253508

  Miljøgifte: Vores kroppe indeholder ca. 300 farlige stoffer –
  http://www.natur-drogeriet.dk/frame.cfm/cms/id=3173/sprog=1/grp=4/menu=7/

  ‘Hidden Poisons in Household Goods’ –
  http://news.scotsman.com/latest.cfm?id=2810420

  Are Chemicals Killing Us: Toxic Chemical Overload! (500 dangerous man-made chemicals were present in a single fat cell of a seemingly healthy 30-year-old female living in Britain today) –
  http://www.health-report.co.uk/are_chemicals_killing_us_toxic_chemical_overload.html
  http://www.positivehealth.com/permit/Articles/Environment/brook54.htm

  How Many Dangerous Pesticides are in Your Body? – http://mercola.com/2004/may/29/pesticides_body.htm
  http://www.usatoday.com/news/health/2004-05-11-pesticide-study_x.htm

  How to Avoid the Top 10 Most Common Toxins (estimates show most Americans have somewhere between 400 and 800 chemicals stored in their bodies, typically in fat cells) – http://www.mercola.com/2005/feb/19/common_toxins.htm

  Chemical Trespass: Pesticides in Our Bodies and Corporate Accountability – http://www.panna.org/campaigns/docsTrespass/chemicalTrespass2004.dv.html

  What Chemicals Are Lurking Inside Your Body? http://www.ewg.org/news/story.php?id=2271

  What’s in your body’s chemical cocktail? –
  http://www.salon.com/tech/feature/2003/12/10/biomonitoring/index_np.html

  Everybody’s Chemical Burden –
  http://www.ewg.org/news/story.php?id=1756

  Toxic materials taint the lifeblood of our society – http://www.registerguard.com/news/2003/02/12/a11.ed.col.thornton.0212.html
  One example of the deception of testing and arriving at «normal levels» in regard to environmental toxins. «Normal levels» given are simply derived from health department statistics which are now based on the fact that the average person is polluted and expected to carry a certain amount of environmental toxins, while he/she appears to be without sign of disease and is still considered ‘healthy.’ As the population becomes more polluted these numbers are periodically raised so that both the doctors and public remain calm and «reassured.» According to the laws of toxicology, a combined interaction and health impact of only two or more pollutants cannot be scientifically ascertained. Therefore, the only «normal levels» that are truly normal for these substances (and not only in the blood which is the least sensitive of all tests) anywhere in the body is zero. (William Rea, M.D., «Chemical Sensitivity,» – 1992, perhaps the world’s expert on chemical sensitivity). («Multiple Chemical Sensitivity, . . . from Treatments to Cure,» Savely Yurkovsky, MD., a cardiologist who practices alternative medicine in New York and teaches licensed health professionals. In Townsend Letter for Doctors and Patients, Jan. 2001)

 6. Jeg vil bare legge til at kreft også kan skyldes kjemikaliebelastning, som regel i kombinasjon med næringsmangel. Kreft er for øvrig ikke en sykdom, men en prosess, og den korrekte betegnelsen er abnorm celledeling eller svulstutvikling. Kreft, i betydning abnorm celledeling er en prosess som foregår i kroppen hele tiden, og som en kropp i rimelig næringsbalanse lett ordner opp i. Det er en løgn at kreft er noe som tar år å utvikle. Kreft, selve ordet er meningsløst, og skapt for å fremme frykt, da kreft gies inntrykk av å være et «vesen» i seg selv som kan «ramme en». Mange faktorer i det moderne samfunnet fremmer abnorm celledeling, med mulig etterfølgende svulstutvikling, hvor særlig næringsubalanse (for mye eller for lite av næringsstoffer) og kjemikaliebelastning dominerer. Genetisk dispinert kreft og kreft forårsaket av ikke-eksisterende virus eller såkalte patogene mikroorganismer er bare bløff skapt for å fremme myten om virus og patogene mikroorganismer, for igjen å skape marked for økt vaksinering, bruk av antibiotika, etc.

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.