Feedback til udugelige og/eller vridde norske aviser

Jeg må bare dele denne, fikk den nettopp fra en slektning av meg som bor på landet.

Han så denne artikkelen på aftenposten.no idag:
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article2772239.ece
og her er hva han mailet avgårde til redaksjonen (OK for ham at jeg legger det ut så lenge han får være anonym):

«Vedr «spektakulært» terrorangrep

Jeg er bare en vanlig gravemaskinkjører (har litt mindre å gjøre nå, så litt mer tid til å følge med på det som skjer rundt omkring). Dette vil jeg si til Aftenposten:

For et gjesp å se alt det sludderet om «terror» som dere hodeløst bringer videre.

Her er et tips vedr. det mulig forestående «spektakulære» terrorangrep:
I fjor (august ?) fløy et amerikansk militærfly med atomvåpen ombord fra Minot Base i Dakota til Barksdale (?) flybase i Loisiana. Da flyet tok av var det 6 atomvåpen ombord. Da flyet landet i Barksdale (etter en mellomlanding) var det bare 5 atomvåpen igjen. Og ingen vet (eller vil si hva de vet) om hva som skjedde med det siste atomvåpenet. (Var den blitt sprengt i mellomtiden ville vel noen ha merket det ?)

Det «spesielle» er jo at det kan ikke ha vært «Osama Bin Baba» som stakk av med denne missing nuke (eller hvor høyt opp blant USAs myndigheter har den mannen egentlig kontakter ?)

Så hvis den missing nuke springer i USA så husk å få frem at det vil være landets egne myndigheter som står bak (det er sikkert de samme som lekker infoen om spektakulær» nå…)

Jeg ser at de fleste amerikanere ikke lenger tror på røverhistorien om at «Osama Bin Baba og de tyve kaprerne» stod bak 11/9. Dere må jo være noen julenisser med topplua langt nedover øynene hvis dere tror på den røverhistorien.

Her er litt dere kan sjekke og skrive om:

1. Det var en missile (ikke et passasjerfly) som traff Pentagon 11 sept 01.
2. De to høye tårnene ble sprengt innenfra (uavhengig av flytreff)
3. Anthrax som ble sendt til Kongressen var made in USA (Fort Detrick, Maryland)

Jeg begynte å bruke internett for noen år tilbake (for å betaler regninger i nettbanken), og nå finner jeg masse interessant info ved å hoppe rundt på nettet. Norske aviser (trøst dere med at dere ikke er alene) bruker jeg bare til å sjekke værmeldingen og nytt om øknomien. På YouTube ligger det også mye snadder.

Det mest interessante i aftenposten.no er debattene, både om Stoltenberg og Bilderberg og litt av hvert annet. Har begynt å følge med der nesten daglig – det er jo der «avsløringene» kommer – hva man nå skal tro på av alt sammen.

Ta ikke dette ille opp, noen setter pris på menig feedback fra grasrota, kanskje dere også. Selv hadde jeg satt pris på mer skikkelige avsløringer i avisene (sånn som det var engang). Men jeg klarer meg – jeg har internett – hopla

Hilsen
NN»

Lurer norske aviser på hvorfor de fortsetter å tape penger ? De sitter jo snart med rompa på en kald tallerken –

http://altnett.ning.com/forum/topics/feedback-til-udugelig-ogeller

Se også her: ‘Hvorfor serverer norske media så mye ”vridd” info ?

http://debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=10&Group=Norge%20-%20generelt&ThreadID=254115&Thread=Hvorfor%20serverer%20norske%20media%20s

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring