Stupiditet hos kommuneleger og NRK journalister om Gran-møtet; 20% dødelighet

Stupiditet hos de presstituerte har dessverre intelligente folk vanskelig for å forsvare seg mot. 20 % av de tilstedeværende av 10 personer på kosekveld hos Hans Kristian Gaarder på Gran er døde, sier NRK, og de korrupte åndssvake kvakksalvere og pilleselgere for legemiddelindustrien som kaller seg kommuneleger på Gran og andre steder, synest løgnen er veldig alvorlig. De er dum, eller kjøpt og betalt av legemiddelindustrien for å si hva de sier. Men hvem lurer de egentlig?

Foto: Ivar Arne Nordrum / NRK

Til Korona menighet medlemmer i NRK og Gran Kommune.

Folk flest dør for det meste MED covid sesong innfluensa virus, ikke AV. Men de presstituerte vil gjerne ha dette til å se ut som motsatt. Gi oss gjerne navn på den personen så vi får finne ut selv hva slags underliggende sykdom person hadde, da gjelder vel ‘taushetsplikten’ da, når vi kan bruke det not deres løgner. Men det vil ikke de presstituerte gjøre.

KUN «konspirasjonsteoretikeren» som skulle avsløres med fullt navn, for å kunne brukes som skremsel. Disse satanister i NRK og andre steder som elsker løgnen er KRAPYL ! «Satans ormeyngel» ville nok Jesus ha kalt dem. De elsker løgner og bedrag.

Jeg ble spurt om hvordan vi kan slå tilbake dette forsøket fra NRK på «De tar altså livet av folk for å skremme folk til å vaksinere seg ellers dør de! «.  Jeg sa: Jada, det er enkelt. Som å stjele sukkertøy fra småbarn.

Ytterligere en død med korona etter låve-møte på Gran
https://www.nrk.no/innlandet/ytterligere-en-dod-med-korona-etter-lave-mote-pa-gran-1.15451713

kan enkelt tilbakevises som løgn med denne statistikk:

  • 10 personer i låven / 9 antall smittet / 2 personer død = 20 % dødelighet
  • 15.000 personer i BLM demo / 1 person smittet / 0 personer døde = 0 % dødelighet (Kilde)
  • 5 million i Norge / 103.621 antall smittet / 684 døde = 0,001368 % dødelighet (Kilde)

Merkelig hvor mye større sannsynlighet dødelighet det er blant konspirasjonsteoretikere og koronafornektere ifølge massestrømsmedia enn blant resten av populasjonen. Er det ikke samme corona virus omtrent overalt da? Eller vil NRK’s journalister frem til at viruset angriper i raseri mye mer «koronafornektere» og «konspirasjonsteoretikere» ? Er viruset spesielt aggresivt mot disse?

Tilsvarende skulle altså 1,5 person være død av askeNAZI Erna Solbergs bursdag selskap. Gjorde det? Men det synest som dette sesong innfluensa covid viruset er svært aggresivt angriper mest «konspirasjonsteoretikere» og «koronafornektere»

#Pride medlemmer biter ikke viruset på.

Eller lyver media – og kommunelegen ?

Ifølge pressedekningen så døde Gaarder 6. april 2021, tre uker etter låvesamlingen 16. mars i år. Gitt det som er allment kjent med smittetidspunkt og manifestasjoner av symptomer, så passer ikke tidslinjen med at møtet på låven skulle være hendelsen hvor han ble smittet. Det er merkelig at kommuneoverlege Are Løken i Gran ikke evner å trekke de slutningene selv, når han villig stiller opp i media.
https://akroma.no/a-godte-seg-over-et-dodsfall/

«Koronafornektere» er de siste forstandige mennesker på planeten, klart medisin-mafiaen gjerne dreper noen av dem for å statuere eksempel og tilgodese sin forretning. Som sunnmøring kan jeg mene det er god ide for å tjene mest mulig penger å tie de kritiske stemmene mot forretningen selvfølgelig, bortsett fra at det er imot loven da, og gjengs moral.

Samme virus, men i Gran på en låve der er det ekstremt mye farligere enn alle andre steder (?), mener NRK.

«Nå har kommunelegen og hans følgere, hele pressekorpset og en tankeløs skare av mennesker falt til det laveste lavmål av moral. Aldri i moderne tid i Norge har vi sett en slik hets av en død mann fordi han hadde en annen mening en den etablerte eliten. Denne hetsekampanjen er en skam for landet.» – Jon Holden

Blant 2000 mennesker som gikk i tog for Black Lives Matter gikk alt helt fint, uten noen som helst tiltak (?). Ingen døde, og det var ingenting alvorlige forhold med dette toget tilsynelatende, skal vi tro NRK og de presstituerte flest.

Her er legemiddelindustrien

Alle som har kjøpt aksjer der, vil at alle vaksinerer seg så mye som mulig, 1 skudd, 2 skudd, 3 skudd, endeløst – alt er bra. Hold på resten av verdens levetid, inntil Gud eventuelt setter en stopper for det med en ny oversvømmelse. Jesus sa Endetiden vil bli «Som i Noahs dager».

Hvis noe kvekker som en and, så er det mest sannsynlig en and.. Send dette videre til de idioter av noen kommuneleger og NRK journalister, så håper vi de slutter å være slike store idioter som sirkulerer emosjonelt løgn og bedrag.

Hva kan hver enkelt av dere gjøre?

1. Legg linken til denne artikkel ut på Facebook for meg. Jødene i legemiddelindustrien har stengt meg ute for 30 dager.
2. Send link til knut-oyvind.hagen@nrk.no, dennis.ravndal@nrk.no og KOMMUNELEGE: are.loken@gran.kommune.no og spør dem om hvor dum det egentlig går an bli.
3. Opppfordre flest mulig til å gjøre det samme, altså sende email til disse med link – og spørre dem hvor dum det egentlig går an å bli.

Vend om til Jesus Kristus. Den SANNE Helbreder. Snu dere bort fra satanister og falske helbredere som pusher slangeolje og dna endrende vaksiner, som denne kommunelege.

Alt var planlagt slik som det foregår :

SPARS 2025-2028 Document

Mye gode kommentarer om den planen som var laget for denne «plandemi» under filmen her:

https://www.banned.video/watch?id=6068e6f54749bf7c6f0fcb7b

Mvh. Jarle Johansen @ Riksavisen.no

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring