Frimureriet: Menneskehetens dødsønske

——————————————————–
Frimureriet: Menneskehetens dødsønske
Av Henry Makow (c) – http://www.savethemales.ca
(LITTERATUR – Architects of Deception av Jyri Lina)
——————————————————–

«Architects of Deception» er en bok på 600 sider om frimureriet av den estiske forfatter Jyri Lina. Boken gir skjellsettende innsyn i den moderne (og tildels også fjernere) histore.

I kortversjon: Et dominerende segment av det vestlige samfunn, har i fellesskap med den jødiske finansielle elite, omfavnet frimureriet, en satanisk filosofi som representerer et dødsønske for vår sivilisasjon. De innbiller seg at de på en eller annen måte vil få fortjeneste av slakten, massemordene og lidelsene forårsaket av deres «nye verdensorden»

Selv om det høres og virker utrolig, deprimerende og bisarrt ut, skriver Lina at 300 – hovedsaklig jødiske – bankierfamilier har brukt frimureriet som et *instrument* for å underminere, kontrollere og degradere (gjøre verre/svakere) den vestlige verden.

Dette synet er konsistent med et avhør – NKVD avhøret – av et illuminati-medlem som nevner ved navn mange av bankierfamiliene og som bekrefter at frimurerne er «verktøy» som bakmennene ikke nøler med å ofre om omstendighetene tilsier det (se min to-delers artikkel «Rothschild kondukterer en rød symfoni» [http://www.savethemales.ca/000275.html]
og «Terminert! Frimureriets siste avsløring»
[http://www.savethemales.ca/000280.html]).

I juni 1940 ble arkivene til den mektige Franske Grand Orient Losjen oppdaget og tatt over av russerne. De offentliggjorde mye av det. Basert på disse arkivene utbroderer Lina hvordan frimureriet har *konspirert* for total verdensdominanse og har orkestrert alle store revolusjoner og kriger i den moderne tid (Lina, side 332).

Frimurere, ikke sjeldent jødiske (det gjelder særlig USA men også Europa), er ansvarlige og står bak kommunisme, sionisme, sosialisme, liberalisme (og feminisme). De elsker «den store og kraftfulle stat» fordi det er det ultimate monopolet. «Verdens-myndigheter» (verdens-diktatur) er deres ultimate og siste trofé. Dette er målet som ligger bak planleggingen og utførelsen av 9-11 og «krigen mot terror.»

Disse «verdensrevolusjonære, progressive» bevegelser speiler alle Lucifer’s opprør mot Gud og naturen, som ligger i frimureriets indre hjerte. De har fanget inn millioner av naive idealister ved å love et utopia basert på materialisme og «fornuft/rasjonalisme» og dedikert til «frihet, likhet og broderskap (liberty, equality and fraternity),» «offentlig eierskap» eller lignende tomme fraser og illusjonistisk babbel. Det kan symbolsk kalles for «å legge ut en lokkende kjøttbit, og bytte den med det man egentlig hadde til intensjon å introdusere hele tiden………… (klarte ikke oversette bait-and-switch bedre:)»

Ifølge Lina er «Det primære målet til det moderne frimureriet å bygge den nye verdensorden, et åndelig Solomons Tempel, hvor ikke-medlemmer kun er slaver [og] … hvor mennesker ville blitt ofret til Yahweh (s. 52).»

Lina siterer flere jødiske kilder som påstår at frimureriet er basert på jødedom og er «det utførende politiske organ for den jødiske finansielle elite.» (s. 81-83)

Målet for alle bevegelsene igangsatt av frimureriet er å underminere rase, religion, nasjon og familie («alle fellesskaps-baserte krefter utenom vår egen») ved å fremme og promotere sosial deling/oppsplitting, selvnytelse og «toleranse» som under overflaten står for og betyr ateisme, nihilisme, globalisme, seksuell «frihet,» homoseksualitet og de «tolerante» forhold på tvers av rase (som nå har blitt nærmest «in»). Gjennom slike forhold ønsker de som står bak kulissene å redusere menneskeheten til en uniform, dysfunksjonell og lett formelig «masse.»

Lina og andre som forsøker å ADVARE menneskeheten om dens VIRKELIGE tilstand, blir på en rutinemessig måte diskreditert og «avvæpnet» som anti-semittiske, fascistiske høyre-ekstreme «hatere» av folk som ofte er indirekte i bankierernes vold gjennom lønnsutbetalingen…….

Denne taktikken fungerer som et skjold som hindrer at *konspiratørene* blir gjenstand for undersøkelser og et kritisk blikk, og gjør en offentlig diskusjon om vår grimme situasjon og tilstand (som menneskehet og helhet) umulig.

Jeg er en jøde. Jeg er ikke del av dette bankier-monopolet, så heller ikke majoriteten av jøder. Som en analogi, så blir mafiaen ofte ansett som mest italiensk, men de fleste italienere tilhører ikke denne mafiaen.

Italienere angriper ikke fiender av organisert kriminalitet og kaller dem «rasister» og «hat-spredere.» Det ville sett veldig merkelig og mistenksomt ut. Jøder kompromitterer seg selv gjennom sitt forsvar av frimurer-bankiererne og deres perverse visjon og drøm (mareritt) for menneskeheten.

Mine fire besteforeldre gikk bort i det jødiske holocaust. Jeg krever å få vite den VIRKELIGE grunnen til at de ble drept. London-baserte frimurer-bankierer, og deres følgesmenn, fikk Hitler frem til makten fordi de ønsket å provosere frem krig, kontrollere Stalin og rettferdiggjøre opprettelsen av Israel. De sviktet og forrådte ikke-sionistiske jøder og lot dem falle (dø). De bruker det jødiske folket på samme måte som de bruker frimurerne (og alt og alle mennesker).

(fortsetter oversettelsen senere)

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring