Skriv ut Skriv ut

FrP for folk flest?

Vanlige folk uten representasjon. Mer profittabelt å tjene internasjonale krøsuser? Fare for fascisme.
Vanlige folk uten representasjon. Mer profittabelt å tjene internasjonale krøsuser? Fare for fascisme.

Det nærmer seg valg. Individer uten representasjon. Se opp. Fare for fascisme.

Vi har fått inn en sak fra en kar som har bedt Stortingsrepresentant Solveig Horne (FrP) om hjelp i en svært stor korrupsjonssak han avdekket for noen år siden, men fikk til svar etter flere omganger med henne og hennes rådgiver Jan Fredrik Vogt for å sette dem inn i saken, at de tar ikke ‘enkeltsaker’ på Tinget. Er det noen innen eliten eller nettverket som selv blir rammet av ‘enkeltsaken’, så skal det ikke frem eller taes opp. Er det noen som kan ofres, så tas det opp som symbolsaker, med full pressedekning.

Grunnlaget for frigjøringen av Amerika (Land of Liberty – den gang), var at uten representasjon, skulle ingen skatter betales til Kronen (The Crown – som symbol for adelskapet jevnt over) i England. Hvor det er monarki, er det symbol på landene hvor adelskap fremdeles råder?

«No taxation without representation«, var slagordet. Ingen skatter uten representasjon.

http://www.absoluteastronomy.com/topics/No_taxation_without_representation
http://en.wikipedia.org/wiki/No_taxation_without_representation

Det samme kan vel vi si. Får vi ikke vår rett, hvorfor skal vi måtte gjøre vår plikt (samfunnskontrakten) ? Om noen ikke har noen som helst de føler representerer dem på Stortinget, kanskje i sin avmakt og demonstrasjon mot å stemme på hverken pest eller kolera har stemt blankt, har vi da noe representativt demokrati?

Rothschilds The Crown & The City ordnet det senere med å la Rockefeller ta seg av innkrevingen for ham lokalt i USA, og korrupte politikere som Woodrow Wilson som lurte ‘The Federal Reserve Act’ (Amerikanske privateide sentralbank systemet) gjennom kongressen trakk inn den resterende kjøpekraften til vanlige folk for dem, ved at vanlige folk måtte betale skatt for å betale rentene som USA lånte av disse folkene (bankierne), så det ble ikke store forandringen likevel.

The Virginia Company‘s eiendom, Amerika – fikk sin ‘frihet’ fra engelskmennene, men var fremdeles eid av The Virginia Corporation. Det var bare et nytt system som ble gjennnomført.

Norge selges ut

FrP stormer frem. – Med den internasjonale elites hjelp. Siv Jensen har vært på teambuilding kurs og globaliserings skole hos David Rockefeller og Henry Kissinger (fremtredende medlemmer av den sionistiske bevegelse, i tillegg til å være episenteret for korporative Amerika). Hun er ikke alene i hverken den norske politikken eller finansen om det, søk her. Mon tro hvor mye ‘tap’ i oljefondet hun og Erna vil klare å realisere for sine internasjonale elitesvenner’s lommer? Et tap for noen er alltid vinning for noen andre. Følg pengestømmene!

Pink Floyd The Wall. Følelsen av fangenskap. Jfr. Munch's 'Skriket'
Pink Floyd - The Wall. Følelsen av fangenskap. Jfr. Munch's 'Skriket'

Siv Jensen og FrP blir jo i all mainstream media overeksponert (merkelig?), etter at Siv Jensen var på Bilderberg møte i Kanada i 2006, sammen med verdens elite innen politikk og økonomi, inklusivt eierskap til media. Denne forfatter spådde like etter Siv Jensens Bilderberg møte at «Vår nye regjering er vedtatt«, hvor jeg sa at nå kommer vi til å se at media kommer til å prise alt FrP gjør opp i skyene, og finne dritt på deres motstandere. Media rapporterer ikke, – de skaper sympatier eller antipatier helt etter eget (sine eieres ‘profil’s) forgodtbefinennde. Både Blair og Clinton ble statsledere etter å ha deltatt i dette forum som sannsynligvis er de som bestemmer hvem vi får lov å stemme på i valg. Valgene vi får forelagt, er pest eller kolera.

De som slåss seg vei på egen hånd, og fra Stortingets talerstol tar opp det betenkelige ved at våre tillitsvalgte politikere opererer i skjulte nettverk som Bilderbergerne, jfr. Steinar Bastesen, stifteren av Kystpartiet, kan enkelt få en pille i rødvinen på uterestaurant i Oslo, med påfølgende hjerneslag, og dermed være ute av politikken. Hans parti kan deretter innlemmes blant de som går i takt med disse krefter.

FrP har gått en lang vei etter å ha vært uglesett og vært pariakaster i den samme media i tiår, til nå å bli lovprist for alt de gjør og tar opp enhver liten sak de vil ha frem. Til og med ‘meningsmålingsselskapene’ som selvfølgelig er eid av samme krefter, begynner plutselig å ‘måle’ så mye fremgang. Alle som ikke tenker selv, henger seg selvfølgelig på, for alle vil helst være med på vinnerlaget.

Forandringen kom etter Siv’s mingling med verdens elite på Bilderberg konferansen, samt sin aktive støtte til røverstaten Israel, og Carl I Hagen som plutselig hadde blitt mer kristen enn Jesus og dro rundt på sørlandets menigheter og bedyret sin og FrP ‘s uforboldne støtte til Israels herjinger i Midt-Østen. Det hjalp sikkert også at Hagen hadde meldt seg inn i foreningen ‘Israels Venner på Stortinget‘. Kan ha vist seg som en god strategi for makt og innflytelse.

Skal ikke mer til for å få verden med seg, istedenfor mot seg. Det er alltid viktig å vite hvilken knapper en skal trykke på for å få makt og innflytelse. Men mistet FrP sin sjel på denne veien? Byttet de sin makt og innflytelse mot individets fred og frihet ved å knele for disse ‘corporative’ krefter?

Fra fritenkere til saueflokk

FrP ere på Frp Skolen - Den ene rette lære
FrP ere på Frp Skolen - Den ene rette lære (Pink Floyd - The Wall).

FrP har alltid hatt en liberalistisk politikk med individet i sentrum. Etter utrenskningene på nittitallet og begynnelsen av det nye århundre, så ble partiet strømlinjeformet, Frp skolen hvor partiets tillitsvalgte lærte hva som var korrrekt FrP tenkning, ovenfra og ned styrt, istedenfor å være et demokratisk alternativ, hvor politikken blir til i en syntese av dets folk. Alle som ikke var enig med ledelsen i denne ‘strømlinjeforming’, og som likte å tenke selv, gikk med i utrenskningene, innklusivt Vidar Kleppe, Jan Simonsen, «Fri og Frank» Gundersen, etc.

Bildetekst fra ‘The Wall’: «We don’t need no education. We don’t need no tought control».

Vidar Kleppe har prøvd den samme Israel hallelujah sak etterpå med sitt eget parti, uten at han har fått den samme utelling. Verdens mektigste trenger ikke så mange av samme type til å fronte sine saker. FrP som hevder å være det ‘nye arbeiderparti’ bruker også de samme metoder som det gamle Arbeiderparti brukte. Aftenposten rapporterer at 103 år gammel tok Håkon Lie et oppgjør med sin ekstremt pro-Israel holdning bl.a. i kampanjen ‘La Israel leve’. Like før han døde skrev han i stedet om ‘skammens mur‘. Det var avlatet etter et helt liv i deres tjeneste.

Siv og FrP har rett og slett bare kopiert en nærmest idiotsikker metode til makt og innflytelse. Det skal bli spennende å følge med på hvilken måter Siv og EU-Erna vil ‘privatisere’ våre vannressurser og andre av våre ressurser, slik at de endelig ender opp i sine internasjonale elitevenners lommer etter hvert.

Det er forskjell på ‘private’ må vite. Jeg er også privat, men jeg ikke penger til å konkurrere på å kjøpe vannet vårt, fordi staten tar alle mine penger i skatter og avgifter.

De jobber for ‘privat’ næringsliv, mer enn for private mennnesker, selv om det er sistnevnte som har valgt dem inn. Mitt poeng har alltid vært at hvor de private mennesker har det greitt i et samfunn, så vil de selv ta seg av næringslivet, – ikke for politikere å bry seg med det. Men dette er snudd på hodet.

På Stortinget har også FrP gått fra å være representanter for enkeltmennesker, til å nå ta seg av struktur og de store saker. Mennesker som kommer til sine ’tillitsvalgte’, blir møtt med argumentet at de tar ikke enkeltsaker (lenger). Men hvor blir da av vårt representative demokrati på denne måten?

Folkets ombudsmann

«Fremskrittspartiet – et troverdig alternativ», sier FrP på sine hjemmesider; «Fremskrittspartiet er det eneste partiet som representerer reell forandring og et reelt alternativ til dagens rødgrønne regjering. Med FrP i posisjon vil velgerne kunne føle seg sikre på at de har et parti som tjener som ombudsmann for folk flest.»
http://www.frp.no/no/Vi_mener/

Avdøde hedersmann John Alvheim (FrP) sa at det viktigste han gjorde var å være folkets ‘ombudsmann’ på Stortinget. Carl I Hagen mente og sa at Alvheims største problem var at han engasjerte seg for mye i enkelt saker. FrP har øyensynlig forlatt Alvheims linje, som det første de gjorde etter Alvheims bortgang. Den gamle ringrev Hagen visste selvfølgelig like godt som meg at innflytelse ikke kommer fra valg, men fra å holde seg inne med de krefter som gjør at en får lov til å stille til valg i det hele tatt, for ikke å si de som eier den media som profilerer deg og dine saker på en sympatisk måte.

En kar fra Stavanger forteller i en email til oss forleden:

«Jeg var hos Solveig Horne og fremmet saken min på Stortinget, og hun sa den gang at hun ikke kan legge seg borti enkeltsaker, og på det grunnlaget ikke kunne ta saken opp på stortinget.
Med dette som bakgrunn og at jeg i dag leste Stavanger Aftenblad, og hun blandet seg inn i enkeltsak, ringte jeg henne og konfronterte henne med sitt utsagn fra tidligere, og hun slengte på telefonrøret.
Hun er medlem av justiskomiteen fra Frp. Hun er da i Frp Rogaland.
Hva er det med slike folk, lurer jeg på….. Feig og maktsyk ? Ikke vet jeg helt sikkert.»

Stavangermannen er ikke alene. Tusenvis av samfunnsinteresserte mennesker som vil gjøre noe med ‘enkeltsaker’ har opplevd det samme, ikke bare i FrP men jevnt over hele partispekteret. Men poenget her er at nå har altså FrP kommet inn på samme linjen…hvordan skal våre såkalte tillitsvalgte lære om vanlige menneskers utfordringer i livet, om de ikke tar ‘enkeltsaker’?

«Siv Jensens utfall mot kulturminister Giske viser at partiet fortsatt vil være for folket mot eliten. Men det stemmer ikke», sier Dagsavisen
http://www.dagsavisen.no/meninger/article423678.ece

«- Ap er veldig elitistisk og høyt hevet over folket, men folk vil ikke lenger bli ignorert og behandlet som idioter. Ap behandler ofte folk som dumme, og det skjønner jeg at de ikke lenger gidder å finne seg i«, sier Frp-formannen til Dagbladet.
http://www.dagbladet.no/2009/03/27/nyheter/innenriks/politikk/ap/frp/5492713/

Hva hjelper det om Siv Jensen vil gi inntrykk av å motarbeide særnorske ufarlige kultureliter, og andre mer eller mindre selverklærte eliter i Norge, samtidig som hun har gjort knefall for den verste og mest farlige verdenomspennende eliten (globaliseringens yppersteprester) av dem alle? Verden vil bedras, nå som alltid før.

Næringslivets ombudsmenn og -kvinner

Det virker som det er bare næringslivet som har representanter på Stortinget på denne måten, og dessverre så er dette veien mot fascisme. Benito Mussolini sa at fascime skulle heller bli kalt korporatisme, fordi fascisme er en forening av makten til staten og næringslivets.

«Fascism should more properly be called corporatism because it is the merger of state and corporate power.»
— Benito Mussolini

Det kommer til å vise seg at det er langt fra ‘for folk flest’ å mingle og bli i lomme(boken) på denne internasjonale elite, som Siv Jensen sammen med en rekke av våre fremste tillitsvalgte har valgt å mingle med, bli innfluert av, og kanskje tjene, – med sin politikk. Kanskje kan vi si ‘FrP for Bilderbergere flest’ ?

Kanskje bør vi lage litt krøll i denne marsjering, mot.......
Kanskje bør vi lage litt krøll i denne marsjering, mot....... (Pink Floyd - The Wall)

For en ting skal vi garantere; Om FrP har lagt av å være ombud for oss vanlige folk, så kommer ikke FrP til å stoppe å være de ‘corporate’ krefters (les; næringslivets) ombudsmenn og -kvinner. Det er bare å se på hva de gjør, og hva de sier i media det. Store konserner skal leve, de små private bedrifter skal kveles, de som ikke innlemmes i de samme konserner. Når det kommer til enkeltsaker for enkelte utvalgte bedrifter, blir det aldri snakk om å ikke ‘gå inn i enkeltsaker’. Da er de der alle som en. Er ikke statens subsidiering av Aker Holding en enkeltsak?

Banker og næringsliv forøvrig får statens gullkort (jfr. Halvorsens bankpakke), mens folk må betale sine lån likevel. Hvorfor ikke gi ‘gullkortet’ til folk flest? Like galt i alle leire. Samtlige er korrumpert inn i dette system.

Individer er bare ‘arbeidere’ og kanonføde i dette system, men få eller ingen rettigheter for seg selv. DET er grunnen til at FrP og andre ikke lenger tar ‘enkeltsaker’. De blir for uviktig i det store spill om makt og penger som politikere oftest involverer seg i og tjener interessene til. Slik er det bare. Og ikke bare for FrP, men sannsynligvis for de fleste partier. De hadde ikke kommet i posisjon uten.

Uten I.G.Farben, Thyssen, Brown Brothers Harriman (Prescott Bush), Consolidated Silesian Steel Company (Prescott Bush), Union Banking Corporation (Prescott Bush), Norsk Hydro, IBM, Siemens, Hugo Boss, hadde det aldri vært noe nazi-tyskland.
http://www.guardian.co.uk/world/2004/sep/25/usa.secondworldwar

Pink Floyd - The Animals (1977).
Pink Floyd - The Animals (1977).

Politikerne prøver seg på det argumentet at de gjør dette for oss, altså å ivareta næringslivets interesser, slik at vi kan få arbeidsplasser. Igjen; hvor individet er godt ivaretatt, og forholdene er lagt likt til rette for både rik og fattig, så vil disse personene selv ivareta næringslivet, og skape seg det arbeid de trenger.

Og ihvertfall trenger vi ikke mer arbeidsplasser enn vi har folk. Nå må vi jo importere folk for at det er ‘mangel på arbeidskraft’. Hvilken interesser er det så politikerne tjener med det? Folk flest ? Splitt og hersk, globalisering, skape frykt og usikkerhet er grunnen.

Vi folk flest trenger gode liv, ikke nødvendigvis arbeide i sitt ansikts sved for store korportative entiteter kalt konserner, for å ytterligere berike internasjonale mafia syndikat.

Lykke til med valget.

Spread the love