Gratulerer med dagen; Dönmeh jøden Erdogan redder Sverige og Finlands dumme politiker damer?

Gratulerer med dagen –>> (ikke mye frihet igjen å feire ). Erdogan redder Svenske og Finske dumme damer i politikken virker det som. De er for dum dessverre å vite om eller finne ut selv karmiske konsekvenser etter krigens lover kan være vanskelig, bedre å ikke bygge opp karma.

Holde dere strengt nøytrale, mye tryggere, sier Jarle Johansen.

Er dette det endelige konklusive beviset for at de aller fleste av alle disse dumme kvinnene i politikken burde heller holde seg hjemme ved kjøkkenbenken og passet mann og barn med masse omsorg og kjærlighet istedenfor å bli krigerske amazoner ?

Måtte det en tyrkisk mann av jødisk avstamming (Dönmeh jøde) å redde både Sverige og Finland ?

Min frihet går med til følgende: Å overhodet ikke å bemanne noen norsk marine for Erna Solberg og Anniken Huitfeldt. Jeg skal holde meg langt unna Stoltenberg-Jugends kriger. Det er helt sikkert.

Det er overhodet ingen, 0, nada fordel for mitt Fedreland å krige kriger for alskens ondskapsfulle formål som klimakriger og Great Reset for askeNazier i Davos, skape Nye Khazaria for askeNazi khazarene i Ukraina eller andre steder…

Glem meg… Den Kongelige Norske Marine får klare seg uten meg denne gang..

Sett Erna Solberg i baugen som på en Titanic så skremmer det bort enhver fiende i tilfelle hun skulle ønske å sette seg på dem…

Ikke en eneste kanon blir avfyrt mot noen som ikke angriper dette landet, på den KNM jeg er skipssjef.
Stoltenberg-Jugend ala Titanic Erna og Anniken Huitfeldt dårene, og deres integritetsløse våpendrager Støre får senke den nasjonale skuten og fedrelandet selv, uten min hjelp…

Myrde småbarn i Libya og Ukraina med å bombe dem har karmiske konsekvenser for Fedrelandet.. Jeg skal ikke hjelpe til med de karmiske reaksjoner. Aksjon > RE-aksjon. Helt etter krigens lover er GJENGJELDELSE helt ok. Om Putin nå REAGERER på finske, svenske og norske damers maskuline perverse aggresivitet (kjønnene har endret karakter siste 50 år, gutter leker med dokker i barnehagen og jenter får lov å klatre i trær, slik skapes kjønnsbastarder og kjønnsforvirring), så er det helt i henhold til krigens lover.

Sånn går jo dagene, nærmere og nærmere Ragnarokk og Bibelsk endetidscenario, mens folk feirer og tror de har frihet, er de det mest mentale ufri folk i verden jeg vet om.. Hvor kun å være Stoltenberg-Jugend er lovlig.

STRENG NØYTRALITET !

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring