Khazarene (askeNAZI Jødene) migrerer hjem til Khazaria (Ukraina)

Den Ukrainske «Young Global Leader» til jødiske Klaus Schwab, khazar og jødiske komiker kokaintrynet Volodymyr Zelenskyy holder tale til det norske Storting og 169 idioter hyller og heiler ham. Det er klart de trenger skuespillere i slik rolle, ikke politiker.

Foto: Stortinget. Som vanlig, husk å følge linkene for bakgrunnstoff. Du får ikke hele bildet uten.

Khazarene (Jødene) skaper fyktningestrømmer alle steder (Ukraina/Palestina). Khazarene flytter innbyggerne i Midtøsten og Ukraina til resten av Europa. Ikke en eneste politiker fra noe parti på Stortinget reserverer seg.  De som tjener Khazarene utgjør norsk «Dypstat», hvilken sin Nye Verdensorden, ‘The Great Reset’ som råder hos makten.

Khazarene, verdens falske jøder
https://www.riksavisen.no/khazarene/

Rabbi Mendel Kessin : What Ukraine seems to be all about is called payback time, «Ukraineans have been killing Jews for 400 years».
#UkraineWar #JewishRevenge

Vi husker at en av Khazarene sin leder Wesley Clark sa at de skal rydde syv land i Midt Østen, khazar jødene trenger mer plass for sitt Eretz Israel; Stor-Israel. De sender flyktningene til oss. Nå rydder de Ukraina, sitt opprinnelige hjemland; Khazaria. De sender flyktningene til oss. Og hele Stortinget jubler over det faktum. Hundene slikker hånden til sine Herrer.

Først tømmer de Midt Østen og sender folkene til oss, for Eretz Israel der (Google: «General Wesley Clark Wars Were Planned Seven Countries In Five Years» i Midt Østen)… nå er det Nye Khazaria, det nye Great Israel, sender folkene til oss så askeNAZI’ene kan ta landet deres.

Verdenskrig for hva ? Fra ‘Alt For Norge’ til ‘Alt For Nye Khazaria'(Greater Israel). Og de 169 idiotene på Stortinget i full enighet applauderer det hele.

Pål Steigan; ISIS, Israel og 500 tusen innvandrere
https://www.riksavisen.no/paal-steigan-isis-og-500-tusen-innvandrere/

Her beskriver general Wesley Clark hvordan han ble fortalt den 20. september 2001 at administrasjonen hadde bestemt seg for å angripe Irak etterfulgt av Syria, Libanon, Libya, Somalia, Sudan og Iran.

Er det kun de to siste som gjenstår ?

Khazarene har kuppet makten i Norge og USA
https://www.riksavisen.no/norge-og-usa-de-kristne-fyrtarn-som-ble-jodisk-og-kom-under-forbannelsen/

Satans Synagoge og alle satanister er pålagt å fortelle sannheten til massene før de gjør ting. Hvis ingen protesterer regner det som tilslutning «den som tier samtykker» («revelation-of-method»). Derfor forteller må de fortelle alt de gjør på forhånd via filmer, Simpsons, Pet Goat, magasin forsider (Rothschilds Economist er populær), etc.

Lederne for dypstaten i Norge består av Jonas Gahr Støre, Jens Stoltenberg, Erna Solberg, Espen Barth Eide og Trygve Magnus Slagsvold Vedum, alle khazarer. Deres rolle er ikke å gjøre hva som er best for norske folk, men de skal inplementere poolitkken til Khazar lederskapet.

Ingen har fått lov å komme til makt i Norge som ikke er en av dem, i alle partier. Alle de ikke vil ha der, finner de en #Epstein eller en ‘Panama-plett’ på. Khazaren Epstein ble brukt til å lokke alle av betydning i en «honeypot», barnesex eller lignende, så de hadde noe på alle av betydning, alle som kunne og kan utgjøre en trussel mot deres Great Reset. ALLE personer i alle partier, uten unntak, tjener dem:

Bjørnar Moxnes tar side med askeNAZIENE (khazarer) som voldok og myrdet i mange år siden 2014 når de kupper makten før Russland gikk inn sikret innbyggernes sikkerhet i Ukrainas østprovinser hvor det bor mer russere enn ukrainere.

Khazar jøde Klaus Schwab sier på ‘World Government» Summit 2022’ : «we do know the global energy systems, food systems, and supply chains will be deeply affected»  NORSK: «vi vet at de globale energisystemene, matsystemene og forsyningskjedene vil bli dypt berørt«

Vi vet khazar Klaus Schwabs norske Young Global Leaders sørger for at det skjer i Norge hva de har planlagt for hele verden. Advarer: – Brødprisen kan gå fra 30 til 100 kroner. De må lage problemer for oss, så folk har problemene sine å tenke på, mens Khazarene sikrer sin Nye Verdensorden makt, og passer på at alle penger havner i deres lommer. «Dere skal ikke eie noe og være lykkelig«, sier Schwab, og «Schwab of hans khazar kumpaner skal eie alt og bli superlykkelig«, sier Jarle Johansen.

«War is peace.
Freedom is slavery.
Ignorance is strength.»
George Orwell, 1984

Når løgnene blir sanheten, og sannheten blir løgn.

De trenger dette tåketeppe av kaos for at Khazarene tar verdensmakten (orden utav kaos). Dette er «smoke and mirrors» strategy, magikernes triks, men de kan ikke lure oss som har studert å fulgt med på khazarene i 25+ år. Deres inntektskilder er blant annet kovid-hoax (vaksiner) og klima-hoax, samt at de får sine folk i våre regjeringer og Storting til å overføre milliarder til seg, eller de kan eie vindmølleindustrien, med inflaterte priser de tjener milliarder på, samme som skjer med strømprisene våre nå. I noen sine lommer går forskjellen på produksjonskost og utsalgspris. Overføringer kan også organiseres som «tap på investeringer» i oljefondet. Planlagde og villede tap, noens tap er andres vinning.

 

Den Nye Jesus, det jødiske kokaintrynet Zelenskyj. Folk er hjernvasket fra barnsben av å tilbe enhver antikrist Jesus-hatende jødetamper som guder. Merkelig fenomen…

Originaltittel: Den skjulte historien til den utrolig onde khazariske mafiaen
«Den hemmelige historien til Khazarian Mafiaen og dens onde plan om å kapre hele verden er nå avslørt for første gang».
«Hva ‘Q’ aldri ville fortelle deg … den sjokkerende sannheten bak konspirasjonsteoriene»
Norsk: http://www.nyhetsspeilet.no/2022/03/den-skjulte-historie-om-rotschild-khazarmafia-og-joder-som-ikke-er-joder-2/
Engelsk: https://www.veteranstoday.com/2022/03/10/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

Khazaria gjenoppstår

Nå skal de rydde Ukraina for mennesker, sender dem til oss.

Fra khazar Klaus Schwab sin Young Global Leader skole

Khazarene vil ha tilbake sitt opprinnelige hjemland, dreper og fordriver de som bor der, vi må ta imot som «flykninger» – de rydder landet som i Palestina.

Det khazarske lederskapet

H.G. Wells .. sammenhengen mellom Khazarer og Edomittene (Herodes, Kaifas, Barrabas, Judas et al)… edomittene etter Esau var også konvertitter, som khazarene ble hundrevis av år etter. Der er koblinger mellom de to, Khazarene er etterkommere etter Edomittene, sier H.G. Wells… her:

Edomittene etter Esau ble Jøder, sier H.G. Wells (på Jesus sin tid), og de fleste av dagens Jøder er konverterte Khazarer. Fra boken Who is Esau – Edom, av Charles A. Weisman

Ukraina = Khazaria

Reverse migrantion back to their national homeland of Khazaria…
https://blogs.timesofisrael.com/leaked-report-israel-acknowledges-jews-in-fact-khazars-secret-plan-for-reverse-migration-to-ukraine/

Denne er satt inn senere, nå i det siste… masse år var der den ikke «satire»… satanister er pålagt å fortelle sannheten («revelation-of-method»), men nå kaller de sannheten «satire» :

«Redaktørens merknad: Dette blogginnlegget er et satireverk. Den ble publisert i 2014 på kvelden til Purim, en jødisk høytid som feires med vill munterhet og hes komedie – med spesiell vekt på å tulle med antisemittisme og uvitenhet.»


«Editor’s Note: This blog post is a work of satire. It was published in 2014 on the eve of Purim, a Jewish holiday that is celebrated with wild merrimaking and raucous comedy – with a particular emphasis on poking fun at antisemitism and ignorance. »

Revelation of method:
Åpenbaringen av metoden er et okkult ritual. Brukt tilfeldig, er implikasjonen alltid den samme: når den Khazarske sataniske Dypstaten begår store forbrytelser, vil de kringkaste intensjonene sine på forhånd, gjennom populære filmer, magasiner og TV for å unngå konsekvensene av universell lov (karma, kristen: du høster som du sår) > «den som tier samtykker».

Slangefolket returnerer til Ukraina
https://www.riksavisen.no/slangefolket-returnerer-til-ukraina/

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring