NAZI-Jøder gav nettopp Israel sitt eget 9/11 og Utøya, fordi de vil ha Tredje Verdenskrig

En fremtredende jødisk Torah-rabbi (NB: IKKE Talmud rabbi som jeg forstår det) har sagt dette er en «inside job», altså en innside jobb. Regjeringen i Israel tillot det å skje. Altså er det deres 9/11, og Utøya, begge planlagt og utført av Mossad.

Alt det er greitt, og helt riktig. https://www.riksavisen.no/mossad-bak-utoya-terrorismen/

Der finnes jøder som står for rettvishet og sannhet, en slik er Steven, en kristen jøde, som nå bor i Amerika, men har bodd i Israel store deler av livet sier han.

Israeli Rabbi Calls Hamas Attack «Inside Job»

En annen side er at jeg mener Steven fremstiller saken veldig interessant som jeg ser det, hva som skjer i Israel er de onde fariseere mot de gode jøder. Jo, det er sant.

Steven sier det er gode jøder som står opp for rettvishet og sannhet, og jeg er enig med ham, slike som han selv. Når jeg ser idioter «kristne» sionister i Norge som er så ekstremt hjernevasket i sin jødetilbedelse, av fariseerne, de ser ikke forskjell på gode og onde jøder, så ser jeg nå hvordan Gud legger dette opp.

Det er jøder som Steven som vil redde verden. Oppvåkningen blant jøder i Israel og over hele verden vil få å vite at Jesus er den han sa han skulle være; Jødenes Konge, og hele verdens Konge (Isaiah 9:6). Folk hører ikke så mye på meg, som de hører på en jøde som sier det samme som meg. Merkelig det der, men husk at verdens folk er hjernevasket at «jødene er guds utvalgte folk«, og tror på tåpeligheten.

Norske «kristne» sionister er de siste som vil forstå hva som skjer, de er på Fariseernes side, og tror de er de gode, når de er renspika nazi-spirer hele gjengen, koblet seg sammen med MIFF under kontroll av den  jødiske NAZI-ledelse.

Vennlig hilsen, en Sunnmøring med «talens gave» 🙂
(Napthali stammen, «gives godly words» (Gen. 49:21, Deut. 33:23)

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring