Skriv ut Skriv ut

I skyggen av Hermes – kommunismens hemmeligheter

Når jeg skriver dette så har jeg akkurat sett ferdig dokumentarfilmen “ I Skuggan av Hermes.”

Det går ikke å beskrive mine følelser som jeg opplevde under den to timer lange dokumentaren. Jeg har forsket på de politiske intriger som har kommet og gått som en kreftfarsott og når jeg skrev ”Bibelns Budskap i De yttersta Dagarna” hadde jeg gått igjennom mye materiale, alt ifra den jødiske kabbalaen, marxismen, nazismen, første og andre verdenskrig, samt den russiske revolusjonen fra 1905 til 1917.

Når jeg gikk igjennom disse dokumenter for min forskning så fant jeg det grusomt når jeg leste hvor forferdelig de jødiske kommunistene for fram i Russland, hvordan man slaktet mennesker som dyr, torturerte dem, voldtok unge kvinner, sendte millioner av mennesker til slaveleirer, hvordan Stalin gjennom sult tok livet av cirka 20 millioner mennesker i Ukraina, listen kan bli så lang som helst.

Når jeg så denne dokumentaren ble jeg stum, sjokkert, bedrøvet dypt inn i min sjel. Det er en sak å lese om disse grusomheter, det er en annen sak å se dem i bilder, høre menneskenes siste fortvilte rop, når de myrdes på det mest brutale vis som kun Djevelen selv kan tenke ut.

Detta er en dokumentarfilm som enhver kristen burde se, den kommer til å forandre ditt bønneliv, den kommer til å legge en glød på dine bønner som du ikke har hatt tidigere. Filmen viser en forferdelig vold og samtidig er det visse nakenbilder som skjærer rett inn i margen, når de ondskapsfulle bødlene tvinger mennesker å ta av alle sina klær, innen de stilles opp på rekke for å bli skutt.

Denna dokumentarfilm skal ikke ses av barn og jeg anbefaler at ingen under 18 år ser denne filmen, og før man ser den, må man be og søke beskyttelse mot alt det onde som ruller seg opp fremfor ens øyne.

Etter at jeg så denne film ringte jeg opp Jüri Lina for å snakke med ham. Han fortalte at når han var i Russland fikk han tak i russiske filmer som hadde blitt laget mellom 1988 og 1991 når kommunistena mistet makten i Russland. Jeg spurte ham, hvordan man fikk gjøre filmer om disse fryktelige ugjerninger som kommunistene hadde gjort? Han svarte meg og sa at under de sista årene under Gorbachev var det glasnost og KGB fikk i oppdrag å åpne sine arkiver og stilla dokumenter om slavelover til disposisjon, og se til at dissa filmene ble gjorde som troverdige dokumentarer.

Lina har fått tak i mange arkivfilmer ifra både Russland, Estland og Tyskland, som kommer til  å gi et uhørt dypt inntrykk på de mennesker som er fødde etter 1945.

Ingen kan se filmen og ikke bli djupt berørt, det er tiden for de kristne i Skandinavia å gi to timer av sin tid for å få en undervisning av historiske forløp, som du aldri fikk lære deg i skolen eller se på sosialistenes TV i det land du bor.

Jüri Lina er ikke en fødd på nytt kristen, men Gud har brukt denne mannen som ble forfulgt av kommunistene i sitt hjemland Estland og for manga år sidan flyktet han til Sverige med sin mor. Han har vært en ropende røst som ingen ville høre. Svensk TV, radio og presse har avrettet ham som en person ”non grata”, polisen vegrar å gi ham beskyttelse når han holder foredrag og de stora svenska jødiska bokforlagene boikotter ham.

Det sista jeg sa til Jüri var dette: ”Jag vet at du ikke er en kristen, men ifølge Bibelen skal det komme en mann som skal legge under seg hele jorden og til hjelp får han en falsk profet og dissa to kommer til å bygge opp et verdensrike som blir fylt med vold, verre en hva vi har sett i Sovjetunionen eller Nazityskland.

Da svarte han meg og sa: ”Jeg ser at noe holder på å bygges opp.”

Denne dokumentarfilm selges direkte ifra Jüri Lina. Den er inntalt på svensk. Vi legger ut denna annonsering på vår svenske webbside og vi tar ikke betalt for detta. Du betalar direkte till Jüri, som kommer til å sende filmen til deg. Vi får ingen prosent på det han selger. Jüri har lagt ut mer enn en million kronor for å få laget denne filmen og om han skal kunne fortsetta å gi ut mer materiale, må de som elsker sannheten hjelpe ham, gjennom å kjøpa hans materiale.

La oss også be for Jüri at han skal bli frelst innen han forlater denne jord.

Om du vil se hvordan det kommer til å bli under Trengselen, da bør du se denne filmen. Kom ihug, gjennom mange år har man lurt de kristna med, at når Trengseltidene kommer, da blir alle kristne tatt opp i skyene av Jesus. Detta er ikke sant, det er en løgn. Les 2 Tessalonikerbrevet 2:1-13

Les også Åpenbaringsboken 13:1-18

Om det ikke finnes noen kristne igjen på jorden, hvem talar Jesus om da i versene 7-9?

Kilde: http://www.eaec.org/svenska/bokaff%C3%A4r/I-Skuggan-av-Hermes.htm

* * *

This film by Jüri Lina shows how the freemasons, the international bankers, and the communists joined forces in an unholy alliance and through the Bolshevik Revolution of November 1917 established in Russia the most brutal and dehumanising slave society the world has ever seen.

The Russian writer Alexander Solzhenitsyn in 1974 admonished his countrymen: «Live wit-hout lies!» This applies equally to the West. The Truth in our time is in no-way self-evident. Most official facts about communism are not true. Solzhenitsyn emphasized: «In our country the lie has become not just a moral category, but a pillar of the state.» The facts have been suppressed both in the East and the West. The film «In the Shadow of Hermes» is an important documentation of those financial masonic forces that cold-bloodedly wor-ked behind the scenes through communism to profit from the suffering of others. The director, Jüri Lina, stresses that it is his duty to tell the truth about communism and its grey eminences, and not just superficially treat its psychopathic symptoms, while the truth today is not highly valued.

History is made every day – but by whom? The answer is given in this film, the aim of which is to unmask the truth, despite the falsifications of history, so meekly reported by the media.

To know the real history of communism is the best insurance against ideological impostors.

Steve Ahlberg

Filmer er på Svensk med engelske subtitler.

Referent Film
© 2009 by Jüri Lina jyrilina@yahoo.com

Prisen er 30 euro.

Jüri Lina’s bank account in Sweden is:

Konto 374 462 682

[Overs. anm.: Jeg brukte samme adresse som banken til Juri Lina i nettbanken, og det funket; «Hallunda Torg. 14501 Norsborg». BIC er ikke nødvendig]

IBAN: SE03 6000 0000 0003 7446 2682

Swift: HANDSESS

I Svenska Handelsbanken (Hallunda Torg, Box 24, 145 01 Norsborg, Sweden), til Jüri Lina

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.