Indigobarna tas ut anmasse

Pippi hadde risikert ritalin tvangsbehandling idag, for å gi lærerne fri og fred for plagsomme spørsmål, og stagge opprøret mot deres fordummende virksomhet. Hvor de hadde bedrevet noe kunnskapsformidling og ytet kjærlighet mer enn kontroll, gatekeepere for statsautoriserte meninger, så hadde de fått barns oppmerksomhet uten ritalin.

«Det har jeg aldri gjort før,så det tror jeg sikkert jeg kan klare !» – Pippi

Sakset fra FB:

Før i tiden ble det som kalles for ADHD idag, kalt for kreativitet og pågangsmot.

Astrid Lindgren sa:
«Gi barna kjærlighet, mer kjærlighet og enda mer kjærlighet, så vil folkevettet komme av seg selv.»

Astrid Lindgren sa også:
«Om alle mine karakterer / figurer skulle blitt utredet, hadde alle blitt diagnostisert med ADHD og satt på medisin»

Ja, noen må jo få lov å tjene penger på en eller annen slags måte, sier Statsministeren og det norske parlamentet, som ikke har noe stort behov for alt for oppvakte barn og senere voksne til å gå makthaverne etter i sømmene i demokratisk ånd.

Og om alle disse indigobarna skulle fått holdt på uten å bli neddopet med ritalin, så kunne en jo ha risikert at det ble opprør mot statstyrelsen flere steder enn blant Utøya-ungdommen:

Ungdomsopprør stanses

«Vi må derfor sørge for å påvirke andre kulturkonservative til å komme på vår anti-rasistiske/pro-homser/pro-Israel linje. Når de når denne linjen kan man ta det til neste nivå.»
— ABB innlegg på Document.no, 14. september 2009
http://no.metapedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik

Jerusalem Post beskriver [ABB’s] støtte for Israel som “far-right Zionism”.
http://en.wikipedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik

I Norge opprettet Arbeiderpartiets Håkon Lie Stay Behind i 1947, Staten Israel i 1948 og NATO i 1949. Stay Behind-nettverket i Norge ble styrt av bl.a. Arbeiderpartiets Jens Christian Hauge, og andre sentrale personer innen etterretning, industri og politikk. Mange tilknyttet Office of Strategic Services (CIA).

– «Vi skulle bygge et nytt Jerusalem«. Intervju med Håkon Lie» i Replikk, Tidsskrift for human- og samfunnsvitskap nr. 10, årgang 6, vår 2000.
https://www.cmi.no/publications/6948-vi-skulle-bygge-et-nytt-jerusalem-intervju-med-hakon-lie-we-were-building-a-new-jerusalem
http://www.smi.uib.no/centre/kgb_home.html

Sionister som kaller seg urettmessig kristne og Arbeiderpartiets ideologiske proletarer hånd i hånd, fra andre verdenskrig til dags dato.

Oddmund H. Hammerstad sier i boken “Oppgjør med maktspill og overgrep i De hemmelige tjenester”:

“Når så sterke krefter og store ressurser settes inn for å hindre at det historiske bilde blir tegnet fullt ut, er det nok dessverre grunn til å anta at det er fordi det er meget alvorlige feilgrep som er begått. Jens Chr. Hauge og Haakon Lie kniper munnen igjen. Den første mer enn den andre. En gang snerret Lie til en journalist: “Nærmer du deg Jens Chr. Hauge med spørsmål om hvilke spesielle kontakter han hadde i USA, vil han be deg å dra til H.!, og det gjør jeg også, dra til H.!” Haakon Lie skal i samme forbindelse ha uttalt: “Vi hadde en oppgave å løse“. Det er nærliggende å spørre: Hvilken oppgave hadde Haakon Lie og hans partifeller påtatt seg å løse? Og hvem var oppdragsgiveren? ”

Nå i 2012 vet vi det ! (Tungtvann til Sion, blant annet, for atomvåpenproduksjonen). Hauge løy om tungtvann.

Nei, dop ned barna og ungdommen med ritalin så de ikke plager oss med for mye bråk og krav, og blander seg i politikkens globale og internasjonale aspirasjoner og vedtatte sympatier, synest ‘autoritene’, les: den servile lærerstanden og makthaverne å mene….

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring