Lavangen: Politiet har begynt utryddingen av uønskede borgere ved å kalle dem ‘psykisk syke’

Den beste måten å utrydde uønskede borgere fra deres fedreland på i ‘Dypstaten’, er å utstyre flettepoliti og mammagutter som er redd ederkopper, med tung skyts som de kan skyte noen med. De er redd for det meste, så de vil enkelt plaffe ned de fleste.

Artikkelen drøfter om det norske folk bør gjeninnnføre forbud mot husinkvisjoner som vi hadde den gangen Norge var kristent, grunnloven av 1814. Borgerne var beskyttet MOT statsmakten den gang Norge var kristent. Når Norge ble bolsjevik-jødisk så beskyttes kuppmakerne av Statsmakten mot borgerne. Den andre loven bolsjevik-jødene gjennomførte i USSR i 1917 maktkuppet, var «dødsstraff for antisemittisme«, fordi 90% av kommunist-satanistenes lederskap var jøder. En bedre benevnelse og definisjon enn antisemittisme er Anti-Satanisme.

Foto: Levangen CC BY-SA 3.0 (ingen endring gjort).

«Our society is run by insane people for insane objectives. I think we’re being run by maniacs for maniacal ends and I think I’m liable to be put away as insane for expressing that. That’s what’s insane about it.» ~ John Lennon

66 million kristne hvite russere av våre frender RUS-folket, ble industrielt eksterminert og Holocaustet, som «psykisk syke«. Alle antisemitter var ‘psykisk syke‘ mente de, og nå har verdens antikristne lederskap i Nye Verdensorden ved Benjamin Netanyahu fortalt norske myndigheter at det er regelen de skal følge, instruksen, er overlevert. De må ly sine foresatte. Så nå er de her, i vårt land, med samme agenda som vi skal dokumentere i denne artikkel (følg linkene også).

Vi tok tidligere opp forhold rundt vårt nyutnevnte politiske politi PST (norsk CHEKA / SS / Gestapo), i denne artikkelen; https://www.riksavisen.no/psts-fremoverlente-hedvig-moe-mener-alle-ma-vaere-snill-selv-med-svikerne/

«Det er ingen igjen å torturere. Jeg har sett fremtiden bror; Det er mord«.

Leonard Cohen – The Future (Live in London)

PST (norsk CHEKA) har en agenda med psykiatri maset sitt i media, den er mer og mer åpenbar. Alle må huske at PST’s (norsk CHEKA) sin agenda for operasjoner som dette i Troms er å skape frykt, slik at folk skal skremmes fra å si sin mening, fra å delta i demokratiet med sin mening, om både dette og alt annet.

Denne artikkel blir en rapport over PST ansatte sin venstre-høyre voldelige fascistiske venstreradikalisering, og ekstremisme. De har planlagt disse aksjoner til almuens konsum og til fordel for sitt bolsjevik-nettverks terrorvelde av Norge i lang tid skal vi avsløre, og vi skal også avsløre hvem de har mest gehør hos for sin agenda, vi avslører dagens bolsjeviker i Norge, ‘Dypstaten’;

ekstremismeogpsykiskhelserapport2022


Der blir ett sett med meninger som blir lovlig (sublimt, uutalt), alt annet «forbudt» og klassifisert som «psykisk syk» å ha dem, rett og slett. Sier du noe utenfor «normalen» vil der være en bolsjevik operativ i kommentarfeltene, og si du bør oppsøke lege, garantert ! Jeg kunne lagt inn ti slike fra deres nyttige idioter eksempler her bare den siste måned. De som har sin egen mening som går på tvers av bolsjevik-jødenes vil alltid være «psykisk syke» etter bolsjevikenes definisjoner. Jeg har lest alt av Solshenitzyn, inklusivt hans siste bok «200 år isammen«, om russere og jøders sameksistens, og for russeres blodige historie som følge herav, fordi hva de gjør hos oss idag er maken hva de gjorde i Sovjet fra 1917.

Putin rehabiliterte Europas største forfatter gjennom alle tider, kalt «verdens samvittighet«, som ble så hatet av jødisk mediemakt, at INGEN kunne oversette hans siste bok fra Russisk til noe annet språk, oversettelse til engelsk ble gjort på dugnad av vanlige folk som elsket hans ærlighet.

Og vi kan ihvertfall ikke skylde på Putin den ‘Dypstaten’ som skaper problem i Norge for norske borgere. Det ansvaret ligger 100% på Stoltenberg-klanen som utgjør ‘Dypstaten’, ‘Stay Behind’ er avslørt for godt. I denne artikkel beskriver jeg hvordan de ikke bare har infiltrert alle statens etater i utøvende makt og media i Norge, men også inklusivt domstolene, og i tillegg også FB gruppene mange av oss er medlem i, og merker at enkelte meninger blir konsekvent slettet.. idag har jeg avslørt hvorfor og hvordan. Putin har ingenting å gjøre med det.. Stoltenberg familien er et MYE større problem for Norge og nordmenn, enn Putin er eller har noensinne vært..

Khazarene i Satans Synagoge, edomittene, Esaus barn, iflg H.G. Wells (Rev. 2.9 & 3.9) definerer hva som er «psykisk sykt», og hvordan det skal «behandles». Vi kristne skal definere det selv utifra Guds Ord, Bibelen. Utfordringen for kristne er å ikke bli narret av disse okkultistene i satanismen, ikke delta sammen med dem i hylekoret. Gjør vi det, kommer vi i samme Guds dom som dem, for urett og ondskap de planter og iverksetter. Der ønsker du ikke å være. Alle som er imot hvordan khazarene raner vår statskasse på høylys dag til fordel for sine venner og sin slekt i utlandet, er spesielt utsatt.

Hvis folket ikke reagerer her nå, så kommer dette til å bli standard prosedyre, alle som sier noe galt om staten og statens funksjonærer, eller har meninger som går på tvers av bolsjevik-jødene med makten i Norge (og verden), – de blir skutt for å «motsette seg arrest», de skulle arresters fordi de mente ikke som den kjønnskvoterte skrulla på rådhuset som har observert noe hun ikke liker…. 15 skudd, da skyter de for å drepe, ikke for å stagge.. Jeg tror dette er planlagt som sympatiaksjon på høyeste nivå… de har drete så på draget i så mange saker nå – Baneheia, Tengs, etc. at de trenger noen sympatiaksjoner som skaper litt «stakkars politi» i folkeopinionen…. han «galningen» i Lavangen kom som bestilt for dem… like så bestilt som han han Braaten i Kongsberg, og også som «galningen» på Utøya.

Slik fikk kristne bukt med barbari og hedenskapen til slike perverse løgnaktige kasus som askeNAZI Støre og Erna Solberg i hine hårde tider.

Jeg forstår at mange som meg mener det er jævlig å leve i jødisk diktatur, og at noen blir mentalt syke av det, – av å ikke forstå hva som skjer i vårt tidligere kristne demokrati, hvor vi hadde det godt, for noe godt samfunn har jo edomittene aka de khazarske askeNAZI bolsjevik-jødene aldri klart å skape, noe sted, men det er merkelig hvordan disse «radikaliserte» dukker opp når det passer bolsjevikene som best. At de har kuppet makten i vår nasjon, og idag kontrollerer og bemyndiger DYPSTATEN; militæret, politiet, hemmelig etteretning, domstol, Storting og media til sin favør, er INGENTING vi kan gjøre noe med, «hevnen er min«, sier Gud. Vi kristne kan bare observere og beskrive for vår kristne bror og søster, så de forstår, og ikke går med på urett, ondskap og faenskap disse som har foretatt statskupp gjør, dagens Herodeser. Vi skal gjøre stille protest.

621.000 norske mennesker som ikke får lov å si imot Klima-løgnene til Klima-sekten til Klaus Schwab i denne gruppen 🙂

De som har lest litt mer enn NRK; de vet at dette er KUN en repetisjon av hva Khazar-bosjevikene gjorde i Russland fra 1917… historien bare repeterer seg selv til folk har fått nok, om det skulle skje i det hele tatt av en historieløs generasjon av ignoranter på jakt eller seksuelle tilfredstillelser som høyeste formål i livet.. Vi som har studert på dette vet jo at «Dypstaten» har lenge kontrollert media, men at de også kontrollerer alle største debattgruppene kan jeg avsløre idag. Strømgruppen til Olav Sylte inklusivt. Det er lett å se utifra hvilken innlegg som slettes og hvem som fremheves.

Idioten, første tilbakemelding på min artikkel, bekrefter hva jeg sier. Han vil legge meg på asylet fordi jeg skriver denne artikkel. Jeg sier ham: «Og du er dum nok til å bevise hva jeg sier i artikkelen at alle som ikke er enig med bolsjevikene er «psykisk syke» etter deres definisjon… de industrielt eksterminerte 66 million [«antisemitter»] i Sovjet i asyl og Gulag’s , du bekrefter jo akkurat hva jeg sier mann… Jeg legger deg til i artikkelen med skjermprint som bevis på at mine arbeidshypoteser stemmer 100% — bolsjevikene har fått halve Norge til å tro at din «smale» kunnskap og dumskap er «normal..»

John Christian Elden som ble pårørende advokat er dyktig om han vil,  så jeg håper at frimurere som er opptatt av filantropi og ivareta de svakeste i samfunnet som pårørende advokat John Christian Elden kjører på nødverge og millioner i erstatning for maktovergrep med straff av de skyldige for likvideringen..

Mannen handlet åpenbart i nødverge med hjullasteren…. nå MÅ vi gjeninnføre det kristne forbudet mot husinkvisjoner, untatt i kriminelle tilfeller… fra 1814.. Det er ikke kriminelt å være «psykisk syk» som de påstår han var. De har ingenting på hans gårdsplass å gjøre.

De gjør det lovlig å myrde

Politiets overkommando i DYPSTATEN «Stay Behind» bygger opp i Norge samme som CHEKA (første leder Bronstein aka Trotsky); andre loven de innførte i Sovjet var «dødsstraff for antisemittisme«, derfor ble det hemmelige politiets og CHEKA sine 66 million likvideringer «lovlig». Middelet de brukte var asylet og GULAGS, kostet 66 million livet.

‘Lovlig’ kunne de myrde 66 million kristne mennesker iflg Solshenitzyn. Da MÅ de hjernevaske folk gjennom media til å tro som han her Hansen. Ja, Russland var kristent før bolsjevikene kom der, importert pøbel, på blant annet NAL’s Kristianiafjord, fullt lasterom med tyver og mordere. Hvordan DYPSTATEN til talmud-jødenes bevarelse ble til, tok vi opp i artikelen om jødinnen Hanne Harlem, her ; https://www.riksavisen.no/vil-jodiske-sivilombud-hanne-harlem-i-dypstaten-hjelpe-en-kristen/, men i grove trekk kom den organisert istand av Jens Christian Hauge (AP) og Håkon Lie (AP). Hauge var jøde selv, og Lie ble gift med jødiske Minnie. Hele deres livshistorier og kjærlighet til antikrister finnes der.

Vi er som nasjon, og som verden forøvrig, kuppet av den khazarske askeNAZI mafia som utgjør ‘Dypstaten’ under WEF, WHO og FN papaplyen, og deres nasjonale agentur og operativer i de hemmelige tjenester, som vi tror er der for vår skyld. https://www.riksavisen.no/pst-ma-beskytte-oss-mot-tankegodset-i-regjeringen/

2010: Hva slags masse-suggesjon var det som utspilte seg på Telenor Arena under Grand Prix 2010, og hva slags massesuggesjon er det som foregår i Norges land i skrivende stund?

Siden det rapporteres i Krimgruppa og alle landets medier hvor veldig fæl og syk norske CHEKA har bestemt den likviderte i Lavangen var, så rapporteres det fra andre som kjenner ham;

«Bonden som politiet avfyrte 13 skudd mot og drepte var et ja-menneske, svært hjelpsom og hadde mange prosjekter i følge de som kjente han blant annet en tidligere ordfører. En svært godt likt mann av de fleste. Høres ut som en ressurssterk uavhengig type.. Parasittene vil bli kvitt slike.»

Han «hadde et godt rykte i hele Troms» sier andre.

Når politiet tar kristne for å kritisere talmud-jødene som runner og innfluerer politikken i dette landets ‘Dypstat’, i alle kanaler, og alle etater, til vi er så avkristnet at det gjør vondt i sjelen selv til den argeste kristensionist, så vil riften mellom en jødisk og en kristen nasjon komme klart til syne.

Og det vil komme frem at de kontrollerer ALLE statsmaktene, og vi som snakker imot dem blir dupert og «behandlet» urettvist av ALLE statsmaktene, alle statsmaktene i Dypstaten som er til for dem som klaget seg til tilgjenge i 1856 etter å ha vært forbudt å oppholde seg i vår nasjon fra tidlig era og spesielt fra 1814. Er Staten idag til for dem, ikke oss kristne norske.

At de kontrollerer den norske stat, er vel ingen stor hemmelighet lenger – også den instans som sjelden eller aldri gir kristne rettferd, tvertimot. Deres folk i institusjonene er ment å beskytte deres «retter», som talmudisk er rettferdighet for dem er alt som er godt for talmud-jøder, det er definisjonen;

https://www.riksavisen.no/vil-jodiske-sivilombud-hanne-harlem-i-dypstaten-hjelpe-en-kristen/

Forleden ble jeg obs på et annet forhold, de kontrollerer til og med debatt grupper på Facebook hvor det norske folk drøfter hva de skal gjøre med kriminelle forhold. Jeg la merke til at alle mine innlegg ble slettet, og Admin mente jeg ikke kunne snakke om kristne verdier ved at jeg minte om norges lovers tradisjonelle prinsipp at «husinkvisjoner er forbudt, untatt i kriminelle tilfeller«, sa den kristne Grunnloven, og jeg ville drøfte om vi burde gjeninnføre den kristne verdibaserte lov igjen, hvor folk kan  beskytte seg i nødverge mot mordere i politi og annen pøbel. At  flettepolitiet mener en mann er «psykisk syk» er vel ikke kriminelt, så under norsk tradisjonell rett kunne mannen i førtiårene skutt trepasserne på sin eiendom, on han ville. Han handlet i ren nødverge med hjullasteren.

DYPSTATEN’s Krimgruppa https://www.facebook.com/groups/769385893216848/

Her er grunnen jeg fant til at sosiale media grupper i Norge til og med er infiltrert og kontrollert av talmudiske bolsjeviker som i dette øyeblikk tar 100% makten i vårt land, ingen får lov å si imot deres politiske meninger og agendaer, da er de enten konsepirasjonsteoretikere og kan bli «Cancelled» uten mer om-eller-men, eller «psykisk syk» og anbringes på nærmeste asylet.  Talud-jødene bare elsker denne modus operandi, men Bibelen sier «det er intet nytt under solen«, derfor skal kristne studere historien. Her er gruppen med 3500 medlemmer sine administratorer:

De slettet alt av meg som var basert på kristne avveininger og verdisystem, om likvideringen i Lavangen. Ulovlig å kalle likvideringer for likvideringer, slettet;

Han her Evanger får lovprising, og godord av Admin, han er 100% på norsk CHEKA sin side, hans navn er Tomas Isaksen Evanger, og andre Evangeres helter er WEF’s og askeNazi Konge Klaus Schwab sin mann Jonas Gahr Støre er hans store helt (jeg har skjermdump av hans utsagn så ingen kan si jeg lyver);

Vi forstår dermed at han er bolsjevik selv, alt han gir uttrykk for er bolsjeviksk. Her er forklaringen.

Adminer også:

Når vaksiner ikke likviderer nok mennesker, start og skyt dem;

Skyt alle dissidenter

Vaksinene til jødiske Camilla Stoltenberg var ikke effektiv nok å avlive uønskede norske folk, nå må Jens Stoltenbergs norske variant av CHEKA med «fascene» ta på seg en del av jobben. Politiet må selvfølgelig lyde ordrene til det askenazi-jødiske DYPSTATENS CHEKA: https://www.riksavisen.no/er-stoltenberg-joede/. Alle som har muligheter for å si dem imot må industrielt ekstermineres. For dem selv er det en selvfølgelighet. Alle som ikke mener som dem, er per deres definisjon «psykisk syk».

Samme prosedyre skal vi se ble gjort av CHEKA under ledelse av jødiske Bronstein aka Trotsky i Russland. Bolsjevik-jødene utryddet 66 million uønskede hvite kristne mennesker i tidenes Holocaust, jeg kan ikke kalle det ‘mord’, vet du hvorfor ? Fordi de hadde gjort det lovlig; Andre loven askenazi jødiske Lenin (Blank) og Bronstein (Trotsky) laget etter deres maktovertagelse av nasjonen i 1917 var «dødsstraff for antisemittisme«, de vil si dødsstraff for alle mennesker som bolsjevik-jødene hatet og hater, kriste inklusivt.

Jødiske Edvard Isak Hambro Bull (AP) , Boken ‘Kommunisme og religion’ (1923).

Bronstein aka Trotsky hadde gode venner i det norske maktapparatet når de dro til Russland og myrdet 66 million for å være «mentalt syke».. «mentalt syke» var alle som ikke synest bolsjevikene var flotte mennesker…. Trotsky var bolsjevik-jøden .. med gode forbindelser med norske bolsjeviker og kommunister som Gudmund Harlem. Trotsky (første bolsjevik CHEKA sjef) opphold i Norge. https://www.marxists.org/archive/trotsky/1936/12/nor.htm

Bronstein aka Trotsky bodde en tid i en hytte ved Gjøvik, som gjest av Mot Dag mr. Gudmund Harlem og Co.. (far til landsmorder Gro Harlem Brundtland)

https://unravelhalifax.ca/delayed-on-the-way-to-destiny-trotsky-in-halifax/

Det var den andre loven jødene Lenin (Blank) og Trotsky (Bronstein) innførte, etter at de steg iland fra M/V Kristianiafjord fra NAL (Norske Amerika Linje).. sammen med USA og Europas kriminelle for å skape «revolusjon». Vi har forusett lenge siden at det samme skal skje her;
https://www.riksavisen.no/terrorovelse-i-kongsberg-erna-solberg-presterer-daarlig/

Vi kristne er ikke redd for dø. Jesus lærte oss at jødene kan myrde oss ene dagen, men neste dagen gjenoppstår våre åndelige selv. Disse menneskene lever av frykten til menneskene, de har nå vist sitt eksempel for nasjonen for sin hensynsløshet, dette skal skape frykt, og underlegge alle deres totale makt, alle som ikke gjør som de sier, blir innlagt på asyl eller skutt. Det er de to opsjoner bolsjevik-jødene alltid gir, til alle tider.

Alexander Solshenitzyn som ble arrestert i februar 1945 for å ha kalt landets jødiske leder Josef Stalin «han med barten» i et brev til en venn sa;

Alle kristne rettskafne jøder i Norge bør ta avstand fra hva askenazi urettvise gudløse talmud jøder som Ervin «Ghengis» Kohn og de som er nevnt i denne artikkel bedriver for å rive ned det norske samfunns kristne basis, hvis ikke tror jeg Gud sørger for at det går dere alle ille (Ob. 1:18, Eze 43:1–2). I forhold til Profetene, had gudelige Jøder samme plikt som oss kristne å være sine medmenneskers Vaktmenn (Eze 3:17, Ezekiel 3:1-27, Isaiah 6:1-13);

If I were asked today to formulate as concisely as possible what was the main cause of the ruinous revolution that swallowed up some 60 million of our people, I could not put it more accurately than to repeat: ‘Men had forgotten God; that is why all this has happened.’ – Aleksandr Solzhenitsyn

Samme årsak i Norge også, det skjer fordi menneskene har glemt Gud, og Guds Lov. Slik som de kom og ville hente mannen i Lavangen idag, kom de NØYAKTIG SLIK i sine «Svartemarjaer» (ja, navnet kommer derfra) til 66 million mennesker i Sovjet. Valget av avliving var i alsylet ad kjemisk vei, eller GULAG (som om det spiller noen rolle) ved utmattelse eller riflen.

Vil folket ikke ha Jesus Kristus som vår konges Konge, så får dere askeNazi jøde Klaus Schwab og hans folk som deres kongers Konge, da  vil vi kunne forvente «svaremarjaene» i gatene igjen, både i Tromsø og Ålesund;

«Og hvordan vi brant i leirene senere, og tenkte: Hvordan ville ting ha vært hvis alle i de hemmelige tjenester, når han gikk ut om natten for å arrestere, hadde vært usikker på om han ville komme tilbake i live og måtte si farvel til sin familie? Eller hvis, i perioder med massearrestasjoner, som for eksempel i Leningrad, da de arresterte en fjerdedel av hele byen, folk ikke bare hadde sittet der i hulene sine, bleknet av redsel ved hvert smell i døra i underetasjen og ved hvert trinn på trappen, men hadde forstått at de ikke hadde noe å tape, og hadde frimodig satt opp i hallen i underetasjen et bakholdsangrep for et halvt dusin mennesker med økser, hammere, stokker eller hva annet som var for hånden?… Organene ville veldig raskt ha lidd mangel på offiserer og transport, og til tross for all Stalins tørst, ville den forbannede maskinen ha stoppet opp! Hvis … hvis … vi bare hadde elsket frihet nok. Og enda mer – vi var ikke klar over den virkelige situasjonen.»

Aleksandr I. Solzhenitsyn. The Gulag Archipelago, 1918-1956: An Experiment in Literary Investigation (Volume One) page 13, footnote 5.

Tar dere, eller jeg, ikke det ansvar å si imot urett, myrderier og djevelskap, så kommer ofrenes blod over våres egne hoder (Eze. 3:18). Da er dere IKKE uskyldig. Dere stilltiende godtok ondskapen, en luksus som jeg som kristen ikke kan unne meg, dessverre. Hvis Gud legger på mitt hjerte å si og skrive noe, så gjør jeg det, «no question asked», slik er det (Eze 37:14).

«He that justifieth the wicked, and he that condemneth the just, even they both are abomination to the LORD.» – Proverbs 17:15 KJV

Masse jøder, kristne, hedninger, skal til helvete for å støtte uretten og ondskapen som materialiserer seg foran våre øyne.

Og 100 år etter bolsjevikene strupte håpet og livet og kristenheten i Øst Europa er det Vest Europa sin tur og gå gjennom det samme, politiet trenger denne makten for å innføre akseNazi Klaus Schwab sitt antikristne verdensrike i Vesten i hvite nasjoner, omtrent det samme som gav 70 års åndelig mørke i Øst Europa. Esaus folk (Jødene) hater fremdeles Jacob-Israels folk (Kaukaserne) innbitt.

200 år etter at talmud-jødene var forbudt å oppholde seg i vårt land, skal vi her bevise at de er ‘Dypstaten’ og innfluerer alt som har blitt ukristne Norge under deres maktutøvelser. Jeg vil her bevise at jødiske bolsjevik operatører styrer sosial media grupper, og bestemmer hva som er lov å snakke om og ikke…

De kjører knallhart på at politiet må kunne skyte hvem de vil nå… spesielt de ‘psykisk syke’, etter bolsjevikenes definisjon selvfølgelig. Deres definisjon er alle som er uenig med dem, er ‘mentalt syke’.

Statistikken for Norge er vel sånn cirka at politiet har avlivet 500% flere uønskede uskyldige mennesker enn de psykisk syke har myrdet. Hvem bør innlegges da ?
https://www.nrk.no/osloogviken/hver-femte-politiskyting-ender-med-drap-1.15647350

I en tid hvor en spesiell folkegruppe tar makten ikke bare i fedrelandet, men hele verden, så er det viktig å utrydde alle som tenker selv, de som ikke tar vaksinene, de som ikke liker husinkvisjoner, de som elsker Jesus mer enn Jøder. De gjorde det samme i Russland for 100 år siden, som ble Sovjet > 66 million kristne mennesker holocaustet, 70 års åndelig mørke for nasjonen, når bolsjevik-jødene kuppet deres maktapparatet.

https://www.nrk.no/innlandet/spesialenhetens-henlegger-etterforskning-etter-at-tron-simen-lien-ble-skutt-og-drept-av-politiet-1.15013691

Makabert, men «nødverge» lyder frifinnelsen på, når de har oppsøkt mannens tomt og hjem…. beste nødverge var vel å dra hjem for de profesjonelle avliverne… (jeg kan ikke kalle det mord, for de har gjort det lovlig med slike mord, og er det lovlig, så er det ikke mord, da er det bare avliving, som hvilken som helst katt eller hund du vil ha avlivet.. politiet fikser saken)

PST planlegger sine aktiviteter lang tid i forveien, se her.

https://pst.no/globalassets/ekstremismeogpsykiskhelserapport2022.pdf

https://www.politiet.no/nn/aktuelt-tall-og-fakta/aktuelt/nyheter/2021/01/19/alvorlig-psykisk-syke–sannsynlig-at-flere-vil-bega-grove-voldshandlinger/

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/G3wky6/flere-hundre-psykisk-syke-i-psts-registre-etterlyser-mer-informasjon-fra-helsevesenet

https://tjen-folket.no/index.php/2021/01/11/norsk-politi-dreper-stadig-oftere/

«Opptil 45 prosent av alle drap og drapsforsøk siden 2016 er begått av personer med symptomer på psykisk lidelse.», slår de stort opp for å skremme almuen. https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/7dRoo3/politiet-ropte-varsku-psykisk-syke-vil-utgjoere-en-alvorlig-trussel

Hva det korrupte politiet ikke forteller dere at 45% er mest sannsynlig lik 3 personer, 45 % kan være så mangt, det høres mye ut, derfor oppgir de det i prosent. Da høres det mye verre ut enn det er.

I januar 2015 skrev Aftenposten om at EOS utvalget hadde på en rutine kontroll hos PST kommet over planer om og henge folk ut i media, for noe dem ikke har gjort, som en sosial adferds regulering. Noe PST senere benektet, men blir behandlet på Stortinget for lukkede dører påstås det .

Til opplysning så var dette en mann som brukte hjullasteren i jobben som bonde, naboene reagerte ikke på hans nattlige kjøring. Helt normalt. Sa de. De våknet da helikopteret landa.

De som har lest litt mer enn NRK; de vet at dette er KUN en repetisjon av hva Khazar-bosjevikene gjorde i Russland fra 1917… historien baree repeterer seg selv til folk har fått nok, om det skulle skje i det hele tatt av en historieløs generasjon av ignoranter på jakt eller seksuelle tilfredstillelser som høyeste formål i livet..

https://sykepleien.no/2021/10/flere-hundre-psykisk-syke-i-psts-registre

Flere hundre psykisk syke i PST registre sier artikkelen. Har de begynt å myrde alle i registeret ? (billigere slik for Dypstaten, trenger ikke bruke penger på gjøre dem «friske»). For meg ser det ut som politiet nå har begynt utrenskningen av disse flere hundre, ved å myrde dem. En kule eller 15 kuler er vel den mest effektive måten å ta seg av dem på for Dypstatens agentur.

Politiet og myndighetene skal være glad at i alle aviser og debattforum på nettet er det flust med folk med vanskelige etternavn å passe på at debatten går ensidig på at CHEKA er «kjekke karer», er så snill at de beskytter enker og faderløse, mens virkeligheten er at de fleste av oss ikke kan tørre å gå utav huset av frykt for å bli skutt på åpen gate av politiets desperadoer, ved «uhell».

Husinkvisjoner forbys igjen

I neste artikkel skal intervjue en del politikere om de mener at vi trenger å gå tilbake til norges kristne grunnlov at husinkvisjoner skal ikke være tilatt untatt i kriminelle tilfeller … Jødene vil selvfølgelig hate meg for at jeg sier det, de snerrer ved slike kristne friheter for borgeren. I deres rike er Herodes herskeren og alle må høre på Herskeren.. I deres mentalitet er Skabben den Nye Herodes og alle my ly han når han vil ha Satans Synagoge jødenes Nye Verdensorden (Rev. 2.9 & 3.9), Satans profeterte verdensrike.

Vi må ta tilbake demokratiet fra ‘Skabben’.

Når Norge var kristent så gav Grunnloven løyve til å skyte enhver som trådte innpå privat eiendom… som i Amerika, trespassing.

Norge og USA var spesielle på det, det gjaldt altså ordensmakten også, fordi de hadde ingenting å gjøre på privat eiendom så lenge der ikke hadde skjedd noe kriminelt.. Vi skal ta en opptelling blant politikerne hvor mange som kan gå inn for å gjeninnføre dette forbud mot husinkvisjoner, og hva slags tiltak borgerne kan benytte for å beskytte seg mot mordere, om de er i politiet eller av annen stand..

Dette vil hemme folk med vanskelige etternavn som Klaus Schwab populært kalt Skabben, med sine planer om at «ingen skal eie noe, og alle være lykkelig»… vi MÅ trygge eiendomsretten, og det kristne at «våre hjem er vår borg», i den kristne kultur Norge har vært i 1000 år…

Den kvinnelige jødiske Admin fikk vel helt sjokk når jeg fortalte henne hva hun (som Jøde) liker og ikke liker er meg helt fullstendig likgyldig.. 🙂  Jeg fortalte henne at hun blander inn antikristen religion ser jeg, alle innlegg med kristen avsky for urett og myrding av uskyldige blir slettet.

Det betyr at hun er av en religion ala bolsjevikene… myrding er helt greitt så lenge deres side står for det, og kanskje deres rase, gjør det…  I den kristne kultur er det mye vi ikke liker som vi ser utbrer seg… disse portvoktere for Dypstat agenturet som kontrollerer Statsmakten – ALLE institusjoner i Staten – liker ikke min kristne kultur, jeg liker ikke deres antiKristne …. de bruker sin moderator rolle til å utbre sin antikristne holdninger til eiendomsrett, rene likvideringer, av dem som er norges svar på CHEKA, etc.. er det fair ?..

CHEKA politiet til Stoltenberg-klanen tok Tom Lien sin far på samme måte … de klarer ikke å holde på makten så mye lenger i Norge uten at de får med seg en fryktsom befolkning, på alle de finner for godt å stemple som sine fiender, det kan være meg idag, deg imorra, trenger de å lyve og bedra folket, skape opinion, ha opinionen på sin side. Hadde de holdt seg langt unna hans hus og ikke prøvde å bryte seg inn så hadde de ikke trengt å kaldblodig myrde han..
https://www.nrk.no/innlandet/psykisk-syk-mann-skutt-av-politiet-_-saken-henlegges-1.15214044

Det er ikke til å unngå at jeg som kristen drar inn kristne verdier i hva jeg kommenterer.. blant annet for oss kristne som i Grunnloven for noen år siden var husinkvisjoner forbudt… Antikristne ønsker dette å skyte alle de ikke liker veldig sterkt , for de vet de kontrollerer Statsmakten, Dypstaten. De er aldri redd våpenene til politiet skal rettes mot dem. Slik at de antikristne kan besøke hvem de vil, og plaffe de kristne ned med kaldt blod.. de skal ikke få forsvare seg…. slik var dette i USSR også.. CHEKA styrte både asylet og Gulags… samtidig, det var samme organisasjon.. ledet av Jødiske Trotsky (Bronstein).

Min kommende artikkel skal jeg forespørre kristne politikere og andre om vi trenger å få tilbake forbudet mot husinkvisjoner, og at alle kan skyte hvem de vil som gjør trespassing igjen, som vi hadde i den kristne norske kultur inntil for få år siden..  spørre en del politikere om de mener at vi trenger å gå tilbake til norges kristne grunnlov at husinkvisjoner skal ikke være tilatt untatt i kriminelle tilfeller …

Vi må ta tilbake demokratiet fra Skabben.. Når Norge var kristent så gav Grunnloven løyve til å skyte enhver som trådte innpå privat eiendom… som i Amerika, trespassing. Norge og USA var spesielle på det, det gjaldt altså ordensmakten også, fordi de hadde ingenting å gjøre på privat eiendom så lenge der ikke hadde skjedd noe kriminelt.. Vi skal ta en opptelling blant politkerne hvor mange som kan gå inn for å gjeninnføre dette forbud mot husinkvisjoner, og hva slags andre tiltak borgerne kan benytte seg av for å beskytte seg mot mordere, om de er i politiet eller av annen stand.. Det er nok best at at det norske folk kan bevæpne seg igjen, til nødverge, som i Sveits og USA.

Dette vil hemme folk med vanskelige etternavn som Klaus Schwab populært kalt Skabben, med sine planer om at «ingen skal eie noe, og alle være lykkelig»… vi MÅ trygge eiendomsretten, og det kristne at «våre hjem er vår borg», i den kristne kultur Norge har vært i 1000 år… Borgerne var beskyttet MOT statsmakten den gang Norge var kristent. Når Norge ble Jødisk så beskytter Statsmakten seg mot borgerne.

Det er ikke tro at kristne verdier i Norge gjennom tusen år, baserer seg på at husinkvisjoner er forbudt, untatt i kriminelle tilfeller, og kristne mente da og mange idag at det var en rett å skyte dem som gjorde trespassing… Det er en politisk debatt, om vi skal ha kristen eller bolsjevik politikk på det området i Norge.

Vi borgerne som politikere skal bestemme det, vi skal bestemme om flettepolitet og mammaguttene i politiet som tilsynelatende er redd sin egen skygge og skyter uhemmet 17 skudd i frykt og beven, for en maskin som knapt kan bevege seg i 10 km i timen, det er politisk debatt.. om vi skal ha kristen eller bolsjevik politikk på området i Norge.. Blander politiet seg i vår politiske debattt, da beviser det at vi per idag lever under Jødiske Herskere.. vi er ikke lenger borgere av en fri stat, hvor vi deltar i og bestemmer hva vi tillater politiet å gjøre og ikke.

Som førstekandidat i Alliansen Møre og Romsdal støtter jeg ikke bevæpning av flettepolitiet. Å gi tullingene våpen er stor tabbe… de tror de er i ville vesten nå… en kan snart ikke tørre å gå ut, kan bli skutt av politiet…. de er jo mye verre enn både A-B- og C-gjengen vel nå i sum mord ?

Løgnens Barn, av psykiater M. Scott Peck. En sykdom egentlig.

Det klarer de; men de klarer altså ikke for meg å tiltale en kommunal ansatt jeg har anmeldt for korrupsjon og brudd på straffelovens § 365, kjent gjerningsperson, bevisene klare, fullbyrdet kriminalitet, kvittering for mottaging og henleggelse datert samme dag.. Flettepolitiet klarer ikke engang å lese korrekt gjerningssted for krimmen, helt idioter.. burde vært tvangsinnlagt for mental korreksjon fra løgner til sannhet, spør du meg. Løgnens Barn er en diagnose sier psykiater M. Scott Peck, jeg er enig. De er patologisk.

Jeg vil sterkt fraråde at politiet bevæpnes, Flettepolitiet må heller legge sjarmen og sexappealen til, da går alt så mye bedre 🙂

Stopp heller importen av kriminelle kasus som er talmud-bolsjevik-jødenes modus operandi for å ødelegge de hvite kristnes nasjoner. De gjorde det samme i Russland i 1917, M/S Kristianiafjord sammen med Trotsky var full av dem, fulle lasterom, av mordere og tyver på vei og ødelegge en kristen nasjon av våre frender RUS-folket. Esau hater fremdeles Jacob-Israel, hvor kaukaserne er Jacob-Israel og bolsjevik-jødene er Esau. Gud hater dem fremdeles; Malachi 1:3, Romans 9:13.

Jeg er en av de menn

Enden på visen er nok at Gud skal dømme dem. De skal bare stå på, Schwab og hans urettens og ondskapens agentur i Norge og andre steder. Etter Obadiah 1:18 skal de forlegges i historiens søppelbøtte, alle som en av dem. Vi kristne kan utstyre oss med coca cola og popcorn og se ‘Den Perfekte Stormen’ utbre seg… Bibelen som Guds Ord lyver aldri , se Luke 8:17, Matthew 6:33. 🙂

Carrie Underwood – How great thou art (feat. Vince Gill)

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring