Jødiske Harley Paternak truer Kanye West å få «ham medisinert til zoombieland» for godt

Edomitt jødene er oppfinnerne av psykiatrien, av substanser som kjemisk lobotomerer kristne fiender av seg som de hater og kan sette deres verdensmakt i fare. Slik som har truer Kanye West er hvordan de brukte psykatri i Sovjet på asylene, hvor de prosesserte de kristne dissidentene de ikke likte.

Kunnskapen øker i disse siste dager (Daniel 12:4) og mange ting som gjøres i mørket blir brakt frem i lyset (Luk. 8:17). Sannheten vinner terreng, så nå er øyeblikket for å slå til med Åndens sverd, som er Guds Ord i Bibelen, og i den Hellige Ånde. Hvem har siste hundrevis av år hatt makten over Vesten ? Nå kommer det frem. #Dommedag.

Her er jødiske Klaus Schab på talerstolen på Bali og instruerer deres «folkevalgte»: «Av en eller annen grunn var lederen for World Economic Forum Klaus Schwab, invitert til å tale på G20-møtet på Bali. Mannen som burde spilt skurkerollen i James Bond-filmer fikk muligheten til å spre sitt evangelium om The Great Reset. «, skriver Steigan.no

Jødiske Harley Paternak truer her Kanye West å få «ham medisinert til zoombieland» for godt, denne gang, sier Kanye West (forrige gang var bare en uke, av sin jødiske lege forklarer han).. Alle firma i rødt er kontrollert og ledet av jøder, forklarer han til reporterne, hvor han tar med reporterne på en fellesbønn til slutt. De sataniske talmud jødene må vri seg i agony over bønnen.. de jan bare se på, mens West takker Gud for at han fremdeles lever, at ikke talmud jødene har klart å myrde ham ennå, som de gjorde med Michael Jackson forøvrig. At alle verdens jøder står i kø for å fordømme Ye, beviser vel konspirasjonen deres mot kristne mennesker som ikke kneler for dem og deres makt.

The Devil is in the Details: Contracts with Death

En bror i Kristus. Det er mye viktigere enn fargen på huden hans. En stor mann; «Hva ville Jesus gjort?», spør han.. se selv hans kloke svar på verdens problemer i video under. Når de finner ut at det var hovedsaklig talmudiske jøder som eide slaveskipene, da blir det skikkelig moro 🙂

Kanye West says “I Didn’t Realize”

& Deeply Explains His Recent Claims praying with the paparazzi!

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring