Jordan Peterson fans er uønsket ved UiO ?

Jordan Peterson er i Oslo til helgen. Vi skulle gjerne vært på Oslo Spektrum. Dette er en kanon av et norskættet menneske. Her sier han som rett er at det er ikke damers inntreden i politikk og forretninger som primer norsk økonomi, bare olje.

Mange kvinner er for stor del en kostnad for det norske samfunn, ikke til inntekts erhvervelse, «likestillingen» primes av uante bortkastede oljeinntekter, og det skal de være glad for (foruten mange kjønnskvoterte nok heller burde vie seg til å føde barn og stelle i hjemmene som i tidligere tider), hevder Jordan Peterson her. Og det stemmer nok det. Biletter her.

Jordan Peterson on the ‘backlash against masculinity‘ – BBC News

Han glir rett inn i den norske debatten. Bortskjemte ungjenter uten livserfaring som egentlig ikke forstår at de nok har indirekte ansvaret for mord og drap, jfr. Alan Henriksen. Det finnes svært skadelige holdninger i norsk akademia; Giftig feminitet.

Student Embla Imset sier hun aldri ønsket å få noen sparket
https://khrono.no/student-embla-imset-sier-hun-aldri-onsket-a-fa-noen-sparket/692686

#JusticeToJohnny (Depp); Served. Idag.

Selvfølgelig har innleggsforfatter full ytringsfrihet. Men hun har ikke frihet til å ikke bli motsagt. Hun må ikke gråte og løpe til noen hvor stygg noen er mot henne, når hun var stygg mot andre først. Det er likestilling at de må tåle å bli motsagt, ikke bruke gråtekortet som Amber Heard, men KUN bruke rasjonelle argumenter hvorfor de som liker Jordan Peterson skal utelukkes fra UiO.

Denne forfatter forsvarer alle som liker Jordan Peterson. Vi reagerer på at det tilsynelatende ikke skal være rom for de som liker Jordan Peterson ved UiO… hverken til å undervise eller som studenter… må alle studenter ved UiO være enig med Embla og hennes medsøstre hva som er «giftig maskulinitet».. ?

Skadelige holdninger i norsk akademia; Giftig feminitet.

Jeg stiftet Det Norske Mannsforbundet (DNM) i 1994. Lenge før Jordan Peterson ble verdenskjent. Vi lanserte da «Samleieavtalen» i trygg forvissning om at mange jenter ville lyve for å tjene penger utav «MeToo» lignende scenarier da; Gutter ikke bør gå til sengs med noen som helst jenter uten å få underskrift at det er helt 100% frivillig, for de kan snu seg rundt i neste øyeblikk og «føle» det var voldtekt. Og med sine løgner til inntekts erhvervelse sender uskyldige inn i sine personlige Sheol:

https://www.riksavisen.no/jordan-peterson-and-the-painfull-dark-night-of-the-soul-and-sheol/

Det er nok mye større behov for det idag. Slike som meg ala JP som sier at jenter vil lyve for å kunne få lett og enkelt tilegne seg noen hundre tusen kroner, vil nok Embla Imset se som en fare for det «jentetrygge» Universitet ?

SAMLEIEAVTALEN (1994)

Kristoffer Høisæther, Øyvind Eikrem – han lektoren Alan Henriksen i Oslo som drap seg av å bli tatt ut av Emblas «jentetrygge» system. «Hvorfor Peterson er farlig» som hevdet av Embla, vi må ikke glemme at Universitetene idag er styrt av kjønnskvoterte: Fordi JP setter ord på unge gutter og menns ofte ubevisste. Vel, damer, da får dere også akseptere at guttene til JP verden over skaffer seg setting hvor de blir «til nytte»; befordrere av krig, nød og død , jfr. Carl G. Jung; «det som ikke gjøres bevisst møter deg som skjebne». De skaffer seg en livets scene, på egen hånd… de kommer ikke til å trenge jentenes hjelp til det…. garantert !

Giftig maskulinitet

Er det ? Vi ser av denne ungjentas meninger og hva som skjedde Øivind Eikren på NTNU at Universitetet skal strømlinjeformes ennå mer enn det var den gangen i 1994 når DNM ble til.

Nå skal enhver testeteron fyllt «giftig maskulinitet» bort, amputeres, ‘halshogges’ – vi ser den omvendte hekseprosess — hevnen er søt — DE vil definere hva som er ‘giftig’ og ikke… umerkelig nok.. Det har vært skuddpremie på unge norske sunne ufeminiserte gutter og menn, aggresitivet tolkes som negativt, uansett hvordan den brukes ser vi, av kvinnefrontens forkjempere :

Aggressive menn; Rettspsykiater Randi Rosenqvist har avslørt Kongsberg agenda

https://www.riksavisen.no/aggressive-menn-rettspsykiater-randi-rosenqvist-har-avslort-kongsberg-agenda/

Dette er ekstremt onde kvinner. De gir ikke fem flate øre for å kjemisk lobotomere hvem de mener har en «giftig maskulinitet», husk de mener de bekjemper hva som er ondt for seg og feminazismen med det, så de rasjonaliserer at de myrder andre som Alan Henriksen og gir yrkesforbud for andre, unnskylder det med at de er «de gode».. det er nødvendig for at «det gode» skal vinne (relativt sett, sett med deres egosentriske øyne, deres sak er «det gode» – er det ?)..

«I’ve Been Warned Not To Talk About This!!!» | Jordan Peterson (2022)

Han gjør det likevel, om WEF’s Klaus Schwab feminiserte og tildels nazifiserte «Young Global Leadership» selv om det er uklokt, sett med de verdsliges øyne. Når menn er så femininisert at de er redd sin egen skygge, og så feig en kan spy av dem, da faller samfunnet sammen.

Kjønnsløgnene

En kan lyve bort mye, men ikke menneskets egentlige biologi som den har blitt utviklet gjennom tusener og mulig millioner av år.. En kan lyve inn intetkjønn, men biologien sier det er to kjønn. Jeg er utrygg for at Embla skal inn på Universitetet og lyve at det finnes mange kjønn.. Dette skaper enorm utrygghetsfølelse hos meg for verdens sanity og gode utvikling.

Universitetet skal være for jenter «å være trygg», ikke en institusjon hvor også gutter kan være trygg for bortskjemte jenter som er flasket opp med politikk at de er en eller annen slags åndsmakts underverk til menneskeheten (for gutter det motsatte). At mange av dem viser kognitive fakulteter under pari, vil de ikke se … Jenter er som gutter ; noen er intelligente og andre er stokk dum, problemet er med jenter at de dumme blir kjønnskvotert. Ikke deres kunnskaper og visdom, men ene og alene deres kjønn bestemmer deres gode stillinger.

Hvis de kjønnskvoterte skal skape et Universitet kun for seg, som JP har hevdet og erfart, han var dritt lei og forlot det Universitetet som Embla ønsker seg for jenter, for må en eller annen åndsmakt bevare at hun blir del av et Universitetet hvor hun og hennes medsøstre hun er solidarisk med blir motsagt, – av gutter.. det kan de ikke ha noe av, det stemmer ikke med den bortskjemte programmeringen de har. Siden barnehagen er de fortalt de er den viktigste ‘rasen’ i verden, de er mest intelligent, de er flinkest i alt, de kan gjøre og bli alt de vil, etc. etc. – alt er bare løgn og bedrag selvsagt. De fleste av dem kjønnskvoteres og er stokk dum. Det er sannheten.

Hvor står biolog Embla i dette spørsmål mon tro? Vil hun spre mentalt kaos eller mental orden? Løgn eller sannhet?

Har vi grunn til å tro at våre universiteter er oversvømmet av mennesker med mentale utfordringer og villfarelser hva et kjønn er for noe ?

Idag er jeg faktisk ikke så kjempeskremt av at kun jenter i akademia, fordi som utviklingen går nå, så er vel akademiske fag det intelligente gutter trenger minst av for overlevelsen… Å skape akademia for jenter og kvinner kan bite dem selv i halen, ikke skyld på guttene at de ikke vil ha noe beskyttelsesbehov i krig og nød, der finnes ikke lenger «svake» kvinner å beskytte, så la de slåss, la de tro de vinner, mens de i virkeligheten taper enormt når de har fjernet seg fra medmenneskelighet med halvdelen av menneeskeheten, og har blitt så egosentriske i sin medsøster solidaritet hva som skal til for et «sunt» Universitet (for jenter og kvinner, underforsått, siden JP gutter vil ikke gamle norge ha) at sunne mennesker har mest lyst å kaste opp av dem…

Dommedag

Hvem andre enn meg blir kvalm av disse unge selvbevisste kvinner som tror de er guds gave til menneskeheten, når fakta er at de er rett og slett bare av den norske Regjering er kjønnskvotert til stillinger de ikke har hverken forutsetninger eller visdom nok til å ha ?

Vi ser dem nå. Vi vet hva de vil. De er egentlig avslørt. De ønsker seg en verden KUN på sine premisser. Det går ikke.. Når ‘giftig maskulinitet» blir definert av unge MDG jenter uten bakkekontakt og Kvinnefronten og Kvinnegruppa Ottar medlemmer som er kjønnskvotert inn i maktposisjoner, da går alt galt med samfunnet.

Da har vi alle grunn til å føle oss svært eksistensielt utrygg, for disse menneskene har aldri felleskapets interesser de promoterer, det er KUN og ALLTID bare kvinne interesser, kvinner i alle partier, kvinnesolidariteten seirer over familiesolidariteten, selvgode selvsentrerte egoister, de fleste av dem dum som et brød, har tatt makten i Norge. Dessverre.

Vi får da en verden og et samfunn bygget på løgner og bedrag, bygget av idioter til fordel for idioter. Å true og skremme til taushet og tie opposisjon er tyranniske diktatorers prerogativ. «Stillheten er drivstoffet diktatorer går på«. Som Johnny Depp sier i sitt takke-brev, for våre barn og barnebarn skylder vi å si ifra at nok er nok, ikke taushet som aksept, men ta avstand, hit og ikke lenger. Stille akseptering av kjønnskvotert dumskap er ingen opsjon.

Det har ingen betydning om hva resten av verden mener om oss. Flertallet har vel aldri vært på det moralske riktige eller Gud sin side. Med det vi tar avstand fra, og hva vi aksepterer, det definerer oss. Slik definerer vi oss selv, mellom det gode og det materialiserte onde. Det viser hvem vi er. For Gud og mennesker. Det er bra.

La kvinnesaksaktivist og ondskapen inkarnerte mannshater Randi Rosenqvist med politi og militærmakts hjelp komme med den kjemiske lobotomerinsgsprøyte for den angivelige «giftige maskulinitet», men før det skal det sies:

«It’s better to die on your feet than live on your knees.»

Mythology – The Sound of Silence

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring