Aggressive menn; Rettspsykiater Randi Rosenqvist har avslørt Kongsberg agenda

Bibelens endetidsdrama har startet for lenge siden, og det går nå inn i en veldig kritisk fase. Kongsberg psyop agenda avsløres. Menn, skikkelige menn – feminiserte og satanister unntatt, bevar roen. Jeg kan ikke bevise det, ennå, men jeg mistenker at Randi Rosenqvist er jødinne. Jeg har ikke andre bevis enn at hun ser ut som en, og vi skal kjenne dem på fruktene, sa Jesus (Matt. 7:16).

Aggressive menn med passe testeterom må regnes å måtte ta dødsprøyten til Rosenquist, altså de den gærne jødiske kjerringa ikke har klart å gjøre om til passe homoseksuelle eller pusekattaktige intetkjønn i barnehage og skolesystem. De som har overskudd av testeteron blir tatt, fordi de kan forsvare den kristne nasjonen som de talmudiske jødinnene hater. Jeg har jo skrevet en del artikler om disse korrupte krefter og ondskapens apostler kalt «psykiatere» , de som kalte Knut Hamsun hadde «mangelfullt utviklede sjelsevner» , mens de selv ikke har sjel i det hele tatt… LOL… som fortsetter modus operandi fra Sovjetsystemet. Dere finner ett dusin artikler om det på riksavisen.no

Alle som har sluppet unna barnehagens feminisering av unge gutter må tas «i vare» av psykiatrien, mener hun vel å si. Så alle bør passe seg for henne tror jeg… har hørt rykter om hun vil legge inn alle som ikke er homo , altså alle som ikke er passe feminisert… det skal faktisk litt aggresivitet til å vinne VM og slikt…samt å være forsvarere av Guds Rike fremfor offer for det talmudiske Verdensriket.

Den jødiske Verdensregjering har via sin tjenerinne Randi Rosenqvist nettopp avslørt hva som er agenda for Kongsberg psyop’en – en mann som dreper fem personer er scriptet forrige uke, ikke le; med pil og bue. Kun homoer og fotform plattfot hvite menn har livets rett i jødenes Nye Verdensorden, resten skal prosesseres i det jødiske sovjet system :

Sult > Asylet > GULAG > Massegraven.

Alle som noen fryktsomme tomme nek ser på TV med : «ukoordinerte budskap, intensiteten og måten han så på» (Randi Rosenquist) er i faresonen for å bli tauet inn dessverre. Randi Rosenqvist som den moderne Mengele kan sitte og se på film i Oslo, fjerndiagnostisere, hvem som skal hankes inn i Tromsø for farmasøytisk lobotomering. Hennes spesial kompetanse er fjerndiagnostikk ved føleri (hekseri, trolldom).

De trengte virkelig denne operasjon for psykiatriske tvangsloven som skal gjennom Stortinget i november.

Dette blir helsepolitikken de neste fire år:
Åpner for å reversere lovendringer: Regjeringen vil evaluere endringen i psykisk helsevernloven om innføring av krav til samtykke ved innleggelse i tvungent psykisk helsevern.

https://www.dagensmedisin.no/artikler/2021/10/13/dette-blir-helsepolitikken-de-neste-fire-ar/

Mengelene tar makt igjen. Som de hadde før, før de kristne borgerrettbevegselenes triumf. Jøder HATER borgerrettsbevegelser. Merkelig at de ALDRI i psyopene sine brukes ‘terrorister» proppes full av psykofarmakia, som jødiske Lenin, Trotsky, Marx, Kaganovich (myrdet 10 million alene) , etc. som er ateister eller jøder medlem i satanisk samfunn eller Church of Satan. Hele tiden må de finne en som er «muslim» eller «kristen» (som de prøvde å få ABB – jødetampen som plutselig ble «hvit kristen ung mann» av politiet, jfr. Pike’s brev til Mazzini i 1871).

Mener psykiatrien ikke håndterer «aggressive, truende menn»: – Et samfunnsproblem
https://www.nrk.no/norge/mener-psykiatrien-ikke-handterer-_aggressive_-truende-menn__-_-et-samfunnsproblem-1.15692256

«For den som søker berge sitt liv, skal miste det. Men den som mister sitt liv for min skyld, skal finne det.» – Matthew 16:25. «Vær modige og sterke! Vær ikke redde og la dere ikke skremme av dem! For Herren din Gud går selv med deg. Han svikter deg ikke og forlater deg ikke.«. – Deuteronomy 31:6. «Vær ikke redd for dem! For Herren deres Gud vil selv kjempe for dere.»«. – Deuteronomy 3:22

Dette er av de ALLER mest alvorlige setninger i Bibelen, fordi hvordan vi takler dette, viser ved handling hvem vi setter vår TRO, vår LIT, vår 100% TILLIT til, Jøder eller Jesus som vår talsmann hos og for Gud? Vi kan IKKE tjene både Jøders nye antikristne Verdensrike på jord og Guds Rike på jord hvor Jesus er den utkårede Konge. INGEN kan tjene både Gud og Mammon (Jøden), heller ikke kan tjene både Jøde og Jesus, samtidig, ref. 2 Timothy 1:7, Psalms 50:15.

Å være påtatt snill og ‘tolerant’ har ingenting med kristendommen å gjøre.. ei heller hjelper det å heile religionen til venstre..
Vet dere at Jødene har gjort seg selv til guder nå ?

Jeg skal innvie dere i en hemmelighet; Hvorfor det Jødiske Problem var så stort at våre kristne forfedre gjorde det forbudt for jøder å oppholde seg i vår nasjon (Grunnloven § 2, etter den samme GL § 1 var Kristus denne nasjonens kongers Konge etter Isaiah 9:6 – det er han ennå, bare makten truet og hans makt temporært kuppet av de talmudiske edomitt jødene), som setter kvinner og barn til å ha makt over oss for å ødelegge oss.

På Eidsvoll i 1814 var KUN menn. Kloke menn. Kristne menn for det meste. Jeg vil vise dere med hva de gjør idag, at våre forfedre var kloke menn. Det var før hysteriske kjønnskvoterte kjerringer – kjønnet som sitt eneste fortrinn – og dumme barn (under 25 år) kom inn inn i statsstyrelsen. Jeg vil minne mine venner – eller skal vi si Guds venner, Guds og Jesus sine venner er mine venner. Dem skriver jeg for. Matthew 10:28 – «Vær ikke redde for dem som dreper kroppen, men ikke kan drepe sjelen. Frykt heller ham som kan ødelegge både sjel og kropp i helvete.«. Jeg gjør Guds arbeid, jeg arbeider ikke for jøder, og det finnes ikke noen som kan stoppe meg på ‘lovlig’ vis (etter Guds lov). Selvfølgelig kan de gjøre det lovlig å myrde mennesker, som de gjorde det lovlig i sin talmudiske lov å myrde den uskyldige Jesus, MEN det er payback, alltid payback. Se karma krasj kurs litt lenger ned.

Mener psykiatrien ikke håndterer «aggressive, truende menn»: – Et samfunnsproblem
https://www.nrk.no/norge/mener-psykiatrien-ikke-handterer-_aggressive_-truende-menn__-_-et-samfunnsproblem-1.15692256

Menn skal være både aggressiv og truende for å sikre habitatet. Men jødene ønsker å ødelegge habitatet til hvite menn og kvinner, da må jødene sørge for hva de hvite kaukasiske Israelitter trenger for å sikre sitt habitat at det blir kriminelt. Ikke det at menn skal være aggresiv og truende hele tiden, men de SKAL ha den liggende på lur når jødene truer deres habitat for eksempel, og deres regjering sier at jødene skal interneres av Hjemmevernet i egne camper og gettoer fordi de ikke kan bo sammen med kristne mennesker, da må hvite menn plukke frem aggressiviteten og viking-ånden og true jødiske udådsmenn- og kvinner til å forlate det kristne habitatet. De trenges agressive og faste forsvarsmennn, ikke feminisert politi som vi så i Utøya- og Kongsberg psyopene som ikke klarer å forsvare lov og rett, hverken eller mot indre eller ytre fiender av nasjonen.

Komikveld

Hva som er «aggressivitet» forlanger jødinnen sikkert å definere i hvert enkelt tilfelle antar jeg, flytende definisjon. Er det aggressivt å være litt mer intelligent ved Guds hellige ånd enn jødene er? Den flytende definisjon – ikke den lovhjemlede – må de ha, fordi det passer best med jøders undergrunnsarbeid i vår nasjon for å underlegge den sin Nye Verdensorden, Agenda2030, The Great Reset til askeNazi jøden Klaud Schwab. Skal de kunne ta hvem de vil, så MÅ definisjonen være flytende.

Som jødinnetrioen Karin Stoltenberg, Kari Killen og Gro Harlem Brundtland fikk satt igang «bekymringsmeldingene» til Barne-‘vernet’, for å undergrave og ødelegge den kristne familieinstitusjonen. Det første en skal gjøre for å ødelegge en nasjon og underlegge nasjonen den Nye (antikristne) Verdensorden til jødene, er å ramme familien, splitt og hersk på familienivå. Jødene har vært superdyktig å korrumpere rette folkene å ta del i makten, å implementere hva som skal til for deres bolsjevik overtagelse av vår nasjon, – og hele verden; antiKristne «The Great Reset’. Nå har de splitt og hersk på klima og korona nivå. De er kreativ på splitt-og-hersk, men de kan IKKE herske over Kristus. Kristus hersker over DEM.. hahahahaha 🙂

Når dumme kjerringer og barn hersker så sier Bibelen at nasjonen SKAL gå til grunne (Isaiah 3:12). Bør ikke være noen overaskelse for de Bibel lesende. Jødene innsetter disse – med MÅL OG MENING – nøyaktig det, å ødelegge nasjonen vår. Kaste Kristus av tronen i nasjonen vår. Uten min velsignelse. Jeg tar 100% avstand fra alt det ondskapsfulle og bedragerske de gjør, ved okkultisme (‘trolldom’, heksekunst) og dialektikk. At de har overtatt hele vår regjering og Storting, ved løgn og bedrag.

Huff. Nå skal de kjønnskvoterte kjerringene passe på alt mulig.

Ikke vær redd

«Av frykt for jødene hadde disiplene stengt dørene der de var samlet. Da kom Jesus; han sto midt iblant dem og sa: «Fred være med dere!» – John 20:19, John 7:13, John 19:38

De dumme nekene, de fryktsomme kjerringene har allerede begynt å planlegge de psykiatriske «bekymringsmeldingene» sine. Agendaen deres er ikke noe nytt, det er bare en reprise på hva de gjorde i Russland og transformerte en kristen nasjon til en jødisk som industrielt eksterminerte 66 million, 10 million i Ukraina i Holodomor som de sultet ihjel for å få sin vilje gjennomført. Matmangel kommer hit også. De holder seg strengt til sin tidligere suksessfulle modus operandi.

Jeg vil sterkt understreke viktigheten av dette, fryktens utryddelse. Derfor trenger vi Kristus i oss, for å erstatte Satan i oss. Er der frykt er det Satan som er der, IKKE Kristus. Dette er EKSTREMT viktig å huske nå. Er det frykt i oss, så er vi ikke perfeksjonert i Gud (1 John 4:18). Skal nettopp DU kunne gjøre ditt til at Jesus inkarneres i deg, så kan der IKKE være frykt i ditt kroppslige Tempel (1 Corinthians 3:16, 6:19). «Kristus lever i meg«, sier Paulus (Gal. 2:20), slik er det for meg, og slik bør det være for deg. Det er åndsdåpen Johannes snakket om, som gjør vanndåpen til en uvesentlighet, bare et symbol for åndsdåpen (Matt. 3:11), «en skygge av det som skal komme«. Sett deg selv til side, la Kristus ta bolig. Tar du avstand fra Gud, så vil Gud ta avstand fra deg. Satan kan forårsake med sin frykt til deg at du selvdestruerer BÅDE kroppen og sjelen. Jødene kan myrde deg, HVIS Gud tillater det, at din tid på jorden er over, ikke før. Jødene kan ikke touche din sjel med noen som helst middel, de kan myrde, torturere, lokke og bedra – men din sjel kan de ikke nå. Vi er alle kapteiner for vår egen sjel, om vi vil.

De aggressive menn er de ENESTE som kan redde denne verden fra Satans Synagoges (Rev. 2.9 & 3.9) klamme grep om sjelene og nasjonene, over verden. Men behold roen. Gud skal alltid ha første move – vi skal se tegnene fra hans inngripen. Be og våke, det er vårt oppdrag nå. Ingenting annet. Vi skal være Guds Rikes statsadvokater, klage og syte til Gud hvor de talmudiske satanistiske jødene ved makten gjør oss urett, for en ting skal du være helt sikker på, det er at Satan lar sin stemme høres for Guds trone for all urett Satan mener vi gjør (Jobs bok).

Bibelen sier om Gud ikke hadde gjort denne tiden kort, så hadde det ikke vært mennesker igjen på jorden (Matthew 24:22, Mark 13:20). AntiKrist jødene hadde industrielt eksterminert hele verdens befolkning for sine aspirasjoner om å ha en verden for seg selv, i sin hubris. Bibelen lover oss en løsning på det Jødiske Problem. Gud har noen ess i ermet, som skal spille seg ut. Jødene er ikke dum, de vet hva som var KONSEKVENSEN av Jesus sin seier over dem, la oss bare minne dem på det – at de må ikke innbille seg at de har noen blankofullmakter å være mordere, bedragere, ondskapsfulle satanister – der er konsekvenser for ALLE sine valg – jøde, greker og hedning:

Karma krasj kurs for Jøder

Guds Ord har profetert at de antiKristne krefter skal få prøve seg på å ta verdensmakten fra Jesus Kristus som har hatt den i 2000 år, så bevar roen. Vi er Guds Rikes statsadvokater, ikke dets kanonføder for jødisk kontrollert makt. De VIL ha norske menns aggressive motstand, så de da får sjansen til å internere og myrde dem. Ikke vær dum, jødene kontrollerer enhver nasjon på jorden, de kontrollerer alle kanoner, hver politiker i alle land, hver general og admiral, hver media redaksjon, de har nok ammo til å skyte hver av verdens innbyggere med 15 skudd til hver. Så i kommentar feltene, ta det med ro. Gi fakta. Men ikke vær feig. Stå opp for Jesus – at vi heller vil ha Jesus Kristus som kongenes Konge, og Regjeringenes opphavsmann (Isaiah 9:6). Ta avstand fra jødene. Gjør Guds vilje, ikke jødenes vilje. DET definerer deg, tier du har du underlagt deg det talmudiske Babylonske «Dyret» i Åpenbaringen. Alt er opp til deg selv. Velg da idag hvem du vil tjene ! Jødene eller Jesus ? Satan (Satans Synagoges gud) eller hebreernes Gud (Josh. 24:15).

Gud vil ta seg av jødenes ondskapsfulle agendaer. Stol på Gud, og vår talsmann hos Gud; Jesus Kristus. Jesus sa «Det er fullbragt!» Det er INGENTING som gjenstår å gjøre. Han har gjort det alt. Sikret oss seieren. Jødenes tap er garantert.

antiChrist Israel will go up in Flames
https://www.riksavisen.no/antichrist-israel-will-go-up-in-flames/

Kanskje det er bra folk ikke vet hva de er istand til. Ukraina Holodomor sultet de ihjel 10 million

I Sovjet var deres modus operandi slik for å kontrollere befolkningen: SULT (Holodomor) – Asylet – GULAG – Massegraven. Men nå er IKKE tiden for å være redd. Er du redd og frykter er du ikke fullendt i kjærligheten, sier Bibelen (1 John 4:18). Du må gå veldig langt inni deg selv og spørre deg selv om du er redd jødene, hvorfor frykter jeg og ikke stoler mer på Gud som er Allmakten ? De har satt seg i Guds sted kan jeg røpe for deg. Du skal frykte Jødene mer enn Gud. Det er Satans plan. Nå er et tiden for å være fryktløs. Hvis du tror at jødene har mer makt enn Gud til å gjøre deg vondt, mer enn Gud til å gjøre deg godt, så tror du ikke mye på Gud, du tror mest på jøder. Da er du allerede ferdig. Ikke mer der å redde for Gud. Du har allerede overgitt deg til jødenes vold.

Tiden er NÅ, mine venner, til å utgjøre en forskjell. Del mine artikler, kommenter dem under, ikke vær redd. Vær saklig og høflig og del og kommenterer dem i sosiale medier. Ikke fordi jeg trenger det. Jeg trenger INGENTING jeg ! Jeg har vandret med Gud – vi to – jeg mutters alene hele livet – jeg har hatt et flott liv, men for verdens skyld kan du gjøre det, for nasjonens skyld, for Guds skyld, i Jesus navn, for Jesus sin kongestol – kan du gjerne bidra og gjøre det, for dem skal du være fryktløs nå, det er denne tiden Gud har forberedt oss hele livet på – for vår frihet – i Gud er det frihet (John 8:31-32, Galatians 5:13, John 8:34,35,36), i satanistenes og jødenes nye antikristne verdensorden er det eneste du kan forvente ufrihet, hat, sult, nød og død:

Dana Winner – One Moment In Time

Ingen blir fri, kan forvente at Gud svarer med frihetens velsignelse om en redd for friheten, og ikke tar til motmæle mot jødene når de vil ta den fra deg. Den som tier samtykker.

Psykiatri. Forvent en ekstrem bolsjevik radikalisering av Statsmakten
https://www.riksavisen.no/psykiatri-forvent-en-ekstrem-bolsjevik-radikalisering-av-statsmakten/


Presidenten som ville ha Holodomor museum. Internasjonale talmudiske jødene som var ansvarlig for folkemordet i Ukraina de nektet ham det. De gav ham heller byllepest og erstattet ham med jøder i alle stillinger i den Ukrainske regjering. De kuppet hele Ukraina for å hindre Holodomot-minnesmerke.

Zuroff: Israel should not recognize Holodomor as genocide
https://www.jpost.com/Israel-News/Zuroff-Israel-should-not-recognize-Holodomor-as-genocide-578308

Hvem bryr seg om jødene gjør det eller ikke. Jeg; Jarle av den iraelittiske slekten Johansen sier at dette er jøders verk som de må ta ansvar for. Jo. Holodomor var et av verdens største folkemord sier Jarle Johansen fra Norge… Ha litt verdighet og ære og stå ved deres handlinger talmudiske satanist jødetamper.. det ligger rett bak de 66 million i USSR folkemord som bolsjevik jødene industrielt eksterminerte der.

Denne «Holocaust – erindrings dagen» minner om drapet ved tvungen sult på * 6 millioner * ukrainske kristne av de jødiske bolsjevikene. Ukrainerne kaller dette holocaust «Holodomor» som betyr «hungersnød-folkemord.» Selvfølgelig benekter de sionistiske jødene det. Akkurat som de benekter alle sine mange forbrytelser mot menneskeheten.

Historikeren Valentyn Moroz fra Institute for Historical Review skrev:
– “Den ukrainske landsbyen hadde lenge blitt anerkjent som bastionen for nasjonale tradisjoner. Bolsjevikene forsøkte å slå et dødelig slag mot bygdestrukturen fordi det var livsnerven til den vitale nasjonale ånden. ” – Her. Bolsjevikiske jøder var faktisk hovedarkitekter for den ukrainske tvangssulten som eliminerte ukrainske presteskap og 6 millioner ukrainske ortodokse kristne!
https://www.realjewnews.com/?p=160

Som vi ser er det de ENESTE menn som har muligheter til å hindre dem, som ser hvordan de manøvrer for å ødelegge vår nasjon, og som har mostandevne når dagen rinner vi får en regjering som ikke er jødekontrollert og som kaller ut Hjemmevernet, at de som kan tjene sitt land før dette havne i deres ondskapsfulle fangarmer til jødenes morderne CHEKA/NKVD. Til de mennene sier jeg: Gud er på sin trone. Ikke fortvil. Bevar roen. Ikke gi jødene noen mulighet til å ta deg under dekke av «aggressivitet».

«– Man må innse at noen pasienter ikke blir friske av to uker eller to måneder i psykiatrien, men som trenger langvarig omsorg, også under tvang, sier Randi Rosenqvist.»

Kanskje gjør som hennes forefedre, bolsjevik-jødene fra 1917 i Russland > Sovjet; Send alle de ikke liker til GULAG’s; 66 million døde av «behandlingen» deres der. For at slike ondskapsfulle krek som dette ikke skal vinne, så er det av ytterste viktighet at mine kristne følgere husker Jesus sin forrodning til Peter; Stikk sverdet tilbake i sliren (John 18:11).

Alle skal snakke med avslepen stemme, innestemme, mens vi drøfter deres agenda. Vi må¨selv sørge for at de ikke får noe på oss. De vil prøve. De vil gjøre alt for det. Behold roen.

La jødetispene tape dette. «Jeg har ikke kommet med fred, men med sverd«, sier Jesus (Matt. 10:34). Sverdet er Guds Ord, sier Paulus (Heb. 4:12, Eph. 6:16-17).

Vær slu som og uskyldig som en due, sier Bibelen (Matt. 10:16).

Husk det. Bruk Guds Ord, Bibelen for alt hva den er verdt. Den skal gi oss seieren.

Slik fikk kristne bukt med barbari og hedenskapen til slike perverse løgnaktige kasus som Erna Solberg i hine hårde tider.

Jødetampene lever på lånt tid. Gud tar seg av dette. Les slutten av Åpenbaringen, fra og med Kap. 18. Hvordan deres Verdensrike starter med sorcery (Åp. / Rev 18.23), bruke «vaksiner» som bedrag til å tømme våre statskasser for å bygge deres Nye Verdensorden / Great Reset med, sammen med klimareligonen og klimaavgifter (hvem går avgiftene til tror dere?). Jesus er denne verdens kongers Konge – finansene er hans. Jødene har gått imot Guds Vilje, og hijacket makten fra han som beseiret dem på Golgata – og har vært denne nasjonens Konge i 1000 år, utsatte deres forehavender og talmudiske våte drømmer om deres herskerstatus over hele verden i 2000 år.

Gud er på sin trone. Husk vi er på vinnerlaget. De SKAL bare få lov å velge ondskapsfullheten sin, så skal de bli destruert på Gehenna av Gud sier Bibelen…

Jeg venter og lengter, til verden skal bli normal igjen uten ugresset, når kornet igjen skal få vaie i vinden fritt uten ugresset… som er blitt brent på Kristus sitt store bål..

Jesus Kristus har lovt oss seier for hans Verdensrike. Tror du VIRKELIG på Jesus ? Ugresset som inkluderer de talmudisk babylonske jødene skal snart brenne.

Mulighetenes vindu for dem, sier askeNazi jøde Klaus Schwab (WEF)

Det er synd for dem – siden de ikke klarer å oppføre seg som mennesker, bare som barbarer som hadde sin glede i uretten og ikke i den abrahamske Rettvisheten – som er en åndelig kvalitet, ikke en biologisk betinget arv, men fint for oss at Jacob-Israels og hebrernes Gud har åpenbart sin Plan for oss i Bibelen at holdbarhetstiden for dem er begrenset, og tiden for deres ondskaps ende er iferd med å rinne:

————————

«His winnowing fork is in His hand to clear His threshing floor and to gather His wheat into the barn; but He will burn up the chaff with unquenchable fire.” – Matthew 3:12

«Let both grow together until the harvest, and in the time of harvest I will say to the reapers, “Gather ye together first the tares, and bind them in bundles to burn them, but gather the wheat into my barn.”’ –  Matt. 13:30

«The weeds are the sons of the evil one, 39and the enemy who sows them is the devil. The harvest is the end of the age, and the harvesters are angels.» – Matt. 13:38

«So will it be at the end of the age: The angels will come and separate the wicked from the righteous, 50 and throw them into the fiery furnace, where there will be weeping and gnashing of teeth. 51 Have you understood all these things?” – Matt. 13

Blowin’ In The Wind, by Jessica Rhaye

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring