Klonene til Jens Stoltenberg

Klonene til Jens Stoltenberg. Uten egen bevissthet, uten egen politikk, uten ryggrad til å stå for noe selv. Følg bjellesauen. Slik er det forøvrig også i FrP og Høyre. Ekkelt ja, og det fremhever sterkt og beviser hvordan den massesuggesjon som utspant på Telenor Arena i 2010 kan utspille seg, viljeløse vesener, de er bare mentalt styrte roboter, dårlige kopier i hele systemet, og mesteparten av befolkningen.

Her snakker vi om heftig politisk tanke- og atferdskontroll. I rettferdighetens navn skal vi nevne at det nok ikke er bedre i Høyre og FrP, selv om det ikke er så ekstremt der, så er Erna og Siv like mye Bilderbergere som Jens, så de kommer til gjøre akkurat det samme som Jens ville ha gjort, selge ut vårt land og våre ressurser, overføring av våre oljepenger til globalistvennene på lysskye måter, uhemmet innvandring for splitt-og-hersk, sterk tyrannisk offentlig sektor, om det skal være slik at Jens faller som følge av mainstream medias nye ‘kritiske’ kampanje. Kan det være at noe er på gang?

«Poenget med å kommunisere er jo ikke at budskapet skal ut. Det skal inn.»

FrP har hatt sine ‘utrenskninger’ hvor alle som ikke følger lederens, Siv Jensen sitt diktat, ble ekskludert på slutten av 90-tallet og fremover. Siden det har ingen våget å opponere mot Bilderberg-ledelsen av partiet.

Politikk er ikke lenger et arnested for politisk verksted, hvor politikken gror organisk nedenfra og opp. Idag er alle partier toppstyrt, og organisasjonene nedover gjør som de blir fortalt fra Bilderberg-toppene i alle partier. Det skulle faktisk være motsatt.

– Det hadde vært bedre om politikerne fikk hjelp til å identifisere og dyrke sitt eget særpreg, mener Brodtkorb, som ikke hevder å være 100 prosent uhildet – hun er Høyre-politiker med fartstid som partileder Erna Solbergs personlige rådgiver. Nå skriver hun bok om kroppsspråk og hersketeknikker.

Kilde:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Se_-de-laner-kroppsspraket-til-Stoltenberg-6774425.html

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring