Kristent lederskap som blir Covid-religiøse

Det er ingen unnskyldning at kristne ledere ofrer lammene til denne verdens Fyrste; Satan. Men det er hva som skjer. Veldig mange som kaller seg kristne og er ledere, de vil i denne tid vise seg korrupte, både ved at de vil tjene denne verdens Herskere mer enn Jesus, men også ved at de er korrupt i ånd.

Opprop fra kristenledere: Hvorfor vaksinere seg?
https://www.dagen.no/meninger/opprop-fra-kristenledere-hvorfor-vaksinere-seg/

Hvis disse overtaler noen av «disse minste» sine foreldre å skade sine barn, hva slags ansvar skal de åndelige ledere ha da? Det skal være et visst ansvar med å utrope seg selv til Hyrde oppgaver (2 Thessalonians 2:10-12). Er en god eller ond Hyrde ? Ikke godt å si, før etter tid når resultatet manifesterer seg. Kvernsteinen om de tar feil (Matt. 18:6)? Bibelen sier at selv kristne skal kunne gå under, av sin egen dumskap (Hosea 4:6).

Alle disse er så langt jeg kan se Sionister, så de har allerede løgnen i seg (John. 8:44). Når Jesus sier «kom ut av henne, mitt folk» (Babylonsk sorcery medisinsk trolldom, Rev. 18:23), der ligger altså en god del kristenledere på kne for henne Horen, og tilber henne. Lokker de Guds Lam inn i Babylonsk satanisters favn, KUN fordi der er jøder som profitter og tjener på satanismen, så tror de at alt jøder er bra, og at de selv kan tjene på å holde seg inne med disse sataniske personer?

Jewish leadership of Destruction (tikkun olam of everything Christian)

Har de blitt forledet og hjernevasket av sine fedre at ALT jøder gjør er bra? Jeg kjenner veldig godt en av dem jeg vet har blitt det ihvertfall. De har blitt så hardt hjernevasket av sionismen, at de ikke vet at det var de Jødiske fariseerne som hatet Jesus, ikke Jesus som hatet dem. Og Jesus sin advarsel til oss: «Som DE forfølger meg, skal DE forfølge dere» sa Jesus til oss sine venner (John 15:20)… vi blir forfulgt av samme folket som Jesus altså..

Jeg kan ikke si eller gjøre det bedre enn denne filmen, her vil dere se Biskoper, evangeliske ledere og Paven ligge på kne og slikker den Babylonske horen på alle unevnelige steder.

Hvem i alle dager i vår opplyste tid hører på hva den korrupte sataniske pave sier ?

Nylig har jeg lagt merke til at andre pastorer har også blitt vaksine emisærer, blant annet Hans Reite i Ørsta sitt Nytt Livs Senter, omvendt til covid-religionen, at Jødene skal erstatte Jesus som verdens Frelsere og Healere. Her er Sionistene sine helter, de Jødiske ‘sorcerers’ som Sionistene påstår er «Guds Utvalgte Folk».. (huff, Åp. / Rev. 2.9 & 3.9)… Disse «kristne» sionist folkene tilber jødene samme hva slags faenskap jødene bedriver ser det ut som…

Satan legger mye «omsorg» og ressurser i at flest mulig skal knele for hans medikale ‘visdom’ og trolldrykkslære. «Who rises up for me against the wicked? Who stands up for me against evildoers?» – Psalm 94:16

Her er Bibelens advarsler som BURDE har varslet dem å tenke litt lenger: Åp. / Rev. 18:23 og Psalm 91:2-3 spesielt; «pestilence» aka pest og pandemier. Disse har jeg tolket i et utall artikler, går ikke mer inn på det.

Smitteeksplosjon i menighet
Mellom 15 og 20 personer i menigheten Nytt Livs Senter i Ørsta er smittet med covid-19. Den vaksineskeptiske pastoren Hans Reite angrer nå på at han ikke vaksinerte seg.

https://www.dagbladet.no/nyheter/smitteeksplosjon-i-menighet/74825908

Når det gjelder Hans Reite så har jeg tenkt at siden hans teologiske ståsted som Sionist er at Jødene er «Guds Utvalgte Folk» og ikke at det er vi kristne som er Guds Utvalgte Folk, så er han allerede åndelig korrumpert, og ikke verdt å høre på i noe som helst for kristne mennesker.. Kristus har ikke kroppslig Tempel i noen som har antydning til løgn i seg (John 8:44). Det er faktisk ikke mulig at Kristus og Satan kan bo sammen i samme Tempel (1 Corinthians 6:19, Romans 8:9).

Men med Brølende Lam sin leder og pastor Per Ivar Winnæss som OGSÅ har blitt vaksine-emissær… der er det litt annerledes, for så langt jeg har fått med meg er han IKKE Sionist.. han setter IKKE Satans folk (Rev. 2.9 & 3.9) over Guds Utvalgte Folk; de kristne.

Pastoren havnet i koma: – Som tidligere vaksineskeptiker har jeg nå fått et annet syn
https://www.aftenposten.no/norge/i/rEGk1e/pastoren-havnet-i-koma-som-tidligere-vaksineskeptiker-har-jeg-naa-faa

Hva skjedde med Per Ivar Winnæss? Selv tenker jeg at det er merkelig at koma kom først ETTER testen, og ikke FØR testen … (?)…. hva er det i de vattpinnene egentlig ? Hva skapte komaen ? Testpinnen ? Var der Kina-virus på testpinnen ?

Noen tror på onde mennesker, andre på Jesus

En ting er helt sikkert, pre-februar-2020, var det ALDRI noe stort problem med folk som «gikk inn og ut» av koma pga covid innfluensa…

Jeg sa i en annen lignende debatt på en avis: Håper han ikke hadde testet seg, for Kina-smitten ligger i test pinnene ryktes det—biologisk våpen … Per Ivar Winnæss testet seg, SÅ kom problemet. Problemet ligger muligens i testene som i vaksinene, DERFOR skal det være så viktig alle testene av også asymtomatiske. Hvis folk er så «syk» at de må ta test» for å finne ut om de er syk, da er de ikke mye syk.

Jeg har sagt, over mitt lik skal noe opp i min nese, men jeg kan spytte på hva dere vil. Slik blir det.

Herifra blir det bare spekulasjoner, forklaringsmodeller…

Saran Evans sier i sin profil hun «elsker Jesus«, det gjenspeiler seg i hennes verdier (dessverre har hun vært uheldig i sine valg). Vi elsker henne for det, og de talenter Jesus gav henne forvalter hun utmerket, her kan vi innbille oss at når hun synger «man» så er mannen «Jesus», altså «Stay by your Jesus» – ikke alle greier det i presset fra de verdslige.

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring