Naomi Wolf: COVID vaksinen er et «biovåpen» rettet mot å avfolke Vesten

Den jødiske og feministiske forfatteren Naomi Wolf fordømte COVID-19 mRNA-stikket som et «biovåpen» rettet mot Vesten for avfolking og depopulasjon. Bibelsk sett er dette Jacob-Israel «tribulations» / prøvelser som de skal utsettes for i Endetiden. Lite ante folk flest at det var Jødene av Esau (Edom) sin ætt som ville komme til å ville utrydde dem.

Vi vet fra Bibelen at Esau (Jødene) hater sin bror Jacob-Israel (Israelittene, den hvite rase). Det står videre at hatet skal gjøre seg ekstreme utslag i Endetiden, hvor KUN 144.000 av Israelittene skal overleve. Mattematikken lyver sjelden, tallenes tale er klar:

Noen sier den hvite rases andel allerede er nede på 10% idag. Noen jødinner vil ikke være delaktig med ondskapen og hatet som materialiserer seg i praktisk politiske virkemidler fra WEF og FN tilsynelatende.

100 bevis på at Israelittene var/er hvite

«Jeg har konkludert med at dette faktisk er et biovåpen rettet mot reproduksjonskapasiteten til neste generasjon, spesielt i Vesten,» erklærte Wolf, med henvisning til mRNA-skuddene, under et onsdags webinar om injeksjonenes innvirkning på kvinner, arrangert. av aktivistene Frank Gaffney og Reggie LittleJohn.»

Wolf, en livslang demokrat som ble permanent utestengt fra Twitter i 2021 midt i COVID-utbruddet, mener at Vesten blir målrettet mot redusert reproduksjon på grunn av klynger av uønskede effekter hun ser i Pfizers vaksineprøvedokumenter, som Food and Drug Administration (FDA) ble tvunget til å løslates 24. mars og 1. april gjennom et søksmål med Freedom of Information Act (FOIA).

Hun peker på en studie fra 2018 delt av Dr. Lee Vliet under webinaret, som viser de skadelige effektene av nanopartikler på reproduksjon. Wolf antydet at injeksjonenes skade på barnefødsel er tilsiktet fordi skaden forårsaket av mRNA-lipidnanopartikler allerede var godt etablert før de ble produsert for publikum.

https://www.lifesitenews.com/news/naomi-wolf-covid-vax-is-a-bioweapon-aimed-at-reproduction-of-the-next-generation-of-the-west/

Edomittene etter Esau ble Jøder, sier H.G. Wells (på Jesus sin tid), og de fleste av dagens Jøder er konverterte Khazarer. Fra boken Who is Esau – Edom, av Charles A. Weisman

Jødiske Joe Slovo depopulerer Sør-Afrika for hvite mennesker

Sør-Afrikas borgerlige kristne samfunn er borte, det er antikrist kommunistiske Mandela og Joe Slovo (jødiske) samfunn nå. Studer nøye disse fire bildene, og fortell meg deretter hvem analysen din forteller deg hva folk er i en bibelsk PRØVELSER periode … i denne forutskrevne ENDEtiden. Ta deg god tid, tenk gjennom det… nøye… når du er ferdig med å tenke og konkludere, spør HVORFOR det er slik..

Jødiske Ervin Kohn depopulerer Norge for hvite mennesker:

Miscegenation, en svært ondskapsfull satans ormeyngel
En Jødisk » #humanist » organisasjon vil gjøre Europa ikke-hvitt

Jødiske Noel Ignatiev depopulerer USA for hvite mennesker :

Hater den hvite rase

Transhumanisme

Skaper nye raser ved kryssavl.

En annen av måten de skaper sin transhumanisme, de avler frem nye raser av mennesker som hunder ved å oppfordre til frivillig kryssinseminering. Som i Noahs tid», advarer Bibelen (Matthew 24:37), da kommer Jesus tilbake for å stanse perversitetene og ondskapen. Noahs slekt var den eneste som var som Gud skapte dem. Resten var menneskeskapt ved kryssavl.

Den jødiske franske president Sarkozy truer med at om det ikke gjøres frivillig så skal det bli tvang for slik kryssavel av den Nye Menneskerasen hvor jødene har gjort seg selv til guder, plassert seg i Skaperens tronstol.

Tyskernes skyldkompleks de uskyldig har blitt påført av Satans ormeyngel er håpløst i deres vold.
For kristne er dette forbudt, og perverst. Satanister gjør selvfølgelig som de vil, eller som Satan vil for dem rettere sagt, for de har ingen egen vilje egentlig, de er under Satans vilje og kontroll.

Legg merke til at kvinnen i kryssavelen deres av menneskeraser alltid er hvit. Andre veien er akseptabelt, men dette er for kristne bare perverst. For jødinner som Martha Louise er det normalt. Både Kain og Esau giftet seg utenfor sin stamme. Jøder har alltid vært blandingsrase.

«Wolf fortsatte med å sitere tall hun hadde delt tidligere i år i et Substack-innlegg fra 29. mai som viser en «verdensomspennende baby-død», for eksempel en økning på «over 200 % for neonatale dødsfall i høyt vaksinerte Skottland.»

Hun fremhevet også studier fra Canada og Israel som viser «at babyer dør uforholdsmessig, under og etter 2021, i høyt vaksinerte land, og at nyfødte dør uforholdsmessig hvis de har vaksinerte mødre kontra uvaksinerte mødre.»

For Wolf har bevisene som ble avdekket i Pfizer-dokumentene av War Room og hennes Daily Clout-team fått henne til å tro at Pfizer, FDA og medlemmer av World Economic Forum (WEF) «sikter mot den mirakuløse kvinnekroppen, med sin evne til å bli gravid, svangere, føde og pleie livet.»

«De retter seg mot det menneskelige fosterets miljø, et av de helligste rom på denne jorden, om ikke det helligste,» sa hun. «Og de vet det.»

https://www.lifesitenews.com/news/naomi-wolf-covid-vax-is-a-bioweapon-aimed-at-reproduction-of-the-next-generation-of-the-west/

Hva hun som feminist IKKE sier er at alle mennesker, menn, kvinner og barn er overrepresentert på dødstatistikkene som har gått i taket etter vaksinasjonene av de jødiske injeksjonene.

Det ser svart ut om Jødene får sin vilje:

Jewish Wesley Clark («The Swedish Jew» as he was called in his College yearbook); There will be no white nations left.

Vi kan bare si; Gud holder regnskap. Ikke en spurv faller til jorden uten Gud vet det (Matt. 10:28-31).

Jesus vant fremdeles over Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9) på korset. Snart kommer han igjen (Malachi 4:3). Da talmud Jøder etter Esau som holder fast ved hatet og ondskapen uten å angre og vende om, da er dere ferdig, for godt, sier Bibelen (Ob. 1:18, Malachi 4:1).

I den stille, klare morgen / Se, Han kommer, Jesus kommer

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring