Naturkatastrofer av Bibelske proporsjoner

Eksperter og politiske broilere til lederskap må erstattes av vanlige folk med gangsyn og sunn fornuft

Professor ved Menighetsfakultetet Karl Olav Sandnes, mener Carola leser Bibelen feil når hun knytter jordskjelvet i Haiti opp mot bibelske endetidsspådommer.
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/professor-carola-leser-bibelen-feil-3127822.html

Carola som virker å være en oppegående person, men de godt betalte eksperter må vi nå snart gi sparken. De makter ikke å forstå det mest elementære innen sitt fag, at Bibelen er levende ord for de som har tatt imot Kristus, men blir sett på som historiefortellinger fra gamle dager av de som ikke har det, hvilket de OGSÅ er selvfølgelig.

Men disse skulle bare innsett dette faktum at historien ALLTID gjentar seg. Den ruller bare rundt og rundt. Kulissene endres, men menneskene, og deres aktiviterer, deres sinnelag, deres mentalitet og deres feiltrinn gjentar seg til det kjedsommelige for dem som har studert på dette. Bibelen beskriver et helt historisk EON, fra menneskets skapelse (Genesis), til dets selvutslettelse (Johannes Åpenbaring).

Carola i Haiti: – Undergangen er nær
Sangstjernen ikke overrasket over jordskjelvet som tok livet av minst 200.000 mennesker.
http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/carola-i-haiti-undergangen-er-naer-3127586.html

Vel, ikke jeg heller. Og jeg har advart om dette i lang tid, på basis av Bibelstudier. G-d beviser seg selv gjennom profetiene i Bibelen, det er eneste måte den usynlige makt kan bevises på.

Bibelen forteller også hvordan makter og myndigheter og folk ‘i høye stillinger’ konspirerer mot andre folk, og setter verden i en bedrøvelig situasjon etter sitt jag etter penger, makt og innflytelse. Disse har ofte ingen eller liten kontakt med vanlige mennesker, som gjerne har et tettere forhold til både Moder Jord og Fader Ånd enn dem selv.

Dette vil straffe seg, ikke bare for lederne, men for alle menneskene, som har satt sine ledere på pidestallen og tillatt dem å holde på.

Bibelen forteller i klare ordelag, hvordan menneskers handlinger, eller mangel på handlinger, setter menneskeheten i fare for selvutslettelse ved sine ofte skjulte agendaer. Ikke nødvendigvis fordi de vil det slik, men på grunn av uvitenhet og manglende åndelige gangsyn, hvordan det eteriske påvirker det fysiske miljø.

– En katastrofe av bibelske proporsjoner
200 000 rammet av flommen i Australia. Og nå er en ny storm på vei, skriver Dagbladet.
http://www.dagbladet.no/2011/01/03/nyheter/utenriks/australia/flom/14922042/

Regner døde fugler i Arkansas, sier Nettavisen.
http://www.nettavisen.no/nyheter/article3056126.ece

Bare tre dager etter regner det døde fugler døde langs en motorvei i delstaten Louisiana, rapporterer NRK.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7449562

Samme uke som tusenvis av døde fugler falt fra himmelen, skylte opptil 100.000 døde fisker opp langs elvebredden i Arkansas-elva, rapporter NRK forleden.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7447953

Døde fugler falt i hopetall fra himmelen og ned på veien utenfor Falköping i Sverige, sier Nettavisen idag.
http://www.nettavisen.no/nyheter/article3057030.ece

Er det HAARP, værmodifikasjons utstyr de benytter for sin agenda? Er det biologiske våpen som utprøves? Er det chemtrailen? Vi kan bare spekulere, for vi vet ikke, men noe er det vi ikke får vite, og dette er menneskeskapt, det er ingen ondsinnet G-d i himmelen som straffer menneskene, det klarer de på en utmerket måte å gjøre selv. G-d er kjærlighet, og menneskenes frie vilje er hellig, de høster som de sår.

Mexicogulfen og corexit

Noe vet vi; bruk av Corexit 9500 med Craig Venter’s (se slutten av denne filmen for intervju med ham om hans arbeid, hans båt heter Sorcerer2) syntetiske bakterier/virus for å skjule oljen i Mexico-gulfen vil gjøre mer skade enn oljen noen gang kunne hatt forårsaket. Og disse menneskene i politikken som har godkjent alt dette, snakker om bærekraftig utvikling (?). Det politiske lederskap ødelegger mer på en dag, enn hele resten av menneskeheten gjør på 50 år. Disse syntetiske bakterier muterer, og kan ødelegge alt liv i havet, og endrer Golf-strømmen, som gir oss vårt relative milde klima her i høge nord. Dør golfstrømmen, eller endrer seg, så kan vi få istid her hos oss.

Bugsene er nå iferd med å spise opp’ Titanic’ på havbunnen, ifølge Kandiske forskere. Altså at selv stål ikke står for dette i form av biologiske ‘våpen’ mot menneskeheten.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/vitenskap/101210/spiser-opp-titanic

Vanlige folk må rett og slett avsette ekspertene, og politikerbroilere, og la oss få inn menigmann, med en smule fornuft mellom ørene. Lederskapet i sine elfenbenstårn er for opptatt av å spise snitter, og innføre ateisme, og til å delta i kriger rundt omkring i verden, til at de har noen forutsetninger for å forstå, eller tid til å ta hensyn til åndelige prinsipper for menneskelig samkvem.

Vi skal gi et eksempel (alt nedenfor er Eriksens egne ord):

Norsk jordskjelv- og klimaekspert tiet

(- som ingen vil høre på fordi han taler imot den politiske korrekte menigheten, og vi vet, ‘ekspertene’ vet jo alltid best. Det går an å utdanne seg til idioti, er noe som heter, hvor de mister kontakten med virkeligheten.)

Navn: Oddvar Eriksen.

Firma: The Fharaos Electric Foundation and Science.

Virksomhet: Teknologi, miljø-aktiviteter, fornybar, energisystemer, forvarsling av jordskjelv før jordskjelv kommer, syklon, tyfoner, orkaner storm og flom varsling. Nye flytyper og energiforflytninger, katamaran til å fjerne oljesøl til havs og fjorder og elver, elektrosystemer til CO2 og Ozon fornyelse. Fornybare hus-systemer til hjelp i flom og katastrofe områder + noe mer som kommer frem av min internett side.

Mitt store spørsmål var som 15 åring; Hvorfor kunne ikke noen varsle jordskjelv, tsunamies og vulkanutbrudd før de slo til? Derfor begynte en storstillt aksjon med utregninger og katalogisere jordskjelv bakover i tid. Og i 1976 forsto jeg hele poenget og reiste inn til Stortinget 3 måneder før ett av nåtidens verste jordskjelv slo til i Kina i 1976 som drepte over 1 million mennesker, men som man sa på Stortingets gruppe «Vi har ikke jordskjelv i Norge så vi ser ikke noen hensikt og starte dette nå».
http://www.mamut.net/fharaos/subdet2.htm

«Menneskene lager systemer som lager syntetiske variasjoner i metodikken i Moders Jord’s egne selvkonstuerte hjelpemidler, og det er nå vi må se på disse systemer som alle til nå har ignorert ! I 1997 fortalte jeg hvordan også nå snøen kom og kommer og at Jordens system faktisk fra 1986 startet Klimavridningen som jeg, Oddvar Fharaos Eriksen, regnet ut i 1997 eksakte tid når snøen kom og har kommet hvert år. Jeg bommet faktisk nå, da jeg satt 31. 12- 2006, men snøen kom 15 og 17 januar, men det spiller ikke noen rolle, fordi snøen kom, og som mange eksperter sa at vi ikke fikk snø i 2007. Ha,ha,ha, morsom gitt !
Alle mine varslinger om jordskjelvene og tsunamies, vulkaner og flommer har blitt fortalt Statsminister Jens og Regjering, Storting og UD, også Norges Røde Kors, NORAD som NORSAR som Seismiske i Bergen som på Kjeller, som Jan Egeland og FN (UN) og også hele panelet i FN’s klima avdeling, men de har ikke vist noen interesse, så hva; 2500 tullinger i FN regi, disse driver bare bløff !! AL GORE’s film bare bløff !»

http://www.mamut.net/fharaos/company_content.htm

Torvald Stoltenberg

Torvald Stoltenberg !
Hvorfor så taus og stille, der du før ropte !
Indonesia og verden, telte de ingen ting for deg ?
Jeg som trodde du pratet sant, også var det bare sludder !
Kan ikke din sønn også nå begynne og være en MANN og gjøre,
det en Statsminister skal gjøre , ikke bare gå rundt og LYVE !

http://www.mamut.net/fharaos/

Vår situasjon på verdens basis fra FN (UN), er den største fiasko og største fadese noen gang publisert !

Og jeg blir meget forbannet da jeg ser personer som direktør Eystein Jansen sammen med FN gruppen kommer med den verst tenkelige setting mot å løse Verdens Klima systemer, til nå så har DERE ikke noen formeler til å løse problemet, men det har jeg, så hvorfor går DERE bak ryggen på virkeligheten?

http://www.mamut.net/fharaos/

Flommer og tsunamis. Myndighetene forhåndsvarslet av Eriksen

Dere viste ikke om Jordskjelvene og Tsunamie katastrofen i Indonesia og omegn. Jeg klargjorde for denne alt i 1993 og PAGASA og Philippinnes President og Indonesias President og Myndighet ga klarsignal alt i 1994 men Norske Forskning sentra og Jens Stoltenberg, Gro Harlem Brundtland og Katinka Greve i Innovasjon Norge, den Norske Regjering, Storting og UD. Norges Røde Kors og FN. (UN) ga pokker, de ville ikke bruke 100 000 norske kroner på en Tsunamie Killer som hadde stått ferdig i år 2000 utenfor Sumatera ca. 5 km. innenfor kritisk pungt for delingen av de tektoniske plater som nå kollapset 26. 12- 2004.
Alle fikk igjen beskjed om tsunamien igjen på Innovasjon Norge 8 måneder før den 26.12 -2004. Satt da med 2 saksbehandlere + Direktør Katinka Greve, men de ville ikke bruke 10 000 norske kroner på min ferie i indonesia.
Justisminister Dørum fikk beskjed 7 måneder før den 26.12 2004 på et Norges Røde Kors møte i Drammen og Han lovet og hjelpe meg til og få den økonomiske mulighet til og reise ned 6 måneder før for og advare om denne morgen 26.12-2004. men han ga også pokker, så fikk alle beskjed igjen, det vil si, Regjering, Bondevik, Storting og UD. Jonas Gahr Støre og UD og Norges Røde Kors, VG. og Dagbladet, NRK1 og TV2, ingen gadd og gjøre noe, bare det og fortelle at ikke reis til Indonesia julen 2004, Neida, alle holdt kjeft og med dette sa. Reis ned og bli drept, samme gjelder Jan Egeland og FN i Norgeskontoret også UN i New York. Ingen gadd og løfte på rompa !
Så på nytt ble alle de samme, også Konge og Kongehus varslet 23 dager før, men alle ga pokker, hva gjør at Dere også kommer ut med uholdbare og usanne miljøproblemer som vi ikke har, problemet ligger helt andre steder, ingen steder der du og dine sjefer påberoper seg.
Jeg ba om at UN (FN) panelet alt i 1997 måtte begynne og komme på banen, men neida vi hadde så gjævela god tid, hva er det som gjør at et FN-Panel som ikke veit bæra skal komme ut på banen med så mye tull om meget visvass som ikke har noe med sakens kjerne og gjøre ? Dere har ett gjævela problem når DERE og Direktør Eystein Jansen går ut med falske miljøforskrifter som kommer til og drepe flere enn hvis dere ikke hadde nevnt noe i det hele tatt, så hvorfor ??
Jeg er den som har vaslet alle Jordskjelv siden 1976, start Kina der over 1 million ble drept, da sto jeg på Stortingets Løvebakke og APE og Høyre + flere partier sto og lo av meg 3 måneder før Jordskjelvet klinte til første gang !
Så har vi Tsunamies varsling 10 år før i Indonesia, så alle vulkanutbrudd, flommer over hele verden, Tyfoner og orkaner over hele verden, deres forflyttning og bestemmelses pungt, New Orleans 2005 varslet jeg FEMA gruppa over 1 år føre også måneden før, de lovte og ta kontakt men ga pokker, og vi så resultatet. Husk også at all klima forskning fra deres side ikke duger, og absolutt ikke UN. (FN) panel, dette er kun dårlig innspill uten innhold, dessverre ! tragisk for verdenogså for FN og (UN) Det er bare en måte og løse miljø problematikken og DERE har ikke tenkt på den ennå, hvorfor, jo fordi dere ikke veit noen ting ennå, mens jeg har hele tiden kunnet stoppe denne utviklingen på 6 måneder uten dette tullet som dere setter mot folket, folket er ikke problemet men miljø forskningens selvopptatthet som er en skam for både norsk og utenlandsk forskning, og ikke og glemme disse gamle tullinger i FN (UN) panelet er verdens verste selvopptatte massemordere !
Miljøvennlig Hilsen
Direktør Oddvar Fharaos Eriksen
The Fharaos Electric Foundation and Science
The Fharaos of Norway.

http://www.mamut.net/fharaos/

9/11. Myndighetene forhåndsvarslet av Eriksen

Katastrofen på Manhatten, New York USA. 11.09. 2001. Denne katastrofen var også varslet den 03.09.2001. Hele 7 dager før fikk den Norske Regjering,Storting og UD. beskjed på Morgenen 03.09.2001.

Postet av: Oddvar Eriksen. The Fharaos of Norway.

Also i like to say, the old song;
Where have all the flowers gone,
Young Girls took them every one!
Where have all the Young boys gone,
out in war and so on, this is the good old song
that also is needed now from the hole world,
we love you all, take care and there came a new day
and the new day where good !
Take care my friend, take good care of all Your
Children and People, we like You and pray for You.

The Fharaos of Norway.
Norway
http://ashrafsflyktningdagbok.blogg.no/060806232130_the_children_in_camp.html

Jordskjelv. Myndighetene forhåndsvarslet av Eriksen

Jens Stoltenberg

I året 1995 var jeg i dialog med AP. og da Katinka GREVE som var på Stortinget og Jens Stoltenberg. Så da jeg fikk klar signal fra PAGASA på Philippinnes og President Fidel V. Ramos på Philippinnes som er lagt på testimonials. Jeg dro til Stortinget som planlagt og fikk kontakt med Katinka Greve som kom ned i vestibylen på Stortinget, og jeg forklarte at nå fikk jeg klarsignal til og reise ned til Indonesia og Philippinnes for og sette opp Tsunamie-Dreperen, men jeg trengte noen kroner til reise og opphold, dette vil si at Tsunamie- Dreperen hadde stått ferdig utenfor Sumatera i indonesia i år 2000, og vi hadde stoppet tsunamien i Julen 2004. Men Katinka Greve brukte kjeft og sa at slikt tull gadd hun ikke være med på. OK sa jeg, det er greit, og så sa hun elegant; » Kom deg ut» og jeg sa da at selvfølgelig skal jeg det. Dda gikk hun bort til vaktmannen og brukte kjeft på han også. Da gikk jeg bort og sa at han gjorde ihverfall jobben sin i motsettning til henne, Oj, hvor sint hun var gitt.

Dette var mitt første møte med Katinka Greve, derfor var jeg nesten selvfølgelig taper på Skaperen i 2006, + at jeg fikk ikke lov til og være 2004- 2005, tragisk men sant. Etter mange diskusjoner siden 1985 på Industrikommiteen på Stortinget, der Ideen SND. og Trondheims ideutviklingsplass ble lansert og her la undertegnede frem 36 prosjekter av 96 i det hele, ble lovet 6.2 mill. året etter, altså 1986, men Gro kom og tok penga. Siden da har jeg vært en gjennomgangsfigur på Regjering, Storting og UD. Så kom SND. til i 1991, og jeg hadde en diskusjon med Jens Stoltenberg som da var sjef for SND. og også sjef for Direktøren i SND. Tore Tønne, her var diskusjonen vedrørende om småbedrifter eller grundere uten penger skulle prioriteres først, da lovte Jens og Tore at vi skulle prøve i 3 måneder i første omgang !

Gro Harlem Brundtland

Moder Gro som hun ble kalt, også fra min munn i starten! Etter at jeg var på Industrikomitteen på Stortinget 1985, ble lovet 6.2 mill. som skulle utbetales i1986. Industrikommiteen besto mest av Arbeiderpartifolk og ledelse ved Christensen og sekretær Eirik Haugen også Erik Dalheim. Gro Harlem Brundtland kom til makten, vedkjenner meg og ha stemt på henne også, desverre, Erik Dalheim fra Konnerud i Drammen skulle ordne pengene, men hvor ble de av, tok Erik dem selv eller ? Så kom Gro til makta i 1986, og jeg la frem varsling 1986 om jordskjelv som skulle komme i 1988, ingen hadde klart dette før, dette var da hele 2 år før, selv idag 2006 sitter jeg alene med dette forvarslings system uten og få ett øre til jobben, noe en må ha for å klare jobben. Jeg spurte pent om jeg kunne få mine penger nå som var lovet i 1985, hvorpå hun sier; «Hør her min unge mann, La meg gjøre det klinkende klart for deg at vi kan ikke sløse med penger på tull eller noe vi ikke kan se resultatet av ennå, også en ting til, Vi har ikke jordskjelv i Norge så derfor vil ikke jeg noen interesse av og la deg få noen kroner til slikt tøv», Jamen sa jeg; «Jeg ber jo kun om noen kroner til og reise for og være på plass der Jordskjelvene kommer for og kartlegge systemet og slik at jeg kan lære mer om denne tragiske systemer som er i Verden, jeg ber kun om 100 000 norske kroner«??? Nei, nei, nei, jeg har talt !!! Hvem husker ikke 1988 der India fikk jordskjelvet som drepte over 10 000 uskyldige. Vietnam fikk skjelvet som jeg påpekte der ble 1100 drept, så kom Australia der hele North Territory ble delt i 2, sprekken ses den dag idag. Så kom Pakistan der jordskjelvet drepte over 2000, så kom det verste som også var varslet 2 år før, Armenia 05. 12 – 1988, ingen respons fra Gro Harlem Brundtland, over 58 000 ble drept. De fleste byggninger raste sammen, disse fikk hjelp fra Kreml, Russland, hva slags hjelp, jo, 50 000 kister. Ingen hjelp til og grave opp de som var under ruinene, de gravde med bare fingre, det var kaldt i området, folk lå under ruiner og tørstet ihjel, de ble knust sakte ihjel. Det fortelles om en far som, nei, jeg skal ikke fortelle det, det var nok tragedie her, vil du lese mer så gå inn på politikk siden i Norge, de som ikke ville høre og fortsatt ikke vil høre; Politikerne !!

Grete Berget

Grete Berget som var sekretær bare konstanterte det Statsminister Gro Harlem Brundtland hadde sagt! Så da Jordskjelvene kom i 1988, det første i india over 10 000 drepte, ringte jeg inn og sa; «hadde jeg ikke rett?»,- hvorpå jeg hørte fra telefonene at Hun konfronterte Statsminister Gro Harlem Brundtland og sa; » La nå Eriksen få noen reisekroner så vi slipper de neste katastrofene som Han selv sier»! La Han få mulighet til og sette dette igang, vi taper ikke noe på dette, reisepenger ihvertfall?, Nei, sier Statsminister Gro, og jeg vil ikke høre mer nå! Ja, jeg antar Du hørte igjen hva Statsministeren sa./ Jo takk for dette, hvorfor må så mange dø på grunn av dårlig bedømmelse av andre forskere iNorge?, Desverre kan ikke jeg klare og overtale Henne mer, ha det bra! Jo like så, sa Jeg, ikke 5000 Norske engang??,- Nei, Hun rister på hodet !

Robert Hawke

Statsminister Bob Hawke, eller Robert Hawke som er navnet, som jeg ga beskjed om Jordskjelvet i Australia 1988 som delte Nord terretoriet i 2. Jeg ba også om at Prime Minister Bob Hawke tok Kontakt med Statsminister Gro Harelem Brundtland for og få igang en «Cooperation» – «samarbeide» Australia og Norge vedrørende «Varsling av Jordskjelv før De kommer», noe som Han også gjorde, men Statsminister Gro Harlem Brundtland gadd ikke kontakte meg som da var grunnleggeren for prosjektet, tok heller med seg Seismologene Bungum og Hansen og noen til fra Bergen og Kjeller, som absolutt ikke skulle være med til Australia, dermed ødela Hun, Statsminister Gro Harlem Brundtland igjen + at penger som var satt av til dette prosjektet ble fjernet igjen, 50 millioner Australske Pund. Alt dette på grunn av at Prime Minister Hawke fikk beskjed om Jordskjelvet hele 2 år før, altså 1986 om Jordskjelvet 1988 som forskere og Eksperter fortsatt river seg i Hodet og lurer på hvorfor kunne skje, men jeg varslet 2 år før !!!! slå den !!!!

Kjell Magne Bondevik

Hva gjør at en prest og da Statsminister Kjell Magne Bondevik bare bagateliserte jordskjelv-spørsmålet og krigen, masseutrydelsen av gamle Jugoslavia’s befolkning, mesteparten bønder som faktisk den dag i dag 2006 får nye gravplasser etter Slobodan Milosovic og Arcan og Serbiske Nazi regime, gravd opp!

Presten og Statsministeren som kjørte Norge ut i 2 kriger +++, Jeg husker jeg ringte til Statsminister Kjell Magne Bondevik, dette var før han fikk hemmelig nummer, jeg fikk bare svarer’n, men men la inn beskjeden; Dette var før han dro på vinter-OL i NAGANO 1998, der jeg fortalte;» Nå skal du og Norge og Verden få se og føle jordskjelv, og få ett innblikk på hva det er, i slutten av OL-perioden«. Så en av de siste dagene i Nagano kom Jordskjelvet, og overføringen fra den norske avdeling i det 18 meter høye tårnet glemmer vi vel ikke der de svaiet hit og dit, men det gikk bra, men jeg tror nesten at reporterene nesten pissa i buksa. Noe svar tilbake fra Bondevik når han kom hjem? Nei.

Så kom Tyrkia i 1999, varslingen ble gitt 1 år før og 1 dag. Ingen Statsminister Bondevik gadd å reagere, desverre, 22.000 døde, så kom mange skjelv. Italia der 26 barn og 3 lærere omkom i skolen på morgenen, de skulle ligge over på skolen, der alle gledet seg og få lov til dette. Kun en gutt overlevde og landsbyen hadde kun denne gutten igjen i landsbyen. Varslet 3 måneder før, men som Gunnar Husan, sekretær sa, jeg kalte nan bare for skyggen til Bondevik, han sa med fire vakter rundt seg i vestibylen på Regjeringsbygget; «Nei, Eriksen Du kommer alltid for sent, du«. Jamen pokker, det har da ikke skjedd ennå, men om 3 måneder. «Nei, du får henvende deg andre steder, Statsministeren begynner og bli lei, som alle andre her, og ha deg løpende her og leke GUD, du må jo skjønne at selv om du har rett i alle jordskjelv og tsunamies og vulkan-utbrudd og orkaner – tyfoner og jordras og flommer verden over, vi kan ikke bruke penger på slikt TULL.»

Du hvor meget jeg har hørt dette gitt, svarte jeg før jeg gikk hjem igjen ! Gang etter gang ! Så kom jordskjelvet i Bam i Iran, 60 000 drept, flere landsbyer 28.12-2003. Varslet året før, ingen gadd å løfte en finger, snøtt nok rompa. Så kom Indonesia 26.12-2004, 330 000 drepte av disse 84 Norske Statsborgere, av disse igjen over halvparten barn, som alltid i slike katastrofer; barna lider alltid. Varslet til Innovasjon Norge 8 måneder før katastrofen, hadde 2 saksbehandlere og direktør Katinka Greve villet bruke 10 000 norsk kroner slik at jeg undertegnede kunne reise ned til Indonesia 6 måneder før den 26.12 2004 og tilrettelegge og forklare og advare og varsle alle som bodde og som skulle feire julen der nede, men Nei, sa de alle sammen, vi betaler ikke ferien din, du får fortelle oss hvordan du gjør dette. Nei, sa jeg, men når Julen 2004 er over ser DERE hvordan jeg gjør det, men der stoppet de min mulighet videre. Norges Røde Kors, ved Jonas Gahr Støre, Regjering og Stortinget og UD, og FN’s Jan Egeland og Terje Rød Larsen, VG, Dagbladet og NRK1. TV2, alle fikk de beskjed 2 måneder før og 23 dager før den tragiske morgen 26.12 -2004. Ingen gadd og ta til vettet og bare gi ett svar tilbake, hvorfor er Norges politikkere slik, selv nyhets media, hva er grunnen tro ?

Hans Majestet Kong Harald V. REX

Jeg sendte også flere FAX til Hans Majestet Kong Harald V. Rex. der jeg pent spurte om ikke Hans Majestet ville være så snill og innkalle Statsminister Kjell Magne Bondevik, Utenriksminister Jan Pedersen, Justisminister Dørum og Stortings Presidenten og Torbjørn Jagland og Røde Kors Jonas Gahr Støre også FN’s Jan Egeland og Terje Rød Larsen fordi om 2 måneder fra nå vil vi ha verdens verste katastrofe.

Selv her var det ikke noe svar og få ! Hvorfor ???

.

.

.

Justisminister Einar Dørum

Einar Dørum som var på Norges Røde Kors møte i Drammen hele 7 måneder før katastrofen 26.12- 2004, Indonesia, der jeg satt på første rad med ca. 30 andre vitner tilstede.

Da jeg spurte han om han ville hjelpe med med katastrofen julen 2004, sa han ja, og lovte på tro og ære og på sin bestefars grav og rykte at han skulle gjøre alt som var i hans makt, enten og få til noe økonomisk eller la meg møte de rette på den politiske siden på Stortinget eller Regjeringen eller UD. eller Norges Røde Kors. Han bare bløffet.

Hvordan kan en voksen mann love på tro og ære, og på sin bestefars ære, kan ikke være meget glad i sin Bestefar, også bløffe i slikt da du sitter som JustisMinister i Norge attpåtil, var også ille, Einar Dørum??

Erna Solberg (H)

Da Regjeringen fikk beskjed om Indonesia katastrofen 2 måneder før og 23 dager før trodde jeg at nå ville ihverfall jeg fått et brev, eller en telefon som ville ha en mer bekreftet samtale vedrørende denne katastrofen i Indonesia. Nei, ingen svar.

Men jeg la merke til at hun ga ordfører i Drammen 303 millioner til og leke, teater også feire 100 års feiringen, disse ble levert før 2005, så jeg var så naiv og trodde noen av disse kroner ville gå til og varsle Sumatera og Indonesia og de omliggende plasser noen uker før julen 2004.

Men, nei, ingen reaksjon, så hva er det som er så råttent med DERE politikere at selv en katastrofe som Indonesia 2004 ga DERE pokker i. Hva er grunnen til dette, hva er deres unnskyldning for å overse, overkjøre en slik ting Erna Solberg?

Carl Ivar Hagen (FrP)

Husker du Carl Ivar da Oddvar Eriksen ringte deg noen uker før julen 2004 og fortalte om katastrofen som skulle komme den 26.12-2004. Morgenen. Din kone Eli Hagen tok telefonen, en alltid koselig dame å prate med, Jeg la frem situasjonen for henne, og hun forsto den. Men du ville ikke prate med meg nå heller Carl. Du sa, send den til en annen i partiet, hvorpå din kone sa: Nå prater du med Eriksen, og du måtte komme til telefonen, og du fikk beskjed: Katastrofe på vei, må ha noen kroner til og komme ned til Asia for og advare folk, både norske og utenlandske turister og myndighetene. Men igjen sa du; Nei, har ikke tid til slikt tull, Du får prate med en annen som Eli setter deg ned til. Dårlig Hagen, veldig dårlig. Ja, Eli beklagde og jeg fikk en annen som skulle ta en avgjørelse, men som han sa; Vi vil så gjerne hjelpe deg, men vi kan ikke bruke penger på slikt !

Husker du også da jeg sto inne ved desken på Stortinget den 3. 9- 2001.-og spurte etter deg på grunn av 11.09- 2001. Hva svarte du da også ; Desverre har ikke tid, mat skjønner du !!!!

Statsråd Erik Solheim (SV)

Hva ikke denne mannen har kostet det Norske folk i tull og tøys og kasting av norske skattekroner. Hva hans Null diplomatiske evner har ødelagt for mange verden over. Selv jeg trodde denne mannen var taktfull og ville at verdens befolkning skulle ha det bra. Gud bedre, og jeg tok feil! En sjarlatan, playboy, og null hygiene i hjernen. DU hvor sleske smil kan lure folk! Jeg husker jeg var i Prat, hvorvidt det ble katastrofer i verden som Indonesia og mange andre steder og hvorfor ikke vi nå snart kunne sette opp varslings systemer, Nei, sier Hr. Solheim, ingen kan fortelle meg at DU kan fortelle meg slikt før de kommer, dette tullet må Du bare legge vekk, slikt gidder ikke vi i UD, eller andre normale politikker være med på. Men nå rett før katastrofen i Indonesia da gitt, jeg synes det er drastisk at slike lurendreiere skal sitte og kaste ut milliarder i hytt og pine og sikre seg gratis turer hit og dit på norges regning og attpåtil stjele penger fra det norske folk som han gir pokker i !

Statsminister Jens Stoltenberg og Fru Ingrid Schulerud

Du Jens. Jeg viste ikke om jeg skulle gråte eller le. Først så får vi høre; Ja, vi sender 2 milliarder til Polen hvert år til å pusse opp gamle bygg?? Så fikk vi se din kone, var et EU land som trengte penger, din kone sa til reporteren at det er godt at hun ikke er så godt kjent. Ja, jeg skal jo levere 42 milliarder til dette landet, var det Chekoslovakia tro, fra Norge, dette er en gave fra folket ????? Hvorfor har du ikke spurt først da ?? Og det som slo meg ennå engang var da det kom frem at det kostet norges skattebetalere 420 millioner og bruke disse 42 milliarder, hvor er cluet her da, Statsminister Jens Stoltenberg?

Vi har jo ikke vann i bassengene i skolene, alt detter ned rundt øra på oss, Indonesia ga DERE blaffen i som alle andre jordskjelv som var varslet uker, måneder og år føre, hvorfor kan ikke du som Statsminister bare en gang gjøre ett fornuftig valg. Du ser da normal og fornuftig ut, så hvorfor er det slik !

Nyhetsspeilets kommentar: Det er igrunn ganske så trist hva slags persongalleri vi omgir oss med i politikken. Der langt flere i personagen her. Maktarroganse straffer seg vanligvis. Hovmod står for fall.

Yes,You can ask my friend, where have all the normality gone,
I love to see this two children play,why isen’t this the normality all day, year’s
for Children to live up peace, fridom and play is all they can think about.
I hate to see the children is always that are paying for the grovnups stupidity !
Children shall not have this, Yisrael have lost their mind,Yisrael, I hate You for the killing of Children,

I hate all war’s and Human stupidity of this kind, no good have ever came out of wars and stupidity, nothing,
I hope You soon can relaxe and get the Yisrael out of Your Country
and that You and Your children and Your people can feel fri and
live like all people shall do, in peace and Harmony
Hope and pray for You and Your people,

Sincerely.
The Fharaos of Norway.
Mr. Oddvar Fharaos Eriksen.
Norway.
http://ashrafsflyktningdagbok.blogg.no/060806232130_the_children_in_camp.html

For og ta noen synspunkter; Den første meteor datt ned for 64. 1 million år siden, så kom den verste av de verste. Hurtigfrysning som skjedde for 33.1 million år siden, der 50 kalde grader skifter plass i løpet av 8 timer, altså vi har da på sommeren 20 varmegrader, så kommer Oddvar Eriksen effekten der systemet bytter plass, varmen suges opp i ett vakum og kuldesjokket slår ned i sentrum og så slår kulden ned og ut etter jordens overflate, og dette skjer iløpet av 8 timer ! Vi ligger på O-punktet nå, vil vi ha det, eller kan vi diskutere dette, er det noen som tør ??? Jeg bare spør.

Nå har jeg nitidig sendt advarsler og fortalt hvorfor og hvordan systemet virker, hvorfor vil ingen vite når og hvor katastrofen slår til neste gang, FN-Panelet kan vi bare glemme, disse forstår ingen ting selv om panelet består av 2500 forskere fra hele verden som Statsminister Jens Stoltenberg sier; Nå skal Direktør Oddvar Fharaos Eriksen skrive noe som burde vekke Statsministeren, om ikke det så ihvertfall Miljøminister Bjørnøy og Direktør Eystein Jansen i Bjerknessenteret ved Universitetet i Bergen, lytt og lær : Nå har det gått 100 år som forskerne har stått totalt i villrede og står fortsatt i villrede til den virkelighet som er og råder!

Yellowstone Park Katastrofe. Forhåndsvarsel av Eriksen

Yellowstone park, når går denne i lufta ? Yellowstone Park gikk i lufte for 1200 000 år siden og siste 600 000 år siden, vi er der nå, så skal vi sitte og vente på det uungårlige eller skal vi sette igang tiltak for og unngå en slik stor tragedie som den vil utvikle i 3 hele år til ende og utrydde vestkysten av USA, også San Andreas forkastningen vil få utslaget når dette store området rister seg løs, og jordskjelv på 10, 5 til 11.00 på Richter’n, så vil hele vestkysten rive seg løs og vi vil merke revnen fra Canada i nord til Mexico i sør, eller vil denne reise seg og gjøre en ny Grand Canyon i USA. Jeg skal si så meget at når denne «Atombombe» blåser av er i OKTOBER, hvike år, tja, si det. Men helt sikkert er at Oktober er måneden.

Vi fikk klimasmellen eksakt for 33.1 million år siden, Husk den, dette vil igjen si at for 66.2 så fikk vi den nest siste Klimasmell, dette vil igjen si at vi er eksakt der nå igjen, Vi er på år NULL ! Husk den.

Denne massive magmareservoar på noen millioner tonn et område på noen kvadratkilometer som vil bare puste ut sitt innhold, Vi fikk dette for 1.8 millioner år siden, da blåste den reint enorme mengder, den blåste for 1.2 millioner år siden og igjen for eksakte 600 000 år siden, og dette vil igjen si folkens, Vi er på årtallet Null for Yellowstone Park også, så da har vi eksakte nullpunkt for klimaoverraskelsen Null siden 33.1 million år siden, sammen med Yellowstone Park senariet 600 000 siden, også stilles på NULL folkens, dette vil igjen si vi har en dobbler effekt av verste sort og Statsminister Jens og Miljøminister og Regjeringen gidder ikke lytte engang akkurat som da varslene om Indonesia 26.12-2004. Hvorfor det da?? Det og oppleve slike senarier er jo, blir jo meget spesielt, men som jeg sier, DETTE SCENARIET vil jeg helst slippe å se. Vi kan forebygge denne situasjonen, men den koster 150 millioner, det tar 6 måneder og fikse det, og vi har 2.5 år på og få ordnet opp i dette system som KUN
JEG; Oddvar Fharaos Eriksen, i The Fharaos Electric Foundation and Science kan gjøre jobben, faktisk. Skal vi trå til Statsminister Jens Stoltenberg, eller skal du gjøre som sist og vente til det er over??

The Fharaos of Norway har talt igjen.

Nå skal jeg utvikle det PERFEKTE varslingsystem hvis jeg får lov av Regjeringen, UD, Storting, Norges Røde Kors, Innovasjon Norge, disse sitter veldig tungt på pengene ! Spørsmålet blir jo; «Vil Norges Regjering, Storting og UD at vi skal varsle verden denne gangen, eller skal vi bare la det skure og gå?

Les om Oddvar Eriksens møte som 7-åring med Marcello Haugen her :
http://www.mamut.net/fharaos/subdet37.htm

Spread the love - Sharing is caring
    
  
  
    
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)