Rabbi Michoel Green: Green Passport ‘fører til intet annet enn totalitært tyranni uten retur’

Massachusetts Chabad-utsending, rabbiner Michoel Green, utstedte i dag et åpent brev der han sa at Green Passport er et «enveispass som ikke fører til annet enn totalitært tyranni uten retur»

Rabbi Green sier til vaksine industrien:

«Ved å nekte å akseptere ansvar for produkt du aktivt markedsfører, innrømmer du at det ikke er trygt eller effektivt»

Rabbi Michoel Green offentliggjorde i dag sitt svar på en invitasjon fra helsepersonell om å underkaste seg COVID-19-vaksinen. Rabbi Green skrev:

Kjære Dr. ______,

Takk for nylig korrespondanse der du ivrig inviterte meg til å motta COVID-19 dose 1-vaksine på klinikken din.

Du skrev: «Vaksinasjon mot COVID-19 er trygg, effektiv og er vår vei til å kontrollere pandemien.»

Vennligst gi dokumentasjon (som jeg kan dele med advokaten min) som bekrefter at du tar det fulle forvaltningsmessige ansvaret for eventuelle skader som følge av din «sikre» vaksinasjon.

Hvis du ikke kan ta noe faktisk ansvar for sikkerheten, vil jeg se bort fra invitasjonen din og vil advare hele samfunnet mitt til å gjøre det samme.

Videre vil jeg råde dem til at du gjentar som en papegøye en spesiell retorikk om at denne injeksjonen er «trygg og effektiv«, men ikke er villig til å dokumentere og stå ved dine påstander med ansvar. Vi vil alle innse at ved å nekte å akseptere ansvar for et produkt som DU aktivt markedsfører, innrømmer du effektivt at det verken er «trygt» eller «effektivt».

I virkeligheten vil din entusiasme for å utsette meg for et produkt som du ikke en gang kan gå god for, indikere at du ikke virkelig bryr deg om helsen min som din individuelle pasient, men snarere at din lojalitet ligger i statlig politikk og din egen fortjenestemargin som tilsynelatende er avhengig av antall “COVID-vaksine” doser du administrerer.

Din mangel på respons på dette brevet vil avsløre deg som en apolitisk motivert forretningsmann som marsjerer i tospann med myndighetene, og som bryr seg lite om pasientens individuelle helse, snarere enn den snille og omsorgsfulle allmennlegen du påstått å være.

Takk på forhånd for å gjøre dette så smertefullt tydelig.

Selv om jeg ønsker deg suksess i arbeidet ditt og i ditt personlige liv, kan jeg ikke lenger utsette meg selv eller familien for risikoen for å ha deg som lege.

Uansett, takk igjen for vennlig korrespondanse.

Ha en vidunderlig dag. Og håper du må være trygg der ute fra alle kommende søksmål om feilbehandling og forestående tiltale i Nürnberg.

Vennlig hilsen,

Rabbi Michoel Green

I februar ble rabbi Green utvist av Chabad Merkos L’inyonei Chinuch-organisasjonen for sin offentlige holdning til medisinske frihetsspørsmål.

Hans fulle brev lyder:

Til alle vennene mine som godtar COVID-fortellingen og mener at regjeringen oppriktig prøver å holde deg trygg fra et påstått dødelig coronavirus:

Vær oppmerksom:

Diskriminerende «vaksinepass» er her, akkurat som jeg forutsa for mange måneder siden. I den nærmeste fremtiden vil ikke-vaksinerte mennesker ikke lenger være i stand til å reise, gå på treningssentre, teatre og andre offentlige steder, jobbe eller til og med kjøpe nødvendigheter som mat. De vil snart bli sett på som urørlige, forbudt å gå på skole eller delta i samfunnet, fratatt alle rettigheter og sivile friheter.

HIPAA-lover, rett til informert samtykke, Nürnberg-koden, Grunnloven osv., er alt bare et fjernt minne fra fortiden. Covid har beseiret dem alle.

Dette kommer selvfølgelig ikke som noen overraskelse. Det har åpenbart vært deres agenda fra første dag.

Da jeg begynte å gi uttrykk for mine forferdelige spådommer, ristet de fleste av dere vantro på hodet. Noen av dere kalte meg eksentrisk og splittende, anklaget meg for å spre konspirasjonsteorier. Noen av dere kalte meg ‘antivitenskap’ og sluttet å følge meg.

Noen venner prøvde å forsikre meg om at slike menneskerettighetsbrudd aldri ville skje her i USA.

Oi. Hvor feil de hadde.

La det være kjent at jeg IKKE er glad for å ha blitt bevist å ha rett.

Jeg får null tilfredshet av å få bekreftet at spådommene mine slår til.

Jeg føler IKKE den minste tilfredsstillelse ved å si «Jeg sa det til deg» siden jeg virkelig skulle ønske det ikke var slik. Jeg er dypt fornøyd med at det er slik.

Videre forventer jeg høytidelig neste fase av tyranni når vi overgår fra medisinsk apartheid til fullverdig politistat.

Hold deg fast for og gjør klar for massemarginalisering, deportasjoner, tvangsinjeksjoner fra dør til dør, sterilisering, sult og alle andre «folkehelsetiltak» som er klare til å vises i horisonten.

For alle dere som trodde på alt dette, vennligst godta mine oppriktige irettesettelsesord:

Du sto stille og medskyldig mens alt dette ble til foran dine øyne.

Du samarbeidet med alt.
Du maskerte sannheten.
Du løp for å bli injisert.
Du la ut et bilde på sosiale medier og skryte av at du overholdt din ‘borgerlige plikt.’
Du latterliggjorde ikke-samsvarende folk som meg.

Du sto stille mens din regering og media kvelte dissens og undertrykte informasjon.

Du var taus da jødene ble utestengt fra synagogen, da kvinner ble forbudt å bruke mikva, da barn ble forbudt å delta i Talmud Torah.

Du ga ikke uttrykk for noen protest når eldre ble dømt til ensomhet og alenehet, da millioner ble redusert til fattigdom og regjeringsavhengighet.

Du ristet på hodet av medlidenhet da jeg ble deplatformert og sensurert av sosiale medier og korrupt Chabad-ledelse. Du nikket i stilltiende godkjenning.

Du var uberørt av løgnene, sensuren, den åpenbare skjevheten, skremselen og kontrollen.

Du rasjonaliserte det hele og trodde at det virkelig var til påstått fordel for folkehelsen.

Du er fortsatt stille selv nå når jeg skriver disse nøkterne ordene. Du forblir i fornektelse, lykkelig uvitende om de alvorlige konsekvensene av stillheten din. Du klamrer deg desperat til den utopiske illusjonen matet av din intense normalitetsforstyrrelse.

De fleste av dere vil ikke engang lese dette til slutten, fordi det er for urovekkende for det idylliske synet ditt av tunnelsynet.

Sannheten gjør vondt, ikke sant?

Vær så snill og forstå:

Jeg dømmer deg ikke for stillhet eller medvirkning. Du ble villedet og indoktrinert av de institusjonene som du så uskyldig hadde støttet deg på. Din tillit ble kynisk utnyttet. Din altruistiske medfølelse ble bevæpnet mot deg og dine nærmeste som du trodde du beskyttet.

Nei, jeg kan ikke dømme deg for alvorlige feil fra fortiden.

I stedet ber jeg inntrengende om å slutte å drikke kool-aid fra og med akkurat NÅ.

Vær så snill å våkne.

Det er ikke igjen tid til selvtilfredshet.

Ikke la dem lokke deg lenger med det falske håp om å «komme tilbake til det normale

Hvis du fortsetter å overholde deres tiltak, vil ‘normal’ være borte for alltid.

De nåværende «excelsior pass» – fasen er virkelig et enveispass som ikke fører til annet enn totalitært tyranni uten retur.

Forløsningstidspunktet er her og nå.

Vil du være en del av forløsningen, eller foretrekker du eksil og trelldom?

Med hvem vil du kaste lodd? Med tyranner? Eller med den forfulgte minoriteten, eller undertrykte masser som lengter etter å puste fritt?

Vil du være en del av en stor utvandring, eller velger du å forbli slave av Big Brother og Big Pharma?

Velg med omhu, da det ikke er noen vei tilbake.

Kilde

https://www.americasfrontlinedoctors.org/frontline-news/rabbi-michoel-green-green-passport-leads-to-nowhere-but-totalitarian-tyranny-with-no-return

http://westbororabbi.blogspot.com/

https://rumble.com/user/MichoelGreen

Dare to be Free

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring