Slå ring rundt Kong Harald

Grunnleggende konflikt mellom Konge og Statsminister. Vi er et monarki, vi vil ikke ha Fører-prinsippet. Vi vil fortsatt ha korset i det norske flagget.

Der er krefter som er ute etter å stryke korset av det norske flagget, og det er ikke å anbefale at de får lov til…da får dere USSR etter 1917 og drapet på den kristne russiske monark, Tsaren, om igjen.

Nihilistene, ‘humanistene’ og ateistene overtok. Les historien, 66 million strøk med i den internasjonale sosialismens del av revolusjonen.

Jfr også skjebnen til Keiser Wilhelm, som skjenket Ålesund pengene til gjenoppreisning av Jugendbyen etter brannen i 1904 (vår vakre hjemby – det beste og vakreste sted i verden).

# Hvis vi ikke handler unisont i samarbeid med hverandre og forsikrer oss om at fremtiden blir hva den trenger å være, så vil vi garantert fortjene enhver skjebne som venter oss.- Bill Cooper.
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/kjenn-deg-selv-nirvana/comment-page-2/#comment-75351

Det ble kommentert til meg en observasjon gjort av forholdet mellom Kongen og Statsministeren rett før avspark i cupfinalen mellom Ålesund og Brann den 6.11, hvilket Ålesund vant 1-2. 🙂

Stoltenberg forsøkt å snakke til Kong Harald, men Kongen svarte ikke, og gadd ikke å se på Statsministeren engang. Da Kongesangen (den britiske nasjonalsangen) ble spilt klappet ikke Kongen, men det gjorde Stoltenberg. Men da den Norske nasjonalsangen ble spilt klappet Kongen.

God observasjon.

Kong Harald er nok tro til sin ed. Uten tvil.

Kronprins Håkon er jeg mer usikker på. Han er et barn av sin tid, en internasjonalist, og tildels kan virke som en elitist, i fiffen blant Trond Giske’s politisk korrekte elite nettverk i Oslo, men vi får gi ham sjansen til å vise hva slags stoff han er laget av, når det kommer til stykket. Men han kan kanskje være samarbeidsvillig med deres agenda, og således ønskes tiltrådt snarlig.

Så Sunnmøringene knuste hanseatene i fotball. Det var vel fortjent. Der finnes en høyere rettferdighet i verden. Pietistiske sunnmøre må ha gjort noe riktig, for karmakontoens del.. 🙂

Jeg fikk ikke med meg dissonansen mellom Statsministeren og Kong Harald, men hva jeg har fått med meg er at der er en drittpakke-kampanje mot Kong Olav på gang med boken til Bohman-Larsen. Ikke kjøp den. Bare løgn og fanteri.

Kongen vil være kristen – protesterte i statsråd
http://idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=14485

– Nektet kongen å dele ut Krigskorset
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7626300

Det ligger dype rotfestede ideologiske konflikter bak det som denne artikkel tar opp.

Nå må vi virkelig slå ring rundt Kongehuset mer enn noen gang. Jeg kan ikke sterkt nok overbringe denne oppfordring.

Drapsforsøk på Kong Harald 1999-2008

Det spekuleres i at noen har vært ute etter Kongens liv, med strålevåpen, ved oppsetting av strålevåpen på Kongsseteren fra 1999, og det rapporteres fra ymse hold at både Kongens og Dronningens helse var iferd med å brytes ned som følge herav.

Bilderberger og Telenor-sjef Baksaas bør vel sjekke hva hans undersåtter driver med.

Strålevåpenet var nok ikke innstil på vaktmesteren, men på Kongen selv.  Ålesunderen og journalisten Per Aslak Ertresvåg tar opp dette forholdet i sin siste bok.

Hvem som står bak kan vi ikke bevise, så gå ut med navn og miljøer som er antatt ansvarlig kan vi ikke gjøre. Vi kan bare si ifra om observasjonen.

Ideologisk dissonans

Internasjonalistene angriper alle de symboler som binder oss sammen, og som er basisen i vår kultur. Deres kulturrevolusjon skal splintre oss for vinden, mens de skal bli sittende igjen med makten og alle pengene, til strø utover verden i sine utopiske drømmerier. Dødstøtet for Norge som et kristent og homogent land, et av de siste i verden.

When the going gets though, vil det vise seg hvem G-d reiser opp to the challenges. Hvem det er vil kanskje overraske mange, men ikke meg. Ikke de som roper “Herre, Herre”, men noen som har vært ute en vinternatt før.

# Jeg tror med hele mitt hjerte at G-d plasserte meg på steder og i posisjoner gjenom hele livet mitt slik at jeg ville bli istand til å utgi dette varsel til hans folk. Jeg ber om at jeg har vist meg verdig og at jeg har gjort min jobb. – Bill Cooper.
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/kjenn-deg-selv-nirvana/comment-page-2/#comment-75351

Der er andre som passer på utenom oss, med langt mer makt enn den frie presse vi er en del av, oss i den fjerde statsmakt, også innen vårt statsapparat. De er forberedt for oppgaven, som Bill Cooper sier i kommentar under. De trer frem tidsnok……., men spørsmålet er om de kan, før folk flest viser hva de vil.

– EU bør få mer makt
over medlemslandene
«Utenriksminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener EU bør få mer makt og større mulighet til å bestemme over medlemslandene.»
http://e24.no/makro-og-politikk/stoere-eu-boer-faa-mer-makt-over-medlemslandene/20117609

Hvorfor deltar vår utenriksminister i den diskusjonen? Vi er jo ikke medlem, og akter heller ikke å bli det (?).

Sir Winston Churchill (1874-1965):

Vi er med Europa, men ikke av det. Vi er forbundet, men ikke kombinert. Vi er interessert og tilknyttet, men ikke absorbert. Og skulle Europeiske statsmenn addressere oss med ordene vi brukte fra gammelt av -«Skal jeg snakke for deg til Kongen eller Tjenernes Herre?» – skal vi svare med ordene til den Shumanitiske kvinnen: «Nei sir, for vi dveler mellom våre egne folk.»

«We are with Europe, but not of it. We are linked, but not combined. We are interested and associated, but not absorbed. And Should European statesman address us in the words which were used of old – “Shall I speak for thee to the King or the Lord of? the Host?” – we should reply with the words of the Shunamite woman: “Nay sir, for we dwell among our own people.”

Trenden er motsatt

Skottene bryter ut av the Commonwelt nå; United Kingdom – Det Forente Kongedømme – står for fall, og det er vel like greitt, for monarkiet der ser ut som det har mislykkes i sin oppgave å representere vanlige folk. Jeg sier lykke til Skottland, god ide.

Skottenes nye regjering sier at bruddet skal skje i 2014-2015.

«A study of the (economic) panics of 1873, 1893, and 1907 indicates that these panics were the result of the international bankers operations in London.» – Secrets of the Federal Reserve, Eustace Mullins, 1991.

London, og Rothschilds The Crown og Rothschilds The City, og korrupte politikere i The Whitehall, har bragt for mye elendighet over deres hoder.

Statsminister Jens Stoltenberg bygget opp sitt image etter Utøya-massakren, og annet, ved medaljeutdeling til Afghanistan veteranene, på bekostning av den Norske Konge, men vi er et monarki. Vi vil ikke ha Fører prinsippet.

Vi vil også bevare Norge som et fritt selvstendig land etter Grunnloven, slik som skottene.

Vi følger skottene. Vi vil også dvele blant våre egne folk.

Sunnmøre eget land

Kanskje er det på tide for Sunnmøre å bryte utav Norge, om anti-monarkiske krefter lykkes i sine forhavender. Kong Harald er velkommen, anytime, til å bli Sunnmøres Konge, om resten av Norge forkaster monarkiet, på bekostning av hva?

Brann 1 – Ålesund 2
🙂
Hanseatene tapte. De er akterutseilt.
Brannslukning… Norgesmestere… Kongepokal 2011.
Rekdals mannskap fikset biffen.
Ingen over. Ingen ved siden.
Hverken i fotball, business eller slagkraftige politisk ukorrekte artikler..;
Rekdal og jeg som gir coaching i verdensklasse.. 🙂

Barrantes, AaFK’s åndelige overhøvding.
Korsingen virker. Alle gode makter var med AaFK idag.
Barrantes vartet opp med sin magi, igjen.

Mye grisespill fra Brann. Tapte pga minus på karmakontoen.

Sunnmøring – Ålesund All Stars

Ingen vits å være ydmyk en slik dag, får si med Carew:

“Jeg prøvde å være ydmyk i 2 uker,men da var det ingen som la merke til meg så det sluttet jeg med!”. John Carew (VIF)

Keiser Report: Make Love, Not Debt

In the second half of the show, Max Keiser interviews Birgitta Jonsdottir, about the true state of transparency, banking and economy in the latest IMF poster child, Iceland. Max Keiser & co-host, Stacy Herbert, discuss the new world order in which we’re all Greeks because we didn’t see the signs in 1969 – «Make Love, Not Debt.»

Nigel Farage: Well here it is, Mr Barroso, here it is [holds up Union Jack]. And that flag has represented liberal democracy far more than any other member state of this European Union and it will go on long after your star-spangled banner has disappeared.

Sosialismens røtter

Ethvert kunnskapsløst menneske, bør være forsiktig med hva slags tankegods de uvitende bekjenner seg til. Dette gjelder også politikere.

Sosialismen er basisen i det materialistisk-naturalistisk verdensbilde.

De verdslige synest ofte å være så smart idag, tror at de er på toppen av evolusjonskjeden i menneskelig intelligens, men jeg synest ikke det. Jeg synest Moses var smart, jeg synest Jesus fra Nasaret var smart, for disse viste begge, og mange andre åndelige ledere sikkert før, og etter dem, at de kjente til de åndelige lovers prinsipper, hvilket kan legge sivilisasjoner i ruiner, eller hva som bygger dem, altså hemmeligheten bak sivilisasjoners vekst og fall.
Disse åndelige lover er STRENGT moralske, men dagens mennesker vil jo ikke ha noen moral, og de støtter derfor de ugudelige myndigheter og personer som gir dem mest mulig umoralsk frihet.

Det er en frihet som skal koste dem dyrt.

Når enkelte snakker om at «Moder Jord med sitt biologiske mangfold settes i høysetet», er en fattig trøst, når dette biologisk mangfold og hele Moder Jord er ødelagt av destruktive krefter av menneskeheten. Da trenger vi ikke mer høytflyvende teorier fra sosionomer og sosialøkonomer, men aksjon basert på mer folkelig aksepterte omforente standarder.

Da er det også best å vite at «I min Fars hus er det mange rom«. G-d har mange steder med «biologisk mangfold», og å ha et åndsbasert verdensbilde, så mener jeg en må se hen til dette, og ikke bare være innstillet på at dette er alt vi har, som den sosialistiske utopi synest å ha, hvor de skal skape himmelrike på jord, hvilket de med deres prioriteringer ikke kommer til å greie, fordi deres ledere ikke har den moralske og åndelige ryggrad og utsyn til å definere dette.

Når målet helliger middelet (erklært, som det har gjort siden den franske revolusjon, bolsjevik revolusjonen av 1917 m.v.), og middelet er drap og myrderier, da har de bortdefinert seg selv, og vil før eller siden bli forlagt til historiens skammekrok. I vanære skal de være både på jord, og i evigheten, idet de ikke klarte å komme til cupfinalen på Tellus, men forsvant ut i første runde. «Intet som er forsøkt skjult, skal forbli skjult«.

Så akademiske utlegninger og teorier vanskeliggjør løsningen på problemet, når løsningen i virkeligheten er så enkel som ; «Elsk G-d, og elsk din neste som deg selv«. REMA1000; Det enkle er ofte det beste.

Dette hadde løst all verdens problemer over natten, om alle greidde dette.

Men menneskene har spist av Kunnskapens Tre og tror seg så jævla smart.

Årsaken til elendigheten, sa Alexander Solshjenitzin var ene og alene at «mennesket har glemt G-d, det er hvorfor alt dette hendte«, når han søkte å beskrive hvorfor folkemordene i USSR hendte. Det var eneste forklaring en slik eminent forfatter greier å forklare det med, så konsentrert som mulig.

Mennesker har to valg som jeg ser det; de kan underlegge seg G-d’s moralske ledelse, eller de får den verdslige umoralske og åndelig døde, nærmest dyriske, i sosialismen/kommunismen/bolsjevismen. Uten slik åndelig balansering av makt, så havner vi på ville veier, evolusjonsmessig sett, fordi umoralske krefter vil tre inn vakuumet etter det åndelige lim som holder sivilisasjonen sammen; deres gudsbilder, deres åndelige basis, deres felles omforente livsstandarder, basert på tusener av års sivilisasjonsutvikling.

Jeg sier meg selvfølgelig helt enig med Solshenitzin.

Og til forskjell fra internasjonalistene og materialistene har de åndelige oppvåknede mennesker allerede frigjort seg fra denne dimensjon, denne verdens begrensninger. Hver eneste dag er den frigjorte sjel klar til å ta farvel med denne barnehage i åndelig og menneskelig utvikling, denne pøl og dette rottebol av menneskelig fornedrelse, drap, myrderier, lemlestelse, nød, hat og elendighet. Som Jesus på fjellet, når han ble fristet med rikdom og penger i alle lommer for å underlegge seg denne verdens herrer; «Vik bort fra meg satan, Herren din G-d skal du tjene«….

Vi har ikke hatt utvikling. Vi har hatt innvikling. Og de åndelige mennesker sier med Kristus, mens de bevarer sin sjel til det siste, for ikke å få den korrumpert av disse krefter; jeg skal holde ut til enden, min sjel skal bevares til jeg drar videre, til det rom min Fader i himmelen har beredt for de rettskafne.
Slik sett trenger vi ikke denne jord for vår frie sjel, planeter eksploderer og forsvinner hver eneste dag, og nye kommer til, bare i denne dimensjon.

Det er denne åndsløse, gudløse, ateistiske materialistisk-naturalistisk verdensbilde med Marx sin «patriotiske kapitalistiske klasse» som skal utgjøre ledelsen i Den Nye Verdensorden, som er deres, jorden som skal bevares for dem eksklusivt med befolkningskontroll aka drap og myrderier, deres gudløse utopia, som er under oppbygging, men de moralske åndelige lover i det åndsvitenskapelige verdensbilde er ikke del av deres ledelsesfilosofier. Dessverre.

Når jeg tidligere har fremhevet den angrepne og myrdede Ghaddafis positive sosialisme så foretrekker jeg kapitalismen, og jeg mener at Libya også hadde en sunn kapitalisme som kom folket til gode, basert på fri konkurranse, og ikke en kapitalisme hvor noen få krøsuser (patriotisk kapitalistisk klasse iflg Moses Mordechai Marx Levy og Mao) som Rockefeller og Rothschild i ledtog med statens og folkets valgte representanter korrumperes til å la enkelte kapitalister med partiboken i orden og finansspekulasjon og bankvirksomhet, få utsuge alle andre. Dette er ikke fri konkurranse, eller fritt marked. Rockefeller Sr sa; «Konkurranse er en synd».

Han og Rothschild samt deres medsammensvorne, ved å kjøpe seg politikere til tjeneste for sin sak, fikk monopol på å utstede penger (Federal Reserve) og drive finans av land og folk (spekulasjon).
Slik har det vært siden den tid. Ingenting er endret.

Sterk stat under ethvert system, og spesielt kommunisme, er tyrannisk og dødelig, husk 66 million døde kristne mennesker etter marxistene og de internasjonale sosialistenes bravader, plusser en så på 6 million for de nasjonal sosialistiske (nazi’s) myrderier så er sosialismen vist seg som en dead end. Noen som trenger mer bevis?

Folket selv skal være sine myndigheters check and balance i et demokrati, men folket sover, er lurt trill rundt, og de fleste bryr seg ikke før det er for sent….. (Stemmer i Mørket, jfr. folket i Tyskland 1930-tallet, og USSR 1900 og fremover)

«I utgangspunktet er nasjonalsosialismen og marxisme det samme.» – Adolph Hitler, 1941.

Han uttalte i 1939 til Hermann Rauschning at alle nasjonalsosialismen var basert på Marx. In a public speech in November 1941 Hitler declared that “basically, National Socialism and Marxism are the same.” [The Bulletin of International News, Royal Institute of International Affairs, XVIII, No. 5t, 269.] Goebels wrote in 1941 about how, after the Nazi victory, “real” Nazi Socialism would replace the Bolshevism in Russia. I en offentlig tale i november 1941 Hitler erklærte at «i utgangspunktet, nasjonalsosialisme og marxisme er det samme.» [The Bulletin of International News, Royal Institute of International Affairs, XVIII nr. 5t, 269.]
http://www.thinking-catholic-strategic-center.com/the-godless-left.html

All sosialisme bringer bare elendighet med seg til menneskeheten.
Nazisme er også grunnlagt på Mordechai Marx Levi sine idiotiske rant, en mann kjøpt, betalt og finansiert av den ‘patriotiske kapitalistiske klasse».
Nasjonal sosialisme (ZOG, nazisme) drap 6 mill, internasjonal sosialisme (ZOG, bosjevisme/komunisme) drap 66 million.
Hvem er verst?
Forskjellen på dem er at de som drap 6 million ble lynchet i en såkalt rettsak (henrettelse/straff),
mens de som drap 66 million (kommiene) gikk alle fri fra all Nurnberg prosess fordi de var en av som ble kalt ‘allierte’
The Winner Takes It All.
Skriver også historiebøkene.

Nasjonal sosialismen er også en avlegger av marxismen, de er begge i samme båt disse to. Begge skapt utav de gale rant fra Moses Mordechai Marx Levy.

Så jeg vil ha en sunnere kapitalisme og et skikkelig fritt marked enn vår korrumperte verden har per idag. USA før 1913 kanskje, hvor disse krøsuses fikk ansvaret for å printe penger og låne dem ut til regjeringen og folket for renter. RENTER MÅ FORBYS! Jeg har skrevet mye om det på Riksavisen; Selveierdemokrati.

Jeg vil at enhver skal få lov å være sin egen kapitalist, og sin egen lykkes smed. Ikke en eneste krone skal statens funksjonærer ta fra dem og omfordele til de som allerede har mye fra før av, de nevnte krøsuser, for det er hva som skjer.

Sosialismen og bakrommenes krøsuser har blitt ‘Guds Finger’ i verden, de har gjort seg selv til guder… derav begreper som anti-krist, etc.

«Lederen av folkets vilje avviker fra lederen ved Guds vilje i at førstnevnte er tvunget til å rydde veien for seg selv», – Leon Bronstein (Trotsky)
http://translate.google.no/translate?hl=no&langpair=en|no&u=http://www.marxists.org/archive/trotsky/germany/1933/330610.htm

G-d er avsatt som en styrende og selvregulerende kraft i verden, i form av sine åndelige moralske standarder, åndelige lover avdekket av mennesker gjennom tusener av år av sivilisasjonsbygging, først ved Abraham den rettferdige, siden ved Moses på Sinai, så av Jesus i Palestina..også bidrag fra Muhammed og mange andre. Deres revolusjon har en tendens til å ofre sin sønner for dette deres verdensrike. Vil det bli verdt det?

Statens funksjonærer har vist seg alt for lite intelligent til å¨kunne forestå en slik viktig jobb som rettferdig omfordeling, de er for lett å korrumpere. Det har de vist at de er ikke flink til, og har ikke kompetanse til. Dette må bli opp til den enkelte selv hva og hvem han/hun vil gi til. Staten skal ta seg av helse, veier og justis (ikke skole – blir bare propagangda og hjernevask av det), that’s it. Resten tar folk seg av selv på lokalplan.

Det er ingen ikke-sosialistiske tradisjon for folkemord i Europa. Folkemord er sosialistiske politikk. Og likeledes desillusjonerte britiske journalisten FA Voigt, etter mange års observasjon, konkluderte med at «marxismen har ført til fascismen og nasjonalsosialismen.» [Unto Caesar (1939), 95 Page.]
I praksis en sosialistisk revolusjon er ingenting mer enn en målrettet destabilisering og etablering av uro, uenigheter og fiendskap, skapt for det formål å gi en mulighet til noen som ikke er i kraft for å komme til makten. Selve ideene om sosialisme gjøre nettopp det, ved å mate de laveste instinkter hos mennesket.
http://www.catholicamericanthinker.com/the-godless-left.html

Det skal bli forbudt for krøsuser å akkumulere slike verdier at de kan kjøpe seg politikere slik det har vært gjort til nå.

Staten kan bare ta ifra Rockefeller, Rothschild og Soros et al alt over 100 million NOK, fordi det helt sikkert er akkumulert på kriminelt og korrupt vis. Er der bevis for at de har bedrevet kriminell markedspåvirking og monopolisering, bør de fratas alt, og gis strenge bøter i milliardklassen. Boten må jo stå i forhold til forbrytelsen, og størrelsen på de beløp som er tilegnet på kriminelt vis.

Problemet med ‘kapitalismen’ kan enkelt løses ved en lov som forbyr akkumulering av verdier for over 100 mill., eller en kan straffe de som korrumperer markedet allerede idag, og som korrumperer politikere, rett og slett kjøper seg tjenere i statsmakten.

Vi trenger ikke å skifte til kommunistisk stat eller sosialistisk verden bare fordi våre myndigheter ikke straffer de kommunistiske kriminelle aktører, den i kommunismens beskyttede ‘patriotiske kapitalistiske klasse’, selvfølgelig er dette kun de som finansierte Moses Mordechai Marx Levy, som utnytter systemet.

Hvorfor tar ikke politikerne bare et par enkle grep og fikser dette tro?

Svaret er innlysende…

Utopier lagt i grus

Enkelte lærer aldri, dessverre. Deres visdom strekker ikke til…..

De det blir med «jeg vil, jeg vil, men jeg får det ikke til«…, og så full kollaps. Opp på føttene i løpet av noen generasjoner, – som barn, prøv igjen, og igjen, og igjen – og mislykkes gjør de hver gang, hele tiden. Hadde det ikke vært så mange liv som gikk med i deres revolusjoner, så hadde det nesten vært morsomt, at de kan beholde slik tro på sine evner, selv etter alle sine mislykketheter i det forgagne generasjoner.

De som overser hva verdens store tenkere før oss har konkludert med som ledd i sivilisasjonsbygging, og tror seg mer intelligent enn mennesker som levde før andre kataklysmer i verdenshistorien, tror seg idag å være episenter av menneskelig visdom, de er nærmest dømt til å gjenta de samme feil som ble gjort. I så måte vil dagens ‘sivilisasjon’ bare bli som en fotnote i historien om utopiene, ala Atlantis, Lemuria, Romeriket og for ikke å snakke om Babylon.

Historien selv bekrefter min fremstilling

Alt for Norge.

Siden dette spørsmål tas opp i public domain, i god demokratisk kristen og nasjonal ånd, og vi har ikke greidd å få tak i Statsministeren for kommentar, så er vi svært interessert i få feedback fra Statsministeren om at vi kan slappe av, at der ikke er noen slik agenda, som omtalt. Det ville ha gledet oss meget. På forhånd dtakk.

Kongen vil være kristen – protesterte i statsråd
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7626300

– Nektet kongen å dele ut Krigskorset
http://idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=14485

Det ligger dype rotfestede ideologiske konflikter bak det som denne artikkel tar opp.

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring