En av Norges mest profilerte og kjente politiske fanger er igjen tvangsinnlagt

Synnøve Fjellbakk Taftø tvangsinnlagt

En av Norges mest profilerte og kjente politiske fanger er igjen tvangsinnlagt
En av Norges mest profilerte og kjente politiske fanger er igjen tvangsinnlagt

En av Nyhetsspeilets skribenter ble søndag 16. mai tvanginnlagt på psykiatrisk sykehus etter å ha publisert en samfunnskritisk artikkel som vakte stor oppsikt.

Les artikkelen og spør deg selv om det er en sinnssyk person vi her har å gjøre med.

Synnøve Fjellbakk Taftø har bare sju års skolegang, men har på egen hånd lest seg frem til eksamener som programmerer, systemerer, pedagog og jurist. I 1977 ble hun tatt opp i utenrikstjenesten og tjenestegjorde i Berlin (DDR), New York (FN-delegasjonen), Bangkok og Geneve (EFTA). Da hun i 1992 gikk offentlig ut mot den såkalte EØS-avtalen ble hun erklært alvorlig sinnslidende og avskjediget av regjeringen Brundtland. Synnøve har fortalt om sine opplevelser i diplomatiet og psykiatrien i «Skjoldmøysagaen» og «Nornens Beretning», som begge er gratis tilgjengelig på nettet.

Nyhetsspeilet skal sørge for at det ikke skal bli samme øredøvende stillheten ikke bare fra mainstream media, men også fra alternative media, om forhold som vår Nei-til-EU og Grunnlovs-dronning Synnøve Fjellbakk Taftø gikk gjennom i sin tid, og som også ble møtt med øredøvende stillhet da hun første gang prøvde å offentliggjøre saken for mange år siden. Ingen ville skrive om det da. Nå er det annerledes.

Det spekuleres over om det kan være at det er artikkelen hennes om ledende regjeringsmedlemmers spill i kulissene under EU saken som er årsak til innleggelsen. Flere av kommentatorene på Nyhetsspeilet kaller Synnøve Fjellbakk Taftø for en politisk fange.

Kanskje burde disse menneskerettsorganisasjonene i Norge også se på hva som foregår her hjemme, og ikke bare i Afrika og andre steder. Men så lenge Fritt Ord er med, og som ble stiftet av Milorgleder og AP-strateg Jens Christian Hauge, så er det vel liten sjanse for det; og fokus blir andre steder enn det burde være.

Magikerens triks kan vi kalle det.

Halvorsen forteller at han har et sitat av Gandhi hengende på kontoret:

«Først ignorerer de deg, så ler de av deg, så kjemper de mot deg, så vinner du.»

http://www.nytid.no/perspektiver/artikler/20100311/samler-heltene/

Håper dette stemmer for Synnøve Fjellbakk Taftø også.

Den eneste journalist som brydde seg om Synnøves sak i media-Norge opprinnelig, og visste mye om den og annet, døde forøvrig ung ganske nylig:
http://www.dissident-net.info/ingolf-hakon-teigene/

I en sak som dette er det de sittende myndigheter som har ansvaret. Det spiller ingen rolle hvem som står bak dem, og hvem de tjener. Det er de folkevalgte som har det fulle ansvaret, sammen med regjeringen som har den utøvende makten.

Det er de som har titlene, og tar hederen og æren, og snittene, fine middager med rike prominente personer som de liker så godt å være i selskap med i Bilderberger-klubber og annet, og de gode pensjonene, for det de mener de gjør godt. Ansvaret har de også for det som gjøres galt, og den elendighet de ser mellom fingrene med – fordi det tjener deres herrer og mestre i skyggeregjeringen.

Ikke mye vi kan gjøre, men noe kan vi gjøre…. Hva vi må gjøre nå, er å sende tilstrekkelig brev til politiikere og media, og gjøre dem oppmerksom på situasjonen. Tar de ikke sitt ansvar så bygger de karma – og får svi i Bardoen. Se flere forslag til tekster å sende i kommentarfeltet under Synnøve’s artikkel her: http://www.nyhetsspeilet.no/2010/05/globalistenes-fremste-agent/

Får de ingen henstillinger, så vil de siden kunne si at de ikke visste, og prøve å vaske sine hender, og bli karmafri, når denne byllen en gang går hull på med dunder og brak, med hjelp av høyere makter.

Send brev med informasjon og høflige henstillinger. Avtal møter med Stortingsrepresentanter på Stortinget dere som er der nede, og forklar situasjonen for så mange som mulig…….

Vi bør ikke unne dem den luksusen å slippe å ta stilling.

Hun har pleid å bli innesperret og kjemisk mishandlet på Nordland Psykiatriske Sykehus. Adressen er Kløveråsveien 1. 8076 Bodø.
Telefon 75 53 40 00

BEFRI HELE NORGES FRIHETSKJEMPER SYNNØVE, NÅ !!

oppfordrer Nyhetsspeilets Hans Gaarder

Riksavisen og Nyhetsspeilet er det eneste media som tar sin oppgave som den Fjerde Statsmakt alvorlig i kongeriket Norge. Er virkelig ALLE andre så kjøpt og betalt av pressestøtten og andre ting?

* * *

Synnøve Fjellbakk Taftø’s bøker her (Høyreklikk. Lagre Som):

Nornens Beretning
http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/05/Nornens-beretning.pdf

Skjoldmøysagaen
http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/05/Skjoldmoysagaen.pdf

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring