Terrorister bomber Norges regjering?

Stor eksplosjon ved regjeringsbygget i Oslo, forventes å gi nye strenge lover for overvåkning og kontroll av befolkningen. Det meldes at ‘terrorister’ har bombet regjeringsbygget i Norges hovedstad Oslo i ettermiddag ca. 15:30. Statsministeren er ikke skadet meldes det.

Etter dette falsk flagg angrep er nok alle nordmenn potensielle terrorister som må overvåkes og kontrolleres ennå bedre enn før.

Selvutnevnte eksperter godkjent av Illuminati i den strengt kontrollerte mainstram media ala Murdock-imperiet, kommer med sine analyser og spekulasjoner i en frisk strøm nå om hendelsen og hvem som står bak den. Oftest støtter de den politisk korrekte og Illuminati-godkjente versjonen. Alternativmedia vil også analysere, på sin måte. Der kan være andre forklaringmodeller enn «‘ekspertisens«‘.

Stor eksplosjon ved Regjeringskvartalet
http://www.nettavisen.no/nyheter/article3196083.ece

“Mandag tar utenriksministeren imot palestinernes president Mahmoud Abbas. De to skal diskutere situasjonen i de palestinske områdene, samt undertegne en avtale som fører til at palestinernes representant i Norge oppgraderes til ambassadør.

Ifølge Støre er Norge klar til å anerkjenne en palestinsk stat.

– Vårt budskap er klart. Vi står klar til å anerkjenne en palestinsk stat når den er klar. Den bør være avklart slik at den har grenser, at den har det en normal stat må ha. Da må okkupasjonen på en eller annen måte ta slutt, og det bør skje gjennom forhandlinger, sier Gahr Støre til TV 2 Nyhetskanalen.

I høst er det ventet at Mahmoud Abbas vil bringe anerkjennelse av en palestinsk stat opp for FN, og søke FN-medlemskap for en stat innenfor grensene før krigen i 1967.”
http://politisk.tv2.no/nyheter/jonas-gahr-st%C3%B8re-%E2%80%93-norge-star-klar-til-anerkjenne-en-palestinsk-stat/

Fire dager senere eksploderer det i Oslo. Oslo-avtalens hjemsted. Noen vil ikke ha noen egen stat, eller noen fredsavtale?

“Jonas Gahr Støre: – Okkupasjonen må opphøre, muren må rives og det må skje nå
Utenriksministeren ble møtt med krav om at Norge må anerkjenne en palestinsk stat da han besøkte AUFs sommerleir torsdag.”
http://politisk.tv2.no/nyheter/st%C3%B8re-om-israel-palestina-konflikten-%E2%80%93-okkupasjonen-ma-opph%C3%B8re-muren-ma-rives-og-det-ma-skje-na/

Sannhetsbevegelsen og alternativkulturen i Norge har blitt for sterk og innflytelsesrik på den politisk korrekte massebevisstheten, og den kollektive bevissthet blir for opplyst. Propagandaen virker ikke lenger. Globalistene avsløres stadig mer. De iverksetter motkreftene – trår i aksjon.

MK-Ultra offer på Utøya?

Våpendesperadoen på Utøya, the lone gunman, ser ut som norsk og snakker norsk, sier VG, men hva slags nordmann kan gjøre dette? Hva skulle motivet være? Har vi med en patsy å gjøre? En tankekontrollert zoombie? Slike som det ble forsket og eksperimentert på mennesker for å skape på Gaustad Sykehus, med CIA støtte under Monarch/MK-ULTRA, under ledelse av overlege Sem-Jacobsen?

«– Vedkommende var utkledd som politimann da han kom ut til øya, sier informasjonssjef i politiet i Nordre Buskerud, Bjørn Erik Sem-Jacobsen, til NRK.»
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7723431

Er det mulig for en enkelt person å gjøre alt dette alene?

Tankekontrollerte mordere

RFiD CHiP iMPLANTS MK ULTRA MUST STOP NOW!!!!

Terrorisme mot sitt eget folk for å trygge makten og sikre agendaen, har vi sett i andre sammenhenger, fra enkeltpersoner i maktposisjoner, som er mer lojal til andre stater enn sin egen. Stikkord, 9/11.

Norsk 9/11?

Hendelsen har mange likhetstrek med falsk flagg operasjoner ala 9/11. Udåden vil påstås å være av ‘terrorister’ slik som 9/11 i 2001 i New York ble påstått å være, rasende muslimer med boksåpnere som truet amerikanske verdier og misunte dem deres «friheter».

22/7 kl.15.30 UTØYA >>>   2+2+7 =11….1+5+3 = 9 = 9/11

Siden har amerikanske politikere innskrenket friheten med Patrotic Act og Homeland Security Act, og det norske folk med eget selvstendig «tankegods» har alle blitt terrorister.

Hvis det er noen som Storberget, Stoltenberg og Grete Faremo i Trilaterale Kommisjonen som ønsker å innføre strengere regler og overvåkningsregime i Norge, for å beskytte korrupte makthaverne mot rasende folk som hele tiden blir lurt av politikerne, globalistenes lakeier, så vil det nå bli mulig å innføre. Denne ‘terroraksjon’ var akkurat det de trengte, de som vil ha det slik. Veldig beleilig. Folket vil samtykke. DLD holder ikke.

Resultatene uteblir ikke. Som George W. Bush sa; «enter er dere for oss eller med terroristene» og «ikke la oss høre på alle disse konspirasjonsteoretikerne«. Strengere regler må til for å beskytte de ansvarlige politikerne mot folkets vrede om sannheten blir kjent. Harde virkemidler tas i bruk for å rettferdiggjøre inngrepene i folks friheter. Nettsider kan bli stengt, som følge av å oppfordre til ‘terrorisme’. Folk kan bli fengslet for å hjelpe ‘terroristene’. Imaginære terrorister blir skutt og dumpet i havet.

Det trengs også argumenter for å rettferdiggjøre krigen Norge fører mot Libya, og utvide den til også angrep av Syria og Libanon. Det kan også være andre årsaker, terror fra Israel sin side:

«On the other hand it might be other forces. Just a few days ago our Secretary of State; Jonas Gahr Støre said the following: “Palestinians can govern themselves”, and proclaming that Palestine should get an own state separate from Israel. Palestine’s president Mahmoud Abbas was in Oslo the 18th of July to further and upgrade Norway and Palestine relations. Palestine will get a ambassadeur in Norway.

Norway is known to be “Palestine-friendly” and that makes this situation very interesting.»
http://www.prisonplanet.com/norway-blast-near-prime-ministers-office-in-oslo.html

Norge var iferd med å avslutte krigen mot Libyas befolkning, og BOOOM, så kommer smellet, og krigen kan vel bli forlenget, kanskje mot noen flere land?

Dr. Alan Sabrosky: «100% Certain That 9/11 Was a Mossad Operation»

«What Americans need to understand: they did it. They did it. And if they do understand that, Israel will flat-ass disappear from this earth.» –Dr. Alan Sabrosky, US Marine, Former US War College Director

Terrorister bomber World Trade Center

Jødiske Dr. Alan Sabrosky, US Marine Corps veteran, sier at Israel og Mossad var sterkt innvolvert i 9/11 som ledd i den sionistiske planlagte verdensovertagelse. De må valse over all motstand hos folkene mot elitens planer, og de må destabilisere ethvert land, i sine geo-politiske planer for Stor-Israel, sier han i video i intervju med Press TV i Iran.

Sabrosky som også er redaktør for nettmagasinet Veterans Today, påpeker at jødisk nasjonalisme har ingenting med judaisme å gjøre, i intervjuet med iranske PressTV

9 11 & ISRAEL – ALAN SABROSKY’S SHOCKING PRESS TV INTERVIEW

«Hva vi trenger å stå opp og si er ikke bare de angrep USS Liberty, som de gjorde 9 / 11. De gjorde det. Jeg har hatt lange samtaler i løpet av de siste to ukene med kontakter på Army War College, ved deres hovedkvarter, og der gjorde Marine Corps, og jeg det helt klart i begge tilfeller at det er 100 prosent sikker på at 9 / 11 var en Mossad operasjon. Period. » – Dr. Alan Sabrosky, March 14, 2010

Terrorister bomber Wall Street

En katastrofal terrorist bombing rystet Wall Street kl 12:01 den 16 september 1920 i New Yorks finansdistrikt, 38 ble drept og 143 alvorlig skadet.

Blir interessant å se hva de sionist-vennlige avisene i Norge, ala sionist-Murdock imperiet, blir pålagt å skrive om saken.

Denne kan tyde på at kritisering av politikeres virksomhet, som å gå til folkeretttslig ulovlig krig mot Libya, blir forbudt i Norge:

“Politiet tror etter det NTB kjenner til at det er samme mann som står bak begge angrepene. De har mistanke om at dette ikke er internasjonal terrorisme, men en lokal variant rettet mot det bestående politiske systemet. Politiet skal være kjent med miljøet mannen er knyttet til.”
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/falsk-politimann-sett-paa-begge-aastedene-3544528.html

Har TV2 her gitt oss en flik av agenda? Skal internasjonalistene forby kritikk av sin internasjonalisme/globalisme? Skal alle argumenter som stikker hull på den sosialistiske utopien bli forbudt nå?

Oslo-borger vitne, i teleintervju med Alex Jones:

Denne artikkel oppdateres etter som ny informasjon blir tilgjengelig.

Relatert

Falskt flagg operasjon i Sverige
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/falskt-flagg-operasjon-i-sverige/

Norge bomber mest i Libya
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4098559.ece

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring