Rockefellers Norske Folkehelseinstitutt

«- Jeg vil foreslå for norske helsemyndigheter at de kjøper boken og distribuerer den til alle norske leger med beskjed om at de ikke får skrive ut en eneste kolestrolsenkende ‘medisin’ før de har lest den. Da kan vi spare mange liv og mange penger.«

Tor Ola Kjellevand, lege og tidligere overlege ved hjertemedisinsk avdeling på Rikshospitalet, i forordet til boka ‘Det store kolestrolbedraget’ der den skotske legen Malcolm Kendrick skriver at kolestrolsenkende medisiner i beste fall er virkningsløse, og at det er tette bånd mellom den famasøytiske industrien og rådende legevitenskap.
Nytt I Uka. 19. November, 2008, side 4.

Det har vi visst lenge. Kanskje de skulle begynne å fortelle oss noe vi ikke vet? Kanskje det er på tide at noen begynner å gå dette vårt Rockefeller stiftede ‘Statens institutt for folkehelse litt nærmere etter i sømmene?

Nylig kom boka «Sov, mitt lille Norge» ut. (Koloritt Forlag ISBN 978-82-92395-67-7) Den er skrevet av Per-Aslak Ertresvåg, forfatteren av «MAKTEN BAK MAKTEN». På s. 108 står følgende:
«Familien Stoltenbergs tilknytning til Folkehelseinstituttet er mangslungent. Camilla Stoltenberg, statsministerens søster, er leder for avdeling for epidemiologi. På hennes ansøkning mottar instituttet titalls millioner kroner hvert år fra Rockefeller Foundation. Midlene disponeres angivelig i sin helhet av familien Stoltenberg. Nøyaktig hvor meget familien mottar på dette viset vet man ikke fordi instituttets regnskaper som nevnt ovenfor, er hemmelige.»
(P.t. er for øvrig Camilla Stoltenberg forfremmet til ass. dir. for Folkehelseinstituttet)

‘For et friskere folk’ ,  reklamerer de med.  ‘For en rikere Rockefeller‘ (Høyeklikk. Lagre som..),  kanskje de kunne sagt istedenfor?

Rockefeller ble rik på å selge ‘medisin’ som hjalp for alt (snakeoil), det var crude olje på små pene flasker med pen etikett..

Selv tok han alltid KUN naturmedisiner, selvfølgelig

Men det var jo ingen vits i å fortelle noen, selvfølgelig

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring
2   
  
  
    
2
Shares