Vendepunktet – Revolusjonen er nå

Bevissthetsrevolusjonen arter seg på mange forskjellige måter. Ikke bare ved mediterende new agere.
Bevissthetsrevolusjonen arter seg på mange forskjellige måter. Ikke bare ved mediterende new agere.

Som den fjerde statsmakt skal jo vi lekmanns journalister prøve å følge med hva som skjer i kongeriket, men til tider skjer det mer enn vi klarer å få med oss. Charlie Veitch og hans Love Police har fått sin norske avdeling.

Point Of Return promoterer en fredelig revolusjon for at mennesket skal ha de rettighetene de i utgangspunktet er født med, ifølge deres nettsider. De sier: «Vi TAR tilbake friheten som er rettmessig vår. Vi vil ha direkte-demokrati regulert av en grunnlov som sikrer fritt liv og den frie vilje.»

Inspirende gjeng. Bevissthetsrevolusjonen er på vei. For ingen bevissthet uten handling. Disse gutta er drevet av gode gjerninger, og det er flott. Norge trenger mange slike. Her hjelper de tiggeren Kjell Gunnar på hans bursdag:

Her tester de ut ytringsfriheten og sparker statsministeren som sin leder, på grunn av hans lefling med eliteklubben og noen kaller det naziklubben etter sin stifter Prince Bernhard; Bilderbergerne.

Her er de i en liten clash med en stortings vakt, som ikke liker det de sier:

Deres YouTube kanal her: http://www.youtube.com/user/POINTOFRETURNX
Hjemmeside: http://pointofreturn.wordpress.com/

Demokratiet vårt er avhengig av at vi får bukt med denne evinnelige enigheten. Høflig, tiltalende sunn norsk ungdom med sine meningers mot. Slike gutter det vil gode gamle Norge ha.

Facebook Comments

Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.