17 Mai 2020; Under Satanisters makt og vold

Kondolerer.

Ærlighet er en dyd. Jeg liker ikke løgn og forestillelse. Det blir bare for dumt å feire en frihet som ikke lenger er der. Bare å lure seg selv og andre. Innbille seg en frihet som ikke er der.

Ikke mye å skrive om og si lenger. Vi er under satanisters åk på alle bauger og kanter. Jeg er ganske så alene som protesterer. Gud pålegger meg å advare, men det ser ikke ut som det nytter, Guds Vilje kan vi ikke endre. Fallet er reellt, både for nasjon og folk. Dommen ekserveres. Alt blir bare verre og verre. Satan er løs over land og folk. De skal få lov til det en kort tid, sier Bibelen.

Preste lottene og Kaifas bispene i Den Norske Kirke og menighetenes pastorer danser sammen med satanist musene på bordet mens katten er borte. De tror toleranse for perversiteter og snillhet er kristendom. ‘Glemmer’ det politisk ukorrekte å påpeke syndens og frafallets verk.

Ingen vits i å synge denne lenger. Flertallet går for Satanismen. Vi er dermed under Dommen. Det er over for velsignelsene. Folk må endre sine prioriteringer monumentalt for å gjøre om dette (2 Chronicles 7:14). Det tror jeg ikke kommer til å skje, så lenge de fortsatt får sport og underholdning i så mange kanaler. Men også Caeser gav FOLKET sirkus og brød, også det imperiet falt.

Song: ‘Gud signe vårt dyre fedreland’

Om å ha tapt territorie av Guds Rike på jord til Satan og Satanister. Erna Solberg nektet å si «så sant hjelpe meg Gud» i sin innsettelsesed som Statsminister. Da skal jeg fortelle hva som skjer. Nå er landet i Satanisters makt og vold, for en tid.

De fleste vet ikke om det, men verden og i vår nasjon med Erna Solberg i spissen er politikken, kulturen og økonomien under Satans og satanisters dominans. De vinner på alle fronter.

Staten har blitt tyrannisk under satanistene, antiKrist bevegelsen har vind i seilene. Ved at Erna Solberg nektet å si «Så sant hjelpe meg Gud», i innsettelseseden som Statsminister, ble en 1000 år norsk tradisjon brutt. Jesus Kristus er ikke lenger våre kongers Konge, – Satan er.

Norway; One Thousand Years under Christs Reign
https://www.riksavisen.no/norway-one-thousand-year-under-christs-reign/

«Skrækken, som helt og holdent behersker alle folk i Europa ender vel med at gjøre de fleste gale. Jeg vet ikke om noget–utenom religionen–kan hjelpe menneskene det minste fnugg.» – Sigrid Undset, 1936.

Globalisten Erna Solberg og Co greidde det Hitler ikke greidde; Neue Weltordnung, med korona-pandemi-bedraget med sin fryktbaserte korona ledelse. Nye Normalen. Nye Verdensorden. Med frykten som våpen fikk de folket med seg på den galskap (((de))) ville.

Germany’s Bild Newspaper Says ‘Lockdown Was a Huge Mistake’
https://truepundit.com/germanys-bild-newspaper-says-lockdown-was-a-huge-mistake/

«The fear of man bringeth a snare: but whoso putteth his trust in the LORD shall be safe.» Proverbs 29:25

«Vi kan ikke tro, at frihetstrangen og frihetsviljen nogensinde skal dø i nordmenns hjerter»
Kong Haakon, London, 16. juni 1940

Folket tolererer å være fanger i sine egne hjem. Ingen protesterer. Den døde. Enkelt. Lett. Mens bestemor døde gråtende alene. Feigheten kjenner ingen grenser «for egen sikkerhet».

«Besteforeldre kan nå få lov å spise frokost med barnebarna sine»
TV2 Nyhetskanalen, 16.mai 2020

Les den setningen igjen fra Tante Sofie, hvor dum den er. Som om den snakker til et lands befolkning som om de er barnehagebarn (?). Kanskje er de det? Sålenge de får sport og lett underholdning på TV i alle kanaler, så går det bra liksom….

Det mer enn antyder at landet har gått fra å være borgelig konservativt til å bli sosialistisk, kollektivet går foran individet. Grunnloven av 1814 sitt fokus på individets frihet er tapt.

Satan gir ufrihet, hvor Jesus Kristus skjenket frihet.

Friheten vi hadde en gang kommer aldri mer tilbake. Folk glemmer å tenke selv, når de blir vant med at noen i Stat eller Kommune tenker FOR dem. Bli vant med satanistenes ‘Nye Normalen’ (Nye Verdensorden), for de 169 lavpannede hysterikere på Stortinget har fått smakt på maktens sødme, og kommer aldri til å gi opp slik kriminell inngripen i norske menneskers liv (imot Grunnlovens ånd). De ser de lykkest, hvor enkelt det var, de vil gjøre det samme mye igjen.

Forvent en PlanDemi til om en stund.

På Eidsvoll sendte vi våre klokeste menn i 1814, de laget en Grunnlov basert på de kristne prinsipper hvor Staten var intet og borgerne/individene alt, politikere og statstjenestemenn var borgernes Tjenere (Kristus-konge-prinsippet), hvor Grunnloven beskyttet individene, borgerne mot overgrep av slik natur fra Statsmakten. Slutt nå. Til Oslo drar idag broilerne og de største idiotene i landet som lyver best og bedrar best sine velgere, som har blitt satanismens hær av Herskere. Borgerne valgte seg satanister, da blir resultatet av dem som de har valgt deretter, en høster som kjent som en sår.

Ikke noe mer frihet å feire. Gravøl for den norske nasjon.

En korrupt gudløs kjerring fra Bergen

Kristne ble lunkne, mer politiske Sionist aktivister enn kristne. Derfor litt lenger frem får dette landets borgere det mer som Israelittene hadde det i Egypt i fangenskap eller i Sovjet under (((bolsjevik kommunistene))), det er straffen for å la satanister avskaffe kristendommen i landet etter 1000 år, og la gå Kristus som landets beskytter og våre kongers Konge (Gulatingsloven). Ignorans og likgyldighet, faktisk medskyldighet hos de som ikke protesterer, får sin pris. Herrens Vaktmenn er få.

Den som tier samtykker

Tåpene danser foran Slottet, eller hvor det er, for tapet og korona gjelden de har påført neste generasjoner, «Dette var en gang Vikingene«, skriver Russia Today.

Å holde seg med 169 idioter på Stortinget har en pris. 300 milliard kostet denne affære til nå deres barn og barnebarn i unødvendig korona gjeld.

Ingen verdighet, ingen sømmelighet fra dagens Regjering. En gjeng med tåper som danser over kostnadene, gjelden og elendigheten de skaper. Satan driver ap med oss i tillegg, ved å vise oss deres tåpeligheter og mangel på verdighet, mens den åndsmakt koordinerer og organiserer tåpenes tanker og handlinger.

Verdens eldste konspirasjon – den usynlige general
https://www.riksavisen.no/verdens-eldste-konspirasjon-den-usynlige-general/

#Dommedag

Triste tider.

FOLKET har valgt. De valgte seg Satan og Satanister i ledelsen av landet.

Vil Gud ikkje vera bygningsmann,
me fåfengt på huset byggja.
Vil Gud ikkje verja by og land,
kan vaktmann oss ikkje tryggja.

Gud signe vårt dyre fedreland

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring