Åtte personer drept i satanisk menneskeofring; Astrofest

Vi lever nå i en tid hvor Satan er sluppet løs. Det vet de som har fulgt meg en stund alt om. Kristus bandt Satan for 2000 år, nå sier Åpenbaringen (Rev. 12:9 & 20:7) skal Satan få lov å slippe løs en tid, å finne alle han kan forføre. Alle som ikke har Kristus, de vil knele for Satan, om de forstår det eller ikke.

Der finnes bare to åndskrefter, alle velger en av dem, om de vil eller ikke. Det som skjedde i Houston på Astrofest 2021 er bare en forsmak på hva som vil komme. Satan spiser og fortærer sine barn. Slik har det alltid vært og slik skal det alltid være. Alle blir dømt etter det mål en bruker selv. En høster som en sår. Går en inn for råskap og syndens frihet, så er det hva en høster tilbake. Menneskene ofrer sine barn og ungdommer på utallige måter til Baal og Molok (Satan)…..

Satan orkestrerer mye slags ‘signs and wonders’, underholdning for enhver smak idag, men likevel vil dystopien være det som skapes. Menneskene vil ikke finne meningen med livet der, så underholdningen, sporten og det sosiale fellesskap vil dekke behovet for en liten tid, men så vil det oppdages at det fyller ikke hullet likevel – disse «opplevelser» bedøver sansene bare til å utstå livet slik; Dystopien vil da bli resultatet.

askeNazi jødiske kingpins lederskap George Soros, Klaus Schwab og Bill Gates. De ledende satanister på jord. Disse er ondskapen inkarnert

Kommunisme 3.0. Den kombinerer tre ideologier: Bill Gates er et symbol på eugenikk- og avfolknings- aka depopulasjonsprogrammet, George Soros’ «Open Society» en nøkkeldriver for én-verdensregjeringen uten grenser, og Klaus Schwab en marxist i hjertet som har proklamert at ingen i verden vil eie noe som helst lenger. Disse jødene skal eie alt.

Se på meg; Jeg har absolutt null, zero, nada sosialt felleskap med noen som helst. Allikevel har mitt liv EKSTREM mål og mening, jeg står opp imot de onde, jeg avslører dem, som Bibelen beordrer oss å gjøre. Menneskene vil uten en slik oppgave i livet, noe høyere enn dem selv og sitt eget underliv, mage og reproduksjonsorganer som sine derFuehrers, vil etter hvert bli likesæl om de lever eller dør, fordi de har ikke noe livs mål og mening, idet de er tillært å leve av «sirkus og brød» alene. Så blir de dystopisk, og vil trenge bedøvelse aka «opplevelser».

Skal vi tro på Bibelen vil disse ledere for det jødiske antiKristne utopia bli skuffet, de mislykkes. De som begjærer for andre å gå inn i Satans mage, skal gå inn der selv;

antiChrist Israel will go up in Flames
https://www.riksavisen.no/antichrist-israel-will-go-up-in-flames/

Jeg er ikke noe godt menneske, fordi jeg forrakter alle disse karnalske svake verdslige mennesker av 666 typen (Proverbs 6:16-17), de er omtrent på linje på ormer og slanger som bukter seg i støvet på jorden, snor seg langs bakken og jorden i sine karnalske liv på linje med dyrenes flokkdyr mentalitet – de Dyrets merkede, helt nederst i Maslows behovspyramide; Satans ormeyngel. Karrer til seg andres penger, andres eiendommer. Forbøyd så lenge de har mat, forlystelser, sex – jeg forrakter den åndsløse nordmann som den internasjonale talmudiske jøde for dette totalt verdslige åndssvake og tildels åndsløse karaktertrekk av Aarons ånd. Gud har sagt det sees i nåde til meg for dette, min ‘skavank’ at jeg er arrogant og ser ned på de med dyrets merke, men det er faktisk ikke min feil de er slik.

Uten Jesus sitt offer for sin venn; meg,
hadde min synd vært dødelig for meg,
fordi jeg kan aldri bli perfekt som Gud er perfekt.

Satans Synagoge (Rev. 2.9 & 3.9) vil bli innbilt de skal kunne skape sin Nye Verdensorden – the Great Reset i denne tiden, med sin hjelper og guddom Satan til hjelp, det er tiden hvor Satan søker de som skal bedras og gjøre hans gjerning (1 Pet 5:8). Deres sataniske naturer fremkommer i det åpne, de som er i Satans vold vil avsløre seg idag; Løgnens Barn. De kan ikke spille å være noen andre enn de er lenger, de trenger ikke være kryptojøder lenger, de er seg selv, vi har dermed ‘Apoklaypsen’, avsløringenes tid, Dommedag (Luke 12:2).

Satan is set loose on the World
https://www.riksavisen.no/satan-is-set-loose-on-the-world/

«Derfor blir Helvete enda mer grådig og spiler sin munn vidt opp. Og ned farer både folkets stormenn og hele mengden som bråker og ler.”
– Isaiah 5:14 KJV

Så både stormenn som Klaus Schwab, George Soros, Bill Gates og alle ungdommer og voksne på jakt etter satanisk «moro» og underholdning («bråker og ler»), skal gå rett inn i Kristus sin fiendes mage. Det er gitt av deres prioriteringer, om ikke hadde de ikke vært på en slik type konsert i det hele tatt. Ve dem som lar Staten og statens erklærte sekulære satanisme («likhet» for alle, kristen som satanist) styre deres barns fritidssysler. Den som ikke tar avstand fra dem, er en av dem – de som tier samtykker, bordet fanger:

Hit sender foreldre barna sine for å bli ofret til Satan, i overført betydning er dette bare en satanisk rutualistisk konsert, men hver dag overlater foreldre sine barn og ungdommer til Satan

Limbo betyr:

«Limbo, også kalt forhelvete eller limbus, er en tilstand mellom salighet og fortapelse for avdøde som er uforskyldt forhindret fra å komme til himmelen.[1] «.
https://no.wikipedia.org/wiki/Limbo

Travis Scott-konserten var et demonisk ladet satanisk ritual. Kristen etikk og verdier i samfunnet er basert på at mennesker kontrollerer og nedkjemper sine dyriske selv. Satanismen er det motsatte. Den fremkommer i det åpne, etter å ha vært dømt til å operere marginalt i det skjulte i 2000 år, er den åpen til å forføre barn og ungdom med «frihetens livstil», frihet til alt perverst og usømmelig (Romans 1:28). Idag er de nedrigste egenskaper i mennesket i fri flyt, løgn, bedrag, synder og usømmelighet – alt som kan spotte Gud – til verre til bedre, i et sataniske samfunn, hvor loven blir definert av de dyriske elementer blant oss, de Dyrets Merkede om en vil, der vil uretten og løgnen råde, det leder inn i det dystopiske samfunn. Menneskene har forlatt Gud, og Gud dem. Sivilisasjonen er da død, den vil ‘spise opp’ sine mennesker, fortære dem (depopulasjon oppstår automatisk av deres valg).

Satanic Rituals and Human Sacrifice at Travis Scott’s Astroworld Festival

«Nå spurte Jesus ham: «Hva er navnet ditt?» Han svarte: «Mitt navn er Legion, for vi er mange.»
Mark 5:9

Vær glad for det faktum at denne sataniske hendelsen har vekket flere mennesker til virkeligheten av himmel og helvete. Vi ber om at denne tragedien vil fortsette å åpne flere øyne for den åpenlyse ondskapen og profetiske indikatoren på alvoret i tiden vi lever i. Dette er ikke et spill. Dette er liv eller død.

«Vær edru og våk! Deres motstander, djevelen, går omkring som en brølende løve for å finne noen å sluke. « 1 Peter 5:8

Jaime H. Rivera sier:

Astroworld-festivalen i Houston, Texas var et dødsritual som påkalte den kannibalistiske guddommen Saturn. Siden antikken har folk ofret barna sine til Saturn under forskjellige navn og forkledninger, inkludert Baal, Moloch, Set osv. I romersk mytologi spiste Saturn barna sine for å bevare sin makt. Idag ofrer menneskene barna sine ved å sende dem på sataniske konserter, tilstelninger, hjemmealene fester som dette, som opphøyer og feirer de satanistiske tradisjoner.

En av plakatene som reklamerer for Astroworld har to hender med øyne? Det bildet finnes to steder, og det ene er i en film som heter Pan’s Labyrinth. Satyren Pan representerte Saturn i gammel hedenskap. I filmen har et grotesk barnespisende monster, kalt den bleke mannen, øyeeplene i håndflatene. I det okkulte står symbolet for alkymisk apoteose, hvor mennesket gjennom en eller annen formel og ritual stiger opp til guddommen.

Astroworld-tragedien fant sted fredag ​​kveld, 5. november. Historisk sett var dette dagen for Gunpowder Plot av Guy Fawkes og hans medsammensvorne for å sprenge det engelske parlamentet. Er dette en pekepinn på neste falske flagg den 11/9? Hva manglet fra terrorangrepet i 911? Hovedstaden!

For å forstå dette ritualet må vi se til himmelen. Tross alt handler prefikset «astro» om stjernene.

Astralplanet er riket der magikere opererer. Astrologisk er vi inne i sesongen av Skorpionen, det åttende huset. Selvfølgelig forteller media oss at åtte mennesker døde. Tallet åtte er avgjørende i dette ritualet, siden det handler om kaosmagi. Jeg tror ikke at denne tragedien var organisk, og åtte personer døde tilfeldig gjennom stormløp og folkesurfing. The Deep State orkestrerte kaoset.

Legg også merke til at Facebook omdøpte seg selv til Meta, som bruker et åttetall som logo. Dødsofferet skjedde dager etter Halloween, den «åttende» og «siste» festivalen i Wicca-høytidene. På Hollow’s Eve går vi inn i Season of Death. Det er en tid med transformasjon; når solen svekkes, skifter bladene farger, og naturen begynner å dø.

Astroworld-konserten fant sted under et stellium i Skorpionen; Solen, Merkur og Mars var alle i Skorpionens tegn, solens dreper. Vi hadde til og med nymåne i Skorpionen, som om kvelden gikk over til Skytten. Skorpionen er assosiert med død og transformasjon og forholder seg til sex, magi og det paranormale.

Det var rapporter om at noen i mengden sprøytede noe stoff til folk. Hvis det er sant, kan det forklare panikken, bølgen og dødsfallene. I løpet av 1960-årene fikk CIA-støttet Merry Pranksters en mengde ungdom til å ta LSD ved å tilsette drinkene deres på rockekonserter og fester. Så det ville ikke overraske meg om en regjeringsagent injiserte noen mennesker med en dødelig blanding under showet.

Jeg ser imidlertid på dette ritualet som en forvarsel om det som skal komme. Den nylige godkjenningen av Covid-vaksiner for barn 5-11 år har satt scenen. Foreldre som utsetter barna sine for disse skuddene vil øke risikoen for at barna deres lider av uønskede hendelser, inkludert myokarditt og andre hjerterelaterte problemer, og død.

«Herren sa til ham: «Hvor kommer du fra?» og han svarte: «Jeg har streifet omkring på jorden.»
Job 1:7

Astroworld-festivalen fant sted i NRG Energy Park, i Houston, Texas, innen gangavstand fra Scottish Rite of Freemasonry-hovedkvarteret. Travis Scott opptrådte på scenen kalt «Utopia Mountain». Han ga nylig ut et nytt album kalt «Dystopia» med nye sanger «Escape Plan» og «Lost Forever». Dette temaet henspiller på frimurerfilosofien «orden ut av kaos», der dystopi kommer før utopi.

Før de gikk inn på scenen, trengte fansen seg gjennom munnen på en gigantisk hodeskalle. Innredningen fremkaller kunstverket «Christ in Limbo» av den nederlandske maleren Hieronymus Bosch. Symbolikken skildrer helvetes munn, referert til i Dantes Inferno.

Travis Scotts scenerekvisitter fremkalte et dødsbudskap. Mange rapporterte at konsertvibbene føltes mørke og helvete. I bakteppet var et fjell og det som så ut som en portal, med den glødende beskjeden «See ya on the other side». Navnet «Travis» betyr å krysse over. De gamle grekerne mente at de døde måtte reise over elven Styx for å nå eller returnere fra underverdenen. I Bibelen spilte fjell en fremtredende rolle. The Watchers, en klasse av engler, landet på fjellet Hermon og senere ødelagt det menneskelige genomet. Noahs ark slo seg ned på Ararat-fjellet. Moses døde på toppen av fjellet. Jesus hadde også en episode med Satan på fjelltoppene og ble senere forvandlet på en. Så fjell som symboler er assosiert med andre riker og eksistensplaner.

Travis Scott var også involvert i ritualet ved Super Bowl LVIII i Atlanta, som skjedde i de tidligste fasene av Covid-pandemien. Atlanta, selvfølgelig, vant nettopp World Series mot Houston Astros. Atlanta har fått navnet sitt fra den legendariske sunkne byen Atlantis, som blomstret under Saturns gullalder. Astrologisk sett forlater vi Fiskenes tidsalder og går inn i Vannmannens hus, som Saturn styrer. Det forklarer den gjennomgripende bruken av saturnsk symbolikk i musikkindustrien.

Avslutningsvis forbereder ritualet på Astroworld verden på det som er i ferd med å komme. Vi går inn i en ny Aeon den svarte magikeren

og ha intet å gjøre med mørkets ufruktbare gjerninger, men refs dem heller!.”- Ephesians 5:11 KJV

I Johannes Åpenbaring Rev. 9:20 advares vi at i Endetiden vil det være en eksplosjon av demon-tilbedelse i verden, som det aldri har vært før. Hollywood-industrien behjelper denne Antikrist-agendaen om demon-tilbedelse og det okkulte for å innføre Antikrist og hans udyrsystem. Symbolikken og tematikken i filmen ‘Maleficent’ fremmer en slik agenda for å indoktrinere ungdommen. Som tilhengere av Gud må vi forstå tidene og komme ut av og avsløre dette verdenssystemet, før dommens dag kommer.

Disse har bevisst og med vilje solgt sin sjel til Satan for makt, eller ‘fame and fortune’, ikke be meg synest synd i dem – det gjør jeg ikke – det er deres valg. Satan SKAL Bibelsk sett få lov å forføre den som vil bli forført.

Menneskelig blodofringer
Bataclan (Fre. 13 Nov, 2015). De som bringer inn Satans En-Verdens antiKristne globale regjering i Nye Verdensorden – the Great Reset til askeNazi Klaus Schwab vet at mye blodsutgytelse er nødvendig for å få til de nødvendige «åndelige vibrasjoner» (samarbeid av djevelbesatte) for å bringe inn den nye verdens orden. Disse blodsutgytelsene oppnås ved rituelle drap; planlagte terrorhendelser, planlagte katastrofer og kriger; katastrofer forårsaket av værmodifikasjoner (f.eks. orkanen Katrina, orkanen Sandy); abort; selvmord; aktiv dødshjelp; drap i fosterhjem, og alle tenkelige måter å forårsake død på – spesielt i stor skala. Den Nye Verdensorden må komme gjennom kaos. Og det er akkurat det vi ser! Vi vil se at «Falsk Flagg operasjoner» for å bringe verden enda et skritt nærmere den nye verdensordenen og fremkomsten av Antikrist. I alle land snakker allerede de satanistiske politkere om økt sikkerhet. De må skape kaoset, da trenger de satanisters tyranni.

Og de trenger satanistiske ungdommer som har solgt sin sjel til Satan allerede i ung alder, til å forføre andre ungdommer:

Unge mennesker sataniske idoler; “My Lucifer is lonely” – Billie Eilish, “All The Good Girls Go To Hell”

I videoen hennes for ‘All The Good Girls Go To Hell’, blir Eilish injisert med en serie sprøyter i ryggen.

Væsken i dem sender svart væske gjennom kroppen hennes og får henne til å vokse vinger. Hun er i hovedsak en engel. Det neste scenen er av himmelen og Eilish blir sett falle til bakken. Dermed er hun en fallen engel. Vi hører så åpningslinjen til sangen:

«Min Lucifer er ensom.» (Isaiah 14:12-15)

Ellish snubler deretter gjennom gatene som en engel som har falt til jorden. Dette oppfyller selvfølgelig Djevelens agenda, nemlig å forvrenge Bibelens budskap, forderve menneskehetens hjerter og sinn og flytte dem så langt som mulig fra en tro og tillit til Jesus Kristus.

Billie Eilish fremstår som besatt av demoner i opptakene hennes for ‘When We All Fall Asleep Where Do We Go?’

https://beginningandend.com/lucifer-rising-billie-ellish-pop-musics-satanic-sensation/

For å gå på konserter med djeveltilbedere som i Bataclan, så må selvfølgelig publikum være djeveltilbedere selv. De vet som leser Bibelen at Satan har vært en morder og løgner fra begynnelsen, ded som ikke leser Bibelen tror at Lucifer er en Lysets Engel som skjenker frihet (Slangen). Dumskapen deres SKAL straffe seg. Derfor gråter jeg ikke over dem, de har valgt det selv.

«I følge The Daily Beast bemerket Swanson at det californiske rockebandet Eagles of Death Metal skal ha spilt sangen Kiss the Devil da terroristene fra Islamic State (Isis) begynte å skyte AK-47-runder inn i mengden. «Det er absolutt en forsynsmessig ironi her,» sa Swanson. «De gikk fra å synge om djevelen til å møte djevelen ansikt til ansikt.»
https://www.thedailybeast.com/pastor-who-hosted-gop-paris-victims-were-devil-worshippers

Satan spiser også sine barn ser vi her, ikke mye vi kan gjøre med det annet ennå be for deres barn når de får det, at barna skal få en kristen ånd, og ikke bli forført av disse satanister til foreldre og foresatte i offentlig skole som er sekulær skap-satanister. Jeg sliter med å mobilisere så veldig mye sympati med djeveltilbederne. Går de på konsert for å tilbe Satan, så bør de jo ikke bli forundret over at de møter Satans folk der; mordere og løgnere.

Satans Synagoges verdensledelse bruker covid-hoax og klima-religion for å tappe oss for våre penger, og bruke dem til å bygge sin talmudisk-jødiske antiKristne Nye Verdensorden. De eier hver eneste politiker i hele verden, som tjener dem.

Hvem kan beseire det talmudiske Babylonske Dyret ? (Rev. 13:4, 17:14) – de er ikke i krig mot bare oss, verre er at de har gått til krig mot Kristus som Verdens kongers Konge, og Gud selv som innsatte Jesus i den posisjonen (Isaiah 9:6). Bolsjevik-Jødene skal nok få lide for å gå til krig mot Gud selv.

«Gud kan«, sier jeg da. Dette skal de angre på. Helvete venter dem. Der skal de brenne (Rev. 21:8).

Never comply with satanists in power with an IQ well under 50, and an Evil Quotient above 1000 :

Blind Joe – I Will Not Comply (Official Audio)

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring