Avisen Vårt Land liker ikke kristne

I den ‘kristne’ avisen Vårt Land’s debattforum er det forbudt å nevne at satanister vil brenne i helvete. Den kristne lære er dermed ikke velkommen i den ‘kristne’ avis. Ytringsfriheten og fritt ord innenfor visse grenser er greitt.

Email: Din bruker er nå blokkert. Innlegg som det nedenfor hvor du forteller hvem du mener kommer til å brenne i helvete, er så kraftig brudd på våre etiske retningslinjer at det ikke er annet vi kan gjøre enn å stenge deg ute med umidellbar virkning.
Mvh
Redaksjonen

Kristendommen er altså forbudt i henhold til deres retningslinjer. Noen retningslinjer jeg forøvrig ikke makter å finne på deres webside. Så det er vel bare å lage retningslinjer etter som det passer da (?).

Vårt Lands debattforum er delfinanisert av organisasjonen Fritt Ord, og jeg hadde opplyst i debatten som følgende:

«Husk at Fritt Ord ble stiftet av Jens Kristian Hauge, som gav Israel atombomben med tungtvann fra Norge. Lurte Stortinget trill rundt. Det Frie Ord er fritt så lenge en følger ortodoksien:».

og henviste til artikkelen ‘Det Norske Samfunnets Ortodoksi’

med underliggende forståelse av at det er selvfølgelig at anti-sionister er uønsket i deres debatter.

Ånda frå Haakon Lie herska i tilhøvet mellom Norge og Israel til langt opp på syttitalet. Det var eit tilhøve like religiøst som kristenfolket sitt svermeri, og i dette perspektivet var palestinarane ikkje-eksisterande. Henriksen Waage fekk bekrefta dette i samtalar med Haakon Lie, som i tidsskriftet Replikk i fjor sa det slik: «Vi skulle bygge et nytt Jerusalem».»
(Kilde: Dag og Tid nr. 2, 11. januar 2001).

Jens Kristians Hauge’s partikamerat sa også i samme åndedrag; Vi glemte Palestinerne. All ære til Håkon Lie som innrømte sin brøde på sine eldre dager. Er andre like store?

Debatten som var utgangspunktet for utestengningen dreide seg selvfølgelig om sionismen og Israel, og denne gang om landløftet til deres forfar Abraham.

Akademias «seriøse» landløftedebatt
http://www.verdidebatt.no/debatt/post107953.zrm

Basisen var min reaksjon på en som kalte meg anti-semitt, på grunn av min artikkel «De Glemte Holocaust«, og mitt tilsvar til dette ble altså slettet, og min klage ikke tatt til følge. Hans fortsatte personangrep ligger der. Jeg får ikke gi tilsvar.

Mitt tilsvar innlegg som ble slettet gikk slik:

Jeg har nå sendt en klage på Torsteins utfall til redaksjonen:
«Lite respektfullt å kalle historiske realiteter om 66 million kristne drept under kommunismen som ‘sjukt’, og i det hele tatt at noen vil vise disse 66 million kristne drept den respekt å i det hele tatt minnes dem med en artikkel.»
+ jeg la til at denne setningen er løgnaktig:
«Holocaust , denne uhyggelege tysk/lutherkristne massakren skal bagatelliserast og framstillast som eit gode for jødane.»

Fordi i min artikkel Torstein viser til bagatelliserer jeg ingenting om det tyske holocaust, men jeg vil som kristen bare ære og hedre de 66 millioner kristne som ble drept under kommunismen med en egen artikkel om dem, artikkelen er basert på god dokumentasjon fra blant andre Nobelprisvinner Alexander Solsjenitsin.

Gud bevises gjennom nærværet på jorden av de mennesker som har opplevd og inspireres av denne Store Ånd, Allmakten, Skaperen, Den Ultimate Realitet.

Gud ler av disse tåper som søker å bygge sine Babylon, sine Romerriker, sine Nye Verdensordener som er bygget på samme lest som de førnevnte.

Han sender stadig ‘mygger’ som pirker dem i skinnleggen, og som aldri gir dem fred, i sine bestrebelser på å «renske Gud fra menneskers sinn», og fornekte sjelen, ivareta satanisters kontroll over menneskers liv. He,he. Satanistene får aldri fred til å holde på i skjul, og det gleder meg.

Visste dere at *terrorlovenes’ far; George Bush Jr. sin mor Barbara er påstått datter til Aleister Crowley, a.k.a., «The Great Beast 666» ? Ikke det nei. Hva sier det om de politikere av alle partier som la seg flat og hyllet disse satanister og implementerte deres løsninger for verden, – og for freden?

Så faktisk er jeg som Jesus, Paulus, og alle andre inspirerte, det beste beviset på Guds eksistens. Akkurat når de slappet av, og trodde at nå var menneskene i sum kondisjonert til deres agenda, da faller hele himmelen i deres hoder, – da kommer der noen som ødelegger hele deres klandestine og ondskapsfulle agenda.

Den dagen jeg ikke er lenger, vil der komme nye mennesker som har blitt ‘illuminert’, som har blitt ‘truffet av lynet på vei til Damaskus’. De har reddet sin sjel.

«For hva gangner det et menneske om det vinner hele verden (aka får brødsmuler fra Rotschilds bord), men tar skade på sin sjel?»

Dette fysiske bakvendtlivet her er bare som et brøkdels sekund i evigheten, betyr ikke så mye, annet enn som kvalifisering for den samme evigheten, og den kvalifisering tapes ved å henge seg på satanistenes virkelighetsmodeller.

Nye ‘varslere’ blir sendt uavlatelig….. Inntil,…..kanskje inntil disse tåpene tar til vettet?

G-d har kontroll. Tvil ikke et øyeblikk på det……….. Jeg gjør det ikke ihvertfall. De har allerede tapt, de vet det, og de kaver fælt for å opprettholde sitt domene og hegemoni. De er i dødskrampe allerede. De skal få lov å brenne i helvete, «for dit jeg går, der kommer de ikke», som Jesus sa det.

Personlig har jeg heller ingen som helst ønskemål om å tilbringe evigheten med disse ignorante idiotene, så jeg er glad for Jesus sin forsikring om at det slipper jeg.

Jeg har jo ikke noe behov for å diskutere. Jeg vet at jeg har rett, og trenger ikke andres hverken innspill eller korreksjoner. Jeg tror ikke på den kollektivistiske rørsles flertall noen gang klarer å havne ned på noe som helst korrekt standpunkt, hverken åndelig eller moralsk. Jeg får mine innspill fra andre steder, tusen takk. Andre må gjerne diskutere og mene i vilden sky, men jeg presenterer historiske fakta som ikke gir rom for diskusjon.

Jeg kan gjerne utdype for dem som er ærlig og ekte interessert, men noen debatt med folk som ikke har vilje (eller evne) til å prøve å forstå det gidder jeg ikke.

Det er mer som en test. Jeg ble jo slettet på Kristenblogg for en tid tilbake med en artikkel med tittel; ‘Satans Synagoge’. En ‘kristenblogg’ som ikke er interessert i en avhandling om hva Bibelen forteller om Satans Synagoge (?).

Jesus sa; «Hvorfor forstår dere ikke hva jeg sier?…. Fordi dere har djevelen til Far…».

Hvorfor liker ikke noen det at jeg snakker om fred og kjærlighet, det er jo det som er mitt mål, det er mitt tema i alt jeg gjør, også i min iver etter å avsløre dem som er hinder for menneskers velbehag og fred på jord, etter Fredsfyrstens anbefalinger for hvordan det kan oppnås?

Fordi de er Satans Synagoge, de følger en annen tune, en annen stemme som lyder mer kjent for dem.

Hva sier det således om dem som sletter meg?

Hva om det jeg skriver kommer fra G-d? Jeg vet ikke, andre vet ikke. Men det kan vel være like sannsynlig som at det kommer fra noen i kjole og hvitt? Så testen er ikke for meg, men for at mennesker skal få lov å vise sine valg ovenfor G-d kanskje? Kanskje VL står ovenfor et slikt valg å gjøre hva slags krefter de skal støtte? Velger de feil, forbannes de, velger de rett, velsignes de……..

Mennesker avslører jo sine sjelsegenskaper med å velge, alle valg de gjør, også min artikkel inn eller ut, bra eller dårlig. Meg gjør det ingenting. Jeg er samme jensen. Trenger ingen hallelujah gjeng. Har nok hallulajah gjeng der jeg skal ha den, – i de åndelige sfærer.

Jeg gjør ikke annet enn å gi dem noe å velge blant, et alternativ til den tankekontrollerte og trosmessige homogeniteten, i en stum og tam kristenhet som ikke lenger har noen verdier for vanlige folk å tilby, og har knapt nok hatt det på hundrevis av år.

Hvor er Ånden? Kristen i navnet, men neppe i gavnet, opplever jeg ofte.

En sørgelig flokk av tamme påståtte Jesus’ apostler. Alt ødelagt av sionismen.

Smokk. Slettet. Helvetesforkynning.

Hallesby gjorde det; Talen som skremte alle
http://www.nrk.no/nyheter/kultur/litteratur/1.6669621

Petter Dass gjorde det; Petter Dass – En arrogant helvetespredikant
http://www.fritanke.no/NYHETER/2007/Petter_Dass_-_en_arrogant_he lvetespredikant/

Og jeg er faktisk den minst helvete forkynnende jeg kjenner. Det er ikke mitt tema. Kjærlighet og fred på jord er bedre. De som har lest mine over 500 artikler har vel knapt sett det, men satanistene, som jeg skrev om denne gang, hvilket annet ord kunne jeg brukt ……? Er jeg virkelig nødt til å havne i kjærlighetens himmel sammen med dem, eller …..? Hvor lenge varer kjærligheten som åndsbasis for den himmel da?

I den sionist-sosialistiske Nye Verdensorden, er jeg nødt til å si at satanistene kommer til himmelen som alle andre.

Politisk ukorrekt, men nødvendig

«I vår tid er det politisk ukorrekt å ta opp emnet helvete. Mange kristne er blitt påvirket av ånden i tiden og tier om emnet. Mange forkynnere tenker: Hvis vi forkynner helvete kan folk bli irriterte og slutte å gå på våre evangeliske møter. Eller kanskje de får psykiske lidelser. La oss heller fokusere på Guds kjærlighet og omsorg og håpe at det kan lede dem til frelse. Denne siden er selvsagt viktig å få frem, for Gud er kjærlighet. Men en kjærlighet som går på bekostning av Guds rettferdighet, blir haltende. Det blir rett og slett galt. Det er jo sannheten om helvete som fikk en kjærlig Gud til å sende sin egen Sønn til jorden i en gedigen redningsaksjon. For helvete er frelsens viktigste årsak og evangelistens sterkeste kort. Fins det ikke et helvete, har vi heller ikke bruk for Jesus. Da blir det jo himmel på alle uansett. Da døde Jesus forgjeves på korset. «

http://www.mjl.no/art.php?i=562

Det var ‘ikke rom i herberget’ for dette. Nå får krigshisserne scenen for seg selv igjen. De puster nok lettet ut.

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring