Bilderbergere på statsrådjakt

Kjøpte og korrupte mediafigurer vi utmerket godt kan klare oss uten … kan stille seg i køen hos NAV – sammen med mange andre.
Kjøpte og korrupte mediafigurer vi utmerket godt kan klare oss uten … kan stille seg i køen hos NAV – sammen med mange andre.

Denne forfatter hadde en artikkel den 8. oktober 2006 med tittel «Vår nye regjering er vedtatt«, hvor vi hevder at Siv Jensen har en rolle i vår nye regjering, etter at hun hadde vært på Bilderbergmøte i Kanada, og innyndet seg hos Verdens Herskere (Eiere) der. Etter dette ble hun også så Israels vennlig, at den vanlige Frp’er fikk bakoversveis hvor hardt hun gikk ut til forsvar for folke- og barnemord i Palestina.

I sak etter sak ser vi hvordan det skapes den rette steming i ‘opinionen’. Som i Hijab saken mot Storberget. FrP gis full trøkk og støtte i alle deres bestrebelser på å diskreditere dagens regjering, slik at Siv Jensen kan komme i posisjon som bestemt av skyggeregjeringen vår på Bilderbergermøte i Kanada. Så også i saken om NAV og arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen.

Carl I Hagen er på ‘krigsstien’ for at Andersen ikke rydder opp. Media har alltid vært FOR Frp etter at Siv Jensen var på Bilderbergmøte (?), mens det for en stor del var MOT alt FrP stod for FØR dette. Hvorfor det ? Hvorfor er det slik ?

Fordi det er media som bestemmer ortodoksien og diskursen i ethvert samfunn. De kan innsette regjeringer, – og avsette regjeringer, som de kan løfte opp eller ta ut enkeltpersoner de liker eller misliker (som er imot deres agenda), eller rett og slett bare for å vise sin makt, så andre skal danse etter deres pipe.

Det er forsåvidt en god sak å ønske at vanlige folk skal få pengene sine i tide, men det er hvordan de bruker slike saker til å få gjennomført sin agenda som jeg reagerer på. Det er ganske enkelt å se hvordan de manøvrerer når en først har blitt observant på metodene.

Skal ikke så mange personer til for å lede saueflokken/mediakobbelet heller – som igjen påvirker ‘opinionen’ – de påstår jo at det er på vegne av ‘opinionen’ de som media opererer, men sjelden på mine vegne – som også er en del av opinionen. Og de rir ALLTID i takt disse pudler; Arne Strand (Dagsavisen), Stein Kåre Kristiansen (TV2) og Olav Versto (VG), og noen få til. Så få mennesker, – og så setter de hele diskursen, og samfunnets standard for hva hva vanlige folk skal mene og tro.

Vi kommer til å se mye mer av dette, slike saker, fremover mot valget, som setter den eksisterende regjeringen i vanry, og fremhever det regjeringsalternativ som ble vedtatt på Bilderbergmøte i Kanada i 2006. Det er slik de har styrt vår samfunn gjennom veldig lang tid, og det er slik de kommer til å styre det mye lenger, – om ikke folk flest får opp øynene, og begynner å tenke selv, istedenfor å ta ukritisk hva disse d’herrer serverer dem å mene og tro.

Mitt høyeste ønske er at Bilderbergerne og deres pudler utplassert i norsk politikk og media ikke skal få det som de vil denne gang.  – Og jeg tror det er gjennomførbart  denne gang, for om avisenes eiere og styrer ikke skjønner bæra av hvorfor opplagene deres går tilbake, så skjønner jeg det veldig godt, etter å ha fått tilbake hundrevis av godt skrevne kronikker og leserinnlegg som aldri passet deres ‘profil’.

Vel, la de få ha sin ‘profil’ i fred. Vi andre er lei av dem og deres propaganda, for å gjennomføre sin agenda. Vi klarer oss uten dem, og deres ensidige ‘rapportering’ og kommentering.

Kjøpte og korrupte mediafigurer vi utmerket godt kan klare oss uten, får stille seg i køen hos NAV med mange andre.

Hvil i fred.

Spread the love - Sharing is caring
 
 
 
   
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)

4 Comments

 1. Pingback: Vår nye regjering er vedtatt

 2. Pingback: Nyhetsspeilet.no » Bilderbergernes gavepakke til Røkke

 3. Noen som vet noe om Bilderberger møte 2009? Så også Siv J. i Endgame og fikk sjokk, men skjønte straks at hun er jo leder for det største opp.parti i Norge og bildet blir bare klarere og klarere…

  Har lest at Jens Stoltenberg også har vært innom men når var det?

  Noen som kan svare på dette…jeg undrer:)

 4. Slik ser overskriftene ut når media som NaZionistiske nettverk Bilderbergerne eier eller kontrollerer, er på statsrådjakt:

  – Jens sa ja til politihijab
  http://www.nettavisen.no/innenriks/politikk/article2564215.ece

  Dokument viser at regjeringen godtok hijab
  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2958802.ece#xtor=RSS-3

  Jens nekter for hijab-ja
  http://go.vg.no/cgi-bin/go.cgi/rssart/http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=548449

  Dette er bare noen få eksempler. Når forsidene, TV og radio er fulle av dette.

  Og i tillegg EN enslig smilende ‘helt’ som sier det rette, som media mener er rett; Siv Jensen – helten som redder oss fra Islamistiske mørkemenn, så ser vi hvordan det arbeides fremover mot hva vi i 2006 kalte «Vår nye regjering er vedtatt»
  http://www.riksavisen.no/?p=25
  av det NaZionistiske Bilderberg nettverk.

  Hva som er mye verre og farligere for oss er de internasjonale NaZionistiske mørkemenn Siv Jensen tjener i det internasjonale Bilderberg nettverket. Disse har makten til å skape finanskriser for å loppe oss, starte kriger for å straffe oss, men her er media taus.
  Bare røytepper, peke på islamister, når fienden vår sitter et annet sted; bak lyskasteren. Et eldgammelt triks.

  Det er magikerens triks dette, å sette vårt fokus på hva han gjør med ene hånden, mens poenget, deres agenda – det farlige – foregår i det andre hånden.

  Siv Jensen er deres ‘mann’. Det er definivt slutt på den tiden hvor Frp ikke slapp til i media. Vi ser Siv Jensens smilende fjes absolutt alle steder. Hvor utrolig populær hun har blitt blant medias sjefer etter at hun har vært en tur til Ottawa, Kanada. Merkelig.

  Hun er på islamistjakt i TV og i avisene nesten hver dag – beretter om hvor farlige disse er. Viktig at folk blir redd, så dette må gjentas ofte, nesten hver dag. Skap frykt. La folk bli redde nok – så de lar Siv redde seg. Så mye som mulig, så får de det som de vil; hennes internasjonale venner som lurer med sin agenda bak scenen. Disse er de virkelige farlige, men det får ikke folk vite. Helt stille i media.

Legg inn kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.