Skriv ut Skriv ut

Stortingsvalg 2009

Er dette styrerommet til Norge AS, eller er det hvor våre representanter representerer oss i alle saker?
Er dette styrerommet til Norge AS, eller er det hvor våre representanter representerer oss i alle saker?

Det stunder mot valg 2009 av vår regjering, og en av de første artiklene av dette året skal handle om det.

Riksavisen anbefaler at Stoltenberg og Støre får fortsette i regjering. Det blir for langt å gå inn på beveggrunnene for denne anbefaling, på tross av at vi har påpekt historiske mangler i deres parti i flere artikler på denne nettavis (om ikke deres personlige mangler, men Arbeiderpartiets fra krigen til dags dato). De to er ikke ansvarlig for hva andre har gjort før dem, like lite som andre er det. Vi får se på hva de gjør idag, og der er mye politiske mangler (bagateller som for høyt skattetrykk for vanlige folk m.v.), men …….

Dere har lest hva vi står for, og vi har gått dypt i analysene av samfunnet vårt. Dypere enn noen i vårt land. Stol på oss, eller la vær. Ta gjerne debatten i kommentarfeltet under, så skal vi gjerne følge opp.

Vi nøyer oss for nå med å si at alternativene er mye verre. Gå og stem, og stem med hjertet.

J.Johansen

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Facebook Comments

10 Comments

 1. Pingback: ‘Lyset fra Norden’ i Midt-Østen spørsmålet

 2. kystpartiet hørtes ikke dumt ut, takk for tipset:)
  det er et lite parti og mest sansynlig minst korrupt, også vil de ikke selge ut naturressursene våre og er imot EU.
  stoltenberg stoler jeg ikke på ett sekund. støre bøyer seg i støvet for folk som tråkker på ytringsfriheten.

 3. Jeg heller forstår ikke hva denne analysen om å stemme mellom to elendige alternativer så velger man det minste onde bare for å være med på vinnerlaget og et slags håpløst ønske om å påvirke politikk fra utsiden som velger. I valget mellom pest og kolera så velger jeg også gladelig å avstå helt å bruke min stemme.

  Min stemme kastes av rent prinsipp ikke bort på drittpartier som stinker og jeg venter heller 30 år på at et helt nytt parti eller at det ved hjelp av grasrotsbevegelse kommer til nye personer som sørger for at et etablert parti finner tilbake til sin sunne fornuft dukker opp.

 4. Sigurd,
  Ja, det gjorde jeg også i mange år, men nå gjelder det å demme opp for svært skadelige krefter som lurer på å komme til makten.

  Ikke bare i midt-østen spørsmålet, men stol på at Erna og Siv som det første de vil gjøre er å ‘privatisere’ vårt vann, slik at vi må kjøpe det tilbake dyrt på abonnementsbasis.

  I tillegg vil jeg at Bilderberger Siv skal mislykkes i sine forehavender. Se min fullstendige analyse her:
  http://www.riksavisen.no/?p=720

 5. Blankt sier nå jeg, får man nok til å gjøre dette har man vel sagt hva man mener?

 6. Er ikke Kystpartiet et bedre valg?

  http://www.kystpartiet.no/

 7. Kenneth m.a.,
  Jeg velger å tro inntil det motsatte er bevist, at alle gjerne vil gjøre det gode. Problemet er bare å skille mellom det gode og det onde. Vi ser det gode som forskjellige ting. Der krasjer det. Det er alt bare et spørsmål om bevissthetsgrad.

  Kan vi ikke ha håp til de vi en gang lever sammen med i Norge, da hadde det ikke vært noe håp i det hele tatt. Selv om vi ser mange av våre samtidige som både blinde og døve, så er det jo en grunn til at vi er født inni denne kultur, og de kan jo våkne mange av dem etter hvert ? En inkarneres vanligvis inni den kultur hvor ens bevissthetsgrad er mest mulig ens. Vi er ikke så langt foran andre, selv om vi har studert oss frem til en del sammenhenger og strukturer i verden og samfunnet som ikke er innlysende. Kunne vi, så kan enhver annen. Noen er foran og noen er bak, men informasjon og opplysning vil gjøre at de som er bak vil følge. I neste omgang kan de kanskje ha gått foran oss, fordi mange kan låses i enhver bevissthetsgrad, og plutselig tror at ens argumenter står seg for evigheten. Det gjelder å finne ‘ungdomskilden’, Alt endres, livet selv gjør det, og de som ikke endres med det, blir akterutseilt. Problemene vi ser rundt oss kommer av slik «stucked» / fastlåst bevissthet. Den har blitt stillestående vann (ikke som en elv), og det råtner som vi vet.

  Jeg er ikke anarkist. Tvertimot. Hva skal en si; reaksjonær konservativ med hjertet på venstresiden og fornuften på høyresiden ? Vi TRENGER nødvendigvis ikke tenke i venstre / høyre termer, som er et åndelig fengsel og en mental felle i seg selv. Dette høyre – venstre paradigmet var vel laget nettopp for å stenge folk inn i slike mentale fengsler. Jeg forbeholder meg retten til å velge fritt hva jeg synest er bra fra hele den politiske aksen. Og så må vi velge de som MEST rimer med hva vi selv anser som viktigst.

  Ledere i Stortinget og en Regjering må vi ha. Vi har ikke fått direkte representasjon ennå, så personlig føler jeg ikke jeg har noen som representerer meg personlig, men en får det vel sjelden akkurat som man vil i livet, så da må en vel velge det minste av to ‘onder’ / alternativer, selv om det en velger ikke er optimalt. Så hva er alternativet ? Kystpartiet er et veldig godt parti, men det kan ikke danne regjering, SLIKE store mirakler tror jeg ikke på.

  Der finnes ikke noe alternativ !

  Der er også et annet, bedre argument for anbefalingen, men jeg vil la det ligge for nå. La oss se om andre kan fylle inn mer i analysen først.

  Anbefalingen står !

  J.Johansen

 8. Thorvald Stoltenberg sitter ikke i En Verden selv om han er globalist til fingerspissene. En Verden er mer knyttet opp mot Jagland som FN-reformatist.

  Støhre, Stoltenberg og Co er pro-verdensregjering; det hersker det liten tvil om, frp’s Siv er på ingen måte noe bedre; hun kan vel kun anses som en korrupt neo-konservativ: Norges svar på Cheney eller noe i den dur.

  Å anbefale at regjeringen skal sitte og at det er verdt å stemme dem på den siden her fant jeg egentlig bare underholdende

 9. hm..sitter ikke far stoltenberg i styret på http://www.enverden.no?

 10. Takker for deres anbefaling:) men når vi vet at Far Stoltenberg sitter i styret for http://www.enverden.no, og at AP struntet fram loven om datalagringsarkivet til tross for mye motstand i regjeringen er ikke disse to partiene (AP, og FRP) for meg et alternativ. Vi vet at nwo sitter med makten både over ap og frp…de har sikret seg begge sidene for å framskaffe og sikre seg sin egen egoistsike nye verdens orden. Da vil jeg heller anbefale kystpartiet, som arbeider mot å selge norge bit for bit…..evt alternativt er å stemme blankt. Viser også til forrige ukes artikkel i vg der de viste at dagens regjering har brutt loven 176 ganger bare i 2008….er ikke det korrupsjon så vet ikke jeg.

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.