COVID19 og Genmodifiserte 666 mennesker

Kort. Jeg har ikke så mye å si. Jeg har igrunn gitt opp menneskeheten. De er iferd med å kjøre seg selv i dass. Alt er for sent. #SatansSynagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9) har lurt dem trill rundt. De fleste vil villig vekk ta hva satanistene foreskriver dem av ‘vaksiner’ og remedier. Det er ingenting jeg eller noen kan gjøre med det. Satans flokk er for sterk nå, Kristus sin flokk er alt for få, om noen i det hele tatt som forstår hva jeg skriver om.

«Som i Noahs dager» (Matt. 24:37). Når Satan og Satanistene ikke lenger er fornøyd med Guds perfekte Skapelse, og re-skaper seg og sin DNA i sitt eget bilde. Vi vet hva Guds svar på det var, når menneskene begynte å tro seg som guder (re-skape seg selv) (flommen).

De falne, Satanistene blant oss, ved Erna Solberg og Stoltenberg familien, har alt planlagt, også å ikke bli kriminelle når de har planlagt å endre det norske folks DNA (#PoisonTheWell), ved hjelp av Bill Gates sine vaksiner:

Tilsvar til regjeringens høringsforslag om å endre genteknologiloven, frist 5.8.20

«Loven vil tillate manipulering av våre gener (kan inkludere DNA), gjennom å benytte genmodifiserte organismer, mens loven pr. i dag, til sammenligning, ikke engang tilllater manipulering av planter. Endrer man menneskets DNA, endrer man også mennesket. For å belyse kompleksiteten og hva endringene faktisk innebærer, samt for å forberede flest mulig mot neste høring, som er den 18. august d.å., og som vi kommer tilbake til, publiseres i dag et av høringssvarene med frist», 5.8.20.
– Redaksjonen, Stateofglobe.

https://stateofglobe.no/2020/08/05/tilsvar-til-regjeringens-horingsforslag-om-a-endre-genteknologiloven-frist-5-8-20/

Gates’ Vaccine will Create GMO Humans , 19.08.2020
https://www.henrymakow.com/2020/08/gates-vaccine-gmo-humans.html

Det er kun å vente på gudommelige inngripen som Bibelen sier kommer, til frelse for noen få, vi kan gjøre. Men majoriteten er ferdig som gudeskapte individer. De vil villig vekk ta alt av genmodifikasjon som det feite gudløse korrupte utysket sier de skal ta. 666, som arbeider for disse;

Dere skal genmodifiseres og parres med andre raser omtrent som ved hundeavl, som labrotter eller labaratoriemus.

Andrew Kaufman kaller seg jødisk. Han er sannferdig og ærlig jøde i tilfelle, forteller hvordan COVID vaksine er GMO. Alle blir genmodifiserte organismer. Legg merke til jeg sier ‘organisme’. Er ikke som skapt av Gud lenger, ikke menneske lenger, transhumanisme. Skapt av Jødene er mer riktig. Jeg er usikker på hvem sin definisjon Andrew Kaufman bruker når han definerer seg selv; Jesus sin definisjon eller de satanisk disponerte Talmudiker jødenes definisjon.

Would a New DNA/RNA Vaccine for Covid-19 Involve Genetic Modification?

De fleste norske folk som engang familier var kristen, ble plutselig satanister. Lyver og bedrar. Falt fra nåden. Kom under Forbannelsen. De tror at de som Bibelen benevner som Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9), plutselig ble «Guds Utvalgte Folk». Hvor dum går det egentlig an å bli? Tror en på løgner, så har «Gud formørket deres sinn så de tror på løgner«, sier Bibelen (2 Thessalonians 2:9-13). Tror en på Løgnene, og ikke på Sannheten, som er Veien og Livet, så er en unektelig i Satans vold og under Satans domene.

Folk som tror at de som ikke kan kontrollere sitt eget matinntak skal kontrollere og styre landet liksom. Jojo..

Fem feite kjerringer, noen homoer og Greta Thunbergs og MDG ideologi som styrer landet. Kristne skal ikke ha annet enn forrrakt til overs for slik myndighet. Da er vi på ekspressfart på vei inni å komme under Forbannelsen. Det er hvor vi er.

Youths oppress my people, women rule over them. My people, your guides lead you astray; they turn you from the path.

Isaiah 3:12

Frafallet er like mye i Kirken og Menighetene som i Statsstyrelsen dessverre:


“Vi er nok kommet dithen at steinene roper der presteskapet og predikantene tier fordi de er redd for å bli stemplet som politisk ukorrekte.”
– Jeff Berwick

De som bryr seg og vet hva som kommer får det av den Hellige Ånde. Det overveldende flertall tror på sataniske personer med virke inn i myndighetsutøvelsen, så det er ikke så mye mer jeg kan gjøre. De som ikke står i Livets Bok, vil genetisk ikke overleve det Holocaust av rasedestruksjon og avvikling av Kristus styrt myndighetsutøvelse som forestår. Kristus sine prinsipper for governance er forlatt til fordel for jødenes og satanistenes sin. Det er greitt. Vi visste det kom:

Satan er løs

Satan is set loose on the World

Når vi i 1000 år var en kristen nasjon, så var det Kristus sitt Tjenerprinsipp som gjaldt for Statens funksjonærer og politisk styring. Strengt mandat hva de kunne og ikke kunne gjøre, ved å blande seg i frie ukriminelle menns liv som var forbudt. Rett og slett. Vi var frie menn (og derav også frie kvinner). I Jødenes (globale) Verdensrike som Norge tilsluttes, Den Nye Verdensorden, er det Herskerprinsipppet til Herodes som gjelder. Slutt på friheten som Lucifer den Slangen lokket med, bare bedrag. Som kvinnen som skulle bli så kjempefri bare hun tilsluttet seg Statsunderstøttelsen istedenfor mannens. Lykke til. Gratis P-Piller for samfunnshorer, åpne for alle, jøde som greker.

Joda. Ting ligger tilrette for utstrakt kopulering. Erna er snill, gir mye frihet til sin satanisk innvidde pervosex ‘femimenighet’.

Jødenes Verdensrike, Satans Rike på jord, blir organisert gjennom FN. Makten blir senere overført og henlagt til Jerusalem. Erna Solberg gjør hva hun kan å ødelegge vårt land, for få en jobb her.

De fleste aner ikke hvor godt vi hadde det, før de får oppleve bolsjevik-jødenes USSR Ver. 2, for Vesten denne gang. 66 million Holocaustet de der, kaldblodig industrielt eksterminerte de RUS-rasen i Østblokken (RUS betyr Skandinav etter Rurik), og erstattet hele RUS-folket (Skandinaverne, de opprinnelige Russere) med mongoler og asiater.

Forkaster «Folket» Gud og Kristus, så fortjener «Folket» knapt noe annet.

Kornet og ugresset skal separeres, ref Matt. 13:24-30. Slik er det bare. Ikke noe jeg eller andre kan gjøre noe med. Det er mange som skal i den evige fortapelse.

Mitt folk skal gå til grunne
av mangel på kunnskap.
Siden du har vraket kunnskapen,
vraker jeg deg som min prest.
Du glemte din Guds lov,
derfor glemmer også jeg dine barn.
Hosea 4:6

GMO Mennesker

Satan og Satanistene prøver nå å skape en ny art mennesker. GMO-mennesker. De er ikke fornøyd med Guds Skapelse. De tror de skal skape en ny art, ved å parre hvite med sorte mennesker, samt ved genmodifisering.

Ingen som ikke har Dyrets Merke som tror på alt de blir fortalt av bjellesauene sine, må aldri tro på at jødiske Bill Gates har noe som godt i sinne for andre enn seg selv og sine med sine vaksineforretninger. Bilderbergerne Jens, Erna og Siv Jensen, de har vel alle av dem gitt ham mye av våre skattepenger for vår egen selvdestruksjon under dekke av #vaksinegodhet for menneskeheten (?). Store min, tror virkelig noen at der finnes snev av godhet i disse menneskene ovenfor andre enn deres egen familie knapt?

Tror vi på julenissen også nå?

Dette er veldig onde mennesker. Tro ikke på dem, ikke på noe av hva de sier. Tenk selv, og velg selv hva en skal ta av vaksiner og annet.

Av religion er Ervin Kohn jøde. På statsunderstøttelse for sin overlevelse.
Av religion er Barbra Spectre jødisk. Vi legger merke til hennes statsunderstøttede organisasjon. Satan og satanister er alltid på statslønn

Det er grunnen til multikulturalismen, og hvorfor Ervin Kohn et al ved Khazarske (‘Mosaiske’) Trossamfunn i Oslo promoterer å hente masse menn i parringsdyktig alder til vårt land.

Han her tar for gitt at Gud vil tillate ondskapen og løgnen for Satans Rike på jord, jødenes Nye Verdensorden, å overleve for evig. Det gjør den sjelden. Løgnen løper maraton mens Sannheten knapt har fått på seg løpeskoene.

Gud har en Plan. Planen er i Bibelen.

Planen er fulgt til punkt og prikke til denne dag…..

Den som ler sist ler best….

Den som planlegger ondskap for andre…..

Den som tyr til Sverdet, dør ved Sverdet……

Den hvite rase, de Kaukasiske Israelitter, som til alt overmål har vært kristne nasjoner, har nå hva Bibelen benevner som ‘Den Store Trengselen*. «Trengselstidene» og Jakobs Trøbbel. «Gå til Israel» sa Jesus til Apostlene (Matt. 10:5-6), når jødene ikke ville ha Ham som Messias. Jesus sa; «De hatet meg, de vil hate dere» (som er mine) (NB! De som er hatet av Jødene, er dermed Jesus sine, ingen andre), ref. John 15:18, Matt. 10:22, Luk 21:17, John 15:19, Galatians 6:9

Israelittene forlot Midt Østen 700 år før jødene korsfestet Jesus (722-721 f.Kr). Apostlene gjorde som de ble fortalt. Opprettet menighetene i Europa. Våre forfedre bragte Jesus Kristus og Evangeliet til hele Verden. For det hates vi av Satanister at de søker vår utslettelse; Holocaust.

Satans folk ved makten

Jesus er 100% på Gud sin side, å være imot Jesus er å være imot Gud. Ingen massemedia i Norge vil rapportere at vi styres nå av Satanister, og Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9). De lyder stemmen i seg av Satan, den åndsmakt som står Gud og Jesus og alt hellig imot.

Norge styres av Satanister… Vi er i en Ny Verdensorden, den antiKristne. Jesus sier; «Hvem som ikke er for meg er imot meg» (Matt. 12:30).

Satan is set loose on the World

Satan is set loose on the World

Erna Solberg (((?))) nektet å si «Så sant hjelpe meg Gud» i innsettelseseden som Regjeringssjef.

Bibelen sier enten / eller. De som ikke er for meg er imot meg, sier Jesus..

Da har hun Satan på sin side. Reinspika satanist altså..

Dan Oddfjell:

«men jeg minnes ifm hennes edsavleggelse som regjeringssjef, da var hun en av få som nektet å si «Så hjelp meg Gud».

https://resett.no/2019/12/21/jeg-mener-ikke-a-fornaerme-erna-men/

«Who shall rise up for me against the evildoers? or who shall stand with me against the workers of iniquity?» – Psalm 94:16

«Norsk tradisjon og kultur med å be Gud om hjelp ved sin statsråds tilsettelse ville hun ikke følge. Slik begynte avsporingen, fra første stund.»

https://resett.no/2020/02/18/erna-solberg-avsatte-seg-selv/

I virkeligheten skaper ikke Satan og satanistene noe som helst. De bare ødelegger det bestående, Guds Orden. Det er The Great Reset, som Børge Brendes World Economic Forum snakker om.

The Great Reset
Spiro Skouras: Plan Revealed:
How COVID Ushers In The New World Order

#Satanic #NewWorldOrder #SynagogueOfSatan

Ikke mange vil overleve som helt menneske dette sjøslag fra Satanistenes side. De er ikke skapt av Gud lenger. De vil være re-skapt av onde mennesker som lyder Satan i seg.

«Put on the whole armor of God, that you may be able to stand against the wiles of the devil». – Eph. 6:11

Når hele befolkninger er så fordummet har det ikke noe med intelligens å gjøre, bare med hjernevask.

Noen kaller dette :

Vesten.

Noen av oss kaller det The Zionist Zoo (Dyrets Merkede)

COVID19 vaccine? Nei takk. Dr. Carrie Madej anbefaler alle å være kritisk, tenk selv, si nei til eksperimentering på mennesker. Vi er skapt perfekte av Gud, trenger ikke bli re-skapt av Satanister og DNA-/genmodifisert til Human 2.0.

«Human 2.0»? A Wake-Up Call To The World

Som i Noahs dager

((((Biotech selskapene))) driver med uredelig vitenskap. Det vil være svært skadelig som kommer med denne DNA-forandrende vaksinen. Vi må ikke innbille oss at vi kan rote med naturen som Gud skapte på slik måte. Det vil ikke bli tolerert.

«Som i Noahs dager» sier Jesus det skal være i Endetiden.. hva skjedde i Noahs dager ? Noah var konspirasjonsteoretikeren som bygget Arken, den eneste overlevende med familie. Den som ler sist ler best.

«Unto the pure all things are pure: but unto them that are defiled and unbelieving is nothing pure; but even their mind and conscience is defiled».
– Titus 1:15 KJV

Enten forstår en hva Bibelen sier her, eller ikke om Åndens og kroppens renhet, å holde seg som Gud skapte en.

Israel Cohen 1912 #ChristHater #WhitesHater #GentileHater #SynagogueOfSatan

Der finnes en god del veldig onde mennesker som bekjenner seg til religionen jødedommen, altså jøder:

Jesus vant over dem på Korset, utsatte deres planer om sin Nye Verdensorden for 2000 år. Når «Folket» forlot Kristus, forlot Kristus dem, de fikk Jødene istedenfor. Folk må selv få lov å velge hvem de vil ha tillit til.

Norway; One Thousand Years under Christs Reign

Norway; One Thousand Years under Christs Reign

Når selv Hirams Byggere’ som Bibelen kaller dem (1 Kgs 5:18, 2 Kgs 22:6, Mark 12:10, Acts 4:11), mange av dem var det som skapte den norske Grunnlov med KRISTEN formålsparagraf for vårt land i 1814, ble forledet av Sionismen, som så mange som tror de er kristen.. forledet og bedratt til å tro Jøde = Israelitt, da var håpet for Verden ute.

MEN hjørnesteinen er fremdeles Jesus Kristus, samme hva kristensionister og Hirams Byggere har blitt forledet til å tro på fabler, løgner og fanterier. Hadde de lest Bibelen hadde de visst bedre, ref. Titus 1:14.

De ble å promotere og støtte Satans Synagoge mer enn Jesus Kristus sitt Verdensrike. Dessverre.

For Israelittene hadde jo vitterlig dratt fra Midt Østen 700 år før jødene drepte Jesus (?). Israelittene ble hva vi idag kaller Europeerne.

Derav hatet, av Guds Folk, et folk hvis forfedre vitterlig gjorde som Jesus sa; Bring Evangeliet til hele verden. Done deal. Det er jeg stolt av vi gjorde. Men jødene og enkelte sorte liberalister og satanister hater oss for det. Dem om det.

Raseutryddelse

Bibelen sier Jakob-Israels slekt Israelittene skal komme i trengseltider. Det er IKKE jøder. Jøder er på toppen av næringskjeden av Verden etter å ha lurt og svindlet resten av verden for billioner. Ikke mye trengsler der.

#realHolocaust

I 1928 kom boken «The Passing of the Great Race» (1916) ut på norsk. Den var skrevet av amerikanske Madison Grant, og beskrev Skandinavia som selve urnestedet for sivilisasjonens utvikling i verden.

I det norske forordet skrev Jon Alfred Mjøen:

«The Passing of The Great Race» har tatt op til spesiell behandling den rase som ligger vårt hjerte nærmest: den nordiske. Den rase som i Amerika skapte menn som Washington, Franklin, Lindbergh, som i England har født en Shakespeare, en Darwin, I Tyskland Goethe, Kant, Wagner, og som i Skandinavien har frembragt Linné, Scheele, Bjørnson, Hamsun, Grieg, Sinding – helteskikkelser som Harald Hårfagre, Leif Erikson, Fridtjof Nansen og Roald Amundsen. Denne rase har skapt vår moderne kultur i dag.»

Susan Rosenberg

Og dette er nettopp den rase som det yppes til hat og rasisme mot i vår verden idag. Når vi vet dette, så vet vi også hvem Israelittene er. (((De))), Jesus Kristus sine fiender skaper BLM, multikultur, alt som skal sende den rasen av Israelitter på sin endelige utfordring; Å rydde verden for nihilistene og Ødeleggerne, som Albert Pike formulerte det, da ville Pike ha jødene som verdens Herskere, men i virkeligheten kommer det til å bli Jesus som lurer dem for Verdensriket, for hva mennesker planlegger for ondskap, vil Gud bruke for det gode (Micah 2:1, Genesis 50:20). Vi som vil ha Enhet i Kristus for Verden, ikke ENhet bak jødenes og Satans Synagoge sitt Verdensrike. Nei takk.

Kissinger avslører et mål med COVID er borgerkrig/revolusjon, gjennom fallende tillit til Regjeringene.

«US a divided country. Public trust crucial to social solidarity. Retreat from balancing power with legitimacy will cause social contract to disintegrate. Failure could set the world on fire.»

En plan blant det talmudiske jødiske folk om å skape borgerkrig i USA var utbrodert av Rabbi Cohen allerede i 1995:

«We are going to bring revolution to the US. We are about to turn the US people against the US patriots & produce the International Man»

De vil ha en Internasjonal Menneskehet. En Verden, En Religion, En Rase (parre alle med alle), EN Menneskehet i sitt bilde, med seg selv som Herskere.

Jesus er Sjef

Vi kristne vil ha Jesus Kristus som Hersker, kongenes Konge, ETT i Jesus Kristus, i Ånd og mentalitet, ikke i biologisk rasemessig forstand, som vi hadde det i 1000 år. Det er best for oss. Ikke som satanistene tolker det, ETT i kjød. Vi sier nei takk jøde, vi trenger deg ikke, vi vil ikke ha deg. Rasene er utmerket som de er, som Gud skapte dem, diversifisert. Vi trenger ikke din sataniske agenda.

Jesus har allerede vunnet over Satan og #SatansSynagoge (Jødene). På Golgata.

Farvel. på forhånd Susan Rosenberg et al, for Gud vil ta seg av deg og dine ondskapsfulle hensikter. Rasehatet du skaper. Som krigen mot terror, krig mot kreft, mellom kjønnene, alle de hatefulle krigs påfunn du kommer med, under dekke av at det er av det gode, gjør alltid verden mindre god og mindre kristen, faktisk mer satanistisk, derav Bibelen kaller din religion #SatansSynagoge. Luciferisk ‘gode’, Luciferisk ‘frihet’, som Slangen fristet Eva i Eden, du er Slangen.

For nordmenn som svensker gjelder det

Dette er selvpåført. Velsignelsene er borte > Forbannelsen, fordi de valgte feil. #Dommedag

Istedenfor Kristus, valgte de seg Jesus sine (((mordere))) og Barrabasser til å være landets ‘konger’, korrupte politikere..

#AtheisticSweden #GodlessSweden

Den mest ateistiske nasjon i verden, er den gjort til i denne generasjon.

Når du ikke vil ha Jesus Kristus, men lar

((( #WallenbergMedia #BonnierMedia #AschbergMedia )))

>>> #TotallyBrainwashedSheeps #DeliberatelyDumbingDownSwedes

Their Smiles will soon Turn into Tears

Da fortjener du all ulykke som kommer over land og folk, du har valgt.

Hvem vinner sympati og offer narrativet, Jesus eller Jødene?

Hvem vinner sympati og offer narrativet, Jesus eller Jødene?

Bibelen sier du kommer under Forbannelsen. Å komme under Forbannelsen for kristne, er å komme under jøders Herskertendens. I ett tusen år slapp vi unna, ved å forby jøder og jesuitter adgang til vårt land. Våre barn og ungdom ble oppdradd kristent. Slutt nå. Når tror de mer på Jødene enn Jesus;

Men jeg, jeg tror på Jesus, og ingenting på jødene. Som Mossads motto; «Med bedrag skal vi føre våre kriger«. Null -nada- tro på dem fra meg. Fredsfyrsten, ikke krigsprofittørene.

Nå kan kristne foreldre si til sine barn: «Bare pass dere så ikke jødene genmodifiserer dere«, eventuelt kan de si; «Gjør som jødene (Bill Gates) sier og ta vaksinen deres, de er ‘Guds’ Utvalgte Folk. Du må høre på dem.» . Fritt valg.

Men det ber vi om, i Jesus Kristus navn (han som lurte Herodes mordertendenser, vant over Satan og Satans Synagoge før, utsatte de ondskapsfulle planer om Nye Verdensorden, Nye Babylon, i 2000 år, Tempelet falt, forhenget revnet, det lynte og tordnet, jødene drevet på flukt som pariakaste for sine synder, uten nasjon lenger som straff), at Gud ser i nåde til et fordummet folk, av disse ondskapsfulle krefters medier. Amen.

Why Me Lord – Kris Kristofferson, Lee Ann Womack, Reba..etc..

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring
    
  
  
    

6 Kommentarer

 1. Oxford professoren mener korona er overdrevet, hysteri. Jeg tror jeg hører på ham, på kompetansen. Folk vil jo gjerne tro på hysteriske kjerringer som er kjønnskvotert til makten, om ikke så utpreget intelligent.

  Vel, folk må jo få lov å tro på hvem de vil. Selv om de ødelegger landets økonomi for flere generasjoner fremover. Noen tror på Satanister som Erna som nekter å si «Så sant hjelpe meg Gud» i sin innsettelsesed som Statsminister, andre tror at Gud har utstyrt dem med en 100% god kropp med sitt eget immunsystem som ikke trenger hjelp av likplyndreren Bill Gates sine vaksiner, og lar villig Erna og Bill DNA/-genmanipulere seg. Dumskapen er stor.

  Get on with your lives! Professor says as coronavirus ‘not as deadly as first thought

  https://www.express.co.uk/news/uk/1326293/coronavirus-death-rate-UK-fatality-rate

 2. COVID19 vaccine? Nei takk. Dr. Carrie Madej anbefaler alle å være kritisk, tenk selv, si nei til eksperimentering på mennesker. Vi er skapt perfekte av Gud, trenger ikke bli re-skapt av Satanister og DNA-/genmodifisert til Human 2.0.

  «Human 2.0»? A Wake-Up Call To The World

 3. Oxford professoren mener korona er overdrevet, hysteri. Jeg tror jeg hører på ham, på kompetansen. Folk vil jo gjerne tro på hysteriske kjerringer som er kjønnskvotert til makten, om ikke så utpreget intelligent.

  Vel, folk må jo få lov å tro på hvem de vil. Selv om de ødelegger landets økonomi for flere generasjoner fremover. Noen tror på Satanister som Erna som nekter å si «Så sant hjelpe meg Gud» i sin innsettelsesed som Statsminister, andre tror at Gud har utstyrt dem med en 100% god kropp med sitt eget immunsystem som ikke trenger hjelp av likplyndreren Bill Gates sine vaksiner, og lar villig Erna og Bill DNA/-genmanipulere seg. Dumskapen er stor.

  Get on with your lives! Professor says as coronavirus ‘not as deadly as first thought

  https://www.express.co.uk/news/uk/1326293/coronavirus-death-rate-UK-fatality-rate

 4. COVID19 vaccine? Nei takk. Dr. Carrie Madej anbefaler alle å være kritisk, tenk selv, si nei til eksperimentering på mennesker. Vi er skapt perfekte av Gud, trenger ikke bli re-skapt av Satanister og DNA-/genmodifisert til Human 2.0.

  «Human 2.0»? A Wake-Up Call To The World

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=ywuCRVJVDqs&w=560&h=315%5D

 5. Erna Solberg og Stoltenberg familien har alt planlagt, også å ikke bli kriminelle

  05.08.2020
  Tilsvar til regjeringens høringsforslag om å endre genteknologiloven, frist 5.8.20

  «Loven vil tillate manipulering av våre gener (kan inkludere DNA), gjennom å benytte genmodifiserte organismer, mens loven pr. i dag, til sammenligning, ikke engang tilllater manipulering av planter. Endrer man menneskets DNA, endrer man også mennesket. For å belyse kompleksiteten og hva endringene faktisk innebærer, samt for å forberede flest mulig mot neste høring, som er den 18. august d.å., og som vi kommer tilbake til, publiseres i dag et av høringssvarene med frist», 5.8.20.
  – Redaksjonen, Stateofglobe.

  https://stateofglobe.no/2020/08/05/tilsvar-til-regjeringens-horingsforslag-om-a-endre-genteknologiloven-frist-5-8-20/

  Gates’ Vaccine will Create GMO Humans , 19.08.2020
  https://www.henrymakow.com/2020/08/gates-vaccine-gmo-humans.html

 6. Erna Solberg og Stoltenberg familien har alt planlagt, også å ikke bli kriminelle

  05.08.2020
  Tilsvar til regjeringens høringsforslag om å endre genteknologiloven, frist 5.8.20

  «Loven vil tillate manipulering av våre gener (kan inkludere DNA), gjennom å benytte genmodifiserte organismer, mens loven pr. i dag, til sammenligning, ikke engang tilllater manipulering av planter. Endrer man menneskets DNA, endrer man også mennesket. For å belyse kompleksiteten og hva endringene faktisk innebærer, samt for å forberede flest mulig mot neste høring, som er den 18. august d.å., og som vi kommer tilbake til, publiseres i dag et av høringssvarene med frist», 5.8.20.
  – Redaksjonen, Stateofglobe.

  https://stateofglobe.no/2020/08/05/tilsvar-til-regjeringens-horingsforslag-om-a-endre-genteknologiloven-frist-5-8-20/

  Gates’ Vaccine will Create GMO Humans , 19.08.2020
  https://www.henrymakow.com/2020/08/gates-vaccine-gmo-humans.html

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.