Dr. Ardis: Gro Harlem Brundtland og WHO’s åndelig krig med Slangegift biovåpen i Kovid vaksiner

Jeg ber alle se dette mange ganger. Dette er vanskelig kunnskap, ikke lett tilgjengelig. Jeg kjenner litt meg selv igjen i Dr. Ardis. Han har litt den overlegne mine av kunnskap og dyktighet som gjør at mange nok ikke vil like ham, mange av dere vil ønske å stoppe dette av minen i hans ansikt, på tross av verdien av den kunnskap han bringer. Mange vil ikke like ham. Men overse det. En fantastisk type.

Det er en åndelig krig som er mot hele menneskeheten, sier Bryan Ardis i denne første video (Revelation 17:14). De tilfører visst nanopartikler og spike proteinet også i drikkevann, ikke bare i vaksinen;

Dr. Ardis No. 1 : LIVE WORLD PREMIERE: WATCH THE WATER

Nummer 2 med mer detaljer kommer nedenfor.

En ‘bærekraftig utvikling’ i verden for Gro Harlem Brundtland (‘Brundtland-rapporten’ 1987 som Club of Rome skrev for det harlemske misfoster fikk sitt navn på, fant opp begrepet), er å myrde 2/3 av verdens befolkning, alle andre enn jøder som henne selv, jeg avslørte dem allerede i 2010; Klima-Kovid-Krig Inc. https://www.riksavisen.no/klima-og-den-kapitalistiske-klasse-i-kommunismen-kkk/

Gro Harlem Brundtland with Klaus Schwab

De skal være verdens Herskere, de har tatt omkamp mot Jesus Kristus (Isaiah 9:6) som slo dem 2000 år siden på Golgata. Det er en omkamp de skal betale for med sin evige død (Ob. 1:18). Hun fikk dermed som belønning i Satans tjeneste lov å være sjef i en av Satans organisasjoner; WHO, Verdens Helseorganisasjon. Alt med satanister gjør de alt motsatt av de sier de gjør, når de påstår de drar omsorg for helsen din så gjør de motsatt; Han trengte «helsehjelp» så GHB’s torpedoer i politiet myrdet han, har blitt standard modus operandi hos våre askeNAZI makthavere som dresserer politiet til sin rolle.

Mennesker som Gro Harlem Brundtland gjør aldri noe som er godt for andre enn seg selv. Jeg har fulgt henne hele livet, og skrevet bok om henne. En ekstrem egoisme og ondskap gjennomsyrer hele hennes væren, alle hun har trampet over og fått ødelagt livene til på sin vei til «toppen» av Satans hierarki på jord er enormt.

Den kunnskap og dyktighet vi ser i Dr. Ardis kommer av knallhardt arbeid, et arbeid få har evner, ork eller energi til å gjøre. Vi skal vise at der er en satanisk konspirasjon på ferde, se Åpenbaringen / Rev. 18:23 («sorceries» betyr «pharmakia» på gresk»).

Slangen er kristendommen kristnes største fiende.

Vi er noen som får dette karaktertrekk, og da er det eneste vi kan unnskylde oss med er at Gud skapte oss slik. Ikke mye vi kan gjøre med det. Vi får aldri mye venner av dette karaktertrekk, men så lenge Gud er vår venn spiller det vel ingen rolle. 🙂

Jesus lovte oss at vi vandrer ikke alene, om vennskap er dårlig med ellers (John 14:18).

Og det er faktisk akkurat det karaktertrekket som gjør at noen få mennnesker kan gjøre hva de gjør, selv om de har ingen med seg i verden, så kan de stå helt alene, og vite de har rett, mens massen tar feil. Gud trengte noen slike mennesker, så han skapte noen slike. La omstendighetene til rette for at de utviklet seg slik.

En slik er Dr. Ardis. Vi kan stole på han har gjort sitt ABSOLUTTE beste, fordi hans ansvar rapporterer ikke til mennesker. Han gjør hva han gjør av et ansvar overfor Gud, og det vil smarte mennesker som også Stew Peters ta ekstremt alvorlig. Har egentlig ikke noe valg. Fordi de vet de kan tjene verdens Herskere og gjøre det godt verdslig sett, men tape Guds favør (Matthew 16:26, 18:18).

Stew kan ikke si det, for da blir han bannet fra åplattformene som jødene kontrollerer, men husk når dere ser dette program, så var det grunnen til at jødene ble utvist og forbudt å bo i 119 kristne nasjoner gjennom tidene, var nettopp dette, rituelle sataniske blodofringer, og at de «forgiftet brønnene».

Stew Peters sier :

«Plandemien fortsetter, men dens opprinnelse er fortsatt et grusomt mysterium. Hvordan ble verden syk, hvordan spredte Covid seg, og fortalte den sataniske eliten verden om dette biovåpenet på forhånd? Dr. Bryan Ardis (www.ardisantidote.com) har avduket en sjokkerende forbindelse mellom denne pandemien og den evige kampen på godt og ondt som begynte i Edens hage.

I dette eksklusive Stew Peters Network bringer regissør Stew Peters, prisvinnende filmskaper Nicholas Stumphauzer og utøvende produsent Lauren Witzke frem i lyset en sannhet Satan selv har kjempet for å undertrykke.

Besøk http://ardisantidote.com/ for å lære hvordan du kan beskytte deg og dine kjære under denne biologiske krigen.»

Betale jødene for eksterminasjons tjenester

Dr. Ardis No. 2 : WATCH THE WATER 2 – COVID-19 Virus & Vaccines Bioweapon is Royal King Cobra Snake Venom

Så har vi det aller mest spennende i dette. De bruker dette som «heksekunst» (witchcraft), det er en skikk og metode jødene har brukt gjennom hele Bibel-historien. De har blitt straffet gjentatt ganger av Gud for dette. Nå gjør de dette igjen altså, i stor stil. I mega-stil. Teknologi og Dypstat makt har gitt dem enorme muligheter for utbredelsen av deres patologiske ondskaps agendaer. https://www.riksavisen.no/deepstate-norway-1945-2023-from-nazi-occupation-to-askenazi-occupation/

Satanist jødinnen og ‘Dødsdoktor’ Gro Harlem Brundtland er selvfølgelig fremste i denne agenda.

Hadde det ikke vært for noen få mennesker, så ville dere ikke visst om dette i det hele tatt. Massebevisste ville trodd at dette er en «normal» sykdom å bli sprøytet inn slangegifter. De som tar sprøyten åpner en dør for demoner, sier denne – denne åndelige virkning er viktigere å unngå enn de fysiske virkningene;

INTERVIEW WITH A DEMON – SUDDEN DEATH, THE SOUL, PHARMAKEIA HOW TO ESCAPE THE COVID JAB

WHO’s kommunistiske leder Tedros kaller Gro Harlem Brundtland opp på podiet og gir henne en enorm gullmedalje rundt halsen på åpningsdagen av WHO76 (The Seventy-sixth World Health Assembly is being held in Geneva, Switzerland, on 21–30 May 2023) for god jobb å myrde en stor del av menneskeheten (depopulasjon), før de skal forsøke å vedta tvangsvaksinering av verdens befolkning med biovåpen fra DARPA.

Tenke seg; De eneste slike «Dypstatens» askeNAZI undermennesker «untermenchen» med ‘Dyrets Merke’- den sterkestes rett (kristendommens antitese) – som Gro Harlem Brundtland og Co. kan elske er seg selv. De samme menneskene «THEY» som forfulgte Jesus og hans mannskap vil forfølge oss, sier Bibelen (John. 15:20); Jødene. Hva utryddelse de har planlagt for andre, som hennes sataniske depopulasjons-profet heltinne Margaret Sanger, blir deres egen skjebne, for den eneste måten verden kan reddes fra Jødenes grusomheter på er at Gud renser verden for dem.

Har de glemt sist når deres ondskaps manifestasjoner slo ut i full blomst?

Det er også hva Bibelen sier skal skje. Rett til helvete for GHB og Co. er Bibelens løfte, Esau aka ‘Jødene’ (Gen. 27:40) har vist seg uverdig å herske (Ob. 1:18, Rev. 21:8). https://www.riksavisen.no/amalek-of-esau-is-todays-jews-edomites-of-idumea/

Det Bibelske løfte av Gud selv skal vi glede oss over, at uretten og djevelskapen de bevirker aldri forblir ustraffet. Der er justis og rettferdighet i verden, på et høyere nivå enn de verdslige myndigheters korrupte aktører tilbyr. De som er fylt av kjærlighet liker ikke ondskap, Satan og Kristus kan ikke bo i samme kropp, deler ikke samme kroppslige Tempel (1 Corinthians 3:16, 6:19-20, Rom. 8:9). Hvor den ene tillates å komme inn, vil den andre flykte.

JJ : Love, find it within yourself or you find it not.
Small «room» in the Universe, only ours, personally.
When you find it within more than without there is Love, as God is Love, you have found God.
You are The Love, no need for nobody.
Love gives, what is to give, you will never be a Beggar for others «love».
#Shine

Whitney Houston – Greatest Love Of All

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring