Dragning fra Mørke til Lys

Lyset fra Norden
Lyset fra Norden

Hei Big Brother og Illuminati puppet. Hører du folket synge? Hører du de fjerne trommeslag? De som har øret til jorden, og hjertet mot Ånden hører det. Og om ikke lenge vil du også høre det, samme hvor høyt på strå du har plassert deg selv.

Fra Les Miserables- 10års Jubileum – Encore 1 ‘Do You Hear The People Sing’

Mektig!

“The Love you withhold is the pain you carry”

«We can easily forgive a child who is afraid of the dark. The real tragedy of life is when men are afraid of the light». Plato.

«They must find it difficult, those who have taken authority as truth, rather than truth as authority.» Gerald Massey

«Even if you are a minority of one, the TRUTH is still the TRUTH» – Gandhi

Hvis ikke vi på Riksavisen hadde utlagt så i detalj hva og hvem Illuminati og Big Brother er og gjør, tror noen en kunne satt pris på denne sangen på samme måte? Svaret er nei. De ville ikke ha visst hva hverken jeg mener eller sangen beskriver. De hadde ikke hatt peiling på hva kunstnerne prøvde å formidle.

Uten en kjenner Mørket, så vil en ikke vite hva som er Lyset, og vise versa. Og gode mennesker kan komme til å velge Mørket i tro på at det er Lyset, fordi det er hva de har blitt fortalt av sine foresatte, de autoriteter de ser opp til, og tar for sannhet hver en løgn fra deres munn.

De kan komme til å velge Mørket fordi det er det kjente og kjære, og ‘korsfeste’ Lyset fordi det er uvant og fremmed. Da har de gjort seg alliert med og en del av Mørket, dessverre.

Re-aksjonen har startet. Dessverre, – for Mørkets krefter, om de ikke klarer å karre til seg kontrollen over re-aksjonen denne gang også, og erstatte en type kjeder med en annen. Vi har alle et ansvar for at de ikke skal klare dette, – denne gang.

Facebook Comments