Epstein; Mossad-tilknytningen i saken

Kan noen norske maktpersoner ha vært med på Lolita-Expressen til jødiske Jeffrey Epstein? Ihvertfall står den Norske Stat sammen med Epstein i å finansiere Clinton Foundation, Bill Clinton som har reist med Lolita-Expressen 20 ganger iflg. flyloggene. Epstein skryter av å være en av medgrunnleggerne til Clinton Foundation. De som kontrollerer den norske stats pengebeholdning, har gitt dem mye penger. Hvorfor?

Til Norge for å promotere Clinton Foundation
https://www.aftenposten.no/verden/i/XgaPEB/Clinton-floy-til-Norge-med-overgrepssiktet-milliardar

Er de som kontrollerer pengene til den norske stat med på å finansiere sex-trafikking av barn for seksuelle adspredelser, for dem hvis lover som gjelder for alle andre ikke gjelder?

Mossad og Mossad-agenter og sympatisører lokker vanligvis politikere inn i seksuelt kompromitterende situasjoner, fanger det på film eller bilde og de kan dermed utpresses til å gjøre hva de fortelle dem å gjøre, ellers….

Epstein saken verserer i alle medie, men den siden ved det også i norsk alternativ-media, som aldri fremkommer der er hans tilknytning til Mossad, og deres behov for å ha noe på de fleste høyt på strå, så fanges de i kompromitterende situasjoner på bilder fra hemmelige kamera, mens de har sex med småbarn for eksempel. Dette påstås av mange å være Epsteins hovedbeskjeftigelse (honeytraps). Akkurat den modus operandi har en lang historie i jødiske USA (Meyer Lansky var jøde), se her.

#Epstein #Mossad #StainThem «We shall arrange elections to favor such presidents as have in their past some dark, undiscovered stain, some «Panama» [scandal]—then they will be trustworthy agents for the accomplishment of our plans out of fear of revelations.» Protocols of Zion 10-13

Hva har Mossad ved Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell m.v. på Erna Solberg, Siv Jensen, Jens Stoltenberg og den norske politiske eliten, siden de alltid er flinkest i klassen å bygge Nye (globale) Verdensriket, Den Nye Verdensorden, til jødene (Nye Babylon)?

Hva som videre aldri nevnes er at Epstein er jøde. For at jødene skal få sitt anti-Kristne Verdensrike, Den Nye Verdensorden, med dem som herskere, så er det påkrevet at de har noe på de fleste som de tillater kommer til makt og penger, slik at de sikrer at de har kontrollen med dem.

Alex Acosta – som arrangerte Epsteins fantastiske avtale og lave straff i 2008, og som nylig sa opp som Donald Trumps arbeidsminister etter Epsteins arrestering – hevdet at den mystiske milliardæren hadde jobbet for «etteretningen», og at det skulle være grunnen til at han gikk fri livsvarig fengsel allerede i 2008.

Anti-Kristne jøder er vellykkede i verden basert på deres bestikkelser og utpressingsoperasjoner av Mossad. Ved å bli født igjen i Kristus, vil de begynne å være snill, fortelle sannheten, og slutte å være ond og lyve og jukse og bedra.

Steve Pieczenik; Mossad Epstein Connection

Epsteins handler i Mossad sies å være datter til Mossad-spionen Robert Maxwell; Ghislaine Maxwell.

Seksuelle ‘panama’ (skandaler) er bare en av de måtene de har noe på den som skal kontrolleres. En annen er vel at kryptojødiske Jens Stoltenberg var med på å planlegge og utføre Utøya, for all fremtid er han deres mann, ellers…

«Billionæren Edgar Bronfman Jr. er opplistet i Epstein’s Lillle Svaretebok. Hand søster er NXIVM sex trafikker, Clare Bronfman. Deres far var president i World Jewish Congress i lang tid». #NxivmTrial #EpsteinArrested

Den jødiske juss-professor Alan Dershowitz som advarte om at norske jøder måtte få hjelp utenfra før Utøya, 22/7, er også dypt innvolvert i Epstein- saken. Verden er ikke så stor.

Mossad bak Utoya-terrorismen

Mossad bak Utøya-terrorismen?

Alle de vestlige lands etteretninger ble satt opp etter andre verdenskrig å tjene Zion (jødenes Verdensrike), også de norske, jfr. Håkon Lie.

22/7 – Mossad/CIA/MI6 angriper Norge

22/7 – Mossad/CIA/MI6 angriper Norge

Følger en med på TruNews så blir en veldig godt oppdatert på saken.

Sextortion World Order: Is Epstein Pedophile Operation a Mossad Front?
https://www.trunews.com/stream/sextortion-world-order-is-epstein-pedophile-operation-a-mossad-front

Israeli Collusion: Will Trump Be Trapped in Epstein Teen Sex Scandal?
https://www.trunews.com/stream/israeli-collusion-will-trump-be-trapped-in-epstein-teen-sex-scandal

Også Adam Greeen hos KnowMoreKnews

Epstein, Wexner & Bronfman Blackmail Rings

Spread the love - Sharing is caring
 
 
 
   
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)

En Kommentar

  1. Pingback: Iran bombes om Tel Aviv har noe på Trump i Epstein saken – Riksavisen

Legg inn kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.