22/7 – Mossad/CIA/MI6 angriper Norge

Norske myndigheter trues til lydighet og utpresses for penger av Illuminatet? 22/7 var en advarsel om å gjøre som de får beskjed om, sier Bob Chapman.

Bob Chapman sier at internasjonale terrorister i Mossad/CIA/MI6 holder norske myndigheter som gissel, og at 22/7 var bare en leksjon og en advarsel om verre ting som kan komme, om ikke norske myndigheter gjør som de får beskjed om.

En mann alene kan aldri drepe så mange, sier Bob Chapman, og spør; Hvem hjalp ham? Hvem er de medhjelpere vitner sier ABB hadde på Utøya? Hvem plasserte bomber i regjeringskvartalet, idet slik ødeleggelse ikke kan gjøres med kunstgjødsel ifølge internasjonale eksperter?

Norge nektet å bidra med 42 millioner dollar i bank bailout til Hellas, og nektet forøvrig å bidra som Illuminatet og Den Nye Verdensorden ville, iferd med å trekke seg ut av Libya, så Norge fikk en lekse hva som skjer om norske myndigheter ikke gjør som de får beskjed om fra NATO-ledelsen og Illuminati, hvem de overfører penger til, hvem de kjøper overprisede jagerfly av, og hvilken av statsselskapene som skal ‘tape’ store summer i utlandet. Først var det Telenor i India, oljefondets milliard ‘tap’, snart er det Statoil som må avskrive 1,5 milliard i Russland. Dette er penger Illuminatet trenger til sin Nye Verdensorden agenda.

Om Illuminatet eventuelt har medløpere hos norske myndigheter sier ikke Chapman noe om. Samme modus operandi (MO) som Oklahoma-City bombingen, sier han. Det er 90% sjanse at Israel/USA/Storbritania stod bak mener han.

Oslo False Flag? Gold & Silver to Double by February? – Bob Chapman 2 of 2

Bob Chapmans teori er støttet av at flere overlevde har bevitnet at der var flere skyttere på Utøya, en med Midt-Østen utseende blant annet, og at opplysninger er stemplet hemmelig i 60 år..

Terrorstaten Israel > AIPAC > USA vil ha viljen sin, om ikke smeller det. De bedriver organisert terrorvirksomhet over hele verden for å få det som de vil. Utpressing for å få penger og verdier overført seg, for å finansiere sin aktivitet; New World Order – hvor og når de skal herske tyrannisk over hele verden.

Linken til Mossad ligger blant annet her:

Norske jøder må få hjelp utenfra mot norsk anti-semittisme, sier professor Dershowitz i mars 2011:
http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/227-soros-roserevolusjon-i-oslo/

Dershowitz: «Dershowitz lovte gjestene—mellom dem akademikere og Jøder i lederposisjoner—at han vil oppmuntre sine kolleger og venner til å innkludere Oslo på deres turer til Europa fordi dette lille Jødiske samfunn “trenger hjelp fra utsiden.” Når det kommer til dets historie i forhold til Israel og Jødene er Norge det verste landet i verden, sa han. Det er “på den gale siden av historien», moral og demokratiske verdier». http://lubavitch.com/news/article/2030677/Professor-Dershowitz-To-Norway-s-Jews-Take-Courage.html

Dershowitz hisser til krig mot mot Norge:

“Norge tillater slakting av sel og hval, men tillater ikke den mest humane måte å slakte dyr på ”kun fordi det er nødvendig for Jødene». Norge var det første landet i den vestlige verden som forbød produksjon av kosher-kjøtt». http://lubavitch.com/news/article/2030677/Professor-Dershowitz-To-Norway-s-Jews-Take-Courage.html

«Idiotene som styrer de amerikanske sauer er ikke bare stum og blind, de er døve også. Ørene til den amerikanske «supermakt » fungerer bare når den israelske statsministeren, den vanvittige Netanyahu, snakker. Da hører Washington absolutt alt og skynder seg å etterkomme det. Israel er en liten ubetydelig stat, opprettet av briter som ikke brydde seg og dumme amerikanerne. Den har ingen makt unntatt den deres amerikanske beskytter gir dem. Likevel, til tross for Israels ubetydelighet så hersker de over Washington. «

Dr. Paul Craig Roberts

http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=32376

Bob var en veteran fra den amerikanske hæren i kontraetteretningen, mesteparten av tiden i Europa, forfatter av et nyhetsbrev og radio kommentator som diskuterte politikk så vel som økonomi. Mesteparten av sitt yrkesaktive liv var han aksjemegler.

Bob Chapman døde 4. Juni 2012, 76 år gammel (sikkert etter kraftig kreftfremkallende bestråling av Illuminatet).

Hans hjemmeside er fremdeles oppe:
http://theinternationalforecaster.com/

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring
1   
  
  
    
1
Share