Iran bombes om Tel Aviv har noe på Trump i Epstein saken

Trump giret opp Iran retorikken like etter Epstein-avsløringen.

Det jødiske lederskap i Tel Aviv ved Benjamin Netanyahu vil ha Iran bombet, og som vanlig er det USA som må gjøre det for dem siden USA forlot kristendommen og blitt judaifisert av Hollywood og kristensionismen som har ledet fårene på avveie for personlig vinning og politisk makt (hvilket mange prester og pastorer skal brenne i helvete for, støtter jødene, men forlot Jesus, ref. Mark 9:42), siden de jødiske institusjoner har kontrollert alle presidenter og kongressen i lang tid;

Vi får vel tro på Sharon når han sier det så åpenhjertig, og sammenholdt med all annen kunnskap så stemmer dette.

#Epstein #Mossad #StainThem

«We shall arrange elections to favor such presidents as have in their past some dark, undiscovered stain, some «Panama» [scandal]—then they will be trustworthy agents for the accomplishment of our plans out of fear of revelations.» Protocols of Zion 10-13

To verdenskriger i forrige hundreår, og syv -7- land i Midt-Østen som må taes ut de siste 10-15 år, alt for Israel… Iran er det siste på listen.

General Wesley Clark – Seven Countries In Five Years

1. Verdenskrig, for å etablere verdens største terrorstat Israel, med 300 atombomber.
2. Verdenkrig, for å skremme jøder til Israel ved busemannen Hitler m.v., for å bemanne fortet.
3. Verdenskrig, for å gjøre verdens største terrorstat til Verdens herskere «untouhcables», ‘hatlover’, lov mot anti-semittisme, Holocaust-religionen, blasfemilover for ikke å tro på religionen deres. etc., med hovedsete/hovedstad i Jerusalem.

Å være påtatt snill og ‘tolerant’ har ingenting med kristendommen å gjøre.. ei heller hjelper det å heile religionen til venstre..

Epstein; Mossad-tilknytningen i saken

Er det verdt en 3 Verdenskrig, for det jødiske messianske riket med de jødiske Babylonske kabbalah talmud anti.Kristene på tronen i Jerusalem som verdens herskere? (Chabad), for Stor-Israel?

Får de det som de vil her, så får de alt som de vil, for hele verden, de blir i praksis Verdens Herskere… en gjeng som stiftet et land med terrorisme og utpressing (King David hotellet, 22/7). Etter dette vil de ikke ha noen grenser for hva slags Samson Option de vil benytte for å få ting som de vil. Hele verden vil være under deres åk, i deres hule hånd, med eller uten Epsteiner.

Bortskjemte ‘barn’ blir alltid ustyrlige i tillegg til ufordragelige, og må få viljen sin, ellers… Kanskje det er like greitt det kommer en Tredje Verdenskrig, så likgyldig folk er til Sannheten, Veien og Livet…… mye elendighet i en krig, viser historien oss, folk våkner sikkert før den er over, de som fremdeles er i live da..

Israel; Verden har skapt sin demise

Hvis den Israeliske Mossad operasjon ved Jeffrey Epstein har fått noen ‘panama’ (skandale) på Donald Trump de har på han, at han er ‘stained’, så blir Iran snart bombet, på vegne av jødenes sataniske lederskap aka Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9), og Israels krav til Amerika til USA har vært, er og forblir ‘bomb, bomb, bomb’.

OPUS 167 Mossad Epstein Connection

«Any kingdom divided against itself is brought to desolation; a house divided cannot stand.» – Jesus Christ

Splittede lojaliteter:

Artikkelen er dedidert Johnny Cash. Vil folk ikke følge Jesus, så får de følge Satan og Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9) inni elendigheten.

Going by the Book

Spread the love - Sharing is caring
    
  
  
    
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)