Skriv ut Skriv ut

Frihet eller Fascisme ?

David Icke – Freedom or Fascism : Live at Brixton Academy 2006. Det skapes nå en kopi av Nazi Tyskland sier David Icke.

Men nå som så mange vet dette, så kan dette endres, og «den vil endres (til det bedre), for verden er bare en refleksjon av det som skjer inni hodene på folk«, sier David Icke i denne videosnutt.

«Virkeligheten er bare en illusjon, skjønt en meget utholdende en«. Albert Einstein

«Ingen kan få deg til føle deg mindreverdig uten ditt samtykke«. Eleanor Roosevelt

Sett din tro på at andre skal ta ansvar og rydde opp, og du bedrar deg selv. Du har ingen åndelig profitt av at du lar andre rydde opp. En er fremdeles det blinde og døve, late, likgyldige og bevisstløse menneskene en alltid har vært som velger den veien. Bevisstheten må fylles. Projeksjonene trekkes tilbake.

Hovedgrunnen til at det er så begrenset vilje til å virkelig stille opp for seg selv, og ta ansvar for seg selv og sin verden, til å gjøre hva som er nødvendig; er FRYKTEN. Enhver får tilbake det en sender ut, det er hvordan universet virker. De forskjellige frykter er det som gjør at mennesker ikke når sitt åndelige potensiale.

De som er ærlige med seg selv (og dermed mot andre), vokser. De som er uærlige mot seg selv (og dermed mot andre), vil skape sin egen elendighet. En gjør seg liten eller stor alt etter hvor mye eller hvor lite en fyller sin bevissthets beholder med (projiserer det en ikke liker kun på andre, uten å se at en selv har det). Hadde en ikke hatt det, hadde en ikke sett det i andre heller, og vise versa.

INGENTING VIL FORANDRE SEG OM TENKERNE SLUTTER Å TENKE
INGENTING VIL FORANDRE SEG OM TROENDE SLUTTER Å TRO
INGENTING VIL FORANDRE SEG OM DRØMMERNE SLUTTER Å DRØMME

Hvorfor inkarnerer vi på jorden? For å lære forskjellen på godt og ondt? For å lære at godt og vondt er begge like nødvendige som at mynten har to sider? For å lære om bevissthetens utvikling, og innvikling? For å utarbeide en offer/hersker mentalitet? – Er vel grunnen til at de fleste er her nå. Det triste med det er at mennesker som ikke lærer sin lekse, vil bli nødt til leve flere liv i disse forferdelige tilstander.

Så hva kan vi gjøre?

Steg En: INNSE AT FRYKT ER EN ILLUSJON
Som er et verktøy som er veldikeholdt av religionen og det politiske system for å holde samfunn under kontroll. Ikke bekymre deg for at ‘myndighetene overvåker deg’ eller noen annen trakasserende taktikk som de bruker for å hindre mennesker i å komme seg ut og opp av denne bevissthetstilstand. Spør og grav, gå i veien for dem, og ikke gi deg i din søken og begjær etter å vite sannheten om ALT.

Streben etter sannhet og prosessen med å forstå/innse er den eneste religionen.

«Hvis dere blir i mitt ord, er dere virkelig mine disipler. Da skal dere kjenne sannheten, og sannheten skal sette dere fri.» (John 8:32)

***

Steg To: UTDANNE DEG SELV
Media er den fjerde statsmakt og de følger den politiske linje som de andre statsmakter. De kan ikke kontrollere alle som jobber i sitt system, men hovedoppslagene du ser i aviser og på TV har blitt filtrert av medlemmer av den politiske og økonomiske elite. Alle større media nettverk har toppfolk som tilhører skjulte nettverk i samfunnet. Hvis du ikke er kjent med historien og agendaen til de elitære nettverk som Bilderbergerne, Trilaterale Commission, Council of Foreign Relations, Frimureriet og andre lignende strukturer, så anbefales du å lese om disse på www.riksavisen.no og andre steder.

Disse gruppene utgjør den skjulte hånd, som styrer markeder, og som styrer politikken i de fleste land. Deres agenda er ikke noe annet enn å utradere middelklassen og skape en Ny Verdens Orden basert på deres absolutte makt og profitt, på slik måte at det er kun herskere (dem) og slaver (oss). De jobber for nasjonenes avvikling og en Verdensregjering.

***

Steg Tre: FINN UT AV MODUS OPERANDI

De to dominante motto som er brukt av de i spillet som ønsker å manipulere og kontrollere deg er:

 • Splitt og Hersk
 • Orden utav Kaos

– Splitt og Hersk –
De prøver å sette folk opp mot hverandre for å forvirre folk og hindre enhet. Dualiteten som folk opplæres til av religion og skoleverk, høyre/venstre, godt/ondt, svart/hvitt, er bare en farse og noe som er utnyttet av de som hersker til fulle. Vår bevissthet rommer både det ene og det andre. Den kollektive bevissthet har ingen annen struktur enn vår personlige bevissthet.

Vår kamp er ikke like mye en kamp mot andre, som det er en kamp mot oss selv. Kampen mot eliten / den nye verdensordens agentur er et makrokosmos av din egen personlige kamp med din egen misforståtte følelser av overlegenhet, arroganse, grådighet, maktkåther og dets like.

Derfor starter forandringer på mange måter med en øket selv-forståelse, og dermed den ego baserte elitismen som vi alle i større eller mindre grad deler. Ingen er bedre enn noen som helst andre. Vi er alle samme. Vi er Ett. Vi er ENBÅREN.

– Orden utav Kaos –
Denne er enkel. Dei skaper problem, inntil priblemet blir uutholdelig for folk, da kommer de frem med sin løsning forkledt som en forandring i publikums beste interesse, og som et krav fra publikum selv; 9/11; Katrina; Krigen mot Narkotika; Global Oppvarming; Krigen mot Terrorisme; Irak krigen, Innvandring, Innflasjon; Finanskrise; …
er alle skapt og brukt til hva slags formål de kan finne på.

Til mer virkelige og skapte problemer, dess fortere kan eliten tilta seg mer makt.
Etter 1. Verdenskrig fikk vi ‘Forbundet av Nasjoner’ («League of Nations»).
Etter 2. Verdenskrig fikk vi ‘Forente Nasjoner’ (United Nations).
Etter 3. Verdenskrig får vi sikkert en full Verdens Regjering (New World Order).

De kriminelle elementer i vår politiske og økonomiske verden vil sikkert ikke ha noe annet enn verdenskrig, siden det vil bli den ultimate sjokk for folk som vil omkalfaltere det bestående, slik at de lettere vil få sin agenda gjenomført for fullt, samtidig som de har erfart at dette er en oppskrift som fungerer fra de to forestående verdenskriger.

Steg Tre: UTDANNE ANDRE
Lag en webside / myspace/ administrer en email lists / skriv leserinnlegg i aviser, etc. Ikke være redd for å engasjere andre mennesker, gamle og unge i denne aktivitet. Snakk med familien. Skaff noen av de gode DVD’er på markedet, kopier dem og del dem ut. Lag seminar. Del ut flyveblad. Opplys folk på enhver måte som kan passe deg (lag kortfilmer), for å sabotere medias forsøk på å tie og ignonere denne sannhetsbevegelse, som de helt sikkert er veldig observant på, men de får ikke lov av sine sjefer å dekke den. Naturlig nok. Vi får gjøre det selv.

***

Steg Fire: GI IKKE OPP
Ikke gi opp selv om du har holdt på en stund og føler at du stanger mot veggen og ikke får det gehør og oppmerksomhet du synest du fortjener.

Alle som begynner å studere på dette, vil etter hvert bli paraboid i større eller mindre grad, men det er bare din eget lavere Selv som lurer deg, og ønsker deg tilbake i folden av blinde igjen.

Du kan også bli sint når du begynner å se dybden av manipulasjonene du selv og alle andre er utsatt for, men ta det med ro. Alt er bare et spill. «Vi er alle hovedrolleinnehavere i et skuespill hvor scenen er verden«, tror det var Sheakspeare som sa det.

Begynn å snakke, organiser grupper og JEG GARANTERER din frykt vil tranformeres til mot.

BEVISSTHETS-REVOLUSJONEN HOLDER PÅ NÅ!

Veien blir til mens vi går, og veien er målet. Ved reisens slutt vil du se at det i bunn og grunn var kun for din egen del du måtte gjøre dette, for idet du gjorde det så tok du et bevisst valg FOR noe, og IMOT noe annet. Hvert øyeblikk deler veien seg og vi endrer retning, utifra hva vi velger FOR, og MOT. Vi skaper vår FOR verden, og lar de andre fortsette på MOT veien, om det er det de vil (om de overhodet er bevisst på hva de vil eller ikke da).

Som Icke og Einstein sier, verden er en illusjon. VI velger hva slags verden vi vil leve i fremtiden, ved de valg vi gjør i nuet, i øyeblikket (som i virkeligheten er det eneste stedet vi lever i).

Som Over, så Under – verden er en refleksjon av vår bevissthet.

Først må vi gjenkjenne disse krefter i oss selv, derfra vil vi også gjenkjenne dem utenfor oss. De som ikke gjenkjenner dem har en vei å gå før de er ENBÅREN. Dette er sauene, blinde og døve. Det er kun vi selv som begrenser oss selv, ved å utelate/fortrenge deler av oss selv som vi er sosialt opplært til ikke å like.

Vil du føle deg mindreverdig? Vil du være deres slave? Hvis ikke stå opp og «kjemp for alt som du har kjært, dø om så det gjelder». Valget er ditt. Lykke til.

***

The Road Not Taken-The Reincarnation

TWO paths emerged in greenish pasture
And since it was impossible to go down both
I thought which way would get me to my destination faster?
And wondered if speed was important when running the race
Isn’t it objective that matters and not the pace?

I went down the beaten path with grass so long
Which was dark and twisting, with no end in sight
And even though I stood tall and strong
I wondered if I had wandered wrong
And philosophized if there was such a thing as wrong or right

Although each path was equally unstable
The one I strayed down had more twists and turns
Oh I kept the second path for another fable
Yet knowing how stall leads to stable
I was certain I would never return

I revisit this with a pondering thought
And years from now reflecting on the past
Two paths diverged and still I fought
And took the one that’s hardly sought
And that has made my happiness so much more vast.

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Facebook Comments

2 Comments

 1. Pingback: En chat om livet og døden, – og kjærligheten

 2. FRIHET ELLER FACISM ???.

  Det star skrivet i Bibeln,

  – DAR HERRENS ANDE AR DAR AR FRIHET – !!!.

  Gud sager ju,

  DU SKALL ALSKA HERREN din GUD,

  MED HELA DITT HJARTA,
  MED ALL DIN SJAL,
  MED ALLT DITT FORSTAND,
  MED ALL DIN INSIKT,
  OCH,
  MED ALL DIN STYRKA.

  Detta Budord ar individuaellt,
  du kan bara alska Gud med din egen Kapacitet,
  inte med nagon annans.

  Utan frihet kan du dock inte lyda detta Budord.

  Vad ar facism for nagot ?.

  SOCIALISMEN HAR FYRA ANSIKTEN.

  SOCIAL(SOCIALIST)DEMOKRATIN,
  KOMMUNISMEN,
  FACISMEN,
  NATIONALSOCIALISMEN.

  SOCIALDEMOKRATIN AR MODER TILL DE TRE SISTA.

  SOCIALDEMOKRATIN AR EN TOTALITAR MAJORITETSDIKTATUR,
  DAR MAJOROITETEN STYR,

  DE ANDRA TRE AR SOCIALISTISKA TOTALITARA MINORITETSDIKTATURER,
  DAR MINORITETEN STYR.

  DE ARO ALLA SOCIALISTISKA TOTALITARA DIKTATURER,
  DET ENDA SOM SKILJER DEM AT AR OVANSTAENDE,
  SAMT – METODERNA – !!!.

  GA TILL HELVETE MED SOCIALISMERNA !!!.

  Arne Strand.

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.