Skriv ut Skriv ut

FRP er blitt elitære

Siv Jensen deltok i det elitære nettverket Bilderberger i 2006, hvor de internasjonale skaperne og tilhengerne av staten Israel er i ledelsen. FrP har blitt et talerør for Den Nye Verdensorden etter Siv sin møtedeltakelse. Vi hørte aldri slikt noe før hun var på «kurs». Se vår artikkel her av oktober 2006:
http://www.riksavisen.no

Stoltenberg kritiserer Siv Jensens mistro til FN (uke 9/2007):
http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/233276

Massemedia ved TV2, melder idag den 28.03.07 at Fremskrittspartiets formann Siv Jensen har skrevet brev til den israelske utenriksministeren, Tzipi Livni, der hun uttrykker sterk støtte til Israel, og «dyp bekymring» over den rødgrønne regjeringens politikk i Midtøsten.

«Jeg vil bare informere utenriksministeren om at Fremskrittspartiet ikke støtter noen normalisering av forbindelsene med eller anerkjennelse av representanter fra den nye palestinske regjeringen….».
http://pub.tv2.no/nettavisen/innenriks/article949079.ece

FrP har ikke kjennskap til eller ser totalt bort fra, ihvertfall nevnes aldri forbeholdet i Balfour-erklæringen fra 1917:
«it being clearly understood that nothing shall be done which may prejudice the civil and religious rights of existing non-Jewish communities in Palestine»
http://en.wikipedia.org/wiki/Balfour_Declaration_of_1917

Scenen er satt for at vi skal ha et regjeringsskifte i Norge, helt siden Hagen som jeg i en tidligere artikkel påstår var blitt «mer kristen enn Jesus», deltok på alle de kristenfundementalistiske møter han kunne, for å prise Israel og dets ledere. Den gamle ringrev har lært hvem det lønner seg å holde seg inne med, og heretter har FrP opphørt å være et «folkets arbeiderparti», og Siv Jensen følger opp tråden. Heretter tjener de andre herrer, som aldri har hatt vanlige folks interesser for øye. Alle med intergritet er ekskludert i FrP etter progromene noen år tilbake, for ikke å følge «partiets linje». «The Wizards of Oz» er alltid der for å gjør sin innflytelse gjeldende i oppkommende organisasjoner, for senere profittering. «It’s pay-back time».

Bill Clinton kom til makten etter å ha deltatt i Bilderberger møte, samme gjorde Tony Blair, samme var det med Gro Harlem Brundtland og samme var det med Jens Stoltenberg, samme vil det bli med Siv Jensen. Felles for dem alle er at de har funnet ut av hvem det er lønnsomt å støtte. De «tilsynelatende motsetninger» spilles ut mot hverandre. Motsetningene er kun tilsynelatende. Motsetningene er skapt for opinionens forvirrelse. I virkeligheten er det kun en agenda.

Opinionsdannerne; massemedia og meningsmålingsintstitutter jobber overtid. Massemedia vil fortsette å heie frem Siv Jensen og rakke ned på Jens nå. Vi får et regjeringsskifte før eller siden. Den virkelige makten vil bekrefte seg selv, og vise de på innsiden av moderne politikk hvem det lønner seg best å holde seg inne med.

Fra mitt sitt utsiktspunkt blir dette bare patetisk, og den ytterste form for servilitet for «Verdens herrer». Ikke i noen annen sak kommer det så tydelig frem hva Bibelen mener med «politisk skjøgeri»; les; politikere til salgs (ingenting er hellig for mer makt og innflytelse).

Følg med i massemedia, som er eid eller drevet av samme krefter, og se at jeg har rett. Se http://www.riksavisen.no
den eneste uavhengige mediakanal i vårt samfunn, for vår fortsatte kommentering av det samme.
Mvh. J.Johansen

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Facebook Comments

2 Comments

 1. Pingback: Vil FrP og Høyre tilgodese Siv Jensen’s Bilderbergervenner om de kommer i regjeringsposisjon?

 2. Aftenbladet og Dagens Næringsliv har vært hederlige unntak i tausheten omkring lukkede elite nettverk.

  «Hva gjorde Kristin Clemet i Virginia?»

  http://www.aftenbladet.no/debatt/medieblikk/article654984.ece

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.