Hans-Erik Dyvik Husby til minne

Hans-Erik Hank Husby døde akkurat i feil tid, nå når de autoritære krefter han advarte mot, og farmakia («sorcery») står for sitt store gjennombrudd å forføre nasjonene (Åp. / Rev. 18:23). Det var veldig dumt han døde akkurat no, han gjorde en stor jobb på dette siste gang askeNazi jødene skulle sovjetisere psykiatrien til sin moderne kjemiske lobotomering av sine fiender, med påfølgende GULAG’s

Hans-Erik Husby sier: «Det er noen universelle lover vi har brutt og da er universet ganske nådeløst og straffer oss. Hvis vi prøver å endre på hva vi egentlig vet er sant, så havner vi i en indre konflikt. Dermed oppstår en forringing av den mentale folkehelsen. Vi blir en gjeng med hodeløse høns og veldig sårbare for autoritære krefter.»

Det tvier jeg på han var, han kjente legemiddelindustrien

Hans-Erik Husby gjorde mye for liberaliseringen av tvangslovene som var en del av lobotomering på Gaustad sykehus m.v. Nå er lovene iferd med å skrus tilbake til Gaustad tiden. Den fremste motstander med innsikt i sakene er borte.. passer godt for (((dem))) som skal ha Ny Verdensorden og trenger lovene og tvangen for å tie og myrde dissentere i GULAG’s.

Psykiatri. Forvent en ekstrem bolsjevik radikalisering av Statsmakten
https://www.riksavisen.no/psykiatri-forvent-en-ekstrem-bolsjevik-radikalisering-av-statsmakten/

Jeg syntest dette var trist. Jeg har aldri møtt ham, men anså han som en medsammensvoren fiende av løgn, ondskap og urett som rir verden og samfunnet som en mare… Ingen medier nevner dødsårsak. Det unngår de ofte ved «selvmord» — det finnes mange typer «selvmord», vi får vel vite offisiell dødsårsak etter hvert. Denne karen var en kriger med lederskaps potensiale til å vekke massene, han er klart ikke ønsket i det scenario som er fremover.. AskeNazi Klaus Schwab sitt Great Reset, hvor de kommer til å bruke psykiatri og psykiatrisk lobotomering av dissidenter uhemmet.

Sions Eldste; Jewish leadership of Destruction (tikkun olam of everything Christian)

https://www.riksavisen.no/psykiatri-en-vellykket-jodisk-vitenskap-mot-dissenteri/

– Vi har egentlig å gjøre med en bande kriminelle som har fått statlig støtte, sier Hank (Hans-Erik Dyvik Husby) til VG med referanse til legemiddelindustrien.

Allerede som 8-åring fikk Hans-Erik Dyvik Husby (39) sitt første møte med psykiatrien. Nå er han en av ildsjelene bak en utstilling i Oslo, som stiller store spørsmål ved om psykiatri er til hjelp eller en ren dødsindustri.

– I mine møter med psykiatrien som narkoman, opplevde jeg bare at heroin og kokain ble erstattet av andre medikamenter som påvirket meg. Jeg ble ikke frisk, forteller Hans-Erik til Se og Hør.

Utstillingen holder til like utenfor Stortinget, og varer frem til søndag 6. april.

– Meningen med utstillingen er ikke at folk nødvendigvis skal bli skråsikre på det ene eller det andre, men at de alle fall kan stille spørsmål ved om alt som foregår er riktig.

– Det er jo ganske illustrerende at de sakkyndige i terrorsaken, som er våre fremste eksperter på områder, har to forskjellige konklusjoner når det gjelder Breivik. Psykatri er ingen eksakt vitenskap.

https://www.seher.no/kjendis/psykiatri-er-ingen-eksakt-vitenskap/64526583

 

Det er jeg ganske sikker på at han var

«Det som skjer når media og den offentlige virkeligheten blir upålitelig slik den er nå, og autoritær, forfølgende basert på sannheter vi egentlig vet ikke stemmer – da vil det oppstå et behov blant folk for å søke sannhet andre steder. Min analyse av det som skjer nå er at folk vet at de blir desinformerte av den etablerte presse. Faktisk er det en så stor etablert sannhet i befolkningen at til og med avisredaktørene innrømmer at de driver med desinformasjon, og sier at de driter i det.» – Hans-Erik Dyvik Husby

«Det du da ser er den siste delen av en løgns levetid. Løgn har veldig kort levetid, faktisk. Sannhet har en egen evne til å drepe løgn, over tid. Og når løgnen begynner å bli avslørt så blir den sinnsyk fordi den vil holde på seg selv. Derfor får du et rabalder uten sidestykke, slik som det oppleves nå i digitale medier. Det du egentlig ser er et løgnsamfunn på vei ned.» – Hans-Erik Dyvik Husby

Redakøren i Se & Hør sin bok https://www.seher.no/kjendis/tok-ikke-sitt-eget-liv/74704071

«Det vil dermed oppstå et vakuum som må fylles med en annen sannhet. For vi mennesker er sosiale og gode mennesker, vi ønsker at ting skal være sant, redelig, godt – og hvis vi har gjort noe galt så ønsker vi å få rettet opp dette. Det er det som foregår nå.» – Hans-Erik Dyvik Husby

«Det foregår et paradigmeskifte i folket, der man søker en form for sannhet da det har blitt manifest at løgner har fått styre og råde for lenge i vårt samfunn. Det vil gå bra tilslutt – jeg er alltid optimistisk – men i denne tiden er det en enorm åndelig krig om hva som er sant.» – Hans-Erik Dyvik Husby

Hans-Erik Dyvik Husby om liberalisme, makt og psykiatri

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring