Liket i Slottsparken, Mene, mene, tekel ufarsin Babylonske Sovjet-Israel

Dette er en øvelse i symbolsk tydning, som Daniel var ekspert på. Ikke ta meg for å være en ekspert. Jeg vil bare inspirere leseren til å våge å tenke i symbolske baner, og se ting symbolsk.

«SYMBOLISM Will Be Their Downfall«. «Mene, mene, tekel ufarsin» betyr «Skriften på veggen». Varsler dommedag, noe som kommer til sin ende, i Daniels tydning (Daniel 5:25) var det Babylonske verdensrike som kom til sin ende, dets konges død. Perserne (Iran) vant og overtok makten. Samtidig med drapet på Hans-Erik Husby i Slottsparken har AP bestemt seg for en persisk stortingspresident. Masud Gharahkhani er fra Teheran. Han får posisjon nest etter den jødiske symbolske kongen i Norge («hemmelige Norge» sin «hundre år gammel pakt«). Bodd i Norge siden 1987.

Randi Rosenqvist. Jeg  tror dette er en skapjøde. Folkene er selv ansvarlig for å legge ut på Middelhavet. George Soros som menneskesmugler er ansvarlig. Iran er like mye ansvarlig som Norge.. eller (?)

Bibelsk sett er der en kamp og en krig i verden, mellom tre av Abrahams sønner; Kristne, Jøder og Muslimer. Resten av verden er statister, om de liker det eller ikke. Jorden bever der Abrahams sønner beveger seg, om det er for godt eller ondt. Under Jesus Kristus – Fredsfyrsten – ble Jerusalem felles for de tre sønner, hvor de skal leve i fred eller dø.

Under jødene, ble Jerusalem atter gjort til et babylonsk satanisk perverst dødelig ormebol. De kuppet makten, fra Fredsfyrsten. Vi som kjenner Kristus, vi holder pusten og venter spent på Hans reaksjon. Han har alle Guds fullmakter, omtrent som jeg som kaptein har alle flaggstaten og rederens fullmakter, gjør jeg som jeg vil, – i mitt maritime univers jeg er Mester/master for, der er jeg politi, prest og dommer og bøddel, – så lenge hva jeg gjør er til det beste for skipet, last og alle, og ikke bare for meg selv.

Boken ‘Liket i Slottsparken’ :

«Krim som griper dypt inn i det hemmelige Norge, der hvor landet egentlig styres, der hvor hemmelighetene er så store at de som vet for mye, må dø. —- Fra hver sin kant dras de inn i et voldsomt spill om en over hundre år gammel pakt, som skal omgjøre Norge til en sosialistisk republikk. Handlingen foregår i 2001. Norge står på hodet, kronprins Haakon skal gifte seg med Mette-Marit. Men i grålysningen dagen før bryllupet finner politiet en hånd som stikker opp av plenen i Slottsparken. En hånd til et lik som har ligget der lenge …»

https://les-mer.no/produkt/liket-i-slottsparken-kriminalroman

Sionistene i det «Hemmelige Norge» ala Jens Kristian Hauge og Håkons Lie sionisme har myrdet er utall mennesker i Norge for å bevare sin makt. Brullupet mellom Kristus og Bruden skal stå. Da skjer det supernaturelle ting. Det er dommedag. Det er slutten på den onde statsmakten til Nebukadesers etterfølger. Han dør samme kveld som hånden viser seg, kong Belsassar drept, og mederen Dareios overtok riket. Perserene (Iran) vant. Iran er mer lik oss av den israelittiske rase, enn oss og Jøder, jøder har jo masse kaananitt blod. Ingen trenger å gråte over at Perserne vant. Perserne, til forskjell for jødene som har hersket i vårt land i 70+ år, har ikke vært i krig med noen på 250 år, flotte folk:

De vant over de onde, de sataniske Babylonske ormeyngel.

  • Hans-Erik Husby skulle på turne snart. Det «hemmelige Norge» kan ikke risikere at han røper hvem som står bak den mektige industri-farmasøytiske industri kartell – psykofarma og ‘vaksiner’ som han hater ondskapen bak så innbitt; Jødene. Han hadde moset jødenes psykofarma & vaksine industri fra scenen.
  • Akkurat som mordet på Michael Jackson skjedde rett før hans turne, hvor du finner på nettet hans besvergelser over jødene som stjal ham rein, fra hans eget firma, Sony.
«Kick me, Kike me» – Michael Jackson

Popstjerner har så stor påvirkning, at det «hemmelige Norge / tjenester» for Jødene i hele verden kan ikke risikere at de får leve de som kan påvirke massen i slik grad. Jødene kan av og til dette om Satan har fått plassert en demonisk «stonghold» i oss, som fjerner oss fra ‘Guds Rike’ / Noahs Ark, altså vi ikke har klart å holde oss nært nok Gud til å være trygg. Skal vi være redd babylon satanist Jødene for dette? Absolutt ikke. De skal få myrde uskyldige gode mennesker, som Jesus – da tar vi opp våre kors og følger ham (Matt. 16:24), til Gud finner at glasset for deres ondskap er fullt. DA er de ferdig. For godt ! Da har hver enkelt av oss gjort det vi kan, vi holder ut til enden.. Matthew 24:13.

Husk Karma Krasj Kurset, jødene må ALDRI glemme, at der kommer en PayDay, når de skal betale hver en glede med sorg, hver en ondskap med shekels, med sine liv – deres egne barns blod (Matthew 27:25):

Karma krasj kurs for Jøder

Edomitt jøden Herodes som vi husker hatet så det uskyldige Jesus-barnet at han myrdet alle to-åringer og under for å få drept Jesus. Tenk for et hat som ligger bak å gi barn giftige vaksiner.. ødelegge deres naturlige immunsystem, for den jødiske herskerrases profittmaksimering.

ETT i Kristus, på fjellgrunn. Ikke ETT i jødenes verdens Sosialisme, sandgrunn.

En kristen FB-venn sier:

«Hans-Erik Husby var kristen ifølge han selv. Hans død, og kanskje en bibelsk død, så får vi i dette intervjuet høre at han var fysisk død en gang, møtte Gud i døden, ble bedt om å dra tilbake for han skulle hjelpe mennesker. Altså den oppstandne Hans Dybvik, kan jo muligens lignes med den oppstandne Jesus som sto opp fra de døde for at vi kunne få hjelp og liv. Flere sammentreff her. Kan han ha hatt en særegen misjon, et åndelig bilde og en misjon med sitt liv og sin død som kan frelse mange og hjelpe vårt folk og land? Kan han med sin død bringe mange til tro, liv og frelse ?»

Gud har nok sine planer. Å gjennomskue dem er ikke alltid like lett. Noe vil Gud gjøre, fordi om ikke vil de babylonske jødene legge jorden brakk, der vil ikke bli levende liv igjen, deres hat og grådighet er ekstremt og nå langt inn i det sykelige, med corona-profitten. Matthew 24:22.

Et OMEN om undergangen, om dom, om Rettferd, viste seg for Daniel. (Daniel 5:25). Mange menneskers håp og tause bønner til Gud om å få tilbake Rettferd i verden ble oppfylt. De onde satanister skal bli nøytralisert. Disse som har bragt Covid-krigen inn i folks familier, splitt og hersk variant. Bolsjevik-Pøbelen.

Hva betydde dette for de jødiske Babylonerne da, og nå idag ?

I Norge har vi vært under Babylonsk talmudisters styreform siden andre verdenskrig. Noen mener at Hans-Erik Husby i hovedrollen som Jesus Christ Superstar ble ofret i norske Getsemane.. «Liket i Slottsparken». Jeg må innrømme at saken fascinerte meg og jeg har sett litt på den Bibelske symbolikken i den forstand..

Hans-Erik Dyvik Husby var hovedrolle innehaver i Jesus Christ Superstar. Den gode som dør for alle, stanser de onde Babylonernes fremskritt for sin sak (Korona, covid, klimahoax, gjennom hvilken politiske prosesser de skal ta verdensmakten, Agenda2030 m.v.). Jeg anså ham for å være en av mine medsammensvorne i åndelig krig mellom de gode mot de onde, mot onde løgnaktige og bedragerske satanistiske makter og myndigheter i verden; arven etter Babylon; tyranniske statsinstitusjonen, antikristne i sitt vesen – i krristendommen er lederne Tjenere, ikke Herskere (jødisk herodisk Babylonsk system). https://www.riksavisen.no/hans-erik-dyvik-husby-til-minne/, VI, de frie gudfryktige borgerne, er Herskerne i den kristne nasjon, VI instruerer DEM hva de skal gjøre, ikke omvendt.

Vi har mye mer til felles vi som har LEVD et liv, enn med de som bare har eksistert – ikke virkelig levd. Vi kjenner hverandre, og i hverandre kjenner vi og finner igjen vår beste venn, Han som var der i våre individuelle elendigheter når alle andre sviktet :

Sunday Morning Coming Down

«And Lord, it took me back to something that I’d lost somewhere, somehow along the way.»

Why Me Lord Story – Kris Kristofferson

I Norge hadde vi frihet i Kristus i 1000 år, fordi Norge hadde kloke kristne ledere – vår kongsrekke – som ivaretok Folket. Bøndene hadde offiserer som ivaretok dem. De hadde ikke offiserer som ofret dem… Vi hadde adel. Adel er ikke bare en ytre ting, det er en karakteregenskap, alt det som mangler hos dagens politiske elite, de korrupte uintelligente Babylonske smådjevler – barn og kjønnskvoterte (Isaiah 3:12) – som har inntatt Stortinget, regjering og de fleste statsinstitusjoner, hvor de gjør tjeneste for det internasjonale Babylonske jødedom av B’nai Brith, ikke folket, ivaretar ikke bøndene sine på sjakkbrettet. Idiotene ved makten har blitt kvakksine selgere for jødenes medisinsk-farmasøytiske industrielle kompleks og kartell. Masud Gharahkhani er kun ennå en selger for det kartell, ikke mer ikke mindre enn de andre ‘ved makten’ (de er fortalt i detalj hva de har lov å si og gjøre av det «hemmelige Norge» aka B’nai Brith, OM de vil forbli i maktposisjon).

Norge er på mange vis de tapte stammer av israelittenes hovedstad i verden; Lyset fra Norden, det åndelige aurora borealis. Hans-Erik Dyvik Husby ble funnet død i Slottsparken, Norges svar på Getsemane. Ble han drept? Jesus død i Jødeland utsatte deres Verdensrike planer i 2000 år… Jesus knuste deres våte drømmer… et menneskehav etter ham saboterte deres høyeste sataniske aspirasjoner. Gud er slik at myrder de feil mennesker, så får de kjempeproblemer.

Døde Hans-Erik Husby for at vi skulle kunne leve i et kristent land i fremtiden? Tanken er ikke blasfemisk, for der er ikke idag, som ikke på Jesus sin tid, ingen «Passion of Christ. «and without shedding of blood is no remission of sins.” (Hebrews 9:22). Visst Jesus Kristus fremdeles VIL være denne nasjonens Landshøvding, våre kongers Konge, så finnes det ikke en jødetamp som kan hindre ham i det. Han vant over dem på Golgata, for evig. De bør ikke glemme det, for sin egen skyld:

Karma krasj kurs for Jøder

I Satan sin kontrakt med Gud må hans folk alltid annonsere sine planer for menneskene, vi ser det i Matrix filmene, i The Simpsons og Pet Goat spesielt. De annonser sine onde planer og om ingen protesterer tar de det for samtykke. Blir kalt «Revelation of method«.

The Matrix annonserte 911. Det var når satanistiske Babylonerne kuppet verdensmakten for sine ondskapsfulle antiKristne forehavender

Jeg og flere med meg aner en slik sak med «Liket i Slottsparken».

Norsk hovedorganisasjon av jødisk B’nai Brith babylonsk frimureri

Takk til Karina som gjorde meg oppmerksom på dette. Skal vi tro det er slik, så skal B’nai Brith babylonske jøder i Sovjet-Israel og verden gjøre seg klar for sin exit, skal vi tro dette er et omen av babylonerne av B’nai Brith sin fremtid.

«Skriften på veggen» er et uttrykk som beskriver et ondt varsel om dom eller nederlag. Det har sitt opphav i Bibelen, Daniels bok, der overnaturlig håndskrift med ordene Mene, mene, tekel ufarsin forutsier undergangen til det babylonske rike, men det har blitt et mye brukt uttrykk i språk og litteratur.
https://no.wikipedia.org/wiki/Skriften_p%C3%A5_veggen

«Babylonske riket«, det er det Verdensrike som den Babylonske Talmud lover de sataniske Jødene, hvor de skal eie alle ressurser i verden, og alle skal være deres slaver. Det er sataniske rabbier i Babylon exilet som tolker moselovene slik.  Sataniske rabbier i den sataniske jødedommen tolker det ikke slik at jødene skal være et mønsterfolk som skal gi Gud heder og ære, nei, de skal eie alt i verden – alle penger, allle ressurser, alle er deres slaver. De er Sionister. Dette er Aarons verdslige avkom i dans rundt gullkalven fremdeles, ikke mosaiske mennesker.

I Sion skulle alle bli velsignet. Men under Jødene blir alle andre enn dem forbannet, ranet, myrdet

Hans-Erik Dyvik Husby var hovedrolle innehaver i Jesus Christ Superstar. Har vi et element av det gode menneske som blir ofret av de babylonske talmud jødene i norske Getsemane (Slottsparken), av den onde jødiske heksen Randi Rosenquist sin slekt som vil innføre babylonsk talmudisk psykatrisk tvang igjen i vårt land, en jødisk herodisk skikk som Hans-Erik Husby var sterkt imot og jobbet mye og iherdig for å bli kvitt  – fordi han brydde seg med sine medmennesker – ville dem ikke så vondt, like mye og omvendt proposjonalt som Randi Rosenqvist hater sine medmennesker, fore dem gift farmakia som er kjemisk lobotomering ?

En hundre år gammel hemmelig pakt med Satans Synagoge (Rev. 2.9 & 3.9) skal avsløres; at vi i Norge har vært under jødisk herredømme i nærmere 100 år, de infiltrerte og jobbet planmessig til denne dag sosialismen, hvor de vil utsette oss kaukasiske israelitter for Jakobs Trøbbel. Fra den jødiske MotDagisten og Arbeiderpartiets nestleder og utenriksminister, professor og historiker Edvard Bull, sønn til jødiske Edvard Isak Hambro Bull, som skrev følgende i sin bok fra 1923, – her begynte den 100 år gamle hemmelige pakt som boken «Liket i Slottsparken» beskriver, – å ødelegge en kristen nasjon, fjerne Kvitekrist som Landshøvding:

”Vi skal gjøre skolen verdslig, likesom sykepleien og begravelsen, ekteskapet og fødsels-registreringen.
Vi skal sloss uforsonlig med den bestående offisielle lutherdom, som med andre fordummende sekter.
Vi skal ha en pågående og hensynsløs kirkepolitikk, fordi vi mener at religionen i og for seg er en privatsak. Barna skal gjøres til sosialister, og det er lærerne som skal gjøre dem til det.
Skal vi skape den sosialistiske skole, må vi ha makten i skolestyrene og i kommunestyrene, og bruke vår makt hensynsløst.
Vi vil bort fra alt det barbariske og fra den usunne lære og moral, som barna lærer gjennom religions-undervisningen. Skolepolitikk er klassepolitikk”.

Den kristne protestantiske formålsparagraf fikk ikke jødene ved makten i Norge bort fra vår forfatning før i 2012. Husk at vi var protestantisk 500+ år før Martin Luther. Nøyaktig 1000 år, forble vår nasjon i den kristne ånd (Rev. 20:7). https://www.riksavisen.no/norway-one-thousand-year-under-christs-reign/

Jøder og kristne har INGEN måte å bo ilag på. Jødene vil automatisk på autopilot søke å undergrave de kristne israelitters samfunn, med sin hedenskap og satanisme.

Randi Rosenqvist (psykiater)

Dette jødiske fruentrimmer vet hva hun hater.

Aggressive menn; Rettspsykiater Randi Rosenqvist har avslørt Kongsberg agenda
https://www.riksavisen.no/aggressive-menn-rettspsykiater-randi-rosenqvist-har-avslort-kongsberg-agenda/

Slike «aggressive menn» som Hans-Erik og meg? For å være aggresive nok til å kalle henne en ondskapsfull satanisk jødinne som burde vært innesperret for kriminell aktivitet – skade folk med sine gift farmakia og psykofarma, som jødene har vært berømt for spesielt i middelalderen, hvor de forgiftet kristnes brønner. Idag er kristne dum nok til å ta deres «medisiner» og «vaksiner» (sorcery, Rev. 18:23) frivillig. Stakkars, som Hosea klager; «Mitt folk går under av mangel på kunnskap«. Slipper en ulver inn i saueflokken vet en hvordan det går.

Gog&Magog Jewish Sorcery

Det er ikke en tvil i min sjel at det var en god mann som mistet livet i Slottsparken, en tenkende sjel – ikke en av de 70% som er dum nok til å la mennesker med IQ under 60 i Regjeringen tenke for seg:

I det borgerlige kristne israelittiske Norge var det handlinger som var kriminell. I den jødiske herodiske Babylon-jødiske staten er det tanker og følelser og selv psykologi til folk som er blitt kriminell, ala Sovjet-bolsjevik style.

Se og Hør sin Redaktør deltok å skrive boken om «Liket i Slottsparken».

Se og Hør slapp også nyheten at Hans-Erik Husby var funnet drept, myrdet, død i Slottsparken, det norske Getsemane. https://www.seher.no/kjendis/tok-ikke-sitt-eget-liv/74704071

Hvor det gode ofres av de onde, fordi de ondes verdensrike aspirasjoner Great Reset er truet av de gode. De trenger blodofringer, de trenger ondskap, de trenger psykiatri, for å lykkes med sitt Verdensrike:

askeNazi Klaus Schwab: Ekstrem kontroll over menneskeheten

Like lenge som Norge har vært kristent – i ett tusen år som jeg skrev om her – har vi vært en borgerlig nasjon.

Norway; One Thousand Years under Christs Reign
https://www.riksavisen.no/norway-one-thousand-year-under-christs-reign/

Kristus sine nasjoner er alltid borgerlige Bibelsk; «den som ikke vil arbeide skal ikke spise» (2 Thessalonians 3:10) – det skaper et hardført folkeferd; som USA og Norge som de eneste i verden har vært representanter for. Hos oss har Regjeringene stort sett vært våre Tjenere (Kristusprinsippet) og ikke våre Herskere (herodiske jødiske prinsippet). Som sosialismen skaper pingler og pyser, opptatt av å bli tatt vare på og få almisser av Staten, blir de til slutt avhengig av Staten for sin overlevelse, og når Nebukadnesar babylonske multikultur Staten ikke kan ivareta dem lenger, så er de ferdig.

«Det skulle ikke forundre meg». JJ

At Staten skal bli satanistisk, løgnaktig, bedragersk, uærlig; For meg er dette verre enn at de myrder meg. Jeg kjenner det i min sjel hvor vondt det gjør at de tusen år av mitt fedrelands gode tider er over, hvor vi var Abrahamsk kristen Rettvishet – har blitt Jødisk satanisk – at vi nå er under tyranniet til dagens satanistiske Babylonere (Åp. / Rev. 12:9, 20:7), at ledelsen av vårt land nå er 100% overtatt av satanister, perverse og korrupte mennesker som lever av og i løgn og bedrag.

Psykiatri: En vellykket jødisk vitenskap mot dissenteri
https://www.riksavisen.no/psykiatri-en-vellykket-jodisk-vitenskap-mot-dissenteri/

Men kan «Liket i Slottsparken» sende oss et omen om endring? I mitt tidlige forfatterskap så fulgte jeg med saken om Arnold Juklerød, jeg syntes det var forferdelig hvordan onde mennesker med makt kan te seg, og jeg skrev en del om det. Og Hans-Erik Dyvik Husby var en som gjorde mye for å få slutt på de sovjet-jødiske tvangslover som brukte psykiatri for å tie dissentere. Tie alle som våkner i den Hellige Ånd. De har planlagt at alle som er kristne skal bli gitt en psykatrisk diagnose. Dette er ekstremt onde mennesker. De gjorde det i Sovjet.

Psykiatri. Sovjetisk-Israelsk dødsindustri

Visste du at Sovjet-Israel er 64% sovjetiske ateistiske bolsjevik jøder som tilhører den satanistiske babylonismen til de Babylonske Talmudikere ? De fleste vet ikke at jødenes nasjon er ikke bare Sovjet-Israel i Midt-Østen. Der Judenstaat er hele verden den.

De bor over hele verden, og de babylonske talmudiske satanister forestiller seg at de eier verden og alt i den, symbolisert med den erkeonde askeNazi jøde Klaus Schwab «ingen skal eie noe og være lykkelig», og så bruker jeg å legge til at satanist edomitt jødene blir Superlykkelig, for de får eie alt.

Elders of Zion: Babylonian Jewish leadership of Destruction (tikkun olam of everything Christian)

Jeg har skrevet at Norge er i en særstilling i verden. I 1000 år gikk Isaiah 9:6 i oppfyllelse i vårt land, vi hadde Kvitekrist som vår Landshøvding, våre kongers Konge, inntil den jødiske slekt vi har idag ved makten sviktet sin gjerning, og ikke beskyttet kristendommen i Norge, som var / er deres ENESTE formål. Den unge regent er mer opptatt i satanistiske Davos og den jødiske Satans Synagoge (Rev. 2.9 & 3.9) enn for Kristus i Norge.

Naphtali stammen er sterkest forbundet med Norge.

Jakobs velsignelse – 1. Mosebok 49:21
«Naftali er en løs hind, han ytrer vakre ord.»

Moses Velsignelse – 5 Mos. 33:23
«…’O Naftali, mett av nåde og full av Herrens velsignelse, ta havet og sør i besittelse.’ »

Norge er dermed av de av Guds Folk som har dette særmerke. Vi tok virkelig havet i besittelse, jødene kupper oss, de stjeler oss rein – idiotisk korrupt lederskap som ikke beskytter innbyggernes interesser leder til det: https://www.riksavisen.no/offshore-kuppet-sunnmorsandens-tap-og-jodementalitetens-seier/

This is the Gospel of Christ from Norway – the opposite from the Jewish gospel, deres selvsentrerte egoisme. Når verden skal være ETT i Kristus, og ikke i Jødenes perverse livsfiendtlige sosialisme:

Les Humphries Singers – Che Sara

I don’t believe I’ll understand
You know, I don’t believe I’ll understand
Why no one seems to love a child
Who’ll give but won’t demand
There’s music playing there, so join the band

Che sarà, che sarà, che sarà
Come on, give out more than what they say you can
Put the pieces all together
On a rock instead of sand
Che sarà, che sarà, che sarà

I don’t believe that peace won’t really come
I don’t believe that peace won’t really come
When every single soul can say
His work is really done
When life is one for all and all for one

Che sarà, che sarà, che sarà
Come on, give out more than what they say you can
Put the pieces all together
On a rock instead of sand
Che sarà, che sarà, che sarà

I don’t believe there’s any another way
I don’t believe there’s any another way
When every single soul can love
a brother in every way
Please let us make a start from today

Che sarà, che sarà, che sarà
Come on, give out more than what they say you can
Put the pieces all together
On a rock instead of sand
Che sarà, che sarà, che sarà

Gå til Israelittene (via Assyria / Kaukasus til Europa), sa Jesus til disiplene (Matthew 10:5-6) når jødene forkastet og myrdet ham i Getsemane. Lyn og torden, tempelforhenget revnet, satanist tempelet deres i ruiner, 2000 års diaspora som en rik, men hatet pariakaste i verden, forbudt å oppholde seg i 119 nasjoner ved lov, inklusivt Norge. Ingen siviliserte ville bo med dem.

«Passion of Christ. «and without shedding of blood is no remission of sins.” (Hebrews 9:22).

«Uttrykket «skriften på veggen» betyr i dag et ondt varsel om undergang, eller slutten på en organisasjon eller aktivitet. Når noen kan «se skriften på veggen» innebærer det at de har evnen til å forutse (ikke nødvendigvis på overnaturlig vis) en uunngåelig tilbakegang og ende. «
https://no.wikipedia.org/wiki/Skriften_p%C3%A5_veggen

Er det nå tiden for at de gjentok sin brøde. Ble Hans-Erik Dyvik Husby som en moderne symbolsk Jesus Christ Superstar myrdet i norske Getsemane/Slottsparken ?

Hvis Jødene ennå en gang har tråkket over grensen med sitt hovmod for sømmelighetens grenser i sin morderiske babylonske bolsjevik ondskap, at de skal dømmes, er vi kommet til det stadie i Åpenbaringen hvor deres aktiviteter skal termineres?

«Samme natt ble kong Belsassar drept, og mederen Dareios overtok riket. (Dette svarer til det historisk identifiserbare nederlaget til det babylonske riket som tapte for Persia). «
https://no.wikipedia.org/wiki/Skriften_p%C3%A5_veggen

Samme natt som Daniel tydet «skriften på veggen» så tapte jødenes babylonske verdensrike for Perserne/Iranerne. De Retttvise vil ALLTID arve Jorden og alt i den.

Samtidig med drapet på Hans-Erik Husby i Slottsparken har Ap bestemt seg for en persisk stortingspresident. Masud Gharahkhani er fra Teheran. Han får posisjon nest etter kongen. Bodd i Norge siden 1987. Perserne under en symbolsk jødiske konge er altså på topp i makt i Norge,

Har vi i Norge fått et tegn på at Iran blir å angripe Jødestaten og jevne den med jorden – Satans Synagoge SKAL straffes for å blasfemere Jerusalem med sitt nervær sier Bibelen ? Det er ikke tvil om at Johannes Åpenbaring sier at jødestaten skal gå opp i flammer, fordi de forfører og bedrar hele verden med sin sorcery (kvakksiner), de myrder millioner for noen shekels ekstra i profitt og aksjeutbytte, DET er ondskap det. Erkesionisten og jødiske Donald Trump gav dem som det siste han gjorde full 100% kontroll over Jerusalem, ennå en korrupt satan, enhver jødevenn er Kristus sin fiende.

Perverse satanistiske ateister spotter den Hellige By og selve grunnen i den by som tilhører Kristus, hvor Han vandret i slitne skinnsandaler ! Tempelriddere og kristne kjempet, led og døde for å beskytte det Hellige, idag spotter de den Hellige By hvor Jesus Kristus vant over deres forfedres ondskap en gang for alle. Selve deres tilstedeværelse i Jerusalem er blasfemisk, hvor morsmålet er for det meste ateistisk satanistsk bolsjevik sovjettisk (russisk).

Hvordan vil Allmakten som har gjort Kristus til denne verdens kongers Konge besvare dette med? Tror noen det vil gå ustraffet hen ? Jeg håper tiden er inne, at Gud nå sier stopp, at glasset for ondskapen er fullt :

antiChrist Israel will go up in Flames
https://www.riksavisen.no/antichrist-israel-will-go-up-in-flames/

Ingen må innbille seg at vi skal sørge noe synderlig OM Gud besørger undergangen for den ondskapsfulle, bandittstaten fylt som fristed med perverse, kjeltringer, mordere og tjuvradder med sine mennesketraficking av horer fra østeuropa og verdens største homoparader fra hele verden samles i satanistreiret i Midt Østen kalt Israel.

Så vi kan bli Guds Sønner. Igår som dag og imorra er det samme prosess.

Hvis Gud bestemmer at deres tid er ute, at dette er «Mene, mene, tekel ufarsin«, slutten på Babylonske Sovjet-Israel, så er det helt greitt for meg. De har planlagt å grave en grav for andre, det er helt greitt at Bibelens ord går i oppfyllelse at de får ligge i den selv (Psalm 57:6, Ecclesiastes 10:8). Jeg kommer ikke med fred men sverd, sa Jesus. Sverdet er Guds Ord sier Paulus. Jesus krigere som Hans-Erik Husby og meg, fariseerne av Babylon korsfester og myrder oss. Jesus står tilbake med pingler og satanister som har invadert Kirken og sionister Menighetene, hvor saltet mistet sin kraft.

Mene, mene, tekel ufarsin… Jeg har skrevet at Norge er i en særstilling i verden, og det står jeg for. Guds Folk bevarte Jesus og Kvitekrist som Landshøvding i 1000 år, gjennom Norge gikk Bibelens profetier i oppfyllelse.. Isaiah 9:6, Rev. 20:7. Gjennom Norge kanskje skal de onde i verden dømmes, og Kristus gjenoppstå? Jacob-Israels barn (den hvite rase) skal overleve Esau jødenes evinnelige hatefullhet.

Beseiret på Golgata. Min beste venn sitter fremdeles hos høyre hånden til Allmakten. Vil Kristus fremdeles besitte makten i Norge, samme hva satanistene i Satans Synagoge gjør og ikke gjør, Babylonske jødetampene må IKKE innbille seg at de kan gjøre noe med det, ikke muslimsk Stortingspresident heller. HAN har ALL makt i Himmel og Jord, fremdeles. Ikke glem det!

«Covid spelled backward becomes דיבוק in Hebrew, meaning dybbuk, a malicious possessing spirit.»
«What is done in the dark will be brought into light.» Luke 8:17.
«There will be no survivors from Esau.” The LORD has spoken.» – Obadiah 1:18

Alle de jeg liker dør. Jeg er trist over denne saken. Jeg vet akkurat hvem i Norge som er av ‘rette ånden’, og det er ikke mange. Her forsvant en. Siviliserte åndskristnede mennesker ser ut til å være en utdøende rase; Jesus Kristus, Hans-Erik Husby, min far, Michael Jackson, Johnny Cash, alle jeg bryr meg mest om er ikke her lenger, de jeg har noe felles med. Løgnaktige brutale beist styrer verden,og samfunnet vårt også, resten er blind og døv og følger flokken på den brede vei med satanister, ledet med ring i nesen av Satans Synagoge (Åp. / Rev. 2.9 & 3.9), Guds Folk blir venneløse hvor Satan eier majoriteten. Verden er i en ekstrem trist forfatning. Hvor lenge Gud, hvor lenge ?

Har de babylonske satanist edomitt jødene og deres åndshøvding Satan gått utover sine åndelige fullmakter no ved drapet av Hans-Erik Dyvik Husby? Har de dratt den for langt? Som når fikk drept Jesus ? Er «Liket i Slottparken» – hånden, skriften på veggen, et omen om Babylonernes fall?

«What’s done in the dark, will be brought to the light»

Johny Cash – Gods gonna cut you down

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring