Skriv ut Skriv ut

Hjemmesitterpartiet

Det svakeste leddet i samfunnet som er lettest å korrumpere er de politiske partier
Det svakeste leddet i samfunnet som er lettest å korrumpere er de politiske partier

Jeg har ivret blant kompiser for Hjemmesitterpartiet.

Hjemmesitterpartiet er stort (100 % – Valgdeltagelse = 40 % ?). Det skal virke som et motsatt parti, et anti-parti, ikke på valg selv, siden det korrumperer. Da blir det kamp om posisjoner og taburetter også her.

Vi bare rådgir velgerne om hvilken politikere som har integritet og mot. Vi lager stands og punktdemonstrasjoner. Forfølger enkeltpolitikere, kampanje mot dem for å hindre dem i å bli gjenvalgt, om de ikke har integritet. En slags syndikalister; «“Syndikalistene bedriver ikke partipolitikk, i stedet går vi direkte på problem og urettferdighet. Men ikke på Stortinget, men på gata, skoler, bostededsområder og på arbeidsplassene. Vi organiserer alle arbeidere, studenter, arbeidsløse og pensjonister som deler vårt mål.»
Den gangen vi hadde sørget for at EN politiker ikke ble gjenvalgt, så hadde vi hatt mye makt.

Vi tenkte oss å begynne med Erna Solberg for ikke å respektere follks NEI til EU, men stadig yppe til omkamp.
Måtte hatt stand i Bergen 3 mnd før valg, for å HINDRE Erna å bli omvalgt, og gjerne promotere VÅR(e) kandidat(er). Vi måtte vært en gruppe på 3-4 personer de tre mnd. som gikk fra hus til hus aksjoner for å snakke med folk, stand på fisketorget, få folk bort fra å stemme på Erna. Må legge fram våre argumenter for det saklig og greitt.

Da hadde alle de andre politikere blitt redd for oss at vi skulle lage kampanje mot dem neste gang, og måtte begynne å snakke med oss om politikken.
Vi skal anbefale for folket følgende personer:

– Politikere som respekter ånden i vår opprinnelige Grunnlov.
– Politikere skal stimuleres til d.s. (respekt for ånden i vår Grunnlov).

Som vanlig er jeg noe foran min tid, så jeg har ikke fått folk med på dette ennå, men det er veien å gå. Velgerne ville hatt tillit til vårt råd, fordi vi ikke står til valg selv. Vi trenger ikke bli korrupt, å tenke på våre egne posisjoner, og kamp internt for d.s. slik.

La oss begynne å registrere hvem som kan tenke seg å bli med i Hjemmesitterpartiet (aksjonsgruppe).

La oss samle våre ideer for dette i kommentar feltet under.

Mvh. Jarle

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Facebook Comments

5 Comments

 1. Hei,
  Har vært opptatt annetsteds, så jeg så ikke svaret ditt før nå. Jeg er dessverre slagrammet og derfor sterkt bevegelseshemmet, så jeg er redd det lite jeg kan bidra med hva angår å stille opp og farte rundt. Men, om du lykkes i å få samlet nok mennesker til å starte aktivitetene, så vil det jo påløpe en del kostnader (buss bl.a), så en overkommelig medlemskontingent for oss, som ikke kan bidra med noe annet, er vel noe du/dere bør vurdere, om dere kommer igang? Etter at FrP nå synes å være på flukt fra egen politikk, tror jeg antallet hjemmesittere kan øke kraftig.

 2. Trond,
  du er registrert. var vel ikke akkurat tenkt som medlemsbasert, mer som nettverksbasert, men gjerne for meg.
  send meg en email i kontaktformularet om du har videre ideer på hvordan vi kunne gjort dette.
  det har vært ytret av en at vi kunne trenge en gammel buss å dra rundt med, stille opp på fisketorget i Bergen for eksempel for å hindre Erna å bli gjenvalgt.
  kunne jo vært litt artig ihvertfall å reist en gruppe og laget litt show, for å vise vår misnøye om ikke annet.
  hadde vi fått hindret et valg på en eller annen person som trodde seg sikker plass, da ville de nok måtte begynt å tenke litt på hva vi sier der inne på tinget.

 3. Hva er årskontingenten, og hvor melder jeg meg inn?

 4. OSS HJEMMESITTERE IMELLOM.

  Jeg har i mange år vært hjemmesitter ved valg. Ikke bare det, forresten. Som selvoppnevnt formann/sekretær i Hjemmesitter-partiet har spørsmål til såkalt ansvarlige politikere vært mange. Men, ikke noe svar.

  Litt spøk til side: Når får hjemmesittere se et seriøst forslag – basert på Grunnlovens idéer?

  Thorbjørn Andersen.

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.