Skriv ut Skriv ut

Hvite i Kirke ber svarte om unnskyldning for slaveri

I en liberal ‘kristen kirke’ (satanistbule) fikk jødinnen og New Age guru Marianne Williamson, som er demokratisk presidentkandidat i USA, slippe til med sine løgner, hvor hun leder den dumme liberale kirkeforsamlingen i en bønn for hvite hvor de skal be om unnskyldning for slaveri m.v. Les hele artikkelen for å beskytte deg mot Satans løgner, Jesus sier; Sannheten skal sette deg fri. Var ‘hvite’ ansvarlig? Det finner du ut under.

(Titelbilde: Skjermdump av video)

Hva slags ‘kirke’ kan dette være, hvor løgnen ser ut til å ha et spesielt godt tilholdssted?

Her ber de altså til svarte personer, og ikke til Gud i navnet til Jesus Kristus om syndenes forlatelse, i tilfelle det skulle være behov for det.

Bibelen forutser dette i Matteus 7:15 og 24:24. Det blir kalt i Bibelen «The Abomination of Desolation» når jøder og satanister står i en kirke og har fått med seg og forført ‘even the elect». Som Johnny Cash synger » Its going by the Book»

Legg merke til hennes forførende sataniske tonefall.

Jødisk unnskyldning?

Jeg lurer på når jødinnen Williamson skal i Synagogen med den samme seanse.. vel, vel, det har aldri lønt seg for dem å lyve slik.. det straffer seg nedetter veien..

Sannheten er som dokumentert her at det var jøder som var dominerende i slavefrakten. Når skal jødinnen Marianne Williamsen be med jødene i synagogene?

The Secret Relationship Between Blacks and Jews
https://www.amazon.com/Secret-Relationship-Between-Blacks-Jews-ebook/dp/B0128KREF8

Slipp ALDRI en jøde som ikke er kristen til i en kristen kirke !
De lyver ALLTID, fordi Jesus sa de har Djevelen til far, løgnens far (John 8:44).

Selv ikke-kristne i Norge reagerer på dette:

«Kan en kristen menighet i kirken påvirkes til å forkaste sin tro, og heller tilbe en folkegruppe? Ja, og det finnes et videoopptak av det. [] Hvorfor en jødisk, kvinnelig New Age-guru holder seremoni i en kirke, er et enda større mysterium.»

Video: Får hvite til å be om unnskyldning for å være hvite

«Det er liksom noe litt Vårt Land/Dagen-vibber over disse kirkegjengerne i videoen».

Svaret er ja, de tilber ikke bare svarte, i kristensionismen tilber de de jødiske folkegruppen mer enn Jesus, sender dem penger, etc.

Replacing Messiah with themselves as Masciachs

Jeg synest ikke det er så veldig interessant hvor mange av idiotene som reiser seg opp. Hele Norge og Verden forøvrig reiser seg opp for deres løgner.. Det som hadde vært mer interessant å vite er hvor mange som demonstrativt satt når jødinnen oppfordret til å stå opp. Mange som har «Djevelen til far», tror på Løgnens Far.. reven i hønsegården, ulven i saueflokken.

Hvis dere hører på 5:30 av video, så er det sikkert utløste demoner som følge av å slippe liberalere og jøder inn i en kristen kirke/menighet.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.