Skriv ut Skriv ut

Viking Sky: Illuminati operasjon?

Har sittet og sett på sirkuset rundt Viking Sky på Hustadvika, og det er mange ting som rett og slett ikke henger ihop.

Bibelen sier at bedraget eller bedragene skal bli så enorme i endetiden, at folk flest vil ikke fatte det.

For abonnementer sier jeg litt om hva jeg tror ligger bak en slik forførelse i tilfelle.

Tittelbilde: Screenshot fra Google søk

Look to Norway, sa de under Andre Verdenskrig. Det skal de liksom si nå også. Det Stoltenbergske Riket skal skinne for verden, de later som det er Lyset fra Norden.

Superlativene hagler, det er vel deres oppgave i dramaet.

– Det var eit drama, men no er dramaet over. Det norske redningsmannskapet har gjort ein fantastisk jobb. Dei er veldig profesjonelle. Gratulerer til Noreg!, seier Mike Toser.
https://www.nrk.no/mr/her-legg-pa-viking-sky-til-kai-i-molde-1.14488525

Globalistene vil ha ha en sosialisme som i Skandinavia for verden.

Jeg satt og fulgte dette, sammen med Herman Berge mesteparten av dagen igår, og prioriteringene hang rett og slett ikke sammen med hva vi ville gjort i virkeligheten. Jeg satt med en følelse av at dette var var en drill for redningsapparatet, hvor eminent det liksom skal være. Journalistene i TV2 spurte gang på gang hvordan apparatet fungerer, dette var det de var mest opptatt av.

Det var overdrevent i forhold til at skipet var oppankret, og trygt nok etter hvert.

De bruker en slik operasjon, om det er for at Norge skal virke som et mønsterland for verden, med sitt system som utad virker tilforlatelig utad, men som er helt råttent inni. Vi har ikke værtselvstyrt siden Andre Verdenskrig når jødene vant krigen og okkuperte vårt land. En kan ikke skrive om det uten åbli kalt antisemitt. Løgnene elskes, og sannheten forhånes og hates. Rettsapparatet er blitt talmudisk, en kan aldri forutse lenger om hva loven sier, for den radbrekkes og tolkes i vilden sky, slik at dommere i to helt identiske saker kan komme til motsatt konklusjon. Dette skulle ikke være mulig.

Barn fratas sine familier uten omsvøp og tas under statsomsorg.

De indoktrineres og hjernevaskes i skolen fra seksårs-alder.

Landet styres av kvinner og barn.

Facsimile / screenshot fra VG

«Mitt folk har barn til undertrykkere, og kvinner hersker over det.
Mitt folk, dine ledere fører deg vill,
gjør veien du går på, til villsti. «
. – Jesaja / Isaiah 3:12

Bibelen sier da er det nødt til å gå galt.

Hvem i alle dager trenger å bry seg hva hjernevaskede og inndoktrinerte barn mener om det eller det andre? Vi kan ikke styre et land etter indoktrineringer basert på løgn og bedrag (klimareligionen).

Jødiske Bernie Sanders elsker vårt bosjevik system, et system som er pill rottent og ugudelig til kjernen, og som har kommet under dommen og iferd med å gå i oppløsning, som jødiske USSR gjorde. Jødene har aldri i historien klart å skape noen god sivilisasjon, kun kristne kan klare det. Vi hadde det i 1000 år når landet var under Jesus Kristus / Kvitekrist (Gulatingsloven).

Hvis det er en jøde som hyller vår modell, så er den helt sikkert ikke noe sæærlig god. Jøder kan ikke dette med nasjonsbygging. Våre kristne forfedre kunne mye om det, og de forbaud jøder og jesuitter adgang til riket så de ikke skulle få noen mulighet til å ødelegge dens kristne fundament.

Bernie Sanders hyller lykke-Norge
https://www.tv2.no/a/9008462/

Ikke kristen lenger. Jødisk. De vil bedra verden med Viking Sky saken, hvor fortreffelig landet og systemet er, men det er bare bedrag, som vi som kjenner dets skyggesider vet utmerket godt.

De lurer ikke meg. Men mange vil bedras og tro på dette; at vi og vår nasjon er fantastiske etc. Det hjelper på selvfølelsen, men dete r alt av det bygget på okkulte løgner, ikke på sannhet og godhet.

Spread the love