Skriv ut Skriv ut

Hvorfor ofres Jeffrey Epstein’s sexring nå?

Hvorfor blir den jødiske utpressings agenten Jeffrey Epstein outet nå og hengt ut i all verdens media, etter å ha bedrevet sin beskyttede utpressingsvirksomhet av politikere og andre maktpersoner i årtier?

Vi som har fulgt med sakene i årtier, lurer jo kanskje på hvorfor Jeffrey Epstein, som har operert uberørt og beskyttet i flere tiår, er nå blitt ofret i media med sladder om en hel generasjon kjendiser og politikere.

Lurer på om Epstein faktisk er i fengsel eller i kommandosentralen for all denne aktiviteten med Maxwell og andre, og forbereder media bevis på kompromitterte atferd til de som skal bort, dette forblir jo uvisst. Jeg tenker at «fengselet» til Epstein blir en strandvilla litt nord for Haifa, samme hva dommen blir, kjenner jeg dem rett. Jøder er over loven.

De har flere sex pedofili-ringer, mange flere. Det årlige antallet forsvunne småbarn å bedømme. Denne har tjent sin hensikt og kan nå ofres, for ett eller flere av den mest logiske årsak basert på tilgjengelig kunnskap som følger

1. Valgkamp.

Benjamin Netanyahu og Trump har begge behov for å utmanøvrere sine opponenter. Clinton-siden har mye sterkere tilknytning til Epstein enn Trump selv. Det ble fort lekket at Trump selv hadde bidratt til alt-medias avsløring av Epstein.

President Trump til Pressen (11:46): «I didn’t go to Epstein’s island, but you need to find out who did».

Likhud / Chabad som både Bibi, Trump og forsåvidt også Putin rapporterer til og arbeider for, vil befeste sitt hegemoni. Dette skal ødelegge opposisjonens troverdighet med sexskandaler som diskrediterer tidligere betrodde ‘ledere’.

Benjamin Netanyahu hadde behov for å bli kvitt Ehud Barak som utfordrer han, det blir han nå.

Ehud Barak på vei til Epsteins New York palass, med jentene som ankommer like etter

Trump har behov for bli kvitt både Bush og Clinton-sfæren i gjenvalget som er planlagt neste år.

For oss vanlige dødelige har det absolutt ingens om helst betydning om det er Bush, Clinton eller Trump-sfæren som har makten. De er alle kontrollert av jødiske interesser. Men for dem det gjelder så betyr det jo en god del at det blir hvem som er planlagt, at det er den person som tjener jødene mest og best.

2. Maktkamp

I begravelsen til Bush senior ble de levert en konvolutt med et bilde som satte dem helt ut. Clintons stod nærmere Bush enn Trump. Trump vil ikke dele makten med noen, derfor skal de ut og bort. Noe ble overlevert i Bush Sr sin begravelse, som ville bli avslørt om de nå ikke trakk seg tilbake, og overlot sitt makthegemoni til Trump-sfæren.

Ikke bli lurt av Demokrat eller Republikaner, rød eller blå, Clintons og Obama tjener samme herrer som Bush, og forsåvidt også Trump. Men dette dreier seg om hvem som skal være foretrukket av sine jødiske herskere, altså maktkamp.

Bush Funeral Envelope of DOOM

Jungelens Lov sier; Den sterkeste, og lureste, vinner. Det ‘blåser på toppene’ og selv om de alle er tro mot sine arbeidsgivere som er Zion, jødnes Verdensrike, så bites hestene selv der om posisjoner og makt.

3. Bomb Iran

Israels jøder sier til Trump med dette; Bomb Iran for oss, eller du går med i dragsuget….. siden han innstilte angrepet 10 minutter før det skulle bombes sist, og fratok jødene all moroa og blodofringene til sin Molok.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.