Israel kontrollerte Jihadister lover hevn over Kristne etter New Zealand

Jihadister lover blodhevn for massakren i New Zealand over hvite kristne. Mens skytteren er jødisk (?). Det synest meg dermed bevist at Jihadister er styrt av Israel og Mossad. For så dumme og uinformerte som dette er Jihadister ikke i internettalderen. Jøder flest definerer seg som ikke som hvit. De definerer seg som jøder.

Temabilde; Screenshot av filmen «The Innocence of Islamic Jihad».

Dette ble nok planlagt lagt til Christchurch, så det for all fremtid skulle bli identifisert som et ‘kristent’ angrep. Både Anders Behring Breivik og Brenton Tarrant ifølge deres manifester er pro-Israel og Sionister, og frimurere, de av dem som deler aspirasjoner om å gjenoppbygge den okkulte Salomons Tempel.

Personen til høyre på bildet med Davidstjernen er Rights.no, Resett.no og Document.no

Middle East Media Research Institute (MEMRI) sier «En post på ISIS-telegramkanalen Al-Asyaf Al-Baghdadi oppfordret ISIS-støttespillere til å ty til sosiale medier for å oppfordre til [gjengjeldelse] angrep på kristne. Ved å bruke den arabiske hashtag #New_Zealand_Attack, sier posten: «Oh monoteismens tilhengere, Oh tilhenger av den muslimske staten (det vil si ISIS), oppfordre på Facebook og Twitter til å spille blodet til korsdyrkere [dvs. kristne]«.

Her lover de altså gjengjeldelse mot kristne, mens skytteren på New Zealand er jødisk (?). Her har Jihadistene et EKSTREMT problem med Profeten Muhammed som pålegger alle muslimer å være rettferdig (Quran 2:177, 7: 197), ellers… så disse Jihadister kan ikke være muslimer… de har alt for stor respekt og frykt for Profeten Muhammed til å tørre noe slikt som dette.. å lyve og bære falskt vitnesbyrd om sin neste, hat og hevn over uskyldige.

«I Den Hellige Koran er det lagt mer vekt på dyd og rettferdighet enn på noe annet bud.» – Kilde

«Indeed truthfulness is righteousness, and indeed righteousness leads to Paradise.» (Saheeh Muslim)

Det synest meg åpenbart at det blir ikke noen 70 jomfruer på disse Jihadistene.

Zio-Connections to the New Zealand Mosque Massacre

Iranske nyheter anser Christchurch angrepet som en Mossad-operasjon for å avlede oppmerksomheten fra Gaza.

TEHRAN (Tasnim) – En tidligere psykologisk krigsførende og terrorbekreftelsesanalytiker i den Amerikansk hæren beskrev fredagens massakre i New Zealand som en ‘sionistisk operasjon’ med sikte på å trekke global oppmerksomhet vekk fra andre pågående massakrer i verden, inkludert de i Gazastripen og Jemen.

https://www.tasnimnews.com/en/news/2019/03/16/1969865/new-zealand-attack-meant-to-deflect-global-attention-from-gaza-yemen-us-analyst

Det synest meg også åpenbart at de som står bak New Zealand, hvilket vi skal komme tilbake til i annen artikkel, de er ute etter å skape en religionskrig som ledd i Tredje Verdenskrig, ala frimurer og krypto-jødiske Erdogan, ala frimurer (Skotske Rite) høvdingens Albert Pike’s visjoner som han mottok fra demoner (Satan), og som han beskrev i brev til sin nestkommanderende Mazzini, fordi krigen mellom muslimske og kristne krigen blir pushet av Israel, fordi det visstnok er en profeti i deres helligste bok den Babylonske Talmud at det må skje før deres Mosiach (Anti-Krist) kommer.

Palestinerne er intelligente mennesker som har tatt poenget.

På andre islamistiske nettsteder som SITE Intelligence Group følger med på, oppfordres det spesielt til å gjengjelde massakren i New Zealand. I Roma-avisen Il Messaggero rapporteres det at islamistiske nettsteder som SITE Intelligence Group sier New Zealand ‘massakren’ må hevnes ved å angripe kirker.

Jihadistene som ISIS er nyttige idioter for Mossad. Vi kan utav dette fastlå at dette er en aksjon som ledd i ‘Strategy of Tension’, for å rydde Midt Østen for alle andre enn jødiske innbyggere i Eretz Israel (Stor-Israel), Oded Yinon Planen. De bringer muslimer til våre land, så vi skal bli sympatisk og medfølende til Israels ‘problemer’ med sameksistens. De beste er alle lever i hver sitt land, som er Guds Verdensorden, det har Israels politikere rett i, men da bør det helst ikke være i stjålent land.

Redaktør for Veterans Today, Hr. Gordon Duff, som har gode forbindelser og informanter inni militæret og etteretningsmiljø, sier at Tarrant som Breivik er jødisk.

«Vår historie begynner i 1948 hvor en fattig jødisk familie forlater Palestina for Storbritannia og deretter Australia, hvor de i 1970 får statsborgerskap. Fem år senere blir en sønn født, som i de følgende 42 årene er [fremdeles] bare 28 år. Med familien som bor i Australia, der dør pappa av mesothelioma (asbest) og «Brenton» arver plutselig nok penger til å reise verden rundt……»

New Zealand: The Unraveling of an Israeli Mass Murder?
https://www.veteranstoday.com/2019/03/17/new-zealand-the-unraveling-of-a-israeli-mass-murder/

Riksavisen har tidligere dokumentert hvordan Israel kontrollerer ISIS.

ISIS Works For Israel
https://www.riksavisen.no/isis-works-for-israel/

Så igjen, de tre andre menneskene som ble arrestert, 2 menn og en kvinne skal ifølge Duff tilhøre samme miljø som støttet Anders Brevik (Breivik / Berwick / Bronstein). [Den ene er rapportert å kommet seg unna til Israel]

Ifølge Duff dro den 28 år gamle, i virkeligheten 42-årige gutten til to britiske foreldre med jødisk opprinnelse som flyktet med sin familie fra de okkuperte områdene etter 1948-krigen til Storbritannia og deretter til New Zealand og bodde der i 11 år og deretter bosatte seg i Australia og oppnådde australsk statsborgerskap i 1970. Brenton dro til de [Israelske] okkuperte områdene i 2017 og 2018 med besøk på seks måneder. Han er medlem av Masonic Forum i Canberra, hovedstaden i Australia, oppført som alt annet enn en sosial organisasjon.

Gordon Duff: Jewish Born Freemason like Brevik
https://www.veteranstoday.com/2019/03/16/intel-drop-shooting-real-shooter-fake-jewish-born-freemason-like-brevik/

Så, hva har vi spør Gordon Duff: «Vi har forbudte videoer, andre skyttere, penger fra himmelen, trening i Israel, tid brukt i Syria og innom og ut av Tyrkia. Vi har en utdannet assassin som utgir seg for å være en verdensturist uten bilder, ingen video, ingen sosiale medier, ingen venner, ingen skolepenger, ingen naboer og en britisk / skotsk bakgrunn oppnådd da hans jødiske familie immigrert til Storbritannia fra Palestina / Israel i 1948.»

Og forøvrig, det er godt for shekel business, en shekel her og en shekel der, det blir penger av slikt: «Australia’s PM announces $55 million in grants for “security packs” in synagogues and mosques. – Investment Watch»
https://www.investmentwatchblog.com/boom-australias-pm-announces-55-million-in-grants-for-security-packs-in-synagogues-and-mosques/

Det var jo ingen synagoge som var angrepet (?), hvorfor skal de ha penger da?

Jeg tror Jihadistene som gjør dette har et problem med Gud om de går etter uskyldige, de er altså ikke rettvise (Quran 2:177), og er dermed Satans Barn, kall gjerne den monoteistiske Gud på et annet språk enn mitt som Allah for meg. Problemer får de ihvertfall, av å ikke følge sin egen profet Muhammed sine instrukser.

Vi vet alle hva den monoteistiske Gud gjør med satanister, løgnere, urettferdige og de som spiller uskyldiges blod. Helt fortjent.

Johnny Cash – God’s Gonna Cut You Down

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Facebook Comments

Kommenter. Leave a Comment


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.