Israel; Verden har skapt sin demise

Hva er det norske politiske og religiøse sionister har bidratt til å skape? Hva slags ‘karma’ (Jesus; ‘vi høster som vi sår’) har vårt land fått, som bidro med tungtvann for å lage 250 Israelske atomvåpen? Lurte Stortinget. Mvh. Jens Christian Hauge, Det Norske Arbeiderpartiet. Mitt oppgjøre med kristensionismen og fariserne som ødela min barndom. I begynnelsen var Ordet. Det er forfatterens privilegium å søke å bidra til en bedre verden ved bruk av Ordet.

Jens Christian Hauge som sionistisk hauk? Tilknyttet OSS (datidens og forløper til CIA), så tyder mye på det.

Israelske vs. Norske interesser

Fra 1942-43 hadde de som tok makten i Norge tilsluttet seg den internasjonale sionismen, via vår ‘regjering’ i London. De solgte vårt land til sionismens sak, derfor det store engasjement fra Hauge, Håkon Lie og hele deres kontigent som fikk sitte med makten i alle år siden for sionismens hovedsak; Israel. Så hvem jobbet de for?

“Jan Egeland, tidlegare statssekretær i UD og sentral under etableringa av Oslo-kanalen, sa etter presentasjonen at han var overraska da han i si tid oppdaga kor rotfesta det norsk-israelske sambandet som først og fremst Haakon Lie hadde bygd opp etter krigen“.

http://www.dagogtid.no/arkiv/2001/02/israel.html

“Ånda frå Haakon Lie herska i tilhøvet mellom Norge og Israel til langt opp på syttitalet. Det var eit tilhøve like religiøst som kristenfolket sitt svermeri, og i dette perspektivet var palestinarane ikkje-eksisterande. Henriksen Waage fekk bekrefta dette i samtalar med Haakon Lie, som i tidsskriftet Replikk i fjor sa det slik: «Vi skulle bygge et nytt Jerusalem».”

http://www.dagogtid.no/arkiv/2001/02/israel.html

Håper de er stolt av seg selv og det monster de har skapt i midt-østen.

Jacob Cohen about Israel: «If we have to fall, the world will fall with us!»

(Prof Creveld) «Let me quote General Moshe Dayan: «Israel must be like a mad dog, too dangerous to bother.» I consider it all hopeless at this point. We shall have to try to prevent things from coming to that, if at all possible. Our armed forces, however, are not the thirtieth strongest in the world, but rather the second or third. We have the capability to take the world down with us. And I can assure you that that will happen, before Israel goes under.»

maddogisrael

Israeli Prof – Israel ‘Can Take The World Down With Us’
http://www.rense.com/general87/destroy.htm

Dette har en eneste positiv effekt. Når vi gir opp menneskene og kan ikke se noe som helst håp om at de kommer til sans og samling i tide, gitt alt vås de har fore seg, så har vi bare en eneste mulighet, det er å sette vår lit 100% til at Gud har et kort i bakhånd som vil bli spilt.. Hvis ikke er det natta… Samson option folket – de mest avanserte terrorister verden noen gang har opplevd, har 200 -250 atomvåpen.. Hva skal en velge, å bli multikulturaliserte og ødelagt på den måten og annet, killing us slowly, fra insidens trojanske hester, eller få en atombombe i hodet? Litt vanskelig valg liksom…

Jens Christian Hauge som sionistisk hauk?
http://www.riksavisen.no/jens-christian-hauge-som-sionistisk-hauk/

Vi kan ikke gjøre noe som helst. Om ikke våre myndigheter gjør noe i det stille eller åpent, så er det nok natta, eller om ikke som sagt Gud har et kort i bakhånden som skal spilles, så ser jeg ingen muligheter. Verden holdes i et jerngrep av terror, om ikke alle gjør som de vil, så… er det ragnarok… Bibelen sier at alt skjer for å bringe nasjonene tilbake til Gud. Om ikke Bibelen har rett, så er det godnatt for sivilisasjonen om ikke så lenge.

Mange ting tyder på at disse mennesker har vært med å skape verdens demise. Vite farene, uten å varsle folket. Det er full dislosure time. Det er alltid opportunt og enkelt for mennesker å lukke øyne og ører for ubehagelige nyheter, men dette vil få sin pris, om menneskeheten ikke våkner snart.

begin2

Master rasen. Du kan formelig høre galskapen i sammensetningen av ordene. Ingen muslimer har atomvåpen i armageddon sentralområde (Pakistan). Pass på magikerens triks ved å holde publikums oppmerksomhet på ene hånden, mens de gjør trikset med den andre.

In 2002 the Los Angeles Times, published an opinion piece by Louisiana State University professor David Perlmutter in which he wrote: «What would serve the Jew-hating world better in repayment for thousands of years of massacres but a Nuclear Winter. Or invite all those tut-tutting European statesmen and peace activists to join us in the ovens? For the first time in history, a people facing extermination while the world either cackles or looks away–unlike the Armenians, Tibetans, World War II European Jews or Rwandans–have the power to destroy the world. The ultimate justice?«

Mye tyder på at verdens lederskap bygger seg bunkerser for å redde seg, fra den menneskehetens skjebne de har skapt. I Norge er Fremskrittspartiet og Høyre ikke noe bedre enn Arbeiderpartiet i så måte.

Oppenheimer, who was a Communist, was beside himself at the spectacle. He shrieked, «I am become Death, the Destroyer of worlds.»

Mullins writes: «Indeed, this seemed to be the ultimate goal of the Manhattan Project, to destroy the world. There had been considerable fear among the scientists that the test explosion might indeed set off a chain reaction, which would destroy the entire world. Oppenheimer’s exultation came from his realization that now his people had attained the ultimate power, through which they could implement their five-thousand-year desire to rule the entire world.» – See more at: http://henrymakow.com/2015/08/Hiroshima-Another-Illuminati-Psy-Op.html#sthash.SiWfDNfc.dpuf
http://henrymakow.com/2015/08/Hiroshima-Another-Illuminati-Psy-Op.html

We have become Destroyers of Worlds

Og hva er norske kristnesionisters bidrag til dette? De finansierer og gir sine bidrag til dette ved moralsk støtte til aktiviteten.

Mitt oppgjør med kristensionismen

«Atomvåpnene er innstil mot Europa og peker på deres barn«, sang den svenske artisten Bjørn Afzelius, og døde av kreft ikke lenge etter. Sikkert like bra, så slapp han fri dette plantariske fengsel i verdens jammerdal, med sitt hat, sine kriger, sin nød og sin elendighet. Han reddet sin sjel, og «nothing else matters».

Björn Afzelius – Under Sions kalla stjärna

«Hva tjener det et menneske om det vinner hele verden, men mister sin sjel?«

Der finnes ingen større kjærlighet, enn hos den som gir sitt liv, helt frivillig, for deg, for din opplysning, for ditt gode liv, og for din sjels frelse, fri fra illusjonene og løgnene. I ånden av Gallileeren. «Intet som er forsøkt holdt skjult, skal bli forbli skjult«.

Fordi jeg kjenner mange av dette landets fremste sionister personlig, har vokst opp med dem, og jeg og mange andre vet at der ikke er fnugg av kjærlighet i deres hjerter. Når de taler om kjærlighet så er det med tordenrøst om Sion eller Israel, ellers ingenting. Om velsignelser og forbannelser for alle som ikke gjør akkurat som de sier. Skremmer livskiten av gamle damer så de åpner sin pung. – Fyller kollektbøssen, mer penger til Israels 400 atomvåpen?

De har knapt tid til å tale om Jesus sin kjærlighet for alle barna, fordi de er for opptatt med sitt yndlingstema, med krigsrøst, som de er på et durabelig sjøslag hvor kun den sterkeste vinner, igjen stikk i strid med Bibelens lære. Og prøver de å være mild i stemmen, så er det som ulv i fåreklær, så lyder det så hult og falskt at det er en mare. Derfor nekter jeg å være mild i stemmen, for aldri skal jeg være så falsk. Bedre å være den en er.

Tvertimot å være fredsommelig og kjærlige og snille, så er de konfronterende, fiendtlige og krigerske. Barrabaser hele gjengen, spør du meg. Og jeg er sikkert ikke mye bedre, en lærer i den skole en går, men et langt liv har lært meg å ta igjen. Lenge siden en bare kunne med store redde øyne ta imot dritten de hadde utav seg.

Når de taler om Jesus Kristus kjærlighet så får de det til å høres som om Jesus Kristus kjærlighet er forbeholdt Israels -Rothschilds utvalgte folk. som de kaller guds utvalgte, sannsynligvis fordi Rothschild er gud for han har mye penger, som de kan kanskje få litt velsignelser av, med tordenrøst fra talerstolen, fra fremste benk i salen hvor de liker best å sitte og sole seg, stikk i strid med Jesus sin lære om at det er de som er er omskåret på hjertet som er utvalgt, og ikke de som er omskjært nedentil.

Sjarlataner og falsk ferniss, tildels notoriske løgnere og folkeforførere. Vi vet hvordan det skal gå med dem, «den som forleder en eneste av disse mine minste«..

De skremte livsskiten av meg som barn. De skremmer meg ikke lenger. Ikke engang med sine 400 atomvåpen som de har tilgjengelig for sin Samson Option, om ikke de bortskjemte barn ikke får det som de vil, fordi jeg vet at i min himmelske fars hus er det mange rom, og der er et rom for alle snille mennesker.

Bortsskjemte barn, som alltid får sin vilje, blir ofte monsterbarn.

Hva skjer med barn som hele livet blir fortalt at de er utvalgt, uten den fornødne åndelige utvikling, spesielt av kjærlighetsevnen? – De blir før eller siden bortskjemte monstere….som alltid må ha sin vilje. Verden har skapt sin demise. Løgnen skapte den. Intet godt samfunn kan skapes på løgner og bedrag, bare på åpenhet, sannhet og kjærlighet.

Å omskjære genitalier er enkel sak, tar 5 min. Vi vet aldri hvem som er omskåret eller ei, på hjertet… det er en innvielse i kjærlighet, som vanligvis tar langt lengre tid enn det lille snittet av genitalier…… Verden vil bedras.

Det tar 5 minutter å omskjære genitalier.

Det er en livslang prosess å bli omskjært på hjertet.

Men fortvil ikke, der er en vei ut av uføret, individuelt. Fordi verden har valgt feil, underlagt seg feil lederskap, skal verden gjennom en renselsesprosess. Det er greitt, la den komme. For det åndelige bevisste individ, som er omskåret på hjertet, fått inngitt en ny ånd, er denne verden like illusorisk som hvilken som helst annen.

Når en har funnet veien til enden av regnbuen, da er der en uendelighet av parallele universer, av forskjellige verdener (de ‘rom’ Jesus lovte å forberede for sine folk, ingen andre), om ens bevissthet er forberedt til å sette seg i den tilstand hvor de kan oppleves og erfares.

«I min himmelske Faders hus er det mange rom, og jeg drar og bereder ett til dere«. – Gallileeren, Jesus.

Denne verden er åndelig sett den mest illusoriske av alle, bare et skyggebilde – en skygge – av den virkelige verden, hvor de åndelige pilgrimer en vakker dag skal dra, når deres tjeneste her i denne dimensjon er gjort.

Evig liv, ved enden av regnbuen

Og jeg kan fortelle at hver eneste kunnskap, hver eneste innsikt, for den åndelige pilgrim, er betalt med personlig smerte og sorg, med lidelse, med blod, for ingenting kommer gratis i denne verden.

Alt for å finne svaret på hva som egentlig feiler disse folkene,hva disse prektige fariseere og Jesus-fornektere er laget av, hvorfor jeg skulle bli utsatt for slik ondskap av dem som barn (på mange måter).

Det var en lang vei. Det var min vei. Det var den lange veien hjem.

Svaret jeg fant var ikke noe pent for deres del. De har ingenting å rose seg av, ingenting å være stolt av. Historien skal vise at de vil alle høste vanære.

Never Again! – Skal noen få påvirke min sjel med løgner, i forhold til hva som var Jesus’ budskap til menneskeheten; «Elsk Gud, og elsk din neste som deg selv«.

Jeg måtte dra til den ultimate åndelige utpost, i fotsporene til Galileeren, langt uti sjelens mørke natt, til ens personlige Golgata, for å finne svarene.

Og kom tilbake med følgende budskap; Elsk hverandre, alle, ingen ekskludert, ingen prioritert, men ikke perversitetene deres (‘syndene’). Det er det viktigste vi gjør, og ingen ting annet spiller noe rolle.

Björn Afzelius – Europa

Om ikke menneskeheten, unisont, begynner å innrømme sine synder, og rette dem opp, og lar sine stemmer bli hørt – la dem stige mot ‘himmelen’ i et samstemt taust kor, som et uttrykk for sine aspirasjoner, aspirasjoner som gir utrykk for deres personlige viljer, hvis skaper denne verden, og i et unisont rop om tilgivelse og frelse fra de åndelige rikers Allmakt, lar sine stemmer basert på sine etiske valg bli hørt, så er denne verden tapt, da er den doomed. Garantert.

Som profeten Hosea klager» Mitt folk går til grunne, av mangel på kunnskap«.

Uansett slik eller sånn blir utfallet, så er der er i sannhet gjenoppstandelse til nytt liv, for dem som er villig til å betale prisen.

Det er den åndelige pilgrimens vei. Det er en tung og vanskelig vei, men det var verdt det. Den Nye Verden (Det Nye Jerusalem) ligger på et åndelig plan, – ikke i denne verden. Den ligger der frisk og ferdig og venter, til pilgrimen som har blitt omskåret på hjertet skal vende hjem. Når tiden er inne…..

– Selv om jeg etter denne reisen kom tilbake som et helt menneske, om enn såret og vonbroten over verdens synder, dens løgner og bedrag, men dog; fremdeles i live i denne verden. Det var ikke tiden for den neste, den gang.

Vi går inn i en spennende tidsepoke. Flott tid å leve på. Når det falske faller, og det ekte og sanne trer frem.

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring