Jøder innrømmer Krig mot Julefeiring

Det vi ser her er mer «gjør hva jeg sier, men ikke hva jeg gjør» ut av Forward (en jødisk publikasjon). De ler av kristne goyim og blir stadig mer modigere – som denne artikkelen viser. Kristne må intensivere julefeiringen; holde Kristus Messe (Christ Mass), bringe Kristus tilbake i julen og ikke delta i jødenes karnalske dans rundt gullkalven.

Jøder oppfordrer til ‘Krig mot Julefeiring’ og innrømmer at jødene allerede er har gjort det lenge. Kilder: diversitymachtfrei.blogspot.com og forward.com og Zionist Report.

Som han skriver i jødiske Daily Forward, selverklært om enn ikke halakcha rene jøde Daniel Solomon krever en jødisk krig mot jul og innrømmer at det har allerede pågått en stund.

Kristne har ikke vært så ydmyk når skoen er på den andre foten.

Legg merke til den implikasjon: at jøder har nå etablert kontroll over goyim [Den Nye Verdensorden].

Kirkemyndighetene beordret brenningen av Talmud i middelalderen på grunn av beskyldninger om at den inneholdt negative passasjer om Kristus.

Igjen ser vi jøder ignorerer kriteriet for objektiv sannhet. Talmud inneholder negative passasjer om Kristus. Og oftere enn ikke, det var «overløper jødene» som konverterte til kristendommen som påpekte dette i middelalderen, som ba om undersøkelser av Talmuds voldsfilosofier og eventuell oppfølgende handling.

Og mobber utslettet hele jødiske bosetninger under det falske påskudd at jøder stjal og vanhelliget alterbrød som ble brukt til Messe.

Er du sikker på at det var falskt, Daniel? Fordi det er mange godt attestert eksempler på jøder bevisst defilerer kristne symboler. Faktisk er det nettopp det du gjør i denne artikkelen.

Vi har overskredet mye av denne historien, og religiøs pluralisme er nå normen. Men det er fortsatt behov for å skape et mer inkluderende desember. Noen vil kanskje kalle det å kjempe en «krig mot julen». Hvorfor ikke? Det skal være en «krig mot jul». Vi bør de-sentrere kristendommen som «årsaken til sesongen» i et mangfoldig Amerika.

Amerikanske jøder har gjort det for en god stund. Irving Berlin behjalp å forvandle julen til en feiring av snø, ikke Jesus. Jødiske komikere har skapt «Reuben, Røde-nosed Reindeer» og «Hanukkah Harry.» Hanukkah busken gjør noe tilsvarende som dette, både krever og lager satire utav juletreet.

Det er større problemer enn vinter trefninger i kulturkrigen. Det virker tøysete å slåss om ferie inkludering når den nyvalgte president ønsker meksikanere å forlate landet og muslimer til å registrere seg. Men i dette dypeste og mørkeste desember er det på tide å finne lyset, uansett hvor det er. Og at det glimrer, uansett hvor svakt, kommer av Hannukah busken på soverommet mitt.

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring