København; ny falsk flagg operasjon

RIR-130207_big

Er dette en re-make av «Charlie Hebdo: Falske Flagg Operasjonen», spør Ole Dammegår i dette radioprogram med Kevin Barret.

Da jeg hørte det hadde vært en skyteepisode i København, var min første reaksjon:

«La oss se om dette følger skriptet: De vil hevde det var muslimer som angripe jøder eller ytringsfrihet. Syndebukkene vil være «godt kjent av myndighetene» – som betyr informanter eller nyttige idioter som er blitt manipulert av fagfolk. Syndebukkene vil ha eller annen form for kobling til Islamsk Stat, busemenn skapt av Israel og dets venner i vestlige etterretningsorganisasjoner. Det vil være tvils-relaterte skyteepisoder på to ulike steder, som med Merah og Charlie Hebdo. Skytterne vil ha på seg masker, fordi de vil være spesialstyrker av fagfolk, ikke de muslimske patsies. De vil skyte patsiene i stedet for å arrestere dem, for å sørge for at de løse endene ikke kommer ut feil. Og Netanyahu, han vil umiddelbart skrike opp om at jøder må flykte til Israel – og da ankomme København uoppfordret, som en gangster på offerets begravelse, formidle budskapet «Jeg gjorde det, og du våger ikke å gjøre noe som helst med det.»

israel-madog

Så langt har jeg hatt rett på alle punkter, bortsett fra en: Netanyahu har ennå ikke vært på det uinviterte besøket i København.

false-flag

Hvordan visste jeg nøyaktig hva som skulle komme? Er jeg en strålende terror analytiker? Kanskje til og med synsk?

Ikke egentlig. Æren bør ikke gå til meg, men til Bibi og hans bande av Gladio B falsk-flaggers. Disse gutta fortsette bare å bruke samme manus.

De sier det er en annen lek – men det er ikke bare akkurat det samme manus, det er de samme scene møbler, samme karakterene, samme skuespillere, samme regissør, og samme … eh … «produsenter.»

Ja, det er definitivt «våren for Hitler» … på flere måter enn én. De sionistiske produsenter, ledet av Zero Mostel i rollen som Sheldon Adelson, har brakt oss en annen Hitler – andre «Fiender av menneskeheten» = «Jødenes fiende». Det er den ONDE MUSLIMSKE busemannen mine damer og herrer! Ganske snart vil de begynne å male Hitler barter på sine svarte finlandshetter.

Det er også «våren for Hitler» på en annen måte: De sionistiske nykonservative som regisserte hele «sivilisasjonenes sammenstøt» og iscenesatt en rekke falsk flagg hendelser, som lanserte og vedlikeholdt ‘kampen mot terror, er i utgangspunktet Zio-nazister. De leser fra en playbook av Leo Strauss, disippel numer én av Carl Schmitt. Schmitt var den ledende nazi filosofen som oppfordret ledere til å lyve for folket, dikte opp «nasjonale kriser» for å rettferdiggjøre diktatur, og hjernevaske folk til å frykte «onde fiender.» Zio-Nazien Strauss, som Shadia Drury forklarer, var enda mer radikal enn Schmitt. Og de nykonservative som tok over Vesten den 9/11/01 er enda mer ekstreme enn sin guru, Leo Strauss.

Så når jeg leser de ordinære nyhetsartikler om København, følte jeg nesten at jeg kunne ha skrevet dem selv … før det skjedde. Men hvis du tror jeg var uhyggelig i mine København spådommer, skal du få en dose fra Ole Dammegard. På fredagens Truth Jihad Radio, spådde Ole en sannsynlig falsk flagg i København. Så på lørdag, BOOM! «Muslimer i svarte finlandshetter skyte jøder og blasfemerer synagoger! Bibi oppfordrer jøder å flykte til Israel! »

Hvordan kunne Ole vite dette? Det utløsende var planlagte mistenkelige terrorøvelser i København i begynnelsen i januar. Fire uker siden la Ole ut:

«David, en venn av meg i Danmark, har gjort meg oppmerksom på en kommende terror øvelse i København. Er dette en ny falsk flagg på vei?

Hvis ja, la oss stoppe det ved å avsløre det før det skjer.

Hvis du bor i nærheten, kan du gå dit, begynne å filme hele oppsettet og deretter laste det opp umiddelbart på YouTube. Gjør det veldig tydelig for folk i øvelsen at de blir observert og filmet. Jo flere mennesker som blir med i filmingen, jo bedre hjerte uttrykksikon. Drillen er planlagt for i kveld, natten mellom tirsdag og onsdag, ved Nørreport stasjon. Lykke til og vær så snill å holde meg orientert. Hvis det er noe jeg kan gjøre, så er jeg her ..

Takk David, for å være så observant.»

ole-516x640

I et intervju med Ron Suskind, mannen som ødela min universitet karriere, sier Karl Rove;

«Sa at gutta som meg var i det vi kaller «virkeligheten-baserte samfunnet», som han definerte som folk som ‘tror at løsninger dukker opp fra din forstandige studie av merkbar virkelighet.» … «Det er ikke hvordan verden virkelig fungerer lenger , ‘fortsatte han. «Vi er et imperium nå, og når vi handler, skaper vi vår egen virkelighet. Og mens du studerer den virkeligheten – judiciously, om du vil – vil vi handle igjen, og skape andre nye virkeligheter, som du kan studere på også, og det er hvordan ting vil utarte seg. Vi er historiens skuespillere … og du, alle dere, vil bli overlatt til bare å studere det vi gjør.»

Hør, Karl: Jeg har ikke tenkt bare å sitte rundt i årevis å «judiciously studere» den falske reality du og dere skaper ved falsk flagg operasjoner. Jeg kommer til å slenge det i ansiktet ditt så snart de skjer. Og en av disse dager, når nok folk våkner opp, vil du og din morderiske bande av lyvende venner finne dere selv dinglende i vinden.

Kilde

Copenhagen: Another false flag?
http://www.veteranstoday.com/2015/02/15/copenhagen/

Spread the love - Sharing is caring
    
  
  
    
Skriv ut (Print) Skriv ut (Print) Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)