Vil et Mossad angrep på Polen lignende Utøya komme ?

Vil Polen bli utsatt for et Utøya terror angrep fra Israelske talmudiske khazar-jøder ? Vi husker at noen måneder før Utøya, så truet khazar-jødiske leder advokat Dershowitz nasjonen Norge med akkurat samme trusler på vegne av den ugudelige terrorstaten i Midt-Østen sine innbyggere som truslene Polen mottar nå.

(Jeg skriver denne artikkel fordi å skrive det KAN bevirke at de må legge bort eventuelt slike planer om å straffe nasjonen Polen som går dem imot, med terroraksjon).

Israel har blitt et senter for internasjonal terrorisme i regi av Mossad kan det se ut som. Idag har ikke Mossads forløper Irgun bare en internasjonal terrororganisasjon, de har fått en nasjonalstats makt og muligheter, med 250 atomvåpen de kan holde verden i en knute av terror og frykt med («gjør som vi vil, ellers….»), som jeg engang skrev; Verden har skapt sin demise: https://www.riksavisen.no/israel-verden-har-skapt-sin-demise/

Johannes Åpenbaring sier at når den ‘Hellige By’ som er Jerusalem hvor Jesus ble korsfestet, er okupert av satanister av Gog&Magog sovjet-jøder (Rev. 20:8,9), DA kommer deres egen demise, Endetiden.

«[compassed i Åp. / Rev. 20:9, menes de har tatt all makt i Jerusalem, og de ugudelige khazar-jødiske satanistene har verdens største Pride parader der for å spotte Gud og Jesus Kristus]. De kommer til å spotte, myrde og bedra litt for mye etter hvert. Da…… (Revelation 6:10, Habakkuk 1:2, Psalm 94:3, Job 19:7, Jeremiah 23:26, Zechariah 1:12, Psalm 119:84, Luke 2:29).

Talmudiske jøders siste runde med Sorcery bedrag
https://www.riksavisen.no/talmudiske-joders-siste-runde-med-sorcery-bedrag/

Da har deres ondskap IGJEN gått for langt, glasset for ondskap er fullt hos Abrahams, Jacob-Israels og Jesus’ sin Gud, slik som når de korsfestet den uskyldige Jesus, steinet Stephen og forfulgte Apostlene.

Gud VIL gripe inn for å redde sin skapelse, for disse undermennesker av Slangerasen, Serpent seed, vil om ikke utrydde alt liv på jorden for sin psykologiske beskrankninger om at de er offer, når de tvertimot er de største mordere og udådmenn verden noensinne har sett (Genesis 4:10).

https://themillenniumreport.com/2018/06/the-khazarian-mafia-you-dont-know-what-you-dont-know/

Karma krasj kurs for Jøder

Jeg frykter for kristne polske menneskers sikkerhet. Når jøder hater og terroriserer, så blir det alltid mye myrderier og drap, det viser Utøya oss. Det andre Utøya viser oss er at de alltid går klar og fri for straff for hva de gjør. De blir beskyttet av sine jødiske families sayanimer i nasjonene de er kriminell i. I Norge har de Stoltenberg- og Heiberg familien og Kongehuset, her har de overtatt makten for lenge siden.

«Dagene med polakker som skadet jøder uten konsekvenser har gått og kommer ikke tilbake,» sa Israels utenriksminister Yair Lapid

Den nye loven var «antisemittisk og uetisk» og Polen hadde blitt «et antidemokratisk og illiberalt land,» la han til.

Hvem som skader hvem mest gjennom historien kan vel diskuteres. Hvem slags jødisk derFuehrer har bestemt at alle land skal være liberal satanistisk da?

«The days of Poles harming Jews without consequence have passed and will not return,» Israeli foreign minister Yair Lapid said

The new law was «antisemitic and unethical» and Poland had become «an anti-democratic and illiberal country,» he added.

https://euobserver.com/world/152659

Israel må bli som en rasende hund, alt for farlig å true.

Mars 2011. Dershowitz: «Dershowitz lovte gjestene—mellom dem akademikere og Jøder i lederposisjoner—at han vil oppmuntre sine kolleger og venner til å innkludere Oslo på deres turer til Europa fordi dette lille Jødiske samfunn “trenger hjelp fra utsiden.” Når det kommer til dets historie i forhold til Israel og Jødene er Norge det verste landet i verden, sa han. Det er “på den gale siden av historien», moral og demokratiske verdier». http://lubavitch.com/news/article/2030677/Professor-Dershowitz-To-Norway-s-Jews-Take-Courage.html

Dershowitz hisser til krig mot mot Norge:

“Norge tillater slakting av sel og hval, men tillater ikke den mest humane måte å slakte dyr på ”kun fordi det er nødvendig for Jødene». Norge var det første landet i den vestlige verden som forbød produksjon av kosher-kjøtt». http://lubavitch.com/news/article/2030677/Professor-Dershowitz-To-Norway-s-Jews-Take-Courage.html

Artikkelen er tatt ned per idag. Vår kopi av den er her(PDF, høyreklikk, Last ned). To måneder senere. Booom sa det i Regjeringskvartalet. Og Mossad gikk berserk på Utøya og skylder på ABB.

Juli 2011. Utøya; Fikk endelig de norske jøder hjelpen som Hr. Dershowitz sendte signal og ba om to måneder tidligere, via noen som hjalp sionisten og israelvennen Anders Behring Breivik å skyte på Utøya den 22.7.2011 ? For han var IKKE alene ryktes det….

The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia (Updated)
Secret History of Khazarian Mafia and its evil plan to hijack the whole world now revealed for first time.
By Preston James, Ph.D
https://themillenniumreport.com/2018/06/the-khazarian-mafia-you-dont-know-what-you-dont-know/

Som askeNAZI Klaus Schwab og Bill Gates feirer vel jødiske Dershowitz og hisser til krig mot og hater vel egentlig hvert eneste menneske som ikke er askeNAZI jøde:

Gog&Magog Jewish Sorcery

22/7 – Mossad/CIA/MI6 angriper Norge

Mossad bak Utøya-terrorismen?

Har Mossad / Stay Behind rett til å drepe i Norge ?

Har Mossad / Stay Behind rett til å drepe i Norge ?

Dyrets Merke:

Jødene ser ut som de skal benytte Endetiden å legge verden brakk i sin antiKristne Great Reset, som de gjorde med Russland via Sovjet-systemet. Milliarder vil bli myrdet sier Åpenbaringen til Johannes. En ting er sikkert, Ingen overlever livet likevel, samme hva Jødene gjør og ikke gjør. De bør være forsiktig, ikke utfordre skjebnen sin – Bibelen sier deres ondskap kommer til sin ende, Israels Gud sin tålmodighet har sine grenser, Guds vrede er grenseløs – bare fortsett å spotte, ondskap, hat, en høster som en sår – se karma leksjon over :

antiChrist Israel will go up in Flames

antiChrist Israel will go up in Flames

Vi husker å takke Gud, før de talmudiske khazar jødene i sin avsindige ondskap blåser hele verden til himmels eller helvete med sine 250 atomvåpen skjenket dem av det norske Arbeiderpartiets Jens Kristian Hauge og Håkon Lie; Gud gav oss AKKURAT som lovt; «melk og honning«, fisk, olje, alt vi trenger.. Denne generasjonen forkastet gavene og velsignelsene.. Takk Gud, jeg hadde og har det fint her – her levdes mitt liv – det var interessant, samme hva som skjer, hva Mossad finner på å gjøre.

realIsraelittenes hjemsted og nasjon:

Dele artikkel (Share article by Email) Dele artikkel (Share article by Email)
Spread the love - Sharing is caring